τι θα κανατε αν ησασταν στη θεση μου - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 124
    Δεν πρόκειται να σας απαντήσει, όπως δεν απάντησε και εδω που έφαγε το κράξιμο της αρκούδας.....

http://www.e-psychology.gr/forum/viewthread.php?tid=7443

Banned
    Originally posted by beauty
    Originally posted by Χάιντι
    Βρε η κοπέλα κακώς στάματησε τα χάπια πώς κανατε κάτι τέτοιο?

χαιντι ,παρε το κουβαδακι σου και παιξε αλλου!
    ΄???

Δεν παίζω λυπάμαι πολύ!!!!!!!!!

Senior Member
    Originally posted by beauty
    Βρε η κοπέλα κακώς στάματησε τα χάπια πώς κανατε κάτι τέτοιο?

χαιντι ,παρε το κουβαδακι σου και παιξε αλλου!
    ΄???

Δεν παίζω λυπάμαι πολύ!!!!!!!!!

Πολυ καλα θα κανεις οταν αρχισεις να δινεις συμβουλες ,να σκεφτεσαι και λιγο τον τροπο ,για να μην εχεις αυτες τις αντιδρασεις απο τους αλλους. (αυτο εννουσα)
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Member
    oti nanai hahahha

Banned
    Originally posted by aliento
    oti nanai hahahha
    Για την Θεοφανία το λές ε?Συμφωνώ απόλυτα....ψάχνει ευκαιρία να βγάλει το φαρμάκι της...κατα τα άλλα καλός άνθρωπος...αφού κρύβει τόση κακία πώς συμβουλεύει τον κόσμο...προσποίηση?

Banned
    Originally posted by Θεοφανία
    Πραγματικά πολύ δύσκολη περίπτωση. (απότην άποψη πως δεν ξέρει ένας γονιός τι να κάνει).
    Παρόλα αυτά εγώ θα σταθώ σε αυτό που είπες κάπου: \"μήπως να σταματήσω να μιλάω?\"
    Νομίζω πως είναι το τελευταίο που πρέπει να κάνεις πριν πάρεις δραστικές αποφάσεις με τις οποίες παργματικά διαφωνώ.
    Όποια ιστορία και αν εχω διαβάσει εδώ μέσα για εγκλεισμό, μόνο με εφιάλτη μπορώ να την παρομοιάσω...:(

Αυτό είναι συμβουλή τώρα δεν μας είπες και τίποτα.....η δική μου συμμετοχή σε αυτό το θέμα πιο πολύ αξία έχει

Banned
    Εγώ δεν νομίζω ότι είπα κάτι κακό...είπα κάποιος συγγενής ή φίλος που την αγαπάει και τον εμποστεύεται να την πείσει να πάει στο γιατρό και επίσης είπα να πάει μόνη της η μαμά της σε ένα καλό ψυχίατρο και εκείνος θα συμβουλεύσει την μαμά της πώς πρέπει να φερθεί.

Επίσης να συμπληρώσω ότι ξέρω μια παρόμοια περίπτωση που μια κοπέλα ήταν έτσι και η μαμά της της έδινε κρυφά τα χάπια με το φαγητό ....

Εγώ είπα αυτό ....και νομίζωείναι πιο σωστό από αυτό που είπε η Θεοφανία.....

Banned
    Εγώ δεν νομίζω ότι είπα κάτι κακό...είπα κάποιος συγγενής ή φίλος που την αγαπάει και τον εμποστεύεται να την πείσει να πάει στο γιατρό και επίσης είπα να πάει μόνη της η μαμά της σε ένα καλό ψυχίατρο και εκείνος θα συμβουλεύσει την μαμά της πώς πρέπει να φερθεί.

Επίσης να συμπληρώσω ότι ξέρω μια παρόμοια περίπτωση που μια κοπέλα ήταν έτσι και η μαμά της της έδινε κρυφά τα χάπια με το φαγητό ....

Εγώ είπα αυτό ....και νομίζω είναι πιο σωστό από αυτό που είπε η Θεοφανία.....

Senior Member
    Λυπαμαι να βλεπω θεματα να εκτροχιαζονται με αυτον τον τροπο. Παρατηρωντας ομως το συγκεκριμενο θρεντ ειδα τα εξης... Ειδα την Χαιντι στην προκειμενη περιπτωση να κανει μια αρκετα λογικη παρατηρηση για το οτι η κοπελα δεν επρεπε να σταματησει τα χαπια της, και την μπιουτι να αντιδρα εκρηκτικα και παραλογα για μενα, λες και γνωριζε την Χαϊντι απο χθες! Τωρα βεβαια οταν συμβαινει κατι τετοιο, καλο ειναι να σωπαινει η πλευρα που εφαγε το κραξιμο κι ας ηταν αδικο, προκειμενου να μην δυναμιτιζεται περαιτερω το κλιμα. Σε οτι αφορα το μπαχαλο που ακολουθησε ομως για μια ακομη φορα Janet αρχισες να το παραξηλωνεις για να μην πω κατι χειροτερο. Αναρωτιεμαι αν αυτος ειναι ενας τροπος να τραβας την προσοχη απο ατομα που εχουν αρχισει να σε παραγκωνιζουν... Ετσι ομως ανατροφοδοτεις το ιδιο προβλημα που λες οτι σε τυραννα. Οτι σε περιθωριοποιουν. Πρεπει να αναλαβει παλι δραση ο διαχειριστης δηλαδη? Μονο ετσι σταματας?
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Banned
    Originally posted by oboro
    Λυπαμαι να βλεπω θεματα να εκτροχιαζονται με αυτον τον τροπο. Παρατηρωντας ομως το συγκεκριμενο θρεντ ειδα τα εξης... Ειδα την Χαιντι στην προκειμενη περιπτωση να κανει μια αρκετα λογικη παρατηρηση για το οτι η κοπελα δεν επρεπε να σταματησει τα χαπια της, και την μπιουτι να αντιδρα εκρηκτικα και παραλογα για μενα, λες και γνωριζε την Χαϊντι απο χθες! Τωρα βεβαια οταν συμβαινει κατι τετοιο, καλο ειναι να σωπαινει η πλευρα που εφαγε το κραξιμο κι ας ηταν αδικο, προκειμενου να μην δυναμιτιζεται περαιτερω το κλιμα.
    Λυπαμαι να βλεπω θεματα να εκτροχιαζονται με αυτον τον τροπο.

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Η ΘΕΟΦΑΝΙΑ....

μάλλον η beauty διαβαζε και για τα ξαδέλφια και παρασύρθηκε από τον τρόπο που μου συμπεριφέρονταν εκεί οι αγαπητοί πονηροι που λατρεύουν τις αιμομιξίες....:P

Banned
    Originally posted by oboro
    Σε οτι αφορα το μπαχαλο που ακολουθησε ομως για μια ακομη φορα Janet αρχισες να το παραξηλωνεις για να μην πω κατι χειροτερο. Αναρωτιεμαι αν αυτος ειναι ενας τροπος να τραβας την προσοχη απο ατομα που εχουν αρχισει να σε παραγκωνιζουν... Ετσι ομως ανατροφοδοτεις το ιδιο προβλημα που λες οτι σε τυραννα. Οτι σε περιθωριοποιουν. Πρεπει να αναλαβει παλι δραση ο διαχειριστης δηλαδη? Μονο ετσι σταματας?
    ΣΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!!!!

Δεν συμφωνώ εσενα αν σε βρίζαν σε ότι λες σωστό - λάθος δεν θα άρχιζες να το παραξηλώνεις?
    ΚΑΝΟΜΙΚΆ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΟΦΑΝΙΑ...γιατί αυτή μου επιτέθηκε χωρίς λόγο και αρχησε να λέει διαφορα για μένα άσχετα...που δεν τα αξιζω τουλάχιστον όχι σε αυτό το θέμα...

Banned
    KOITA ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΣΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΘΈΜΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΞΙΖΩ ΤΈΤΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΌ ΜΕΡΟΥΣ ΣΟΥ....και φαντάζομαι ότι όλοι το βλέπουν αυτό ελπίζω να το δει και η διαχείριση.......

Banned
    εγω ηδη εχω κινηθει νομικα εναντιον της θεοφανιας..τζανετ νομιζω πρεπει να απευθυνθεις στον αρειο παγο!

Senior Member
    Not so fast - εκκρεμει η αποφαση του ανωτατου ακυρωτικου δικαστηριου... Υπομονη, παιδια. Κουραγιο.

:/ ελεος
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Banned
    humor! :)

Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast