ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΙ ΚΑΙ ΖΑΛΑΔΕΣ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 22 of 22
    Senior Member
    Originally posted by dora-agxos

εγω ξερεις τι θα\'θελα?να μαζευτουμε καμια δεκαρια ατομα κ να παθουμε κριση ολοι ταυτοχρονα(μαζικο εμφραγμα)!χαχαχα ο ενας θα γελαει με τον αλλον
    Εγω παντως πραγματικα θα ηθελα να κανονισουμε μια συναντηση .
    Πιστευω οτι θα κανει καλο σε ΟΛΟΥΣ οσους παρευρεθουμε!

Junior Member
    Εγω παιδια εχασα 13 κιλα μεσα σε 4 μηνες. Δεν μπορουσα να φαω και οταν το εκανα παθαινα πανικους και εκανα εμετους. Οσο για τις ζαλαδες....ειχα την αισθηση οτι γκρεμιζεται το σπιτι και κρατιομουν απο το κρεβατι ή οτι κουνιεται το σπιτι σαν να ειναι βαρκα!! Τωρα πλεον το αισθημα τις ζαλαδας εχει περιοριστει στα λιγα λεπτα μολις ξαπλωνω να κοιμιθω...και αυτο εξαφανιζεται σιγα σιγα...οσο για το φαγητο μπορω και τρωω αλλα παντα εχω φοβια μην παθω κατι...

Junior Member
    Αγαπητέ VasiliA, σε καταλαβαίνω απόλυτα, είναι σαν να μιλάω εγώ με αυτά που γράφεις... Ειδικά την τελευταία εβδομάδα, από το περασμένο Σάββατο, ξυπνάω με πονοκέφαλο, ακανόνιστα σε όλο το κεφάλι, με περιόδους μουδιάσματος του κεφαλιού, νιώθω ότι κάτι είναι μέσα μου και κυκλοφορεί στο κεφάλι πιέζοντάς το, ακολουθούν ζαλάδες και αισθάνομαι σαν να μην υπάρχω... Κάποιες στιγμές μου μιλάνε οι γύρω μου και ενώ δείχνω ότι είμαι καλά, στην πραγματικότητα μέσα μου \"βράζω\"... Επίσης έχω έντονο το αίσθημα του καψίματος στο κεφάλι, σαν να έχω μόνιμο πυρετό... Όλα αυτά με κάνουν να φοβάμαι και να βάζω τα μύρια όσα κακά με το μυαλό μου... Είναι αυτό ποιότητα ζωής;;;;
    Έχω γονείς που με υπεραγαπούν, έχω φίλους που δεν τους αλλάζω με τίποτα, έχω μια σχέση εδώ κι ενάμισι χρόνο, που μου έχει σταθεί όσο τίποτα άλλο στον κόσμο, με έχει βοηθήσει σε όλες αυτές τις δύσκολες στιγμές, αλλά δεν μπορεί κι αυτή να με βλέπει συνέχεια έτσι, στεναχωριέται όσο κι αν δεν το λέει, προσπαθεί πάντα να με εμψυχώσει...

Senior Member
    η υπογραφη μου

Senior Member
    Originally posted by dora-agxos
    pano εγω θα σου πω αυτο που μου λεει κ η ψυχολογος μου!μην τις αποφευγεις τις κρισεις!αστες να κανουν την δουλεια τους,αστες να ξεσπασουν..μην φευγεις απο το προβλημα!ξερω οτι εν ωρα πανικου ο φοβος μας νικαει,τουλαχιστον υποτιμησε τον!εγω αυτο κανω!ζαλιζομαι?ε λεω ας πεσω!
    βρες την σπιθα που σου προκαλει τις κρισεις πανικου!ειναι σκεψεις?προσπαθησε να τις αλλαξεις!βημα-βημα!
    εγω ξερεις τι θα\'θελα?να μαζευτουμε καμια δεκαρια ατομα κ να παθουμε κριση ολοι ταυτοχρονα(μαζικο εμφραγμα)!χαχαχα ο ενας θα γελαει με τον αλλον
    αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...... εγω γελαω και τωρα. κορυφαιο αυτο που ειπες τελευταια

Junior Member
    τελικα μαλον ψυχολογικα ειναι ολα δεν μπορει να εχουμε ολοι τα ιδια συμπτωματα αχ θελω να γινω οπως πριν τρεις μηνες που μονο χαμογελαγα σε ολα

Banned
    Originally posted by popi2
    τελικα μαλον ψυχολογικα ειναι ολα δεν μπορει να εχουμε ολοι τα ιδια συμπτωματα αχ θελω να γινω οπως πριν τρεις μηνες που μονο χαμογελαγα σε ολα
    αν το θες-θελουμε πραγματικα κ το βαλουμε στοχο θα ξαναγινουμε οπως παλια!
    ανεμελοι κ χαμογελαστοι!

Page 2 of 2 FirstFirst 12