Γίνεται να ερωτεύομαι τόσο εύκολα? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 25 of 25
    Senior Member
    συμφωνω κ με την θεοφανια κ με την ρεμεντυ..καλως η κακως η αυτοεκτιμηση χτιζεται στην παιδικη μας ηλικια κ διαμορφωνεται κυριως απο την οικογενειακη στεγη.
    αν δεν σε μαθουν να εκτιμας κ να σεβεσαι τον εαυτο σου,αυτη η ελλειψη θα σε κυνηγαει σε ολους τους τομεις της ζωης οχι μονο στα ερωτικα.

Οκ οσο οι αλλοι προσπαθουν να επιλυσουν τα προβληματα τους στον \"στοιβο μαχης\" και οσοι θελουν να ψαξουν το τι εφταιξε και πηγε στραβα στα γενοφασκια τους λοιπον:)
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    Originally posted by keep_walking
    συμφωνω κ με την θεοφανια κ με την ρεμεντυ..καλως η κακως η αυτοεκτιμηση χτιζεται στην παιδικη μας ηλικια κ διαμορφωνεται κυριως απο την οικογενειακη στεγη.
    αν δεν σε μαθουν να εκτιμας κ να σεβεσαι τον εαυτο σου,αυτη η ελλειψη θα σε κυνηγαει σε ολους τους τομεις της ζωης οχι μονο στα ερωτικα.

Οκ οσο οι αλλοι προσπαθουν να επιλυσουν τα προβληματα τους στον \"στοιβο μαχης\" και οσοι θελουν να ψαξουν το τι εφταιξε και πηγε στραβα στα γενοφασκια τους λοιπον:)
    κηπ ειναι πολυ σημαντικο το πως σε πλαθουν στην παιδικη ηλικια..κ αιτια πολλων πραγματων αν αυτο δεν γινει σωστα.

Senior Member
    Originally posted by dora-agxos

κηπ ειναι πολυ σημαντικο το πως σε πλαθουν στην παιδικη ηλικια..κ αιτια πολλων πραγματων αν αυτο δεν γινει σωστα.

Ωραια δεν παει καλα η ζωη...θα σκισουμε τις πυτζαμες μας για κατι που εγινε στο παρελθον?
    Οτι εγινε-εγινε και τιποτα να μην εγινε παλι θα βρουμε οτι εγινε... γιατι ετσι , το θεμα ειναι οτι αγωνας ειναι τωρα καθε μερα , και δεν εννοω να ιδροκωπας αλλα να διασκεδαζεις κιολας:)
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    σαφως κ οτι εγινε εγινε!οταν ομως η ελλειψη αυτοεκτιμησης σε παει πισω στην ζωη σου,τοτε πρεπει να το διορθωσεις!να αρχισεις συζητησεις με το ειναι σου :)¨κ πιστεψε με ειναι πολυ διασκεδαστικο!

Senior Member
    Originally posted by Θεοφανία
    Μάλλον το θέμα προκύπτει μέσα από σένα. Ψάχνεις κάποιον να σε κάνει να νιώσεις αξία/σημαντικότητα. Έχει να κάνει καθαρά με έλλειψη αυτοπεποιθησης και ανάγκη επιβεβαιωσης......:)

και τα περισσοτερα προβληματα ξεκινουν απο την παιδικη ηλικια.
    Η ζωη πολλες φορες φροντιζει ωστε να μην μπορεις να ξεφυγεις παρα τις προσπαθεις και παρα τα θελω σου.

Senior Member
    Δν ειναι διασκεδαστικο το να κανεις συζητησεις με το ειναι σου ειναι...βαρετο καπως. Το ιδιο ειναι να συζηταω με σενα τωρα και το ιδιο ειναι να καθομαι να ψαχνω οτι οταν ημουν μικρος μου ετυχε αυτο αρα απο αυτο το γεγονος προεκυψε αυτο , αρα το γεγονος δεν ηταν δεουσας σημασιας οποτε δεν κανει και εγω να κανω αυτο και εκεινο και το αλλο?

Με το ειναι κανουν συζητησεις ολοι και κυριως οταν ειναι προβληματισμενοι με την παρτη τους.

Πραξεις για να ξεφευγουν απο τελματα λιγοι.

Οι ανθρωποι προτιμουν να πεθανουν παρα να λυσουν ενα προβλημα.

Και αυτο ακριβως κανουν.

(δεν ειναι δικο μου απο καπου κλεμμενο δεν θυμαμαι απο που).

Originally posted by γιώτα2
    Originally posted by Θεοφανία
    Μάλλον το θέμα προκύπτει μέσα από σένα. Ψάχνεις κάποιον να σε κάνει να νιώσεις αξία/σημαντικότητα. Έχει να κάνει καθαρά με έλλειψη αυτοπεποιθησης και ανάγκη επιβεβαιωσης......:)

και τα περισσοτερα προβληματα ξεκινουν απο την παιδικη ηλικια.
    Η ζωη πολλες φορες φροντιζει ωστε να μην μπορεις να ξεφυγεις παρα τις προσπαθεις και παρα τα θελω σου.
    Εκεί επαφίεται όμως κατά πόσο σε ενοχλεί αυτή η κατάσταση και κατά πόσο έχεις βολευτεί μέσα σε αυτό το τρυπάκι δίνοντας δικαιολογίες στον εαυτό σου.
    Η ζωή είναι πόλεμος και αυτές είναι οι μάχες που όταν κερδίζουμε μας δίνουν δύναμη για όλο και περισσότερες νίκες.

Senior Member
    ....
    Οι ανθρωποι προτιμουν να πεθανουν παρα να λυσουν ενα προβλημα.

Και αυτο ακριβως κανουν.

(δεν ειναι δικο μου απο καπου κλεμμενο δεν θυμαμαι απο που).
    χαχαχαχαχαχαχα
    πολυ καλο και ευστοχο.
    γουντυ αλλεν θυμιζει

Member
    [i]

διαφωνω κιπ
    η κατασταση, συνεχιζεται μεν, και ανατροφοδοτειται, αλλα η αρχη ειναι παντα η ελλειψη αυτοπεποιθησης και οχι η αποτυχια στις ερωτικες σχεσεις, διοτι τα προβληματα αυτοπεποιθησης και αυτοεκτιμησης, χτιζονται σε πολυ μικρες ηλικιες που δεν ασχολειται καποιος με τα ερωτικα του....΄
    Νομίζω έχεις πολύ δίκιο σ\'αυτό.

Member
    [i]

Οπότε τη λύση την ξέρεις. Ασχολήσου με τον εαυτό σου, βρες τι είναι αυτό που σε κάνει να έχεις χαμηλή αυτοπεποιηθηση και δούλεψε το!
    Αυτά τα \"προβλήματα\" δηλαδή, χαμηλή αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση, μπορούν να διορθωθούν με βοήθεια ψυχολόγου?? Και αν ναι, ας μου στείλει κάποιος u2u αν γνωρίζει κάποιον καλό ψυχολόγο στη Θεσσαλονίκη γιατί μόνο ψυχιάτρους γνωρίζω...
    Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων!

Page 2 of 2 FirstFirst 12