Results 46 to 60 of 71
Thread: Δν μπορω να ζησω χωρις αυτον
-
09-10-2010, 21:52 #46
Originally posted by iuby
ο gabriel δουλευε 3χρονια στο χωριο μ κ συγκεκριμενα στν θειο μ.σχεση εχουμε ενα χρονο.ηταν απιστευτα δυσκολο να συναντιομαστε επειδη μενω σε χωριο.ομως τα καταφερναμε παντα. καποια στιγμη βρηκα κ δουλεια κ ηταν πολυ πιο ευκολο.δν παραπονεθηκαμε ουτε μας κουρασε αυτη η κατασταση.ηξερα πως δν ηθελε να ζησει στην ελλαδα για παντα κ θα πηγαινα εγω ρουμανια.
- 10-10-2010, 15:26 #47
Selas, σταματα να κοροιδευεις... Ειναι, το λιγοτερο, εκνευριστικο!
10-10-2010, 15:41 #48
Originally posted by Boltseed
Οποτε για να μην τους στεναχωρησεις, καλυτερα ειναι να κανεις οτι θελουν αυτοι στην ζωη σου.
Σημερα θα πληγωθουν που τα εχεις με Ρουμανο , αυριο θα πληγωθουν αμα δεν παρεις ενα Ελληνοπουλο που θα σου γνωρισουν.
Το θεμα ειναι , οπως σωστα σου ειπαν και οι απο πανου , εσυ τι θελεις στην ζωη σου, οχι αλλοι.
Το αν οι γονεις σου ειναι ρατσιστες αυτο ειναι αλλο θεμα.
10-10-2010, 16:09 #49
Γεια σας.ειμαι 24.εχω σχεση με εναν ρουμανο.οταν το ειπα στς γονεις μ αντεδρασαν πολυ ασχημα.δν με αφηνουν να βγω για να μν τν συναντησω.δν μπορω να ζησω χωρις αυτον...
Text
10-10-2010, 16:12 #50
Originally posted by selas-selas
τοσα ελληνοπουλα, και ομορφοπαιδα, με ρουμανο εμπλεξες? που ειστε ωρε ελληνες.. μας πηραν την κοπελα, περα απο τα ξενα... εχουμε μπασταρδευτει, εχουμε χαλασει. δεν ημαστε πλεον γνησιοι ελληνες, ημαστε αλβανοελληνες, τουρκοελληνες, και ελληνορουμανοι....αινταααα
10-10-2010, 16:15 #51
Originally posted by Adzik
τοσα ελληνοπουλα, και ομορφοπαιδα, με ρουμανο εμπλεξες? που ειστε ωρε ελληνες.. μας πηραν την κοπελα, περα απο τα ξενα... εχουμε μπασταρδευτει, εχουμε χαλασει. δεν ημαστε πλεον γνησιοι ελληνες, ημαστε αλβανοελληνες, τουρκοελληνες, και ελληνορουμανοι....αινταααα
που ζεισ?? ολοσ ο κοσμοσ πια ειναι μπερδεμενοσ..
και δεν ειναι κακο... εξαλου ασε που βγαινουν τα πιο ομορφα και τα πιο εξυπνα παιδακια απο τετοια μπερδεματα..με συνδιασμενα dna
ακου εχουμε χαλασει..γιατι??γιατι παντρευεται ο κοσμοσ με αυτον που αγαπαει και οχι καποιον μονο και μονο επειδη ετυχε να γεννηθει στην ιδια χωρα??...μην λεσ μεγαλα λογια γιατι θα ερωτευτεισ κι εσυ καποιον ξενο..-ξενη...και θα αλλαξεισ γνωμη..
10-10-2010, 16:20 #52
Originally posted by *Ghost*
Ναι, για αιμομιξια μιλησα.... Δεν ειναι απαραιτητο να ειναι ξαδερφος σου ο αλλος, αρκει η κοινωνια να μην \"μπασταρδευεται\" για καμποσες γενιες.
Το ξερεις οτι στη Σουηδια η κυβερνηση ανοιξε σκοπιμα τα συνορα σε λαους της μεσης ανατολης καθως ειχαν προβλημα επειδη ηταν αρκετα \"καθαροαιμος\" λαος??
Επισης, οι μικρες κοινωνιες χριστιανων στην μεση ανατολη εχουν προβλημα εξαιτιας ακριβως αυτης της λογικης \"παπουτσι απ τον τοπο σου...\".
Οι νοητικες δυνατοτητες ειναι καταρχης γενετικα καθορισμενες, επηρεαζονται ομως σιγουρα και απ το περιβαλλον...
Εγω δεν μιλησα αποκλειστικα για νοημοσυνη....
Ακομα και τα βακτηρια εχουν μηχανισμους ανταλλαγης γενετικου υλικου για να \"εμπλουτιζονται\"...
10-10-2010, 16:22 #53
αφου ειναι ολα θεμα χημειας, π το κακο π αγαπιομαστε με τν ρουμανο? λιγο ή πολυ ολοι ειμαστε ρατσιστες.αλλα το παν δν ειναι η αγαπη? η δικη μ γνωμη ειναι πως το πιο ωραιο πραγμα ειναι να εισαι με καποιον π αγαπας.
10-10-2010, 18:04 #54
Originally posted by *Ghost*
Selas, σταματα να κοροιδευεις... Ειναι, το λιγοτερο, εκνευριστικο!
10-10-2010, 18:07 #55
Originally posted by claire
αφου ειναι ολα θεμα χημειας, π το κακο π αγαπιομαστε με τν ρουμανο? λιγο ή πολυ ολοι ειμαστε ρατσιστες.αλλα το παν δν ειναι η αγαπη? η δικη μ γνωμη ειναι πως το πιο ωραιο πραγμα ειναι να εισαι με καποιον π αγαπας.
11-10-2010, 10:14 #56
Σιχαίνομαι τους έλληνες τσολιάδες.
Κι εγώ σοβαρά το λέω."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
11-10-2010, 20:28 #57
Boreio selas μου ξύπνησες τα πατριωτικά μου αισθήματα με τους τσολιάδες…
Και είναι και βαριά η….του τσολιά
11-10-2010, 21:06 #58
Το αγόρι σου που είναι σε όλη αυτή την κατάσταση; Κρατάτε κάποια επαφή, στέλνετε μηνύματα, σε στηρίζει και σε περιμένει να ξεμπλέξεις; Έχει προχωρήσει/σκεφτεται να προχωρήσει και φοβάσαι πως θα\" ξεκολλησετε\" επειδή δεν βρίσκεστε (μάτια που δεν βλέπονται κτλ); Δεν έχεις ιδέα γιατί δεν μπορειτε να επικοινωνήσετε; Νομίζω θα βοηθούσε αν μας έδινες λίγα παραπάνω στοιχεία για το πως αντιμετωπίζει αυτός την κατάσταση και πως συμπεριφέρεται.
[B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.
11-10-2010, 21:41 #59
μιλαμε πολυ συχνα,με στηριζει παρα παρα πολυ.μ λεει πως θα βρουμε μια λυση κ να μη στεναχωριεμαι.
11-10-2010, 22:08 #60
μιλαμε πολυ συχνα,με στηριζει παρα παρα πολυ.μ λεει πως θα βρουμε μια λυση κ να μη στεναχωριεμαι.
ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΑΙΖΟΝ
05-09-2025, 13:13 in Σχέσεις και Επικοινωνία