Results 16 to 30 of 75
Thread: Bisexual
-
22-10-2010, 08:05 #16
oloi bi.
- 22-10-2010, 14:13 #17
Originally posted by Innak
μπορεις να δοκιμασεις και με τα δυο φυλα και να δεις ποιο σε εκφραζει καλυτερα...σημασια εχει να αισθανεσαι εσυ καλα,να εισαι ευτυχισμενη και ικανοποιημενη...χωρις να βαζεις ταμπελες στον εαυτο σου και να κανεις πραγματα μονο επειδη ειναι κοινωνικα αποδεκτα...
συμφωνω απολυτα.. Μαρακι μασ.. και στην τελικη μπορεισ να νιωθεισ και τυχερη..γιατι μπορεισ να κανεισ σχεση με οποιον ανθρωπο σου αρεσει.. ειτε γυναικα ειτε αντρα..
νομιζεισ πωσ υπερχει γυναικα που δεν εχει νιωσει ερωτικη ελξη για γυναικα?? δεν νομιζω..
κι εγω θα σου ελεγα να πασ να πιεισ ενα ποτακι σε ενα κλαμπακι με ανθρωπουσ που ειναι βι...
μην νομιζεισ πωσ ειναι τιποτα παρακμιακα κλπ.. υπαρχουν και απολυνα νορμαλ κλαμπακια τετοια..
μην το πεισ σε κανεναν να νιωθεισ ασχημα.. πηγαινε.. και δεξου .. και δεσ αν θα σου αρεσει καποια κοπελα..η αν θελησει καποιοσ να σε κερασει ενα ποτα.. δεξου το..
αν δεν ψαχτεισ δεν θα ηρεμισεισ.. μακια πολλα!!!εγω αυτο θα εκανα.....Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
22-10-2010, 14:18 #18
Originally posted by TheMonstersInsideMe
oloi bi.
22-10-2010, 18:14 #19
Αχ βρε Μαρία, με το τι είναι κοινωνικά αποδεκτό...
Κοινωνικά αποδεκτό είναι και η ηθική του Βουλγαράκη, το πολιτικό ψέμα, η λαμογιά, ο μαυρογυαλουρισμός, ο αφορισμός των προγαμιαίων σχέσεων από τους Άνθιμους όλης της οικουμένης...
Σκότωσες ? Όχι...
Έκλεψες ? Όχι..
Βίασες ? Όχι...
Ε άιντε κάνε εκείνο που σου αρέσει στην κρεβατοκάμαρα σου μάτια μου κι ας την κοινωνία να κουρεύεται. Το τι είσαι και δεν είσαι , άσε τις αισθήσεις σου να το ανακαλύψουν γιατί αν το περιμένεις να σου το πει το Μνημόνιο, πρέπει να περιμένεις την επόμενη επίσκεψη του Ντομινίκ Στρος Καν - από ανέραστο τεχνοκράτη γκόλντεν ούφο, μην περιμένεις την αλήθεια, γι\' αυτό κάνε κάτι μόνη σου....[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
22-10-2010, 18:38 #20
Αυτό που είσαι πραγματικά, αυτό που σε χαρακτηρίζει σαν ανθρώπο, δεν είναι η σεξουαλικη σου προτιμήση. Είναι η συμπεριφορά σου, και ο τρόπος που αντιμετωπίζεις τους γύρω σου... Είναι ο σεβασμός στην ελευθερία του καθενός απο τη στιγμή που δεν καταπατά τη δικιά μας ελευθερία, ακόμα και όταν δεν συμφωνούν οι αντιλήψεις μας. Ο ρατσισμός, και ειδικά ο ρατσισμός προς τους ομοφυλόφιλους, πάει πάντα πακέτο με την μικροπρέπεια, και φυσικά την ηλιθιότητα.Εσενα σε νοιαζει τι θα πει ο κοσμος οπως λες...αρα στην ουσια σε απαχολει ο κοσμος περισσοτερο απο αυτο που αισθανεσαι...να θυμασαι κατι οτι ...Τα απωθημένα μερικών δεν έχουν τελειωμό, η δυστυχία είναι τόσο κολλητή με την μικροψυχία, που ψοφάνε μόνο με τον ιδιοκτήτη τους.
22-10-2010, 18:39 #21
Originally posted by sabb
Αχ βρε Μαρία, με το τι είναι κοινωνικά αποδεκτό...
Κοινωνικά αποδεκτό είναι και η ηθική του Βουλγαράκη, το πολιτικό ψέμα, η λαμογιά, ο μαυρογυαλουρισμός, ο αφορισμός των προγαμιαίων σχέσεων από τους Άνθιμους όλης της οικουμένης...
Σκότωσες ? Όχι...
Έκλεψες ? Όχι..
Βίασες ? Όχι...
Ε άιντε κάνε εκείνο που σου αρέσει στην κρεβατοκάμαρα σου μάτια μου κι ας την κοινωνία να κουρεύεται. Το τι είσαι και δεν είσαι , άσε τις αισθήσεις σου να το ανακαλύψουν γιατί αν το περιμένεις να σου το πει το Μνημόνιο, πρέπει να περιμένεις την επόμενη επίσκεψη του Ντομινίκ Στρος Καν - από ανέραστο τεχνοκράτη γκόλντεν ούφο, μην περιμένεις την αλήθεια, γι\' αυτό κάνε κάτι μόνη σου....
22-10-2010, 21:51 #22
Originally posted by RainAndWind
Γράφεις πως σε ελκύουν οι γυναίκες αλλά λόγω της κοινωνικής ομοφοβίας(καλά κατάλαβα;)δεν έχεις τολμήσει ως τώρα να έχεις σεξουαλική επαφή με γυναίκα.Οι σεξουαλικές σχέσεις με το αντρικό φύλο πώς είναι;Ικανοποιείσαι στις επαφές αυτές,τις ετεροφυλοφιλικές ή είναι μία αγγαρεία εξ ανάγκης;
στις ετεροφυλικές σχέσεις δεν θα έλεγα ότι η σεξουαλική πράξη μου είναι αγγαρεία, αλλά μάλλον αρκετά αδιάφορη κ συνήθως γίνεται για να ικανοποιήσω τον συντροφο μου.
22-10-2010, 22:57 #23
Ποιος σας είπε ρε παιδιά ότι είναι κακό να γουστάρεις τα αγγούρια?
Μη μασάτε τίποτε, προχωράτε δυνατά….και ελληνικά
22-10-2010, 22:59 #24
Originally posted by VasilisA
Μόνο που εδώ δεν μιλάμε για ζαρζαβατικά, αλλά για έναν άνθρωπο που ψάχνει την ταυτότητα του. Λίγος σεβασμός δεν έβλαψε ποτέ κανένα.
23-10-2010, 00:05 #25
ποιος εισαι εσυ που θα λογοκρινεις κ θα παιξεις με τις καταθεσης ψυχης κ τα προβληματα των αλλων;
23-10-2010, 10:07 #26
Είπα κάτι το οποίο δεν ισχύει?
Βάλτε λίγο χρώμα στη ζωή σας...
23-10-2010, 12:12 #27
ναι, με ελκύουν οι γυναίκες, αλλά κάτι με φοβίζει κ με κρατάει ώστε να μην προχωρήσω να μην κάνω το βήμα. σίγουρα το τι είναι κοινωνικά αποδεκτό είναι ένας παράγοντας που με δεσμεύει, θα μπορούσα όμως έστω να δοκιμάσω αυτό που ποθώ, δεν έχω όμως το θάρρος.
στις ετεροφυλικές σχέσεις δεν θα έλεγα ότι η σεξουαλική πράξη μου είναι αγγαρεία, αλλά μάλλον αρκετά αδιάφορη κ συνήθως γίνεται για να ικανοποιήσω τον συντροφο μου.
23-10-2010, 12:43 #28
Originally posted by mstrouf
ναι, με ελκύουν οι γυναίκες, αλλά κάτι με φοβίζει κ με κρατάει ώστε να μην προχωρήσω να μην κάνω το βήμα. σίγουρα το τι είναι κοινωνικά αποδεκτό είναι ένας παράγοντας που με δεσμεύει, θα μπορούσα όμως έστω να δοκιμάσω αυτό που ποθώ, δεν έχω όμως το θάρρος.
Και το ζητουμενο ειναι να μη την αισθανεσαι μια διαδικασια αδιαφορη
αλλα να βρεις τι σε εκφραζει , και για τη δικια σου ικανοποιηση :)Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ
23-10-2010, 14:36 #29
23-10-2010, 14:40 #30
Originally posted by selas-selas
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....