Επιθετικοτητα
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 11 of 11
    Junior Member

Επιθετικοτητα

Ειμαστε μαζι με το φιλο μου 2 χρονια σχεδον. Εχουμε μικρα προβληματα αλλα τα λυνουμε γιατι πιστευω πως υπαρχει αγαπη και απο τις 2 μεριες, ωστοσο με απασχολει ενα πραγμα΄΄ ειναι νευρικος και οποτε νευριασει με κατι η αγχωθει βριζει ασχημα. Το "κατι" μπορει να ειναι οτιδηποτε απο το πιο ασημαντο πραγμα. Παλια ηταν υστερικος με ολα αλλα πλεον εγω του ειπα πως δεν μπορω αλλο και το εχει φτιαξει. Ωστοσο, αν κανω κατι και τον νευριασω (πχ να γεμισω ψυχουλα το κρεβατι του) αρχιζει -οχι παντα βεβαια αλλα αν ειναι απο πριν τσιτωμενος- και με βριζει. Οι λεξεις που χρησιμοποιει ειναι πολυ ασχημες αλλα δεν απευθυνονται σε εμενα προσωπικα και το ξερω. Η αντιδραση του αυτη ειναι κληρονομημενη απο τον πατερα του, και εκεινος μολις νευριασει βριζει ασχημα και μετα ολα καλα. Ξερω πως ειναι θεμα εκτονωσης και πως οταν με βριζει δεν βριζει εμενα ως ατομα απαραιτητα απλα εγω σπιτι μου δεν εχω μαθει τετοια. Οι γονεις μου δεν μου μιλουσαν ποτε ασχημα και τωρα μου κακοφαινεται απιστευτα. Στο σπιτι του βριζουν, τσακωνονται και μετα ολα καλα, ετσι αντιμετωπιζουν τις καταστασεις. Ξερω οτι αυτο δεν αλλαζει που εχει γιατι ειναι πλεον βιωμα του, βλεπω ομως πως εχει βελτιωθει κατα πολυ. Και παλι ομως εμενα με ενοχλει απιστευτα. Με στενοχωρει. Παλια αντιδρουσα και εγω και γινοταν ο πανικοσ, πλεον ομως απλα φευγω αν ειναι δυνατον να αποφορτιστει και μετα ουτε πυ θυμαται τι ειπε. Εγω τι μπορω να κανω? τον αγαπω απλα δεν μπορω οταν βριζει, μου τρυπαει τα αυτια

Κοίτα, κληρονομικότητα είναι οι αλλεργίες, το ύψος, κανά διαμέρισμα....:Ρ
    Το βρισίδι δεν είναι κληρονομικό, είναι αποτέλεσμα παιδείας και χαρακτήρα.
    Το μόνο λοιπόν που μπορείς να κάνεις αντί να το ρίχνεις στα γονίδια, είναι να του ξεκαθαρίσεις πως αν σε ξαναβρίσει χωρίζετε και να βρει καμιά άλλη να χρησιμοποιεί σα σάκο του μποξ. Ξέρεις, συνήθως μετά τις βρισιές έρχεται το ξύλο και πάει λέγοντας.
    Πάνω απ όλα σκέψου πόσο σέβεσαι εσύ τον εαυτό σου για να κάθεσαι και να ανέχεσαι μια τέτοια συμπεριφορά η οποία προκύπτει από την ανοχή σου...

Senior Member
    klairy , το βρίσιμο είναι μια κακή συνήθεια που τη μαθαίνεις από το σπίτι σου.
    αν κατάλαβα καλά όμως δεν μένει πια στο σπίτι του.
    με το να ενοχληθεί π.χ. γιατί έριξες ψίχουλα κάπου, δεν είναι λόγος να αρχίσει τα μπινελίκια.΄
    λες απλά στον άλλον πως σε ενοχλεί και να το προσέχει.
    δλδ αν συμβεί κάτι σοβαρό τί θα κάνει ή τί έχει κάνει ?
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    klairy μου ποσο σε θιγει αυτο?το εχεις συνηθησει?

Senior Member
    Πολύ ωραία.Αυτός εκτονώνεται κι εσύ σκας,δεχόμενη τις γκαρίκλες του.Τα δικά σου αυτάκια δε σέβεται όμως,παρόλο που σε\"αγαπά\".Χρησιμοποίησε άλλους τρόπους αφού δε δούλεψαν οι πανικοί και η σιωπή μου προς απάντησή σου,λολ.

Χιούμορ.Εγώ όταν θα ξεκίναγε θα άρχιζα να κάνω γκριμάτσες,να κάνω τη μαιμού,να γαβγίζω.Θα τον εκπλήξεις.Το στοιχείο της έκπληξης θα τον κάνει να σταματήσει.Μετά φύγε από το χώρο,ψιθυρίζοντας κάτι.(όταν ψιθυρίσεις θα συγκρεντρωθεί σ\'αυτό που θα πεις,άρα κάτι θα βγάλεις).Πέρνα λοιπόν ένα μήνυμα που θέλεις στη σιγανή σου φράση.

Για δοκίμασε κι αυτά και τα λέμε.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    παιδια θα πω εγω την γνωμη μ ως ατομο ακριβως οπως και αυτος!!!!!!!!οποιον βριζω (δλδ πχ στην θεση της κοπελιας ηταν το αγορι μου) δεν το κανα επειδη ειχα κατι αλλο πραγματικα αυτον ηθελα να βρισω και ναι για τον ηλιθιο αυτο λογο. και ναι αμα εχεις μεγαλωσει σε σπιτι που ο ενας απ τους 2 γονεις ειχε συνεχως ξεσπασματα κ νευρα για ηλιθιους λογους μαθεινεις ετσι κ σκεφτεσαι πως ειναι σωστο!

πχ θυμαμαι χαρακτηριστικα στα 14 μου ετρωγα σαλατα ενα μεσημερι με γυαλινο μπολ κ ο πατερας μ τσαντιστικε που κοπανιοταν το πιρουνι στο μπολ κανοντας τον χαρακτηριστικο ηχο, κ τοτε τσαντιστικε τοοοοσο πολυ που εκει που ετρωγα μ πιανει το μπολ το πεταει στο πατωμα κ μετα φωναζε πως του σπαω τα νευρα και με κοπανισε πανω στην ντουλαπα.

ετσι μικρα πραγματα την δινουν κ σε μενα καποιος που κανει φουσκες με την τσιχλα η καποιος που κανει ηχους με το σαλιο στο στομα οταν τρωει η καποιος που γελαει δυνατα μπροστα μ κλπ,αποτομοι επανελλημενοι ηχοι σαν να τρυπανε το νευρικο μ συστημα!ειναι σαν...πως να το πω...σαν ερεθισμα!!!!

δεν μπορεις να κανεις κατι γιαυτο γιατι οσο κ να προσπαθησει δεν θα το φτιαξει γτ εκεινη τη στιγμη αντοδραει στιγμιαια κ δν σκεφτεται 1α!οποτε θα προτεινα να χωρισετε
    I m a Good Person With Bad Attitude

Banned
    Δεν νομίζω ότι είναι από το σπίτι το αν βρίζεις. Κι εγώ μικρή δεν έβριζα και τώρα βρίζω, τι πάει να πει αυτό, πως άλλαξαν γνώμη και οι γονείς μου;

Banned
    klairy,

Στέκομαι στον τίτλο του θέματος σου "Επιθετικότητα" και στο γεγονός πως ο άντρας σου είναι επιθετικός/ νευρικός από ασήμαντα πράγματα...? Αλήθεια έχεις προσπαθήσει να έρθεις στην θέση του άντρα σου προτού τον χαρακτηρίσεις "επιθετικό" για ασήμαντο λόγο?

Senior Member
    re file ti mas les ki esy. exeis trelathei re oneiroklasmene? ase na nomizoun pws eisai kai adelfh, xesthkes. giati symvouleueis thn klairh? psychologos eisai? pas na fas thn douleia tous? kala na patheis alla den peirazei ta xamogela kai tya dakrya einai akoma dwrean protouy ta vaptiosoun kai auta satanika. mouaxaxaxa. just joking. have fun.

Member
    Δεν ξέρω κατά πόσο ένας άνθρωπος που σε βρίζει ταυτόχρονο σε σέβεται και σε εκτιμάει...
    Και πες ok είναι στον χαρακτήρα του, αυτό τότε που ίσως θα πρέπει να κάτσεις να σκεφτείς είναι αν έναν τέτοιον άνθρωπο θες να έχεις δίπλα σου. Μπορεί να είναι ένας ανθρωπος μάλαμα άλλα εγώ προσωπικά τον σύντροφό μου δεν θα μπορούσα ποτέ να τον αποκαλέσω ούτε μα@κ@.

Member
    Καλη μου ολα ειναι θεμα επιλογων....αν μπορεις να ανεχτεις κατι τετοιο ... Σκεψου το καλα.... Εχει τόσα καλα παλικαρια χωρις χυδαιο λεξιλογιο και με αρχες....