Results 31 to 37 of 37
-
20-01-2011, 22:34 #31
Γεια σε ολους σας!Ειμαι καινουρια & διαβαζοντας τις δικιες σας εμπειριες ειπα να γραψω & εγω τον δικο μου γολγοθα!Ναι,ετσι νιωθω καποιες φορες!Εδω & εναμιση χρονο εχω "θεμα" με την καρδια,δηλαδη,ξεκινησα με αρρυθμιες που ηταν πολυ ενοχλητικες & αρχισα να τρεχω σε καρδιολογους & αρρυθμιολογους,εδωσα πολλα λεφτα,εκανα πολλες εξετασεις & ολοι μου ειπαν οτι ειναι απο ανχος.Το ιδιο & η ψυχολογος που επισκεφτηκα για καποιο διαστημα(η οποια μου εκανε καλο μπορω να πω!)αλλα απο κει & περα συνεχισα μονη μου & χωρις φαρμακα(μονο για αρρυθμιες).Το παλευω πολυ,ζω την καθημερηνοτητα μου φυσιολογικα,εχω δυο παιδακια,& γενικα δεν εχει αλλαξει κατι απ τους ρυθμους της ζωης μου.Ξεχασα να πω οτι οταν ξεκινησαν ολα,γνωρισα τι θα πει "κριση πανικου",ζωντας μια εμπειρια αληθινα φρικτη!!!Να εχει τρομερο κρυο εξω & εγω να τρεμω απ τον φοβο οτι τωρα θα πεθανω,ιδρωμενη και με τρελη ταχυκαρδια,να πηγαινοερχομαι πανω κατω στο μπαλκονι στις 2 το βραδυ ......φρικτοοοοο!!!!!Αλλη μια φορα μ επιασε & απο τοτε ποτε ξανα.Για να μην σας κουραζω,οι αρρυθμιες εχουν γινει ενα με το πετσι μου,αλλα ακομα με προβληματιζουν!Το θεμα ειναι οτι εδω & λιγο καιρο(κατα περιοδους με πιανει)εχω τσιμπιματα & μυικους πονους στην καρδια & αμεσως εγκλοβιζομαι στην φρικτη σκεψη οτι ΤΩΡΑ θα πεθανω....ΤΩΡΑ!!!Το μυαλο μου καθημερινα ειναι εκει,στα συμπτωματα!Θεε μου,τι κουραστικο!!!Μπαινω στις σκεψεις οτι..."αυριο θα παω παλι κρυφα στην καρδιολογο".....αλλα μετα λεω,παλι τα ιδια ρε γαμωτο...παλι λεφτα!
"Αυτο το απαισιο,βασανιστηκο συναισθημα του φοβου,ειναι τρομερο,ΤΡΟΜΕΡΟ!!!!Πιστευω βεβαια οτι εχω παλεψει πολυ με τον εαυτο μου,δηλαδη το προσπαθω πολυ,& χαιρομαι γι αυτο,αλλα οταν βλεπεις μια ομορφη κοπελα,νεα & με μια υπεροχη οικογενεια να βασανιζεται με την φοβια του θανατου,ειναι δραματικο!Ξερω οτι το καλυτερο ειναι να επισκεφτω παλι την ψυχολογο μου αλλα ειναι 60 ευρω η συνεδρια,καποια στιγμη θα το κανω αλλα το κοστος ειναι μεγαλο & δεν μπορω συνεχεια!Και σιγουρα υπαρχουν & αλλοι αλλα αυτη ηταν οτι καλυτερο μπορουσα να ειχα βρει σε αυτη την περιπτωση!Ελπιζω καποιος η καποια να μπορει να με καταλαβει,να εχει ζησει παρομοιες καταστασεις με καρδιολογικα συμπτωματα & θα ηθελα πολυ ν ακουσω τις αποψεις σας!!Σας ευχαριστω!
- 21-01-2011, 17:27 #32
Και γω καινουρια σε αυτο το φορουμ. Τελευταια και μενα με εχουν τρελλανει οι κρισεις πανικου. Το μοναδικο που με ανησυχει ομως καποιες φορες ειναι οι ταχυπαλμιες(εφτασα 150 σε ηρεμη κατασταση χωρις να εχει συμβει κατι), και η δυσπνοια. Αντε τις ταχυπαλμιες καπως τις κοντρολαρα, την δυσπνοια ομως??Ετυχε να ειμαι και κρυολογημενη και να πονάει υπερβολικα ο λαιμος μου. Αλλα εχει στιγμες που δυσκολευομαι να αναπνευσω και εχει φορες που ξυπνω στα μεσα της νυχτας. Οταν περπαταω η κανω δουλειες δεν εχω προβλημα αλλα οταν καθομαι καποιες στιγμες δυσκολευομαι. Αυτο παιζει ρολο με το αγχος? Ειχα παει πρωτες βοηθειες και το μονο που καναν ηταν καρδιογραφημα(οπου ετσι κ αλλιως ειχα νορμαλ παλμους και τους το ειπα) και μετρηση οξυγονου που εδειχνε οκ. Αποτελεσμα? Ενα ηρεμιστικο χαπακι και σπιτι. Ειναι ολα του μυαλου μου η χρειαζεται να κανω περαιτερω εξετασεις? Να προσθεσω εχω υποθυροειδισμο αλλα παιρνω φαρμακα γι αυτο και τον ελεγχω συχνοτατα.
22-01-2011, 18:36 #33
το περασα πολυ ασχημα να λεω τωρα ηρθε η ωρα μου (6 τριπλεξ εκανα )αλλα ειμαι δω και γραφω και ποτε δεν ηρθε......και ουτε προκειται ειναι ολα στο μυαλο....ειχα φτασει σε σημειο να λεω ας πεθανω καλυτερα αλλα και παλι τιποτα χαχαχαχαχα οποτε μπορεσεις να πας σε ψυχολογο να μαθεις να διαχειριζεσαι το ανχος σου να βγεις απο το φαυλο κυκλο!
22-01-2011, 18:46 #34
Ναι,πολυ σωστα τα λες kosto30,ετσι ειναι & πιστευω πως ολοι εμεις γνωριζουμε οτι ΟΛΑ αυτα ειναι στο μυαλο μας αλλα την ωρα που μας πιανει(πχ εμενα ο βοβος καποιου σωματικης ενοχλησης,καρδια,)εκει με ακινητοποιει,με παγωνει σε οτι κανω & λεω...τωρα ηρθε το τελος!!!!Θεε μου ποσο μα ποσο πολυ τραγικο ειναι!!
24-01-2011, 19:17 #35
δοκιμασε την ωρα που σε πιανει να παιρνεις αργες αναπνοες....ακομα και να αναπνεεις μεσα σε χαρτινη σακουλα βοηθαει παρα πολυ.....η υπεοξυγονοση μπορει να εντεινει μια κριση.....
24-01-2011, 19:46 #36
εκτος ολων των παραπανω που τα εχω κι εγω σας εχει τυχει κυριως μετα το φαγητο να εχετε φουσκωματα και πονους στην κοιλια?
κι αυτα μ εχουν τρελανει...
05-02-2011, 00:16 #37
gamder 11 Μετα απο αρκετο καιρο χωρις καμια κριση πανικου,πηγα και εκανα ενα τριπλεξ καρδιας το οποιο ηταν μια χαρα οποτε οι πονοι που εχω ειναι καθαρα νευροπονοι οποτε παμε παρακατω.Εκοψα το τσιγαρο εδω και 15 μηνες με αποτελεσμα να τρωω καθημερινα πιο πολυ απο τι πριν και απο 74 κιλα, ειμαι τωρα 85 με εμφανη αποτελεσματα εκανα σωσιβιο και απο 78 ποντους περιφερεια στομαχου εφτασα τους 91 ποντους και πλεον εχω φουσκωματα και πονους στη κοιλια που και που.Αρχισα να κανω διαιτα και συντομα θα παω και γυμναστηριο γιατι χρειαζετε να πεσει το σωσιβιο που εκανα γρηγορα ωστε να μην εχω στο μελλον καρδιακα προβληματα.Το θεμα μου ειναι τωρα οτι νιωθω ενα κομπο στο λαιμο και λες και εχει βαρυνει και στενεψει με αποτελεσμα να νιωθω οτι ζαλιζομαι ωρες ωρες και απορω τι με κανει να τα νιωθω ολα αυτα καθε βραδυ οταν παω να κοιμηθω και + το βαρος του στομαχου δεν μπορω να ξαπλωσω στο πλαι καθολου μονο ισια μπορω να κοιμηθω
Ποιο είναι το αγαπημένο σας χρώμα?
30-07-2025, 04:06 in Με καφέ και συμπάθεια....