σκεψεις και μοναξια
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 4 of 4
    Junior Member

σκεψεις και μοναξια

Γεια σας. Είμαι καινούρια στο σάιτ.Θα ήθελα την γνώμη σας.
    Είμαι 23 και αν εξαιρέσουμε κάποια μικρά διαστήματα που είχα κάποιες σχέσεις που έληξαν άδοξα και η τελευταία ειδικά πόνεσε πολύ είμαι μόνη μου πολύ καιρό.Και πιο παλιά περνούσα πολύ ωραία και μόνη μου, δεν με απασχολούσε πολύ το θέμα.Τώρα τελευταία νοιώθω οτι μεγαλώνω, οτι περνά ο καιρός και ο έρωτας που τόσο θέλω να ζήσω, δεν έρχεται. Και βαρέθηκα πια να περνώ καλά και μόνη μου, έχω ανάγκη να έχω κάποιον άλλο για να νοιώσω ευτυχισμένη.Και σχεδόν όλες μου οι φίλες είναι σε σχέση, χαίρομαι γι αυτές αλλά ζηλεύω που εγώ είμαι έτσι.Και κουράστηκα πια να είμαι μόνη.Αλλά όλοι μου λένε οτι όσο το έχω μέσα στο μυαλό μου και το ΄κυνηγώ' δεν έρχεται άρα για να έρθει επιτέλους πρέπει να το ξεχάσω να το βγάλω απο το μυαλό μου.Πως μπορώ να το πετύχω αυτό?Μήπως έχετε κάποια ιδέα?
    Ξέχασα να πω οτι γενικά είμαι εμφανίσιμη, ειδικά το τελευταίο διάστημα που έχασα και μερικά κιλά, άλλαξα και το μαλλί όλοι μου λένε οτι ομόρφυνα πολύ.Αλλά στον ερωτικό τομέα τίποτα...
    Σας ευχαριστώ!

Senior Member
    Originally posted by flower22
    Γεια σας. Είμαι καινούρια στο σάιτ.Θα ήθελα την γνώμη σας.
    Είμαι 23 και αν εξαιρέσουμε κάποια μικρά διαστήματα που είχα κάποιες σχέσεις που έληξαν άδοξα και η τελευταία ειδικά πόνεσε πολύ είμαι μόνη μου πολύ καιρό.Και πιο παλιά περνούσα πολύ ωραία και μόνη μου, δεν με απασχολούσε πολύ το θέμα.Τώρα τελευταία νοιώθω οτι μεγαλώνω, οτι περνά ο καιρός και ο έρωτας που τόσο θέλω να ζήσω, δεν έρχεται. Και βαρέθηκα πια να περνώ καλά και μόνη μου, έχω ανάγκη να έχω κάποιον άλλο για να νοιώσω ευτυχισμένη.Και σχεδόν όλες μου οι φίλες είναι σε σχέση, χαίρομαι γι αυτές αλλά ζηλεύω που εγώ είμαι έτσι.Και κουράστηκα πια να είμαι μόνη.Αλλά όλοι μου λένε οτι όσο το έχω μέσα στο μυαλό μου και το ΄κυνηγώ\' δεν έρχεται άρα για να έρθει επιτέλους πρέπει να το ξεχάσω να το βγάλω απο το μυαλό μου.Πως μπορώ να το πετύχω αυτό?Μήπως έχετε κάποια ιδέα?
    Ξέχασα να πω οτι γενικά είμαι εμφανίσιμη, ειδικά το τελευταίο διάστημα που έχασα και μερικά κιλά, άλλαξα και το μαλλί όλοι μου λένε οτι ομόρφυνα πολύ.Αλλά στον ερωτικό τομέα τίποτα...
    Σας ευχαριστώ!
    εχε υπομονη και ολα θα ερθουν...δεν χρειαζεται να το σκεφτεσαι και πολυ το θεμα.. μη κουραζεσαι αδικα..

Senior Member
    για να σου λενε οι φιλοι σου να μην το εχεις συνεχεια στο μυαλο σου και να μην το κυνηγας, πιθανοτατα το δειχνεις, η το εκπεμπεις...
    αυτα και τα δυο ειναι πολυ αποτρεπτικα για εναν αντρα , γιατι οι αντρες ειναι ευαισθητα πλασματα και απομακρυνονται οταν νοιωσουν πιεση. ειδικα αν δεν προλαβουν να σε γνωρισουν.
    ειναι απιθανο να μην ενδιαφερθουν καποιοι για σενα, ειδικα γιατι εχεις την τυχη να εχεις και μια καλη εμφανιση οπως μας λες, οποτε ειναι απλα θεμα χρονου και οπως ειπαμε, θεμα του να το δεις κι εσυ πιο χαλαρα...
    σε τι χωρους κινεισαι? εργαζεσαι? σπουδαζεις? καθεσαι????

Junior Member
    εργάζομαι αλλά ο χώρος μου αποτελείται περισσότερο απο κοπέλες οπότε το θεωρώ δύσκολο να τύχει κάτι στην δουλειά,ζω και σε σχετικά μικρή πόλη λίγο έξω απο την Αθήνα.Προσπαθώ να το περιορίσω, να μην το σκέφτομαι αλλά κάποιες στιγμές είναι δύσκολο.Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.