τι θα κανατε αν ησασταν στη θεση μου - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 9 FirstFirst ... 56789 LastLast
Results 91 to 105 of 124
    Banned
    Η Θεοφανία κάνει καυγάδες συνέχεια και αυτό είναι χαρακτηριστικό οχι ιδιαίτερα έξυπνου ανθρώπου, για να μας πει την άποψή της γράφει 10 σελίδες ενώ οι άλλοι τα λένε σε ένα ποστ, το παραδέχεται και η ίδια και είναι θρασύς όποτε βρει την ευκαιρία σε κανένα αδύναμο βγάζει πολύ φαρμάκι αυτό δείχνει ότι είναι και κακός χαρακτήρας ...τι αλλο να πω ? Διαχείριση!!!!

Junior Member
    Originally posted by Χάιντι
    Η Θεοφανία κάνει καυγάδες συνέχεια και αυτό είναι χαρακτηριστικό χαζού ανθρώπου, για να μας πει την άποψή της γράφει 10 σελίδες ενώ οι άλλοι τα λένε σε ένα ποστ και είναι θρασύς όποτε βρει την ευκαιρία σε κανένα αδύναμο βγάζει πολύ φαρμάκι αυτό δείχνει ότι είναι και κακός χαρακτήρας ...τι αλλο να πω ? Διαχείριση!!!!
    Μίλα καλύτερα.. Δεν σε τιμά αυτό που κάνεις!!

Banned
    Originally posted by Broken
    Originally posted by Χάιντι
    Η Θεοφανία κάνει καυγάδες συνέχεια και αυτό είναι χαρακτηριστικό χαζού ανθρώπου, για να μας πει την άποψή της γράφει 10 σελίδες ενώ οι άλλοι τα λένε σε ένα ποστ και είναι θρασύς όποτε βρει την ευκαιρία σε κανένα αδύναμο βγάζει πολύ φαρμάκι αυτό δείχνει ότι είναι και κακός χαρακτήρας ...τι αλλο να πω ? Διαχείριση!!!!
    Μίλα καλύτερα.. Δεν σε τιμά αυτό που κάνεις!!
    Δεν είπα τ\'ιποτα........:P

μια παρατήρηση έκανα...για την Θεοφανια

αυτή πως κάνει για μένα και με χειρότερα λόγια???

Senior Member
    To θεμα σου Χαιντι ειναι οτι δεν ξερεις ποτε πρεπει να σταματησεις
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Banned
    δεν γνωριζω τι σας εχει κανει η χαιντι η η καθε χαιντι εδω μεσα αλλα ειναι πολυ ασχημο να μπαινει καποιος σε ενα χωρο να ζηταει βοηθεια και δεχεται ολα τα ευχαριστα που βλεπουμε. δεν ειστε ρε ουτε θεοι, ουτε μελισσες, ουτε δαιμονες, ουτε εχετε υπερανθρωπες δυναμεις ουτε κανενας αλλος. ανθρωποι ειστε ολοι που σφαζεστε μεταξυ σας εως οτου να μην υπαρχει αυτη η δυνατοτητα.

λιγη καλη θεληση δεν βλαπτει. ας ειναι και ο πολυξερξης δωστε και ενα χαμογελο να ιασεουν τα πνευματα. οκ χαιντι. stay puft.

Banned
    Originally posted by Pou_Zoume
    δεν γνωριζω τι σας εχει κανει η χαιντι η η καθε χαιντι εδω μεσα
    τιποτα δεν τους έκανα ...ευχαριστώ για την συμπαράσταση!

Banned
    Δεν τα πιστεύω αυτά που διάβασα!!!!!!!!Θεοφανία σόρυ, αλλά δεν μπορούμε να μην κρίνουμε αυτά που διαβάζουμε, αυτό κάνουμε πάντα, εξάλλου δεν χρειάζεται εδώ βοήθεια η μητέρα, αλλά η κόρη και από τον εαυτό της και λόγω της μητέρας!!!!Πρώτη φορά που συμφωνώ με την Χάιντι, όσο και αν δεν την πάω!!! Αυτά είναι απίστευτα που διάβασα.
    Είδα μια μάνα να μην αγαπάει το παιδί της, εγώ πιστεύω ότι η ίδια το οδήγησε στην ψύχωση γι\'αυτό το λόγο, με τον τρόπο που μιλάει για το παιδί της, και επίσης είπε να την κλείσει σε ψυχιατρείο πάμε καλά; Άρκτος ναι να γίνει καλά και συμφωνώ 100% με αυτό, αλλά όχι με εγκλεισμό σε ψυχιατρείο!!!!!!! Αν είναι δυνατόν!!!! Είδατε τι έγραψε ένα παιδί, είναι σαν φυλακή ψυχών, ούτε 10 λεπτά δεν άντεξε! Και η βασανισμένη ψυχούλα της να βασανιστεί κι άλλο; Θα πηγαίνατε εσείς; Από όσους είδα, όχι! Αλιέντο, έλεος. Με τον εγκλεισμό μάλλον χειρότερα θα γίνει, συμφωνώ με τον path παρακάτω:
    Originally posted by path
    {{{Το θεμα ειναι μπορω εγω να επεμβω δραστικα (με τη βια) για το καλο της ?,}}}<<<<<<<<<<<& lt;<<<<<<<<<<<&lt ;<<<<<<<<<<<<& lt;<<<<<<<<<<<&lt ;<<<<< με συγχωρεις δηλαδη , αλλα ετσι οπως το εκφραζεις ,,,δειχνεις εσυ οτι δεν εχεις καταλαβει καλα τι της γινεται της κορης σου ! Εσυ μαλλον κουραστηκες να την ανεχεσαι ετσι οπως ειναι , και νομιζεις οτι αμα την \'μπουζουριασεις\' θα λυσεις το προβλημα ,,, αναρωτηθηκες μηπως εσυ χρειαζεσαι βοηθεια πανω σ αυτο ; Γιατι κατα τ αλλα δεν καταλαβα να διατρεχει καποιος καποιον κινδυνο αμεσα για να προβεις σε δραστικα μετρα (και με τη βια μαλιστα ?!),,,,,,,,,,,,,(για τον συλογο δεν ενοουσα οτι ανηκει η κορη σου εκει , αλλα εσυ , να ανταλαξεις αποψεις στο πως θα διαχειριστεις το προβλημα ΣΟΥ )
    και με τον όμπορο ότι είναι απαράδεκτη η συμπεριφορά της μάνας να στείλει την Χάιντι σε άλλη παραλία!!!!Απίστευτη γενικά η συμπεριφορά της, δεν το χωράει το μυαλό μου, στενοχωρήθηκα όσο μπορώ να στενοχωρηθώ και με τις απαντήσεις των άλλων που την υποστήριζαν, το παιδί έχει πρόβλημα και δεν είναι ένα κομμάτι κρέας να το κάνουμε ότι θέλουμε! Ούτε ξέρουμε εμείς πότε είναι δυστυχισμένη, μόνο η ίδια ξέρει! Ανεπίτρεπτο!

Member
    αληθεια?κ πως θεραπευεται η βοηθιεται η κορη που το επαθε λογω της μητερας?
    το ψυχιατρειο δεν το θεωρω λυση αλλα τι λενε ολοι οταν καποιος δεν παιρνει τα φαρμακα του?
    Ποιος θα μπορουσε να βλεπει το παιδι του να ξεφτυλιζεται κοινωνικα (ζηταει απο ολους χρηματα για να πληρωνει καφεδες τσιγαρα,ενω εδω κ 6 μηνες της δινω τουλαχιστον 30 ευρω την ημερα, εξω απο τα εξτρα, τα οποια ομως χρηματα ξοδευει σε αξεσουαρ κ ρουχα που αγοραζει και δεν της μενουν χρηματα για καφεδες κ τσιγαρα!), να κλαιει , να μη μιλαει, να γελαει μονη της κ να μη κανει τιποτε αλλο!
    Ποναει η ψυχη μου να τη βλεπω να μη χαιρεται τη real life , πεθαινω καθε μερα απο την αγωνια κ το αγχος,φοβαμαι για το μελλον κ την εξελιξη της καταστασης!Κανω υπομονη κ περιμενω ενα θαυμα που μπορει να φερει η αγαπη μου για αυτην!Νοιωθω αδυναμη γιατι δεν ξερω πως να την βοηθησω αφου αρνειται τα παντα!
    Και ο μεγαλος μου φοβος ειναι αυτο που λενε οι κλασικοι ψυχιατροι -οσο περισσοτερο χρονο μενει χωρις φαρμακα τοσο δυσκολοτερο ειναι να επανελθει!Το ασπαζεστε αυτο το δογμα ?

Member
    Originally posted by Θεοφανία
    Πραγματικά πολύ δύσκολη περίπτωση. (απότην άποψη πως δεν ξέρει ένας γονιός τι να κάνει).
    Παρόλα αυτά εγώ θα σταθώ σε αυτό που είπες κάπου: \"μήπως να σταματήσω να μιλάω?\"
    Νομίζω πως είναι το τελευταίο που πρέπει να κάνεις πριν πάρεις δραστικές αποφάσεις με τις οποίες παργματικά διαφωνώ.
    Όποια ιστορία και αν εχω διαβάσει εδώ μέσα για εγκλεισμό, μόνο με εφιάλτη μπορώ να την παρομοιάσω...:(

Ολο προσπαθω να μη μιλαω ομως δεν τα καταφερνω περισσοτερο απο δυο μερες!

Banned
    Τότε η μόνη λύση είναι να της δείξετε αυτή την αγάπη και να την πείσετε να πάει στο γιατρό, εσείς ή οποιοσδήποτε άλλος που την καταλαβαίνει. Η ίδια δεν θέλει γιατί είναι δυστυχισμένη. Δεν μπορώ να κάνω διάγνωση, αλλά δεν έχει ψύχωση μάλλον. Ίσως έχει μια διαταραχή προσωπικότητας. Μόνο το γέλιο είναι περίεργο. Δεν μπορώ να καταλάβω, πως αφού δεν έχει άλλα συμπτώματα, έχει το γέλιο. Το ψυχιατρείο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ. Είναι μια ακραία περίπτωση, που θα έπρεπε να την πάτε αν είχε πραγματικά ψύχωση και αυτό για κανα μήνα το πολύ μέχρι να γίνει καλά και να τα παίρνει μόνη της. Μπορείτε να της πείτε ότι έχει μια διαταραχή προσωπικότητας ή άγχος ή κατάθλιψη κάτι τέτοιο, και να την πείσετε να πάει. στον ψυχίατρο. Αλλά να της δίνετε και συμπαράσταση πρώτα, ώστε να σας εμπιστεύετε. Αυτές τις συμβουλές σας δίνω, είναι όντως δύσκολη περίπτωση. Αν δεν σας εμπιστεύεται, καλύτερα να βάλετε κάποιον άλλον αφού είναι για το καλό της. Αυτά.

Banned
    Originally posted by beauty
    Ολο προσπαθω να μη μιλαω ομως δεν τα καταφερνω περισσοτερο απο δυο μερες!
    Τι εννοείτε δεν μιλάτε;

Banned
    ενας φιλος μου εβλεπε σαταναδες και τετοια και πηγε 1,5 χρονο στο αγιο ορος και του φυγαν σχεδον ολα

Senior Member
    _Aγοραζει συνεχως ρουχα και αξεσουαρ = φροντιζει τον εαυτο της ! __________Δεν περνει τα φαρμακα της (καλα αυτο δεν ειναι και τοσο εντυπωσιακο ,, η πληοψηφια των ψυχωσικων ανα τη γη αντιμετωπιζει το ιδιο προβλημα , ) δεν ειναι καθολου ευκολο να βρεις αυτα τα φαρμακα που ταιριαζουν στην περιπτωση του καθενος ,)) επερνε ειπες φαρμακα αλλα την κανανε ποιο δυστυχισμενη ! Τι δεν μπορειται να καταλαβεται σ αυτο ? βρειτε εσεις ενα ποιο καταληλο φαρμακο να της προτηνεται , γιατι να μην συνεργαστει στο να δοκιμασει κατι ισως καταλληλοτερο ? __________κοινωνικος εξευτελισμος ? βαρια κουβεντα . αλλα ποσοι απο αυτους που την κρινουνε μπηκανε εστω για λιγο στη θεση της και σαυτο που βιωνει ? ...και οκ αμα δεν θελουνε μπορουνε απλα να μην της δωσουνε λεφτα . Δεν ειναι λογος εγκλεισμου μην και σοκαρεται το περιβαλον απο μια παραξενια ! (γιατι μαλλον με παραξενια μοιαζει αφου μας λες οτι υπαρχουν χρηματα , και μαλιστα αρκετα ετσι ωστε δεν αναγκαστηκε να μαθει και να τα διαχειριζεται ισως )_______________ real life ?? τι ειναι αυτο ? _________η υπομονη και η αγαπη σου μπορει πραγματι να κανει το θαυμα , αρκει να μην γινεται φορτικη , υπερπροστατευτικη , περεξηγημενη _________οσο για το δογμα ,,ειναι απλα ενα δογμα που δεν αφορα ολες τις περιπτωσεις ...

Member
    path ευχαριστω πολυ!

Ομως πως να κανω υπομονη? ειναι περιπου 7 μηνες που ειναι στην ιδια φαση! Κλαιει καθε βραδυ τουλαχιστον 10 λεπτα κ οκ δεν ειναι επικινδυνη δεν ενοχλει κανενα αλλα πως μπορω να την βοηθησω?δεν πιστευει πια σε τιποτα.
    Και εκει που λεω ,κανε υπομονη μην απελπιζεσαι ισως ειναι μια παραξενια οπως λες -χθες πχ ηταν αρκετα αλλοιωτικη , μιλησε περισσοτερο, εκανε μπανιο, τακτοποιησε (με τον δικο της τροπο) το δωματιο της, μαγειρεψε , και μετα το βραδυ αφου βγηκε εξω οταν γυρισε αρχισε παλι το κλαμα!(οταν ειναι εξω δεν μιλαει σε κανενα,φοβαμαι οτι ξεχασε και να μιλαει.)
    Τι να μου πειτε ομως , το ξερω οτι σας κουραζω αλλα να ... ελπιζω σε συμπαρασταση κ ισως καποιος εχει μια αναλογη εμπειρια!

Senior Member
    Εχω αναλογη εμπειρια!
    Σε συμβουλευω να κανεις υπομονη! Μη της κοψεις τις παροχες που εμαθε να εχει και αγαπα την οπως ειναι ,οχι οπως θα ηθελες να ειναι!

Page 7 of 9 FirstFirst ... 56789 LastLast