Results 1 to 6 of 6
-
08-10-2010, 00:26 #1
Ψάχνοντας για (σκέψεις)στηρίγματα
Βρίσκομαι σε ελεύθερη πτώση πως τα καταφέρνω έτσι είναι κάτι που μπορώ να καταλάβω γιατί συμβαίνει αλλά κατόπιν ...
θα το παρομοίαζα με την προσπάθεια να κατακτήσω ένα βουνό , και κάπου στην διαδρομή , κάτι ο καιρός , κάτι που μου απόσπασε την προσοχή , και τα στηρίγματα που είχα τοποθετήσει για να με μην με συγκρατούν....δεν..... και σαν ντόμινο το ένα μετά το άλλο ............ οι ριμάδες οι σκέψεις που επάνω τους κουτρουβαλιάζομαι με έχουν γεμίσει σημάδια και μελανιές
Το μόνο καλό είναι ότι έχω καταφέρει τουλάχιστον να έχω βρει τον τρόπο να προστατεύσω το κεφάλι
Τι λέω τώρα ε ? ο λόγος γίνεται για το τι φταίει στην σχέση μου το(όχι μισό ) έτερο.. ολόκληρο.. σύζυγό μου - amore moy
Θυμάμαι κάποτε το θέμα που είχα ανοίξει ΄΄στα μονοπάτια του μυαλού μου ΄΄ με κράτησε και μάλιστα πρόσθεσα και κάτι ακόμα ... ευτυχώς και πάλι καλά που με ψήνω με τέτοιες σκέψεις
Πέρα απο το θέμα τις επικοινωνίας και όσο περνούν οι μέρες τείνω να καταλήξω σε κάποια συμπεράσματα που έχουν να κάνουν με το τι τελικά θέλουμε , η θέλαμε , με αυτο που τελικά έχουμε , η θα θέλαμε να είχαμε
Πάρτε ένα χαρτί και προσπάθησε να παρακολουθήσετε την σκέψη μου
Στην αριστερή μεριά γράψε ΄΄προσωπική συνείδηση ΄΄στην δεξιά γράψε ΄΄ το εγώ μου΄΄άστε μερικές γραμμές κενό απο κάτω μετά στην μέση γράψε΄΄ νους ΄΄( επεξεργασία ) και μετα σκέψεις , μετά λόγος , μετά πράξεις συνήθειες , μετά χαρακτήρας ,
Στην συνείδηση καταγραφείς όλα όσα πιστεύεις η σε κάναν να πιστεύεις μέσα απο τις εμπειρίες και είναι ξεκάθαρη προσωπική γνώση , σωστό η λάθος δεν εχει σημασία σκοπός είναι τι πραγματικά πιστεύεις , όχι τι θα ήθελες
Στο εγώ καταγραφείς όσα αντιλαμβάνεσαι με τις αισθήσεις σου ,
Την εικόνα που θέλεις να παρουσιάζεις προς τα έξω
Ο τρόπος που διαχειρίζεσαι τα πράγματα
Τα ένστικτά σου
Τις επιθυμίες σου
Μετά βάλτε τον νού σου να αντλήσει πληροφορίες απο κάθε ένα ξεχωριστά και καταγράψτε αυτά που θα σκεφτείτε ( πάντα ξεχωριστά στην αρχή )
Κατόπιν κάντε έναν συνδυασμό και των 2 και καταγράψτε τις σκέψεις σας επίσης
Κατόπιν αν θέλετε το κάνουμε συζήτηση , δείτε το πρώτα προσωπικά και μετά βλέπουμε πως και αν λειτουργεί σε εσάς η αν και πως αντιλαμβάνεστε τα πράγματα και τι φταίει που οδηγούμαστε σε πράγματα που είτε δεν μας αρέσουν η δεν μας ταιριάζουν η προβληματίζουν στις σχέσεις μας πάντα
Η RainAndWind μου είχε απαντήσει κάποτε
΄΄΄΄ Μήπως η τόση ανάλυση βλάπτει αντί να ωφελεί;Μήπως γίνεσαι παρατηρητής της ζωής,αντί να τη ζεις;Μήπως παρατηρώντας τόσο έντονα και πιεστικά,ζητώντας εξηγήσεις για το πώς λειτουργώ,ξεχνώ πως η ισορροπία διαταράσσεται από δικές μου νοητικές κατασκευές που ακολουθώ απαρέγκλιτα;΄΄΄΄΄
Και τότε είχα απαντήσει πως
Το ζητούμενο είναι να μην ξαναχαθώ , να πάψω να ασχολούμαι και να χάνω χρόνο σε στείρες σκέψεις , να ελέγχω αυτό το μοτεράκι (νους) που με βομβαρδίζει με σκέψεις , να βάλω μια τάξη μέσα μου , να μην κρίνω λάθος η μονόπλευρα , και να μαθαίνω απο τα λάθει μου
Ουσιαστικά θέλω να ζω άνετα με αυτό που πραγματικά είμαι και να μην με βαραίνουν πράγματα άχρηστα
Ίσως η ρίζα του θέματός μου να βρίσκεται στο οτι πάντα με έλκυε η αναζήτηση του τι πραγματικά να είμαστε χωρίς να χάσω αυτό που πραγματικά είμαι
Λυπάμαι που λόγο τις ώρας ( και τις αυριανής δουλειάς μου )δεν μπορώ να κάνω άμεσο διάλογο αλλά ένα απο τα καλά του γραπτού λόγου είναι το ότι μπορεί να μεταφέρει και να φυλάει το μήνυμα πάντα ζωντανό
- 08-10-2010, 13:57 #2
Τι λέω τώρα ε ? ο λόγος γίνεται για το τι φταίει στην σχέση μου το(όχι μισό ) έτερο.. ολόκληρο.. σύζυγό μου - amore moy
φευγατε, θες να εισπραξεις οσα συναισθηματα καταθετεις σε αυτη την σχεση;
08-10-2010, 17:28 #3
φευγατε
προσπαθησα να παρακολουθησω την σκεψη σου, αλλα καπου σε εχασα...
ξεκινας με κατι που δειχνει σαν κατι συγκεκριμενο στην ζωη σου, στην σχεση σου, που σε απασχολει εντονα αυτον τον καιρο και ξαφνικα σταματας την σκεψη αυτην και μας πας σε μια προταση για παιχνιδι, αναλυση η δεν ξερω πως αλλιως αποκαλειται αυτο με τις στηλες και τις σκεψεις...
τα εχεις ξεκαθαρα μεσα σου αλλα δεν μπορεις/δεν θελεις να τα μοιραστεις?
εισαι κι ο ιδιος μπερδεμενος και δεν ξερεις τι συμβαινει?
γιατι αοριστολογεις αν σε απασχολει κατι συγκεκριμενο που θελεις να συζητησουμε και δεν μας το λες λιτα και ξεκαθαρα και οπως ακριβως το σκεφτεσαι?
εγω δεν καταλαβα τιποτε παντως...
09-10-2010, 13:18 #4
φευγάτε, αν και πρωϊ :D δεν κατάφερα να παρακολουθήσω αυτό με τις καταγραφές.
αυτό που σου είχε γράψει η ρέιν πάντως το βρίσκω σωστό.
γιατί υπεραναλύεις ?
δες τα πράγματα πιο απλά...
γιατί είναι απλά.
νομίζω πως ξέρεις τί εννοώ.http://www.mazi.org.gr/
09-10-2010, 18:08 #5
Την καλησπέρα μου
Απο την μία διαβάζοντας ξανά και ξανα το κείμενο που εγω έγραψα , αν δεν με ήξερα θα έλεγα πως πάει το παλικάρι απο ένα ξεκάρφωτο δοκάρι
Ουσιαστικά ήθελα να πω , το πως ερμηνεύω τα γεγονότα , αρχικά το κείμενο το είχα στείλει για κουβέντα σε κάποιον συμφορουμιτη (το όνομα δεν έχει σημασία αφού μια παρέα ήμαστε όλοι ) και αφού πήρα την απόφαση να το κάνω θέμα στο φόρουμ , κατόπιν στην επεξεργασία και εκ του αποτελέσματος ανακάλυψα και ένα ακόμη ταλέντο μου , αυτό του σεφ στην σαλάτα )
Απο τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου , την μάχη ανάμεσα στην λογική και το συναίσθημα και το πως έως και σήμερα παίζω σκάκι μόνος μου με ότι αυτό συνεπάγεται
Η αφορμή τις ελεύθερης πτώσης ?
Η έννοια των λέξεων απο την σύζυγό μου μετά απο έντονη συζήτηση ( δεν είναι η πρώτη φορά ) για τα προβλήματα που αντιμετωπίζω προσωπικά και που προσπαθώ να αντιμετωπίσω και ποια βοήθεια θέλω απο την ίδια , λόγο τις δουλειάς μου , λόγο κρίσης , πως θα πρέπει να δοκιμάσουμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα λόγο τις ανασφάλειας που υπάρχει όχι μόνο στην δική μου εργασία αλλά και γενικά , και πιθανές εναλλακτικές λύσεις , κλπ κλπ και αφού καταλήγουμε σε διαφωνία τελικά και για να μην περάσει μέσα μου η τόσο άσχημη αίσθηση τις διαφωνίας λέγοντας πάντα το ρητό πως σε κάθε τι υπάρχουν 3 απόψεις 1 η δική σου 2 η δική μου 3 αυτή που ακόμα δεν έχουμε σκεφτεί σκάει σαν κεραυνός τα εξής
΄΄΄τα μόνα που μας ενώνουν είναι τα παιδιά και την υπευθυνότητα και των δύο απέναντι στις υποχρεώσεις μας ΄΄΄
Καθώς και άλλες κουβέντες που μακάρι να ήταν εκείνη την ώρα του θυμού που τις άκουγα γιατί έτσι θα τις χαρακτήριζα ήταν μετά αφού είχαν καταλαγιάσει τα πράγματα μια έκρηξη πραγματικότητας , ίσως υπερβάλω , αλλά έτσι νοιώθω , ήμουν και είμαι μπροστά σε ένα αδιέξοδο σίγουρα προσωρινό δεν είναι δυνατών εκεί να παραμείνω
Απο εκείνη την ημέρα έρχονται συνεχώς στον νού μου αυτές τις λέξεις καθώς και άλλες περι διαφορετικότητας και αντίθετων χαρακτήρων και το μενού είναι γνωστό
Καθώς και απο τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου , και μαντέψτε σε ποιον πέφτει το φταίξιμο ?
Ευτυχώς που απο τότε που ανακάλυψα αυτό το μέσων επικοινωνίας καθώς έμαθα να κοιτώ αυτές τις καταστάσεις με τελείως διαφορετικό σκεπτικό και εννοείτε και την ανάλογη στάση ( όσο μπορώ φυσικά ) παρ όλο που αισθάνομαι τις παρενέργειες απο αυτήν την ψευδαίσθηση και που ακόμα δεν έχουν φύγει αν και αυτή την στιγμή δεν μου έρχεται τίποτα στο μυαλό μου στο τι να κάνω αν μη τι άλλο γνωρίζω πολύ καλά στο τι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να κάνω
Περαν του ότι ίσως σας φανεί ανόητο αλλά είναι η δεύτερη φορά που γράφω αυτο το κείμενο γιατι την πρώτη το έγραφα απ ευθείας και δεν αποθηκεύτηκε γργργρρρ..............είμαι κάπος τώρα , τουλάχιστον απο εδω και περα δεν θα το επαναλάβω το ιδιο λάθος
Θέλω με την ευκαιρία να ευχαριστήσω τα πρώτα άτομα και όχι μόνο που μου συμπαραστάθηκαν σε κάτι που άμα δεν έχεις άποψη δεν είναι δυνατών να σε καταλάβει τελικά ο άλλος
Επείσεις την κατανόησή σας στο ότι αισθάνομαι λίγο εξαντλημένος και απο την χτεσινοβραδινή ταλαιπωρία στην δουλειά μου + το λάθος που έκανα προηγουμένως σβήνοντας και κάποια άλλα σημαντικά πράγματα που θα ήθελα την άποψή σας
10-10-2010, 02:07 #6
Το άσχημο είναι σε εκείνα τα λάθη μου που δεν μπορώ να τα διορθώσω
Το ξέρω πως δεν πρέπει να στέκομαι σε αυτά αλλά με πονάνε
Το ευτύχημα είναι πως ξανα προσανατολίζομαι σχετικά γρήγορα όταν βρίσκομαι στο περιβάλλον μου μόνο που αυτό είναι εδώ έξω
Έχει κλονιστεί πάρα πολύ η εμπιστοσύνη μου μέχρι σε σημείου κατάρρευσης στην γυναίκα μου γονείς μου για φίλους που εκ των πραγμάτων λόγο δουλειάς είναι ανύπαρκτοι στου συνεργάτες λόγο κρίσης ο σώζων εαυτό σωθείτο και εμένα που ακόμα δεν έχω εξηκιωθεί με αυτό τον τρόπο επικοινωνίας να διαβάζω λέξεις μέσω μιας συσκευής που πίσω απο αυτή βρίσκετε ένας άνθρωπος 1500 χιλιόμετρα μακρυά οχι πως με χαλάει αυτό το αντίθετο μάλιστα μου έχει αλλάξει την ζωή μου προς το πάρα πολύ καλύτερο ίσως το λέω αυτό γιατι έστω και ετσι έχω ανοιχτεί κάπου που δεν αισθάνομαι την απειλή τις εκμετάλλευσης, πως εχει περάσει κάποια ανάλογα μονοπάτια
Αυτό με την εμπιστοσύνη που έλεγα ποιο πρίν είναι σαν το σαράκι που τρώει το ξύλο και κατέρρευσε μια ολόκληρη πτέρυγα και τώρα προσπαθώ να ανοικοδομήσω
( πνευματική τροφή του μυαλού είναι ο λόγος συγκεκριμένων χαρισματικών ατόμων που πρέπει να ψάξεις πολύ μέχρι να τους ανακαλύψεις όπως και τα βιβλία χωρίς συντηρητικά και πάντα και παντού διαθέσιμα προτείνουν ιδέες για λύσεις )
Kοιτώντας αυτά που έχω γράψει συνειδητοποίησα πόσο δίκιο έχουν όταν λένε πως αντιλαμβανόμαστε διαφορετικά τα πράγματα τα αγόρια απο τα κορίτσια , είμαι απο αυτούς που πιστεύουν πως είμαστε μεγάλα παιδιά για αυτό δεν λέω γυναίκες άντρες
Μην παρεξηγάτε εσείς τα κορίτσια αυτήν την διαφορετικότητα τις προάλλες έλεγα στο αμόρε μου πως σε τελική ανάλυση είμαστε ένα νόμισμα με 2 διαφορετικές όψεις πάντα θα τα βλέπουμε διαφορετικά και για να κατορθώσουμε να δούμε τα ίδια θα πρέπει να γυρνάμε ταυτόχρονα κάθε φορά , δεν γίνετε αλλιώς , και κατόπιν θα πρέπει να τα μεταφράζουμε στην γλώσσα του άλλου ίσως ακούγετε πολύπλοκο αλλά κάποτε σε ένα γραφείο στο μιλάνο μιλούσα ( υιοθετημένη άποψη απο ένα βιβλίο που είχα διαβάσει ) με μιά κοπέλα εγώ στα ιταλικά και εκείνη στα ελληνικά μην φανταστείτε πως τα μιλούσαμε τέλεια , με τις όποιες λέξεις ξέραμε πάνω κάτω στην δουλειά μας επάνω
Σας πληροφορώ πως όσοι μας κοίταγαν είχαν ψιλοπάθει κάτι , ενώ οι δυό μας το διασκεδάζαμε αφάνταστα όταν τις το πρότεινα να το εφαρμόσει ανάλογα με το σύντροφό της ( αλλά στην γλώσσα τους ) μέχρις ενός ορισμένου σημείου είχε θετικό αποτέλεσμα
Περιττό να σας πω τα συναισθήματα που νοιώθω όταν καταφέρνω να μεταφράζω κάποιες σκέψεις μου δεν είναι απλό , ούτε και εύκολο , και δεν είναι δεδομένο πως τα καταφέρνω κάθε φορά , όταν συμβαίνει πάντως είμαι πάντα εκεί και αυτό έχει σημασία
Όντως με έχει ρίξει και υπάρχει ρήγμα στα συναισθήματά μου για τη σύντροφό μου κυρίως γιατί απο την αρχή ήμουν το παιδί που δεν έλεγε ποτέ όχι και που θα τα κατάφερνε πάντα και που είχα κρύψει τις όποιες αδυναμίες μου σε σχέση με την δουλειά που έχω επιλέξει εν συντομία θα πω πως τα τότε κριτήρια μου για αυτήν την δουλειά ήταν όσο μακρύτερα τόσο καλύτερα και όχι για το πώς πρέπει να κινήσε στον συγκεκριμένο χώρο ( τότε είχα δικό μου φορτηγό εδώ και 5 χρόνια είμαι οδηγός που με τα λεφτά τις άδειας τα έδωσα προκαταβολή για το σπίτι που ζούμε ) και που απο δική μου επιλογή παράτησα το εξωτερικό (την περίοδο μόλις είχα γνωριστεί με το αμόρε μου και η βασική μας επιθυμία ήταν ο γάμος αυτο είναι ένα άλλο μεγάλο κεφάλαιο που θα αναφερθώ κάποια άλλη στιγμή μπήκα ελλάδα για ευνόητους λόγους δηλαδή οικογένεια και εξωτερικό δεν γίνονται και καταστράφηκα οικονομικά γιατί είχα επενδύσει σε άτομο που με είχε πουλήσει στο παρελθόν (και που ήταν ο βασικός υπαίτιος του να φύγω μακρυά απο τότε και το παρατσούκλι ) και δεν τον ενδιέφερε τελικά το πόση μεγάλη σημασία είχε και έχει για εμένα η οικογένεια η τουλάχιστον απο το περιβάλλων που μέχρι τότε ζούσα το είχα στην συνείδησή μου ώς παράδειγμα προς αποφυγή υπάρχει και αυτή η λογική , να μην ξέρεις τι πρέπει να κάνεις αλλά τουλάχιστον τι να μην κάνεις , δεν νομίζεται ?
( κατα φύση , κόσμο και νόμο πατέρας )
Μεγάλη ιστορία που δεν έχω διάθεση να μιλήσω για αυτήν τώρα θα χαλαστώ πολύ
Και το ρήγμα δεν είναι άλλο απο το ότι μετά απο τα όσα έχουμε περάσει δεν έχω πείσει για τις ποιες ήταν οι αρχικές μου προθέσεις αλλά λόγο συγκεκριμένων επιλογών αλλά και άτυχων συγκυριών αναγκαζόμουν και αναγκάζομαι να δέχομαι τα όποια πολλά καλά άσχημα τις δουλειάς μου που λόγο αυτής τις πίεσης δεν μπορώ ούτε να λειτουργώ όπως θα ήθελα και πως με κάποιων τρόπο θα πρέπει να βρούμε απο κοινού μια λύση και να ζούμε μαζί όπως απο την αρχή φανταζόμουν
Και όσο περνάνε τα χρόνια τόσο μεγαλώνει και η απογοήτευσή μου στρέφω την προσοχή μου σε ποιο νέους ανθρώπους που έχουν ακόμα μέσα τους το πάθος το όνειρο την όρεξη για να παλέψουν για τα πιστεύω τους γιατι τα δικά μου αποθέματα αρχήζουν και στερεύουν και λέω πως όχι δεν είναι έτσι αυτό που μου λείπει είναι μια νέα τεχνική που θέλω να ακούσω να μάθω να πράξω και με κρατάει ακόμα για πόσο δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει γιατι το νέο που θέλω να μοιραστώ μαζί σας είναι να κοιτώ απέναντι
Ξέρω και τις σημερινές δυσκολίες και πως τα προσόντα που έχω στην διάθεσή μου είναι λίγα , γραμματικές γνώσεις που ζητούν υποχρεωτικά ακόμα και σε δουλειές τελείως άσχετες αν και έχω δει απόφοιτους να κολλάνε τιμές σε σούπερ μαρκετ και δεν ξέρω πραγματικά τι να πω μου έρχεται μια πίκρα στο στόμα και ένα μεγάλο γιατί
Απο το ότι ώς αρραβωνιασμένοι εκείνη την περίοδο μου είχε δανείσει 1 ,5 εκατ για να ξανα θέσω σε λειτουργία ( το παροπλισμένο 1,5 χρόνο στην ελλάδα φορτηγό ) μέχρι την αγορά που απο δική της βοήθεια σε κίνητρο παρότρυνση και στήριξη για τις δυνατότητές μου μιας και είμαι πολύ επιφυλακτικός το τελευταίο φορτηγό τότε σε δραχμές το είχα πάρει σε ελβετικό φράγκο και έδινα 380000 δραχμες τον μήνα γραμμάτιο και μετά απο 2 χρόνια λόγο ανόδου έδινα 570000 + του σπιτιού + κάποιες αβαρίες στον δρόμο + προσθήματα απο παραβάσεις + υπέρβαρα +++++ για τα επόμενα 3 μάτωσα πόνεσα και πονάω ακόμα και δεν ήθελα να συμβεί αυτό που είχε πει στην γυναίκα μου ο ¨πατέρας μου ΄΄ πως δεν θα τα καταφέρω τα κατάφερα το εξόφλησα γνώριζα πως βαρούσα μπουνιά στο μαχαίρι για να κερδίσω το στοίχημα και τελικά ....... μου έμεινε μόνο το κατόρθωμα για να έχω να λέω και το
αποτέλεσμα ???? ξανά και άντε και δώσου
Αλλά εγώ ο.............για να μην με πω παπα.........ας με το να λέω σε όλα ναι μέχρι που απο υπερβολική αυτοπεποίθηση έβαλα χέρι στα πάγια του αυτοκινήτου για μην πω πως δεν μπορώ κάτι σαν να λέμε τα ψάρια είναι στην θάλασσα και δεν τρέχει τίποτα και την πάτησα
Και μπήκα σε άλλη λογική του στιλ δεν τρέχει τίποτε χαλαρά το πούλησα μπήκα σε εταιρία σιγά έλεγα τα ίδια και περισσότερα παίρνω και απο την μια έτσι είναι αλλά το αποτέλεσμα ???????
Μέχρι που έσκασε ένα μεγάλο κανόνι στην τότε αγορά και έμεινα χωρίς δουλειά χωρίς φορτηγό χωρίς να με υποστηρίξει κάποιος , μάλιστα το γιουχάρισμα που έπεσε δεν λέγεται όπως τα δάκρυα που πέφτουν αυτήν την στιγμή απο τον πληγωμένο εγωισμό μου η για τον οποιονδήποτε λόγο ( άλλωστε δεν θέλω ντρέπομαι ) αυτό με κατέρρευσε απο τότε δεν μπορώ να σηκώσω κεφάλι η σύντροφός μου και καλά κάνει απο την μια γιατί έτσι ήταν απο την αρχή είναι ποιο υπερήφανος άνθρωπος να το πω ποιο ρεαλίστρια ποιο ανθεκτική απο εμένα τέλος πάντων ποιο καλύτερα απο εμένα στο να αντέχει σε σχέση με εμένα
Δεν είναι και ότι καλύτερο να είσαι μόνη στο σπίτι να μεγαλώνεις 2 παιδιά είτε παιδικές αρρώστιες (τότε δεν οδηγούσε και το τι τράβηξα για να την μάθω δεν λέγετε) είτε κλειδαμπαρωμένη υπό τον φόβο μην μπει κανείς μέσα στο σπίτι , με πεθερικά (γωνείς μου κατά κύριο λόγο αλλά και σε κάποια άλλα κατα την άποψή μου ποιο μικρά και οι δικοί της ) ναι παιδάκι μου ότι θέλεις εγω είμαι εδω και όταν το ζητούσες αυτό το εδώ να ακούς αχ βρε παιδάκι μου τώρα ειμαι αλλου και έχω και την καρδιά μου και να ο πατέρας σου ξέρεις πως είναι ……….και στο καπάκι………..κάθεσται ? Γιατί δεν κάνετε και 3 παιδί ίσως βγεί κορίτσι μιας και το έχω επιθυμία
Τι θα μπορούσα να έλεγα στην σύντροφό μου ? Τα τηλέφωνα που έχω χαλάσει σε λόγια ? σαν τι λόγια ? Το μαλακίες γονέων οχι απλά σοφό παν σοφο
Εγω απο την άλλη πάνω σε τι να ισορροπήσω ? Χρεοκόπησα συναισθηματικά ψυχικά νοητικά κατέρρευσα και κατόπιν ένα ντόμινο απο άλλες , εμπιστοσύνη σε ποιον ?
Πως μπορώ να διώξω απο την μνήμη μου τις εκφράσεις όλων όσων με έβλεπαν και με βλέπουν σε αυτή την κατάσταση και ακόμα λένε πως είναι θέμα χρόνου ο χωρισμός και εγώ απο πείσμα για το γαμώτο λέω όχι σε όλους
Δεν μπορώ να ανταποκριθώ σε αρκετά πράγματα απο τότε απο την συγκέντρωση που δεν θυμάμαι τι σημαίνει , την μνήμη που κάτι μου θυμίζει αλλά τι έλεγα ?...........
τα δικαιώματα που δίνω γιατί ακόμα βρίσκομαι σαν χαμένος απορούν με εμένα που σε τεχνικά πράγματα εφευρίσκω απίθανες λύσεις σαν να μην τρέχει τίποτα και πραγματικά μου κάνει και εμένα μεγάλη απορία λές και δίπλα απο κάθε τεχνικό πρόβλημα υπάρχει κάτι σαν τα συννεφάκια στα κείμενα στα καρτούν που γράφουν την λύση και ενώ έχω πάει 10 φορές σε ένα εργοστάσιο να λέω που είναι αυτό ?
(καλά είμαι λίγο υπερβολικός 50 ήθελα να πώ ) και άλλα που δεν μου έρχονται αυτήν την στιγμή απλά γιατί δεν θέλω να καταχραστώ την υπομονή σας ( ξεκίνησα ε ..... ώρα μου ήταν ... )
Τα παιδιά πάντως έχουν και είναι + τις άλλης ο ενοτικός κρίκος αυτήν την στιγμή ( Χ χρόνια ) και οι όποιες προσπάθειες κάνω για να έρθουμε ποιο κοντά ..........
( έχω σταματήσει αρκετή ώρα γιατι δεν φαντάζεσται πως είμαι με κάτι μάτια μούσκεμα γιατι μου συμβαίνει αυτό ? όποτε σκέφτομαι αυτά πονάω και κλαίω σαν παιδι ίσως και χειρότερα )
Και το φωνάζω ρε γαμώτο πως αναλαμβάνω τα κομμάτια των δικών μου ευθυνών που μέσα σε όλα είναι το ότι δεν ξέρω πως να το χειριστώ και το λεω τρέμω ρε γαμωτο και ζητάω βοήθεια και να ακούς την όποια μαλακία δεν έχεις φανταστεί
Κλείστηκα αμπαρώθηκα πίσω ρε λέω σε όλους και ας μην έχω την δύναμη το σώμα μου μπορούν να το λυγήσουν οι όποιες καταστάσεις την ψυχή μου που ευτυχώς είναι άυλη δεν μπορούν να την αγγίξουν η ψυχή του καθενός μας όμως μπορεί να τροφοδοτήσει το σώμα μας
Ισως ακούγετε σαν παραμύθι η σαν ωραία λόγια και παχιά , έκθεση ιδεών η οτιδήποτε άλλο αλλά πιστέψτε με όταν θα ανακαλύψεις το Α και σαν άλλο ντόμινο αντί να ρίχνει να αρχίζει να αναστηλώνει ότι έχει πέσει μαθαίνοντας καλά τι σημαίνει το κάθε γράμμα και δίνοντας στο καθένα ένα γράμμα ξεχωριστά και σε κάθε ένα πράγμα τι έννοια συμβολίζει βάζοντας τον καθένα στην θέση που του ανοίκει και άν ξανα πέσουν μερικά η στην χειρότερη όλα εσυ κράτα πάντα το Α σταθερά πάντα και ακλόνητα όρθιο
Αν δεν σας αγγίζει δεν τρέχει τίποτα ούτε θα με στεναχωρηθω αν νομίζετε πως ίσως το θεωρήσω απόρριψη
Κάνω διάλυμα δεν αντέχω στην σκέψη πως ίσως αυτά που γράφω είναι λάθος
Δυο μονόλογοι κάνουν έναν διάλογο κάπου διάβασα και δεν μπορώ να πίσω για τα αυτονόητα πως μετά τον μονόλογο ακολουθεί ο τρόπος που μέσα απο του άλλου την ματιά η σκέψη προσπαθείς να κατανοήσεις τα πράγματα έξω απο εσένα αλλά με συνοδηγό εσένα
Μετά έρχονται οι υποχρεώσεις τα πρέπει τα σκάσε και κολύμπα και και και ...............
Ναι μεν η δουλειά φέρνει ένα αλφα εισόδημα ( και μετά απο αυτήν για όλους κρίση ) που είναι δεδομένο πως θα μειωθεί δραστικά γιατί ήδη εδώ και αρκετό καιρό έχει μειωθεί χωρίς οι ανάγκες να έχουν προσαρμοστεί ανάλογα και φοβάμαι φοβάμαι πως δεν θα αντέξουμε σαν οικογένεια υπο αυτό το βάρος χωρίς την υποχρεωτική αναγκαστική μονόδρομο όπως και να το πεις πορεία πρός ...... ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω πόσο μάλλον να το γράψω
Πόσο περισσότερο να εστιάσω το ενδιαφέρον μου στα πραγματικά και υπαρξιακά προβλήματα
Ξέρω πως το κάθε αυριο θα είναι πολυ ποιο καλύτερο απο το σήμερα μόνο και μόνο όταν θα έχεις κάπου να τα πεις και θα νοιώσεις ποιο καλύτερα
Θα ήθελα να έλεγα κάτι ευχάριστο για το τέλος αλλά δεν μου βγαίνει σορυ
Τα πάντα όλα και τα κοάλα τίποτα
Buona note
Τί να αποφεύγετε αν πάσχετε ή έχετε προϊστορία με ΓΑΔ και...
15-06-2025, 01:41 in Κρίση πανικού, Διαταραχή Πανικού, Αγοραφοβία