Δν μπορω να ζησω χωρις αυτον - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 71
    Senior Member
    Originally posted by iuby
    ο gabriel δουλευε 3χρονια στο χωριο μ κ συγκεκριμενα στν θειο μ.σχεση εχουμε ενα χρονο.ηταν απιστευτα δυσκολο να συναντιομαστε επειδη μενω σε χωριο.ομως τα καταφερναμε παντα. καποια στιγμη βρηκα κ δουλεια κ ηταν πολυ πιο ευκολο.δν παραπονεθηκαμε ουτε μας κουρασε αυτη η κατασταση.ηξερα πως δν ηθελε να ζησει στην ελλαδα για παντα κ θα πηγαινα εγω ρουμανια.
    θα πηγαινες ρουμανια?? θα σε δειρω....

Senior Member
    Selas, σταματα να κοροιδευεις... Ειναι, το λιγοτερο, εκνευριστικο!

Banned
    Originally posted by Boltseed
    Οποτε για να μην τους στεναχωρησεις, καλυτερα ειναι να κανεις οτι θελουν αυτοι στην ζωη σου.

Σημερα θα πληγωθουν που τα εχεις με Ρουμανο , αυριο θα πληγωθουν αμα δεν παρεις ενα Ελληνοπουλο που θα σου γνωρισουν.

Το θεμα ειναι , οπως σωστα σου ειπαν και οι απο πανου , εσυ τι θελεις στην ζωη σου, οχι αλλοι.

Το αν οι γονεις σου ειναι ρατσιστες αυτο ειναι αλλο θεμα.
    Συμφωνώ αλλά υπάρχει πολύ μεγάλο πρόβλημα στην Ελλάδα και εμένα με ήθελε ένας ρώσος φοιτητής που επειδή έμενε στην γειτονίας μας έγινε φίλος μου και οι γονείς μου έιχαν πρόβλημα.

Senior Member
    Γεια σας.ειμαι 24.εχω σχεση με εναν ρουμανο.οταν το ειπα στς γονεις μ αντεδρασαν πολυ ασχημα.δν με αφηνουν να βγω για να μν τν συναντησω.δν μπορω να ζησω χωρις αυτον...
    Text
    άσχετα με το θέμα των γονιών σου, αυτό είναι το πιο χαζό πράγμα που μπορείς να σκεφτείς και πολύ απαισιόδοξο συγχρόνως. πριν τον γνωρίσεις πως ζούσες? αν σε χωρίσει αυτός κάποια στιγμή, τι θα κάνεις?

Senior Member
    Originally posted by selas-selas
    τοσα ελληνοπουλα, και ομορφοπαιδα, με ρουμανο εμπλεξες? που ειστε ωρε ελληνες.. μας πηραν την κοπελα, περα απο τα ξενα... εχουμε μπασταρδευτει, εχουμε χαλασει. δεν ημαστε πλεον γνησιοι ελληνες, ημαστε αλβανοελληνες, τουρκοελληνες, και ελληνορουμανοι....αινταααα
    το πιο σημαντικό είναι να είσαι άνθρωπος και να βλέπεις και τους άλλους σαν ανθρώπους και όχι σαν έλληνες, αλβανούς, ρουμάνους, άγγλους κτλ κτλ....

Senior Member
    Originally posted by Adzik
    τοσα ελληνοπουλα, και ομορφοπαιδα, με ρουμανο εμπλεξες? που ειστε ωρε ελληνες.. μας πηραν την κοπελα, περα απο τα ξενα... εχουμε μπασταρδευτει, εχουμε χαλασει. δεν ημαστε πλεον γνησιοι ελληνες, ημαστε αλβανοελληνες, τουρκοελληνες, και ελληνορουμανοι....αινταααα
    ααα καλα... μηπωσ εισαι λιγο ρατσιστησ????

που ζεισ?? ολοσ ο κοσμοσ πια ειναι μπερδεμενοσ..
    και δεν ειναι κακο... εξαλου ασε που βγαινουν τα πιο ομορφα και τα πιο εξυπνα παιδακια απο τετοια μπερδεματα..με συνδιασμενα dna

ακου εχουμε χαλασει..γιατι??γιατι παντρευεται ο κοσμοσ με αυτον που αγαπαει και οχι καποιον μονο και μονο επειδη ετυχε να γεννηθει στην ιδια χωρα??...μην λεσ μεγαλα λογια γιατι θα ερωτευτεισ κι εσυ καποιον ξενο..-ξενη...και θα αλλαξεισ γνωμη..
    ιπποπόταμος με καμηλοπάρδαλη πχ? :P

Senior Member
    Originally posted by *Ghost*
    Ναι, για αιμομιξια μιλησα.... Δεν ειναι απαραιτητο να ειναι ξαδερφος σου ο αλλος, αρκει η κοινωνια να μην \"μπασταρδευεται\" για καμποσες γενιες.
    Το ξερεις οτι στη Σουηδια η κυβερνηση ανοιξε σκοπιμα τα συνορα σε λαους της μεσης ανατολης καθως ειχαν προβλημα επειδη ηταν αρκετα \"καθαροαιμος\" λαος??
    Επισης, οι μικρες κοινωνιες χριστιανων στην μεση ανατολη εχουν προβλημα εξαιτιας ακριβως αυτης της λογικης \"παπουτσι απ τον τοπο σου...\".
    Οι νοητικες δυνατοτητες ειναι καταρχης γενετικα καθορισμενες, επηρεαζονται ομως σιγουρα και απ το περιβαλλον...
    Εγω δεν μιλησα αποκλειστικα για νοημοσυνη....
    Ακομα και τα βακτηρια εχουν μηχανισμους ανταλλαγης γενετικου υλικου για να \"εμπλουτιζονται\"...
    μην το ψάχνεις, στην ελλάδα η βλακεία είναι σίγουρα αποτέλεσμα της επίδρασης του περιβάλλοντος :P

Senior Member
    αφου ειναι ολα θεμα χημειας, π το κακο π αγαπιομαστε με τν ρουμανο? λιγο ή πολυ ολοι ειμαστε ρατσιστες.αλλα το παν δν ειναι η αγαπη? η δικη μ γνωμη ειναι πως το πιο ωραιο πραγμα ειναι να εισαι με καποιον π αγαπας.
    καλα δεν ντρεπεσαι που λες ρουμανος? και ναι, το παν ειναι η αγαπη, αλλα ποια αγαπη? Η ΑΓΑΠΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΤΣΟΛΙΑ ! ! αυτη ειναι αγαπη. να σε σφιξει ο τσολιας στα μπρατσα του να πεις : \"ωωω..... λα-λαααα....
    ντάξει, απλά μας δουλεύει. δεν γίνεται να τα γράφει αυτά κάποιος σοβαρα.

Senior Member
    Originally posted by *Ghost*
    Selas, σταματα να κοροιδευεις... Ειναι, το λιγοτερο, εκνευριστικο!
    μην εκνευριζεσαι και χαλας την ψυχουλα σου.. εγω θελω να χαμογελας

Senior Member
    Originally posted by claire
    αφου ειναι ολα θεμα χημειας, π το κακο π αγαπιομαστε με τν ρουμανο? λιγο ή πολυ ολοι ειμαστε ρατσιστες.αλλα το παν δν ειναι η αγαπη? η δικη μ γνωμη ειναι πως το πιο ωραιο πραγμα ειναι να εισαι με καποιον π αγαπας.
    καλα δεν ντρεπεσαι που λες ρουμανος? και ναι, το παν ειναι η αγαπη, αλλα ποια αγαπη? Η ΑΓΑΠΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΤΣΟΛΙΑ ! ! αυτη ειναι αγαπη. να σε σφιξει ο τσολιας στα μπρατσα του να πεις : \"ωωω..... λα-λαααα....
    ντάξει, απλά μας δουλεύει. δεν γίνεται να τα γράφει αυτά κάποιος σοβαρα.
    μονο εγω...

Senior Member
    Σιχαίνομαι τους έλληνες τσολιάδες.
    Κι εγώ σοβαρά το λέω.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Boreio selas μου ξύπνησες τα πατριωτικά μου αισθήματα με τους τσολιάδες…
    Και είναι και βαριά η….του τσολιά

Senior Member
    Το αγόρι σου που είναι σε όλη αυτή την κατάσταση; Κρατάτε κάποια επαφή, στέλνετε μηνύματα, σε στηρίζει και σε περιμένει να ξεμπλέξεις; Έχει προχωρήσει/σκεφτεται να προχωρήσει και φοβάσαι πως θα\" ξεκολλησετε\" επειδή δεν βρίσκεστε (μάτια που δεν βλέπονται κτλ); Δεν έχεις ιδέα γιατί δεν μπορειτε να επικοινωνήσετε; Νομίζω θα βοηθούσε αν μας έδινες λίγα παραπάνω στοιχεία για το πως αντιμετωπίζει αυτός την κατάσταση και πως συμπεριφέρεται.
    [B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
    Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.

Junior Member
    μιλαμε πολυ συχνα,με στηριζει παρα παρα πολυ.μ λεει πως θα βρουμε μια λυση κ να μη στεναχωριεμαι.

Senior Member
    μιλαμε πολυ συχνα,με στηριζει παρα παρα πολυ.μ λεει πως θα βρουμε μια λυση κ να μη στεναχωριεμαι.
    iuby μου θα πρεπει να αποφασισεις ποιον δρομο θα διαλεξεις να ακολουθησεις στη ζωη σου.... υπαρχουν 2 δρομοι: τον πρωτο τον ξερεις ειναι αυτος που ηδη εκανες το πρωτο βημα.. η, αυτον της \"νεας ευκαιριας\" για ενα, αναμφισβητητα καλυτερο μελλον...

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast