Results 31 to 45 of 53
Thread: αυτοκτονία..
-
15-12-2008, 16:39 #31
εδω και οι αμορφωτοι και αυτοι που δε πολυπιστευουν ξερουν για τη κολαση.Πηγαινετε σε εναν ιερεα να σας το πει η διαβαστε την αγια γραφη.Ο θεος ειναι αγαπη αλλα φυσικα ειναι και τιμωρος αν χανεις το δωρο το δικο του που ειναι η ζωη.Ο ιουδας ειναι ο πρωτος που εγκαινιασε τη κολαση.
- 15-12-2008, 16:41 #32
παιδια σας ειπα εγω οτι θα παω στο παραδεισο??Μακαρι αλλα μονο ο Θεος το ξερει αλλα αφου υπαρχει η μετανεια και τα μυστηρια τα θεια μετα πιστευω κερδιζεις το παραδεισο αλλα ειναι παρα πολυ δυσκολος δρομος για να πας εκει.
15-12-2008, 17:05 #33
Originally posted by afrula
μακαρι να μπορουσα να αυτοκτονησω και να πηγαινα στο παραδεισο!!!αλλα παιδια το ξερουμε ολοι οτι οποιος το κανει αυτο παει στη κολαση .Γιαυτο θα βρω τροπους να ζησω εδω και να τα καταφερω τι να κανουμε ας ειμαι και δυστυχισμενη απτο να καιγομαι ας βασανιζομαι εδω τουλαχιστον .Εδω καποτε η ζωη τελειωνει εκει η κολαση ειναι αιωνια!!!!!!!!
Ειτε πας στη κολαση ειτε στο παραδεισο,
η ζωη που ζεις δεν εχει καμια σχεση.
Πιστευω δε οτι αμα η ζωη πχ στον παραδεισο ηταν καλυτερη, θα την καναμε για εκει ολοι αβλεπει.
Αλλα βλεπεις τα πραγματα ειναι λιγο ασαφη....
Λες λοιπον τι να κανουμε....
εεεεεεεε να καμωθουμε αυτο να κανουμε....
:P
να χαλαρωσουμε και να δουμε την ζωη απλα, θετωντας κατω τους στοχους μας και τι ακριβως μας συμβαινει.
Συνηθως αρκετα προβληματα μας, τα παραγουμε εμεις οι ιδιοι παρα υπαρχουν.
Ειναι θεμα λοιπον στο ποια οπτικη θα εχουμε σε τετοιες καταστασεις.
Ας αρχισει δουλεια απο εκει και τα υπολοιπα ειναι καθ οδον...
15-12-2008, 17:09 #34
παιδια σας ειπα εγω οτι θα παω στο παραδεισο??Μακαρι αλλα μονο ο Θεος το ξερει αλλα αφου υπαρχει η μετανεια και τα μυστηρια τα θεια μετα πιστευω κερδιζεις το παραδεισο αλλα ειναι παρα πολυ δυσκολος δρομος για να πας εκει.
Εχεις υποψη σου για καποιον γνωστο σου, που πηγε οταν πεθανε??
Δεν υπαρχει πιο δυσκολος δρομος απο το να μπορεις να αυτοπροσδιοριζεσαι με βαση την αντικειμενικη πραγματικοτητα του καθενος.
Τελος,
αν ειναι να πεθανεις πχ σε 60 χρονια, τι προτεινεις να ζεις στην κολαση σου απο τωρα??
Γιατι σημερα ολοι μας τον παραδεισο και την κολαση την φτιαχνουμε καταρχην ΕΜΕΙΣ.
15-12-2008, 18:07 #35
εδω και οι αμορφωτοι και αυτοι που δε πολυπιστευουν ξερουν για τη κολαση.Πηγαινετε σε εναν ιερεα να σας το πει η διαβαστε την αγια γραφη.Ο θεος ειναι αγαπη αλλα φυσικα ειναι και τιμωρος αν χανεις το δωρο το δικο του που ειναι η ζωη.Ο ιουδας ειναι ο πρωτος που εγκαινιασε τη κολαση.
2. Σε ιερέα δεν πάω , γιατί δεν ξέρουν την τύφλα τους, οι ενασχολήσεις τους με το real estate δεν τους αφήνει να ασχοληθούν με τις ψυχές του ποιμνίου τους
3. Την Καινή Διαθήκη σε Μετάφραση των Ο\' (Εβδομήκοντα) ή εκείνη που είναι αποδεκτή βάσει των συμφερόντων των ιεραρχών ?
4. Αν ο Θεός χαρίζει την ζωή (άρα είναι τόσο Μεγαλόδωρος , Μεγαλόψυχος και Μεγαλοδύναμος & Πάνσοφος ) γιατί να μπει στη λογική της μικρόνοιας ενός τιμωρού ?Δεν νομίζω να πιστεύεις πως ο Θεός λειτουργεί με ανακλαστικά μωρού !!!
Τέλος μια υποθετική ερώτηση που αν θέλεις απαντάς : ας πούμε πως μια καλή μητέρα,που έχει ζήσει ένα βίο ενάρετο, με φρόνημα αλληλεγγύης προς κάθε συνάνθρωπο της, με αισθήματα αγάπης για όλους, που έχει ζήσει μια ζωή υπόδειγμα σύμφωνα με τις δικές σου αξίες, αν λοιπόν αυτή η μητέρα χάσει τα δυο της παιδιά και τον άντρα της σε τροχαίο και μέσα σ\' ένα μήνα από το συμβάν,της πάρει η τράπεζα και το σπίτι και η γυναίκα αυτή δεν αντέξει όλα αυτά τα χτυπήματα μαζί και σε δύο μήνες μέσα που έχει καταστραφεί όλη της η ζωή , δώσει μια και πηδήξει από τον 4ο όροφο της πολυκατοικίας της, που θα πάει ?? Στον παράδεισο ή στην κόλαση ???
(To συμβάν είναι πραγματικό...)
15-12-2008, 18:26 #36
Originally posted by sabb
, που θα πάει ?? Στον παράδεισο ή στην κόλαση ???
εκει που πανε ολοι,
κατω απο δυο μετρα γης....
15-12-2008, 18:32 #37
Originally posted by krino
, που θα πάει ?? Στον παράδεισο ή στην κόλαση ???
εκει που πανε ολοι,
κατω απο δυο μετρα γης....
15-12-2008, 18:43 #38
φυσικα στη κολαση. αποτι ξερω τα μωρακια καλε που ειναι αγγελουδια αν ειναι αβαφτιστα πανε κολαση.
15-12-2008, 18:51 #39
φυσικα στη κολαση. αποτι ξερω τα μωρακια καλε που ειναι αγγελουδια αν ειναι αβαφτιστα πανε κολαση.
15-12-2008, 18:52 #40
σχημα οξυμωρο μωρα που δεν εχουν προλαβει να αμαρτησουν να πανε στη κολαση η οχι??
Τεσπα,
τελείως φιλικα αν αρχισεις να εξωραΐζεις τους θεους απο την ζωη σου, μπορει και να ξεφυγεις απο τις ενοχες σου.
Μεχρι οσα εχεις πει, αυτο μπορω να πω.
15-12-2008, 18:53 #41
Με ισοπέδωσες...Δεν έχω να πω τίποτε άλλο, να είσαι καλά..
ο καθενας σημερα ζει την δικη του πλανη (και εγω την δικη μου)
το ζητουμενο δεν ειναι αυτο, αλλα σε τι λουκια εχει πεσει η αφρουλα.
15-12-2008, 19:09 #42
Originally posted by krino
Με ισοπέδωσες...Δεν έχω να πω τίποτε άλλο, να είσαι καλά..
ο καθενας σημερα ζει την δικη του πλανη (και εγω την δικη μου)
το ζητουμενο δεν ειναι αυτο, αλλα σε τι λουκια εχει πεσει η αφρουλα.
15-12-2008, 19:11 #43
Afrula,
χτες έμαθα κάτι που με εντυπωσίασε.
Ένας πολύ σημαντικός καθηγητής Ψυχολογίας στο εξωτερικό, λέει στους φοιτητές του ότι αν του έρθει ένας ασθενής θρήσκος, δεν τον αναλαμβάνει με τίποτα.
Εξήγησε και στους φοιτητές γιατί το κάνει αυτό.
Γιατί άνθρωποι με τάση να πιστεύουν σε δοξασίες και υπερφυσικά - μεταφυσικά δεν είναι πρόθυμοι να δουν την αλήθεια του εαυτού τους. Τα εξηγούν όλα μεταφυσικά.
Αν τώρα εσένα σου δίνει παρηγοριά η πίστη σου και στήριγμα, χαίρομαι να είσαι καλά.
Αν όμως ήθελες να πας στον καθηγητή αυτόν της Ψυχολογίας ή στους φοιτητές του, αυριανούς ψυχολόγους για το πρόβλημά σου, δεν θα σε αναλάμβαναν.
15-12-2008, 21:06 #44
καλα νατουρ, αυτο ειναι υπερβολη ομως....
ενταξει μπορει να δημιουργει προβληματα, αλλα ακομα και η αφρουλα μπορει να μπει στη διαδικασια να σκεφτει, μυαλο εχει.
Ειναι σαν να πουμε εδω οτι επειδη η αφρουλα ειναι θρησκα δεν της μιλαμε.
Ε οκ αυτο δεν ειναιι ρατσισμος??
15-12-2008, 23:25 #45
Δεν το είπα εγώ, το είπε ο καθηγητής στο αμφιθέατρο. Ούτε πιστεύω υποχρέωσε όλους του τους συναδέλφους και τους φοιτητές να το υιοθετήσουν.
Μου φαίνεται και εμένα λίγο τολμηρό, αλλά η επιστήμη θέλει και τόλμη και θράσος. Πολλές φορές στην Ιστορία μία πρωτοποριακή επιστημονική άποψη έχει συγκρουστεί με το κατεστημένο.
Θεώρησα ότι ταιριάζει με την κουβέντα εδώ και το παρέθεσα. Καθένας ας δώσει την ερμηνεία του.
Όσο για την αφρούλα βεβαίως της μιλάμε και πολύ μάλιστα. Και την αγαπάμε. Και ας είναι θρήσκα.
Ποιο είναι το αγαπημένο σας χρώμα?
30-07-2025, 04:06 in Με καφέ και συμπάθεια....