Bisexual - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 75

Thread: Bisexual

Senior Member
    βρα καλα η διαφημηση με τον χαρυ κλιν ειναι ολα τα λεφτα!

Senior Member
    Originally posted by VasilisA
    Originally posted by Soul_Rebel
    Originally posted by selas-selas
    Ποιος σας είπε ρε παιδιά ότι είναι κακό να γουστάρεις τα αγγούρια?
    Μη μασάτε τίποτε, προχωράτε δυνατά….και ελληνικά
    προκειμενου να ειρωνευτεις, εχεις και την επιλογη να μη γραφεις. συμβουλη μου: αν πας γυρευοντας, σιγουρα θα βρεις... γι\'αυτο παρτο αλλιως.
    Ας τον, αφού γουστάρει τα ζαρζαβατικά, μας ενοχλεί ; :P

Επαναστατική μου ψυχούλα γιατί θέλεις να με πάρεις μαζί σου
    σε αυτό το ταξίδι των αισθήσεων το οποίο ζεις και απολαμβάνεις?
    Εγώ δεν σου κάνω πιστεψε με…
    Εχω κρίσεις πανικού αγοραφοβία και στομαχκες διαταραχές…
    Επιπλέον εχω κατι το οποιο είναι εντελώς σιχαμένο και ανήκουστο..
    Μου αρεσουν οι γυναικες.
    Ω ναι ντρέπομαι για αυτό αλλά τι να κάνω ορμές είναι αυτές.
    Με θέλεις ακόμη… ?
    Whatever, my dear friend, whatever :P

Senior Member
    Originally posted by Soul_Rebel
    Originally posted by selas-selas
    Ποιος σας είπε ρε παιδιά ότι είναι κακό να γουστάρεις τα αγγούρια?
    Μη μασάτε τίποτε, προχωράτε δυνατά….και ελληνικά
    προκειμενου να ειρωνευτεις, εχεις και την επιλογη να μη γραφεις. συμβουλη μου: αν πας γυρευοντας, σιγουρα θα βρεις... γι\'αυτο παρτο αλλιως.
    Ας τον, αφού γουστάρει τα ζαρζαβατικά, μας ενοχλεί ; :P

Επαναστατική μου ψυχούλα γιατί θέλεις να με πάρεις μαζί σου
    σε αυτό το ταξίδι των αισθήσεων το οποίο ζεις και απολαμβάνεις?
    Εγώ δεν σου κάνω πιστεψε με…
    Εχω κρίσεις πανικού αγοραφοβία και στομαχκες διαταραχές…
    Επιπλέον εχω κατι το οποιο είναι εντελώς σιχαμένο και ανήκουστο..
    Μου αρεσουν οι γυναικες.
    Ω ναι ντρέπομαι για αυτό αλλά τι να κάνω ορμές είναι αυτές.
    Με θέλεις ακόμη… ?
    κυριε βασιλη
    δεν σε προβληματιζει καθολου η αναγκη σου να φωναζεις συνεχως οτι σου αρεσουν οι γυναικες?
    ποια αναγκη σου σε κανει να φερεσαι ετσι?
    αμφισβητουν τον ανδρισμο σου, στο περιβαλλον σου?
    θελεις να πεισεις εμας?
    θελεις να πεισεις τον εαυτο σου?
    τι ακριβως σου συμβαινει?

Senior Member
    Δεν παρατήρησα να σου έκανε κανείς επίθεση βασισμένος πάνω στο ότι σου αρέσουν οι γυναίκες.Γιατί λες εσύ να γίνεσαι τόσο αμυντικός και είρωνας σε μία ανάλογη συζήτηση όπως αυτή;

Άκου τι συμβαίνει.Βλέπεις τους ομοφυλόφιλους,αμφί,και τρανς άτομα ως απειλή προς το δικό σου σεξουαλικό προσανατολισμό.Δείχνει φόβο μία τέτοια στάση,όχι τη σιγουριά που νομίζεις πως δείχνει εσύ και την άνεση.Για τους γνώστες,είναι βέβαιο ότι αυτή τη στιγμή που εσύ κόπτεσαι για την αρρενωπότητά σου,αυτοί σηκώνουνε το φρύδι ερωτηματικά.;)

Είναι η κοινωνικοποίησή μας σε ετεροσεξιστικές κοινωνίες και η λανθασμένη \"διδασκαλία\"πάνω στην έννοια της αρρενωπότητας(masculine socialization)που σου δημιουργούν την αίσθηση της απειλής και την ΑΝΑΓΚΗ της βίαιης,έντονης υπεράσπισης του σεξουαλικού σου προσανατολισμού(του ετεροφυλοφιλικού),λες και αυτός κινδυνεύει από τον διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό των άλλων.

Θέλεις να είσαι σκλάβος των φόβων που σου φύτεψαν οι διδαχές άλλων?No prob.Εσύ χάνεις.Ο κόσμος προχωρά είτε ανοίγεις το μυαλό σου,είτε όχι.

Ο τρόπος να μη φοβάσαι το διαφορετικό περνά από την εξοικείωση μαζί του.Πιθανότατα δεν έχεις ποτέ συναναστραφεί έναν ομοφυλόφιλο,μία λεσβία,ένα τρανς άτομο.Εάν είχες θα είχες απομυθοποιήσει το φόβο σου,μέσα από μία διαδικασία αμφισβήτησης όσων διδαχών σε είχαν ποτίσει τόσα χρόνια.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Originally posted by RainAndWind
    Άκου τι συμβαίνει.Βλέπεις τους ομοφυλόφιλους,αμφί,και τρανς άτομα ως απειλή προς το δικό σου σεξουαλικό προσανατολισμό.Δείχνει φόβο μία τέτοια στάση,όχι τη σιγουριά που νομίζεις πως δείχνει εσύ και την άνεση
    Ακρι-boss!

Ειναι σαν να διωχνεις εναν χαρακτηρισμο απο πανω σου για να τον κολησεις στον αλλο..!

\"Αυτος ειναι γκευ!\", [αρα ετσι υποννοω οτι εγω δεν ειμαι]

\"Αυτος ειναι ψευτης!\" , [αρα ετσι υποννοω οτι εγω δεν ειμαι]

κτλ κτλ

Και ελεγα απο χτες: να το πω να μη το πω?
    ρειν και μπολτ, τα ειπατε όλα......

Senior Member
    στρουμφάκι, αν σε ελκύουν οι γυναίκες, γιατί δεν δοκιμάζεις; τι χειρότερο μπορείς να πάθεις από το να μη σου αρέσει όταν πας με κάποια; όσο για το τι θα πει ο κόσμος, μπορείς να εκτίθεσαι μέχρι εκεί που νοιώθεις εσύ καλά. με άλλα λόγια, το μαθαίνει όποιος θέλεις εσύ. οπότε τι κάθεσαι και στενοχωριέσαι;

Senior Member
    Δεν παρατήρησα να σου έκανε κανείς επίθεση βασισμένος πάνω στο ότι σου αρέσουν οι γυναίκες.Γιατί λες εσύ να γίνεσαι τόσο αμυντικός και είρωνας σε μία ανάλογη συζήτηση όπως αυτή;

Άκου τι συμβαίνει.Βλέπεις τους ομοφυλόφιλους,αμφί,και τρανς άτομα ως απειλή προς το δικό σου σεξουαλικό προσανατολισμό.Δείχνει φόβο μία τέτοια στάση,όχι τη σιγουριά που νομίζεις πως δείχνει εσύ και την άνεση.Για τους γνώστες,είναι βέβαιο ότι αυτή τη στιγμή που εσύ κόπτεσαι για την αρρενωπότητά σου,αυτοί σηκώνουνε το φρύδι ερωτηματικά.;)

Είναι η κοινωνικοποίησή μας σε ετεροσεξιστικές κοινωνίες και η λανθασμένη \"διδασκαλία\"πάνω στην έννοια της αρρενωπότητας(masculine socialization)που σου δημιουργούν την αίσθηση της απειλής και την ΑΝΑΓΚΗ της βίαιης,έντονης υπεράσπισης του σεξουαλικού σου προσανατολισμού(του ετεροφυλοφιλικού),λες και αυτός κινδυνεύει από τον διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό των άλλων.

Θέλεις να είσαι σκλάβος των φόβων που σου φύτεψαν οι διδαχές άλλων?No prob.Εσύ χάνεις.Ο κόσμος προχωρά είτε ανοίγεις το μυαλό σου,είτε όχι.

Ο τρόπος να μη φοβάσαι το διαφορετικό περνά από την εξοικείωση μαζί του.Πιθανότατα δεν έχεις ποτέ συναναστραφεί έναν ομοφυλόφιλο,μία λεσβία,ένα τρανς άτομο.Εάν είχες θα είχες απομυθοποιήσει το φόβο σου,μέσα από μία διαδικασία αμφισβήτησης όσων διδαχών σε είχαν ποτίσει τόσα χρόνια.

Αγαπητή μου βροχουλα

Με συγχωρείτε αλλά αρνούμαι να σοβαρέψω τη συζήτηση και όσο και να προσπαθείτε να με παρασύρετε σε αυτό δεν θα τα καταφέρετε…
    Είναι το μόνο ποστ που θα σας απαντήσω …
    Εξάλλου δεν μπορώ να παρω σοβαρα απολυτος κανέναν «ΑΝΔΡΑ» όταν στο μυαλο του εχει μονο τις μπανάνες(είδατε πηγα στα φρούτα τώρα)
    Δεν μπορω να παρω σοβαρα απολύτως κανεναν «ΑΝΔΡΑ» που εχει προτυπα τους Dolce & Cabbana.
    Δεν μπορω να παρω σοβαρα απολύτως κανεναν «ΑΝΔΡΑ» oταν αγοραζει από τηλεμαρκετινγκ σετ περιποιησεις νυχιων…

Και κατι ακομη…
    Από τοτε που θυμάμαι τον εαυτο μου με το συγκεκριμένο «ειδος» εχω αριστες σχεσεις…
    Εχω παρατηρησει δε ότι πολλοι «ΑΝΔΡΕΣ» με εχουν πλησιάσει…
    Κατά καποιο τροπο τους ελκυω…Οποτε μη λετε μεγαλα λογια περι τεστοστερονης κτλ.
    Το ολο σκηνικό μου βγαζει απλα μια χιουμοριστικη διαθεση…

Δεν εχω προβλημα με το τι κανει κανείς στην κρεβατοκαμαρα του.
    Όταν όμως βγαινει σε ένα φορουμ και μας λέει το τι κανει και τι πιστευει (όπως όταν καποιος ειπε ότι ο χριστιανισμός ήρθε και τα γ@μησε όλα) απλα θα δεχτει και την κριτικη όπως δεχομαι και εγω(πρεπει να ζητησω ξανα συγνωμη για αυτό) όταν λεω ότι μου αρεσουν οι γυναικες…

Μου κανει εντυπωση και κατι ακομη….
    Βλεπω ότι το site επισκέπτονται παρα πολλες γυναικες αλλα και πολλοι gay αφηνοντας ελαχιστο χωρο για εμας(ισα ισα να αναπνεουμε δηλαδή) τους ανδρες ετερόφυλους.
    Αυτό κατι σημαινει…Δεν είναι τοσο απλο…

Θα ελεγα επισης ότι δεν μου αρεσει να φοραω μασκα και να γραφω διαφορετικα πραγματα από αυτά που σκεπτομαι…
    Δυστυχώς το κανουν πολλοι εδώ μεσα(με την υποκρισία να χτυπάει κόκκινο) οποτε είναι ενας ακομη λόγος που δεν μπορω να παρω σοβαρα ορισμενα θεματα…

Εγώ θα συνεχίσω να κάνω πλάκα με αυτά τα θέματα και εάν θέλετε απλά με αγνοείτε…
    Sorry για το μακροσκελές ποστ

Senior Member
    Εγώ θα συνεχίσω να κάνω πλάκα με αυτά τα θέματα και εάν θέλετε απλά με αγνοείτε…
    Με αλλα λογια, εσυ ο \"αντρας ετεροφυλοφιλος\" κανοντας πλακα θα συνεχισεις να συμπεριφερεσαι σαν παιδακι, ενω οι \"γυναικες και οι γκεϊ\" αγνοωντας σε θα φερθουν σαν ενηλικες.

Λογικοτατο μου φαινεται σαν προσεγγιση! Δεδομενου οτι το 90% των ποστ που κανεις εδω μεσα ειναι ειρωνικα, επιθετικα και γενικοτερα σκορπανε κακοηθεια και αρνητικοτητα... Κατηγορεις μαλιστα οσους σου απαντανε οτι εχουν τη μυγα, αντιδρουν αρνητικα και σε διωκουν, ενω ο μονος που προκαλει και εξ\' αρχης δειχνει να απειλειται εισαι εσυ ο ιδιος. Κακως κανουν που σου απαντανε κατα τη γνωμη μου και ειναι η πρωτη και τελευταια φορα που το κανω εγω :)
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member

Αγαπητή μου βροχουλα

Με συγχωρείτε αλλά αρνούμαι να σοβαρέψω τη συζήτηση και όσο και να προσπαθείτε να με παρασύρετε σε αυτό δεν θα τα καταφέρετε…
    Είναι το μόνο ποστ που θα σας απαντήσω …
    Εξάλλου δεν μπορώ να παρω σοβαρα απολυτος κανέναν «ΑΝΔΡΑ» όταν στο μυαλο του εχει μονο τις μπανάνες(είδατε πηγα στα φρούτα τώρα)
    Δεν μπορω να παρω σοβαρα απολύτως κανεναν «ΑΝΔΡΑ» που εχει προτυπα τους Dolce & Cabbana.
    Δεν μπορω να παρω σοβαρα απολύτως κανεναν «ΑΝΔΡΑ» oταν αγοραζει από τηλεμαρκετινγκ σετ περιποιησεις νυχιων…

Και κατι ακομη…
    Από τοτε που θυμάμαι τον εαυτο μου με το συγκεκριμένο «ειδος» εχω αριστες σχεσεις…
    Εχω παρατηρησει δε ότι πολλοι «ΑΝΔΡΕΣ» με εχουν πλησιάσει…
    Κατά καποιο τροπο τους ελκυω…Οποτε μη λετε μεγαλα λογια περι τεστοστερονης κτλ.
    Το ολο σκηνικό μου βγαζει απλα μια χιουμοριστικη διαθεση…

Δεν εχω προβλημα με το τι κανει κανείς στην κρεβατοκαμαρα του.
    Όταν όμως βγαινει σε ένα φορουμ και μας λέει το τι κανει και τι πιστευει (όπως όταν καποιος ειπε ότι ο χριστιανισμός ήρθε και τα γ@μησε όλα) απλα θα δεχτει και την κριτικη όπως δεχομαι και εγω(πρεπει να ζητησω ξανα συγνωμη για αυτό) όταν λεω ότι μου αρεσουν οι γυναικες…

Μου κανει εντυπωση και κατι ακομη….
    Βλεπω ότι το site επισκέπτονται παρα πολλες γυναικες αλλα και πολλοι gay αφηνοντας ελαχιστο χωρο για εμας(ισα ισα να αναπνεουμε δηλαδή) τους ανδρες ετερόφυλους.
    Αυτό κατι σημαινει…Δεν είναι τοσο απλο…

Θα ελεγα επισης ότι δεν μου αρεσει να φοραω μασκα και να γραφω διαφορετικα πραγματα από αυτά που σκεπτομαι…
    Δυστυχώς το κανουν πολλοι εδώ μεσα(με την υποκρισία να χτυπάει κόκκινο) οποτε είναι ενας ακομη λόγος που δεν μπορω να παρω σοβαρα ορισμενα θεματα…

Sorry για το μακροσκελές ποστ

Η ειρωνεία και η κυνικότητα δεν είναι και κανένα σπουδαίο προσόν ξέρεις, όλοι λίγο πολύ μπορούν να γίνουν, από την άλλη η ευγένεια και οι καλοί τρόποι μέσα και έξω από τον ιντερνετικό κόσμο είναι κάτι που αποκτιούνται με κόπο για να μην πω πως είναι και έμφυτοι σε ορισμένες περιπτώσεις, δυστυχώς όπως φαίνεται δεν το κατέχεις το θέμα.
    Όταν ζεις με στερεότυπα για το ομοφυλοφιλικό πρότυπο, ζεις με παρωπίδες, υπάρχουν άνδρες αρρενωπότατοι οι οποίοι είναι ομοφυλόφιλοι και αμφιφυλόφιλοι, το ίδιο ισχύει φυσικά και για τις γυναίκες. Σίγουρα υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι είναι περισσότερο θηλυπρεπείς ή γυναίκες περισσότερο ανδροπρεπείς, παρόλα αυτά σκέψου και λίγο ποιανού κατασκεύασμα είναι η αρρενωπότητα και η θηλυκότητα και ρίξε μια ματιά πίσω στους αιώνες πως άλλαξαν τα πρότυπα από εποχή σε εποχή και από τόπο σε τόπο, πράγματα που σήμερα θεωρούνται «γυναικεία» υπήρξαν περίοδοι που ήταν «ανδρικά» ή κοινά και στα δυο φύλα.
    Περά από τους Dolce & Cabbana., υπάρχουν εξέχουσες προσωπικότητες που ήταν ομοφυλόφιλοι ή αμφιφυλόφιλοι λίγο πρόχειρα οι : Leonardo Da Vinci , Hans Christina Andersen , Oscar Wilde, Marcel Proust , ο Κωνσταντίνος Καβάφης, ο Μάνος Χατζιδάκης .

Μιας και βρίσκεσαι σε forum ψυχολογίας θα έπρεπε να γνωρίζεις τι λέει η συγκεκριμένη επιστήμη για την έντονη ομοφοβία, πράγμα που δεν σε κολακεύει ιδιαίτερα .

Ο κόσμος στον οποίο ζεις είναι καθαρά ένας ανδροκρατούμενος και ετεροφυλοφιλικός κόσμος, το forum σε μάρανε ρε Βασιλισα;

Υ.Γ. Τους γνωρίζεις όλους προσωπικά εδώ μέσα για να γνωρίζεις ποίες είναι και ποίες δεν είναι οι απόψεις τους μέσα και έξω ;

Υ.Γ. 2. Α και κάτι τελευταίο, αν νιώθεις σαν την μύγα μες το γάλα εδώ μέσα εξαιτίας των γυναικών και των ομοφυλοφίλων, σκέψου πώς νιώθουν οι ίδιοι όχι στο forum, αλλά στον κόσμο γενικότερα.

Senior Member
    Oboro,welcome back!:)

Soul_Rebel:)))

Vassili_A,μη σου στερούμε και το οξυγόνο.Άμα είναι να σου στείλουμε καμία φιάλη ρε παιδί μου.λοολ

A recent meta-analysis reported a strong positive correlation between right wing authoritarianism and anti-gay attitudes(Whitley & Lee,2000)

Σε ελεύθερη μετάφραση:
    Στους φακούς η αύξηση του οπτικού πεδίου συνεπάγεται και ευρύτερο πεδίο στη μακρινή όραση,με ταυτόχρονη εξάλειψη των περιφερειακών παραμορφώσεων και μείωση του αστιγματισμού λόγω γωνίας θέασης.
    Οι ακραίες θεάσεις συνεπάγονται παραμορφώσεις.:D

Not surprisingly,over 3 decades of research indicate that right wing authoritarians are more likely to hold prejudiced attitudes toward out-groups(Altemeyer,1981,\'86,\'96)
    Tα ίδια.Και κάτι ανέφερες για χριστιανισμό παραπάνω,προσθέτω/plus,plus,plus----->+++++++(όπου σταυροί αντικαθιστούμε με μνήματα της ελεύθερης σκέψης και βούλησης)

Ηerek(1986)posited that antigay aggression serves(εξυπηρετεί σημαίνει,το κρατάμε) a broader ego-defensive function that reduces anxiety from psychological conflicts associated with gender and sexuality.

Broadly defined,this conceptualization of defensive antigay aggression,REFLECTS(το κρατάμε το reflects)the perpetrator\'s INSECURITIES(το κρατάμε επίσης)about personal adequacy and meeting gender-role demands.

Mετάφραση σύντομη και μεστή,λολ
    Δεν μας πείθεις.

χαχααα

:D
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member

Vassili_A,μη σου στερούμε και το οξυγόνο.Άμα είναι να σου στείλουμε καμία φιάλη ρε παιδί μου.λοολ

A recent meta-analysis reported a strong positive correlation between right wing authoritarianism and anti-gay attitudes(Whitley & Lee,2000)

Σε ελεύθερη μετάφραση:
    Στους φακούς η αύξηση του οπτικού πεδίου συνεπάγεται και ευρύτερο πεδίο στη μακρινή όραση,με ταυτόχρονη εξάλειψη των περιφερειακών παραμορφώσεων και μείωση του αστιγματισμού λόγω γωνίας θέασης.

Not surprisingly,over 3 decades of research indicate that right wing authoritarians are more likely to hold prejudiced attitudes toward out-groups(Altemeyer,1981,\'86,\'96)
    Tα ίδια.Και κάτι ανέφερες για χριστιανισμό παραπάνω,προσθέτω/plus,plus,plus----->+++++++(όπου σταυροί αντικαθιστούμε με μνήματα της ελεύθερης σκέψης και βούλησης)

Ηerek(1986)posited that antigay aggression serves(εξυπηρετεί σημαίνει,το κρατάμε) a broader ego-defensive function that reduces anxiety from psychological conflicts associated with gender and sexuality.

Broadly defined,this conceptualization of defensive antigay aggression,REFLECTS(το κρατάμε το reflects)the perpetrator\'s INSECURITIES(το κρατάμε επίσης)about personal adequacy and meeting gender-role demands.

Δεν μας πείθεις.

χαχααα

Αγαπητή μου βροχουλα.
    Δροσερη μου και γλυκια μου..
    Γιατι μου γραφεις στην Αγγλικήν?
    Τι θελεις να μου πεις και δεν το λες…
    Τι οπτικοακουστικά πεδία είναι αυτά?
    Τι κανω και δεν σε πειθω…
    Δεν σου αρεσουν οι άνδρες που ξεχειλίζουν από τεστοστερόνη?
    Δεν σου αρεσουν οι μουστακαλήδες με ένα και μόνο κοιλιακό?
    Δεν σου αρεσουν οι τριχωτοί και αφράτοι ανδρες
    Ελα μωρε και εσένα οι γυναίκες σου αρέσουν?
    Σα δεν ντρέπεσαι…

Senior Member
    λοιπον, αν σε γαργαλανε τοσο τα \"μπαλακια\" σου και και δεν εχεις την ικανοτητα να σεβεσαι καποια πραγματα, παρε την ρακετα σου και πηγαινε για τενις!

Senior Member

Σε ελεύθερη μετάφραση:

Δεν μας πείθεις.

χαχααα

Αγαπητή μου βροχουλα.
    Σα δεν ντρέπεσαι…

Εκτός απ\'αυτά τα σάλια,επιχειρήματα έχεις;Γιατί για να επηρεάσεις τους συνομιλητές σου,αυτά χρειάζονται.Τα υπόλοιπα είναι χάσιμο χρόνου.Ο δικός μου χρόνος δεν σπαταλιέται παρά μόνο όταν εγώ αποφασίσω να το κάνω.;)
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member

Σε ελεύθερη μετάφραση:

Δεν μας πείθεις.

χαχααα

Αγαπητή μου βροχουλα.
    Σα δεν ντρέπεσαι…

Εκτός απ\'αυτά τα σάλια,επιχειρήματα έχεις;Γιατί για να επηρεάσεις τους συνομιλητές σου,αυτά χρειάζονται.Τα υπόλοιπα είναι χάσιμο χρόνου.Ο δικός μου χρόνος δεν σπαταλιέται παρά μόνο όταν εγώ αποφασίσω να το κάνω.;)

Δεν έχω επιχειρήματα. βροχουλα μου

Με αποστόμωσες εσυ.
    Δεν ξερω τι να πω.
    Με τάπωσες βρε παιδι μου πώς να σου το πω.
    Με θάμπωσες πραγματικα…
    Εξαλλου οι ετερόφυλοι (ψηλοσπανιο ειδος προς εξαφάνισην)δεν εχουν και πολύ μυαλό για να επιχειρηματολογήσουν .

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast