τι θα κανατε αν ησασταν στη θεση μου - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 9 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 124
    Senior Member
    αλησπέρα,
    Είμαι κι εγώ ψυχωτικός 28 χρονών και σταμάτησα τα φάρμακα μου εδώ και 1 χρόνο κρυφά. Πίνω κι εγώ αλκοόλ τα βράδια και δεν έχω κανένα φίλο. Μπορώ να καταλάβω τη κόρη σου.
    Είναι καημένη η κοπέλα μιας και τη πήγατε στο ψυχίατρο χωρίς να έχει κάτι το πολύ ιδιαίτερο , είμαι σίγουρος για αυτό. Εκείνος τη μπούκωσε με ότι φαντάστηκε ότι θα είναι καλό για αυτή και εν κατακλείδι της έκαναν κακό αυτά τα φάρμακα. Για όποιον τα έχει δοκιμάσει τα νομίζει φάρμακο όπως αυτά που παίρνουμε για το ζάχαρο ή για τη καρδιά αλλά δεν είναι τα ίδια. Η εμπειρία με ψυχοφάρμακα είναι φοβερά τραυματική όπως και ο πρώτος χαρακτηρισμός \'τρελός\' όλα αυτά συμβάλλουν στην καταστροφή του ανθρώπου.
    Η κόρη σας (να ναι καλά η κοπέλα) τα έχει γράψει όλα στο κόκκορα αφού απόειδε κάνει τα γούστα της και δε τη νοιάζει τη λένε οι άλλοι μιας και της ασκήθηκε η βαρύτερη τών κοινωνικών κατηγοριών . Τώρα πλέων πέστε μου τι τη νοιάζει ; και μένα δε με νοιάζει τίποτα κάνω ότι θέλω για να εκφραστώ χωρίς να πειράζω τον άλλον.

Αν θες βάλε υπογραφή και κλείστη μέσα σε κλινική , αλλά προτού της το κάνεις αυτό τράβα της ένα βίντεο βγάλτης και 2-3 φωτογραφιες έτσι για να τη θυμάσαι γιατί όταν βγεί δε θα αναγνωρίζετε . Δε θα τη βελτιώσει αλλά θα επιβαρύνει την ήδη υπάρχουσα έληψη αυτοπεπήθυσης και αυτοσεβασμού που έχει. Συν του ότι θα της δώσουν 1002 χημικά , μπήκα και ξέρω.

Τόσα χρόνια βασανίζομαι κι εγώ και στη βιομηχανία της τρέλας δε ξαναγυρνάω ποτέ. Τους μόνους που σέβομαι και πιστεύω είναι η μοναδική λύση για τη κόρη σας είναι οι ψυχολόγοι , δως της μια ευκαιρία να ανοιχτεί σε έναν ψυχολόγο να μιλήσει να πει το πόνο της να βρει πάλι το παλιό της εαυτό. Εύκολο είναι να τη πας αν δε θέλει πες της ψυχίατρο ή ψυχολόγο και θα σου πει από μόνη της. Δώστεις πραγματικές ευκαιρίες και όχι καταστολή και εγκλεισμό.

Τέλος η ψύχωση είναι μια κατάσταση αποπροσανατολισμού , αξίες ιδανικά τρόπος σκέψεις όλα αποπροσανατολίζονται , αποδιοργάνωση του είναι . Αν υπήρχε πυξίδα μέσα μας για να μας δείχνει τη πραγματικότητα αυτή δείχνει αλλού σε ένα ψυχωτικό. Υπάρχουν οι ψυχώσεις που κρατούν μια βδομάδα και άλλες που κρατούν για πάντα . Όλοι οι άνθρωποι είμαστε ψυχωτική θα χρησιμοποιήσω το χαρακτιρισμό φρύκη .

Το 90% τών ψυχωτικών εάν δεν έπερναν ψυχοφάρμακα θα ήταν καλά. Αν αρχίσουν τα φάρμακα ξεκινάν από τα \'ελαφρειά\' και λόγο των συμπτωμάτων των ίδιον των φαρμάκων αλλάζει η αγωγή σε βαρύτερα μέχρι να γίνει ο ασθενής φυτό.

Πραγματικά έγραψα ότι μπορούσα αυτή τη στιγμή γιατί σταναχωρέθηκα που θέλετε να καλέσετε εισαγγελέα. Μπορεί η κόρη σας να μην είναι αυτή που θα θέλατε αλλά τουλάχιστων δε πειράζει κανέναν και είναι ελεύθερη. Ευχαριστώ.

Εγω αντιθετα απο το ξωτικο διαφωνω ριζικα σε πολλα σημεια αλλα δεν θελω να εκτροχιαστει η συζητηση
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Πραγματικά πολύ δύσκολη περίπτωση. (απότην άποψη πως δεν ξέρει ένας γονιός τι να κάνει).
    Παρόλα αυτά εγώ θα σταθώ σε αυτό που είπες κάπου: \"μήπως να σταματήσω να μιλάω?\"
    Νομίζω πως είναι το τελευταίο που πρέπει να κάνεις πριν πάρεις δραστικές αποφάσεις με τις οποίες παργματικά διαφωνώ.
    Όποια ιστορία και αν εχω διαβάσει εδώ μέσα για εγκλεισμό, μόνο με εφιάλτη μπορώ να την παρομοιάσω...:(

Senior Member
    κήπ έκανα μια μικρή διόρθωση για να μην εκτροχιαζόμαστε,

καληνύχτα!

και σε ευχαριστώ !

Senior Member
    Originally posted by keep_walking
    αλησπέρα,
    Είμαι κι εγώ ψυχωτικός 28 χρονών και σταμάτησα τα φάρμακα μου εδώ και 1 χρόνο κρυφά. Πίνω κι εγώ αλκοόλ τα βράδια και δεν έχω κανένα φίλο. Μπορώ να καταλάβω τη κόρη σου.
    Είναι καημένη η κοπέλα μιας και τη πήγατε στο ψυχίατρο χωρίς να έχει κάτι το πολύ ιδιαίτερο , είμαι σίγουρος για αυτό. Εκείνος τη μπούκωσε με ότι φαντάστηκε ότι θα είναι καλό για αυτή και εν κατακλείδι της έκαναν κακό αυτά τα φάρμακα. Για όποιον τα έχει δοκιμάσει τα νομίζει φάρμακο όπως αυτά που παίρνουμε για το ζάχαρο ή για τη καρδιά αλλά δεν είναι τα ίδια. Η εμπειρία με ψυχοφάρμακα είναι φοβερά τραυματική όπως και ο πρώτος χαρακτηρισμός \'τρελός\' όλα αυτά συμβάλλουν στην καταστροφή του ανθρώπου.
    Η κόρη σας (να ναι καλά η κοπέλα) τα έχει γράψει όλα στο κόκκορα αφού απόειδε κάνει τα γούστα της και δε τη νοιάζει τη λένε οι άλλοι μιας και της ασκήθηκε η βαρύτερη τών κοινωνικών κατηγοριών . Τώρα πλέων πέστε μου τι τη νοιάζει ; και μένα δε με νοιάζει τίποτα κάνω ότι θέλω για να εκφραστώ χωρίς να πειράζω τον άλλον.

Αν θες βάλε υπογραφή και κλείστη μέσα σε κλινική , αλλά προτού της το κάνεις αυτό τράβα της ένα βίντεο βγάλτης και 2-3 φωτογραφιες έτσι για να τη θυμάσαι γιατί όταν βγεί δε θα αναγνωρίζετε . Δε θα τη βελτιώσει αλλά θα επιβαρύνει την ήδη υπάρχουσα έληψη αυτοπεπήθυσης και αυτοσεβασμού που έχει. Συν του ότι θα της δώσουν 1002 χημικά , μπήκα και ξέρω.

Τόσα χρόνια βασανίζομαι κι εγώ και στη βιομηχανία της τρέλας δε ξαναγυρνάω ποτέ. Τους μόνους που σέβομαι και πιστεύω είναι η μοναδική λύση για τη κόρη σας είναι οι ψυχολόγοι , δως της μια ευκαιρία να ανοιχτεί σε έναν ψυχολόγο να μιλήσει να πει το πόνο της να βρει πάλι το παλιό της εαυτό. Εύκολο είναι να τη πας αν δε θέλει πες της ψυχίατρο ή ψυχολόγο και θα σου πει από μόνη της. Δώστεις πραγματικές ευκαιρίες και όχι καταστολή και εγκλεισμό.

Τέλος η ψύχωση είναι μια κατάσταση αποπροσανατολισμού , αξίες ιδανικά τρόπος σκέψεις όλα αποπροσανατολίζονται , αποδιοργάνωση του είναι . Αν υπήρχε πυξίδα μέσα μας για να μας δείχνει τη πραγματικότητα αυτή δείχνει αλλού σε ένα ψυχωτικό. Υπάρχουν οι ψυχώσεις που κρατούν μια βδομάδα και άλλες που κρατούν για πάντα . Όλοι οι άνθρωποι είμαστε ψυχωτική θα χρησιμοποιήσω το χαρακτιρισμό φρύκη .

Το 90% τών ψυχωτικών εάν δεν έπερναν ψυχοφάρμακα θα ήταν καλά. Αν αρχίσουν τα φάρμακα ξεκινάν από τα \'ελαφρειά\' και λόγο των συμπτωμάτων των ίδιον των φαρμάκων αλλάζει η αγωγή σε βαρύτερα μέχρι να γίνει ο ασθενής φυτό.

Πραγματικά έγραψα ότι μπορούσα αυτή τη στιγμή γιατί σταναχωρέθηκα που θέλετε να καλέσετε εισαγγελέα. Μπορεί η κόρη σας να μην είναι αυτή που θα θέλατε αλλά τουλάχιστων δε πειράζει κανέναν και είναι ελεύθερη. Ευχαριστώ.

Εγω αντιθετα απο το ξωτικο διαφωνω ριζικα σε πολλα σημεια αλλα δεν θελω να εκτροχιαστει η συζητηση
    Επειδη φαινεται καπως αν δεν εξηγησω με λιγα λογια ας πω μερικα.

Η ψυχωση ειναι μια ασθενεια που ειναι σχεδον ντεφακτο οτι χρειαζεσαι φαρμακευτικη αγωγη και οχι οτι το 90% των ψυχωτικων θα ηταν καλα χωρις φαρμακα.

Αλλωστε τα φαρμακα αυτα βοηθησαν στον απεγκλεισμο εκατομμυρια ανθρωπων απο τα ψυχιατρεια και να ζησουν την ζωη τους.

Αυτη ειναι η κυριως διαφωνια μου...τα αλλα χωρανε πολυ συζητηση οπως το περι \"φυτου\" απο τα φαρμακα.

Εγω πχ δεν αισθανομαι φυτο και δεν ειμαι φυτο.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Member
    Η ψυχωση ειναι μια ασθενεια που ειναι σχεδον ντεφακτο οτι χρειαζεσαι φαρμακευτικη αγωγη και οχι οτι το 90% των ψυχωτικων θα ηταν καλα χωρις φαρμακα.

Αλλωστε τα φαρμακα αυτα βοηθησαν στον απεγκλεισμο εκατομμυρια ανθρωπων απο τα ψυχιατρεια και να ζησουν την ζωη τους.
    -=-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Σα να λές δηλαδή ότι η φυσική τους κατάσταση είναι στα ψυχιατρεία αλλά λόγο των χαπιών μπορούν και βγαίνουν ε;
    (Αυτο για τη δεύτερη φράση παραπάνω)
    (και αυτό για τη πρώτη φράση όπως τα έχω παρατάξει παραπάνω από τις ----)
    Αν ένα άτομο σε κρίση υστερίας πανικού φοβίας νευρικού κλονισμού το πας στο ψυχίατρο δε θα διαγνώσει ψύχωση ; Θα του δώσει αντιψυχωσική αγωγή ναι ή όχι; Και αυτά τα ψυχοφάρμακα θα τον βοηθήσουν να τα ξεπεράσει αυτά τα προβλήματα ή θα τον βάλουν στη βιομηχανία;

Και εν κατακλείδι τι είναι η ψύχωση ; σου επιτύθονται ψυχές ή είναι χαλασμένος ο εγκέφαλος , καλά το πρώτο το απορείπτω λόγο έλλειψης επιστημονικών στοιχείων αλλά το δεύτερο , μπορεί αλλά που ξέρει ένας μαλ*****ακας που σε ρωτάει αν ακούς φωνές να βρεί ποιο κομμάτι του εγκεφάλου είναι δυσλειτουργικό και να χρησιμοποιήσει τα κατάλληλα φάρμακα για να υποκαταστήσει ή να ανακτήσει τη λειτουργία του εγκεφάλου; Το πολύ 10 αντιψυχωσικά φάρμακα χρησιμοποιούν οι γιατροί για \'θεραπεία\' , πιστεύεις ότι στοχεύουν στην ουσιαστική αντιμετώπιση του προβλήματος ; Ή στην κυριολεκτική απενεργοποιήσει των λειτουργιών που είναι υπεύθυνες για τις επιλογές που κάνει το κάθε άτομο. Και τα ανθρώπινα δικαιώματα που είναι ;

Όλα αυτά είναι ερωτήσεις , δεν φέρω γνώμη , ο καθένας έχει το δικαίωμα να κρίνει.

@Ξωτικό Το χειρότερο που μπορώ να ζήσω σε αυτό το κόσμο είναι να έρθουν 2-3 ντημένοι στα άσπρα , να μου βάλουν με τη βία ζουρλομανδία και να ξυπνίσω σε ένα κρεβάτι όταν νιώσω πόνο στο κώλο από ένεση αλοπερδίνεις που μέχρι να σταματίσουν να μου κάνουν τέτοιες ενέσεις να μη καταλαβαίνω ούτε που είμαι ούτε τι κάνω ούτε τι είμαι μέσα σε ένα άσπρο σύννεφο ανυπαρξίας. Αυτό προσπαθώ να αποτρέψω. Κανείς δε πρέπει να το ζήσει αυτό. Εγώ ευτυχώς μπήκα με δική μου υπογραφή αν με έβαζαν με τη βία και έβγαινα τώρα δε θα μπορούσα να γράψω γιατί θα ήμουν στις ψυχιατρικές φυλακές και όχι στο ψυχιατρείο

Senior Member
    αλιεντο οταν λες \"με δικη σου υπογραφη\" εννοεις οτι πηγες με τη θεληση σου? κ γιατι δεν εφευγες μετα απο πχ 1-2 μερες αφου ηταν τοσο χαλια? δε σε αφηνανε?

δε σε ρωταω για να σε ανακρινω. σε ρωταω για να καταλαβω πως λειτουργει το συστημα, γιατι κ εμενα με ειχανε κλεισει μεσα με το ζορι. αλλα δε θυμαμαι να υπεγραψα ποτε (ενηλικας ημουν)κ δε με αφηνανε να φυγω. αυτο τι σημαινει, οτι υπογραψανε οι δικοι μου? (αυτο δεν το ειχα συνειδητοποιησει ποτε, εχει να γινει της ποπης)

Senior Member
    εννοειται οτι συμφωνω οτι η εμπειρια σε ψυχιατρικη κλινικη (κατα το κοσμιοτερον) εναι χαλια, ας κανω κ εγω λιγη δυσφημιση!

Senior Member

-=---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ---
    Σα να λές δηλαδή ότι η φυσική τους κατάσταση είναι στα ψυχιατρεία αλλά λόγο των χαπιών μπορούν και βγαίνουν ε;
    Αν ένα άτομο σε κρίση υστερίας πανικού φοβίας νευρικού κλονισμού το πας στο ψυχίατρο δε θα διαγνώσει ψύχωση ; Θα του δώσει αντιψυχωσική αγωγή ναι ή όχι; Και αυτά τα ψυχοφάρμακα θα τον βοηθήσουν να τα ξεπεράσει αυτά τα προβλήματα ή θα τον βάλουν στη βιομηχανία;

Και εν κατακλείδι τι είναι η ψύχωση ; σου επιτύθονται ψυχές ή είναι χαλασμένος ο εγκέφαλος , καλά το πρώτο το απορείπτω λόγο έλλειψης επιστημονικών στοιχείων αλλά το δεύτερο , μπορεί αλλά που ξέρει ένας μαλ*****ακας που σε ρωτάει αν ακούς φωνές να βρεί ποιο κομμάτι του εγκεφάλου είναι δυσλειτουργικό και να χρησιμοποιήσει τα κατάλληλα φάρμακα για να υποκαταστήσει ή να ανακτήσει τη λειτουργία του εγκεφάλου; Το πολύ 10 αντιψυχωσικά φάρμακα χρησιμοποιούν οι γιατροί για \'θεραπεία\' , πιστεύεις ότι στοχεύουν στην ουσιαστική αντιμετώπιση του προβλήματος ; Ή στην κυριολεκτική απενεργοποιήσει των λειτουργιών που είναι υπεύθυνες για τις επιλογές που κάνει το κάθε άτομο. Και τα ανθρώπινα δικαιώματα που είναι ;

Όλα αυτά είναι ερωτήσεις , δεν φέρω γνώμη , ο καθένας έχει το δικαίωμα να κρίνει.

@Ξωτικό Το χειρότερο που μπορώ να ζήσω σε αυτό το κόσμο είναι να έρθουν 2-3 ντημένοι στα άσπρα , να μου βάλουν με τη βία ζουρλομανδία και να ξυπνίσω σε ένα κρεβάτι όταν νιώσω πόνο στο κώλο από ένεση αλοπερδίνεις που μέχρι να σταματίσουν να μου κάνουν τέτοιες ενέσεις να μη καταλαβαίνω ούτε που είμαι ούτε τι κάνω ούτε τι είμαι μέσα σε ένα άσπρο σύννεφο ανυπαρξίας. Αυτό προσπαθώ να αποτρέψω. Κανείς δε πρέπει να το ζήσει αυτό. Εγώ ευτυχώς μπήκα με δική μου υπογραφή αν με έβαζαν με τη βία και έβγαινα τώρα δε θα μπορούσα να γράψω γιατί θα ήμουν στις ψυχιατρικές φυλακές και όχι στο ψυχιατρείο

Ειναι αυτο που εγινε αποδεδειγμενο μαθηματικα.
    Τα φαρμακα βοηθησαν στο να βγουν οι ασθενεις απο τα ψυχιατρεια. Τωρα δεν υπαρχουν τυποποιημενα φαρμακα ακριβως για τον καθε ανθρωπο σε καμμια ασθενεια.

Εαν εισαι κατα του εγκλεισμου σε ψυχιατρειο τοτε εισαι υπερ των φαρμακων , γιατι αυτο καναν τα φαρμακα , οπως ειπα μαθηματικα αποδεδειγμενο.

Γιατι λες να μην ειναι και ελευθεροι και χωρις φαρμακα?

Γιατι μαλλον δεν μπορουν , τουλαχιστον εγω τωρα πιστευω θα ημουν νεκρος. Οποιος μπορει και ειναι λειτουργικος φυσικα δεν θα παει ουτε σε ψυχιατρειο , ουτε θα παρει φαρμακα και δεν θα ονομαζεται καν ασθενης.

Member
    Originally posted by Lou!..
    αλιεντο οταν λες \"με δικη σου υπογραφη\" εννοεις οτι πηγες με τη θεληση σου? κ γιατι δεν εφευγες μετα απο πχ 1-2 μερες αφου ηταν τοσο χαλια? δε σε αφηνανε?

δε σε ρωταω για να σε ανακρινω. σε ρωταω για να καταλαβω πως λειτουργει το συστημα, γιατι κ εμενα με ειχανε κλεισει μεσα με το ζορι. αλλα δε θυμαμαι να υπεγραψα ποτε (ενηλικας ημουν)κ δε με αφηνανε να φυγω. αυτο τι σημαινει, οτι υπογραψανε οι δικοι μου? (αυτο δεν το ειχα συνειδητοποιησει ποτε, εχει να γινει της ποπης)
    εχει να γινει της ποπης και σε μένα. κι εγώ προσπαθούσα να φύγω , μάλλον κι εσύ έβαλες υπογραφή για να μπεις και δε το θυμάσαι , και γω δε το θυμόμουνα . Αν σε βάζανε με υπογραφεί θα σε πηγαίνανε με ζουρλομανδία , με τη βία.
    Α και κάτι σημαντικό για όλους όταν βάζεις υπογραφή για να εγκληστείς μπορείς οποιαδήποτε στιγμή να ζητήσεις αυτόβουλο εξιτήριο και να βγεις γιαυτό πάντα να βάζετε την υπογραφή σας. Εγώ το έμαθα μέσα ότι μπορούσα να βγω αλλά δε θα με δεχόντουσαν οι γονείς μου σπίτι.

Member
    Originally posted by keep_walking

-=---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ---

Ειναι αυτο που εγινε αποδεδειγμενο μαθηματικα.
    Τα φαρμακα βοηθησαν στο να βγουν οι ασθενεις απο τα ψυχιατρεια. Τωρα δεν υπαρχουν τυποποιημενα φαρμακα ακριβως για τον καθε ανθρωπο σε καμμια ασθενεια.

Εαν εισαι κατα του εγκλεισμου σε ψυχιατρειο τοτε εισαι υπερ των φαρμακων , γιατι αυτο καναν τα φαρμακα , οπως ειπα μαθηματικα αποδεδειγμενο.

Γιατι λες να μην ειναι και ελευθεροι και χωρις φαρμακα?

Γιατι μαλλον δεν μπορουν , τουλαχιστον εγω τωρα πιστευω θα ημουν νεκρος. Οποιος μπορει και ειναι λειτουργικος φυσικα δεν θα παει ουτε σε ψυχιατρειο , ουτε θα παρει φαρμακα και δεν θα ονομαζεται καν ασθενης.
    Keep walking σε χάνω.
    Αν σε βοηθάνε φίλε ωραία πέτυχαν διάνα , εγώ μιλάω για περιπτώσεις που δεν ήταν για ψυχοφάρμακα αλλά παρόλαυτα πείραν. Στο περίπου 90% των ασθενών. Μπορεί να είμαι και υπερβολικός ok.

Senior Member
    Originally posted by aliento

Αν σε βάζανε με υπογραφεί θα σε πηγαίνανε με ζουρλομανδία , με τη βία.
    εννοεις αν δεν σε βαζανε με υπογραφη?

εχω μπει 2 φορες.

την πρωτη πηγα πηγα με τη θεληση μου κ μετα οντως δε θυμαμαι τπτ. μεσολαβει ενα χρονικο κενο απολυτης αμνησιας. δεν ξερω αν υπεγραψα κατι. ξερω οτι ενας τυπος που ηταν εκει, που καναμε παρεα, μου ειπε οτι την πρωτη φορα που με ειδιε ετρεχα να φυγω, αλλα εγω αυτο το γεγονος δεν το θυμαμαι.

Member
    Χαχα κι εγώ έτρεχα να φύγω από τη πόρτα τις πρώτες 2 μέρες , άλλοτε κρυφά το έκανα για να μη με καταλάβουν άλλοτε όταν άνοιγε η πόρτα έτρεχα γρήγορα να προλάβω. Κι εγώ δε τα θυμάμαι . Η αμνησία είναι από κάτι ενέσεις που μας κάναν νομίζω μεγάλη δόση αλοπερδίνης. Ένας άλλος βρήκε ανοιχτή τη πόρτα με τις φορεσιές των γιατρών ντύθηκε γιατρός και την έκανε κανονικά :) τον βρήκαν οι μπάτσοι στο χωριό του την ίδια μέρα και τον έφεραν πίσω με εμφανείς μώλωπες σε όλο του το σώμα.

Ένας άλλος του λένε οι γονοίς του στα καλά του καθουμένου ότι πρέπει να μπει στη κλινική αυτός αρνήθηκε και το άλλο βράδυ ενώ έβλεπαν όλοι μαζί τηλεόραση στο καναπέ ήρθαν 2 ντυμένοι στα άσπρα από πίσω του και τον δέσανε. Αυτός όλη μέρα ήταν στις τουαλέτες και έβγαζε νεύρα , του ξυρήσανε το κεφάλι και τον είχανε τρόφιμο. (Σε άλλη ιδιωτική κλινική)
    Όταν βάζουν υπογραφή δεν έχεις κανένα δικαίωμα απολύτως.
    Πρόσεχε φίλε, μη ξαναμπείς

Senior Member
    beauty , αν η κόρη μου παρουσίαζε αυτά τα συμπτώματα , θα φρόντιζα να νοσηλευτεί.
    η ίδια δεν έχει επίγνωση της κατάστασης της.
    μην αφήνεις άλλο το παιδί σου έτσι.
    όσο την αφήνεις έτσι θα γίνεται χειρότερα.
    οι γονείς μου με έστειλαν για νοσηλεία με εισαγγελική.
    με σώσανε.
    δεν παραδεχόμουν πως είχα πρόβλημα.
    και η κατάσταση μου πήγαινε από το κακό στο χειρότερο.
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    aliento

γυναικα ειμαι! :P
    κ εμενα αλοπεριδιν μου δινανε εκει! σκεψου κ δεν ειχα ποτε ουτε μισο ψυχωσικο συμπτωμα! μαλλον γι αυτο επαθα memory black out! (γιατι γενικα εχω πολυ καλη μνημη!)
    μαλλον εχουν ενα φαρμακο κ το δινουνε σε ολους!
    θυμαμαι εχει τοσο ασχημη γευση, που το ελεγα κωνιο! (τοσο πικρο)

εντωμεταξυ μαλλον χαλαμε το θεμα της θεματοθετριας, πρεπει να μετακομισουμε.
    το συμπερασμα ειναι οτι καποιος πρεπει να μαθει να βασιζεται μονο στον εαυτο του κ να μη δινει κανενα δικαιωμα στους αλλους να επεμβαινουν στη ζωη του.

αυτα τα χριστιανικα περι αγαπης ειναι η μεγιστη μαλακια που ανακαλυψε ποτε ο ανθρωπος.

Member
    Τώρα που διαβάζω τις εμπειρίες σας, νιώθω μια τεράστια ανακούφιση που το καλοκαίρι κατάφερα και γλύτωσα τον εγκλεισμό. Ήμουνα με σοβαρή κατάθλιψη και επέμεναν όλοι, γιατροί, γονείς να μπω μέσα για 10 μέρες. Σχεδόν με είχα πείσει. Πήγα να συνατήσω τον διευθυντή της κλινικής για να συζητήσουμε. Με τον που μπήκα στην πτέρυγα και κλείδωσε η πόρτα πίσω μου, φρίκαρα. Σκέφτηκα πως βρίσκομαι σε μία φυλακή ανθρώπινων ψυχών, έχω μόνο τον εαυτό μου σύμμαχο και πρέπει να βγω.

Μπροστά μου έβλεπα μόνο ανθρώπινα φαντάσματα. Ήταν όλοι μαστουρωμένοι. Επιστράτευσα ό,τι δύναμη μου είχε μείνει και ζήτησα από τη νοσηλεύτρια να μου ανοίξει την πόρτα. Με ρώτησε αν είμαι για ραντεβού και της είπα, ναι αλλά ο γιατρός είναι απασχολημένος και θα επιστρέψω σε μισή ώρα. Έφυγα τρέχοντας. Ποτέ μα ποτέ στη ζωή μου δεν θα ξεχάσω αυτό το συναίσθημα της στέρησης της ατομικής ελευθερίας...έστω και για 10 λεπτά. Θα ήθελα τις δικές σας εμπειρίες, αν είστε έτοιμοι να τις μοιραστείτε...

Lou, αν συμφωνείς να ανοίξουμε ένα νέο θέμα αλλού...

Page 3 of 9 FirstFirst 12345 ... LastLast