Results 121 to 124 of 124
-
04-12-2010, 02:00 #121
- Join Date
- Dec 2010
- Location
- Καβάλα
- Posts
- 3
“Lightbluepath”, στην ερώτησή σου για το “αν δεν τα παίρνει τα φάρμακά της και πρέπει να τα πάρει”, έχω απαντήσει ποιο πάνω δίνοντας λύση. Δηλαδή θα τις χορηγηθούν στο σπίτι ενέσεις των φαρμάκων με το ζόρι. Άλλωστε και στο ψυχιατρείο να πήγαινε πάλι με το ζόρι θα της κάναν τις ενέσεις, αλλά εκεί θα ήταν σε άσχημο περιβάλλον.
“Oboro”, δεν κάνω δική μου διάγνωση απλά αναφέρθηκα στα αντιψυχωτικά φάρμακα διότι όπως είπε η μητέρα της κοπέλας τέτοια κατηγορία φαρμάκων έπαιρνε και παλιά. Αν τώρα δεν έχει ψύχωση και χρειάζεται άλλη κατηγορία φαρμάκων τότε θα της δίνονται ενέσεις άλλου φάρμακου, απλό είναι. Φυσικά θα πρέπει πρώτα να της ξαναγίνει διάγνωση από ψυχίατρο και αυτός θα αποφασίσει.
Τέλος αν η κοπέλα είναι συνεργάσιμη ίσως να μη χρειαστεί να τις επιβάλουν ενέσεις και θα λαμβάνει απλά τα χάπια που θα της γράψει ο γιατρός.
Πάντως ως νοσηλεύτρια προτείνω αν χρειαστεί να πάρει αντιψυχωσικά να τα λαμβάνει σε ενέσιμη μορφή διότι έτσι δεν θα ξεχάσει κάποια δόση και θα ελέγχεται καλύτερα από τους γονείς της ότι τα λαμβάνει. Επίσης είναι ποιο πρακτικός τρόπος διότι είναι φασαρία να παίρνεις 365 χαπάκια το χρόνο, ενώ είναι ποιο απλό να σου γίνονται μόνο 24 ενέσεις το χρόνο! Βέβαια αυτό είναι άποψή μου, και όποιος θέλει την ασπάζεται.
- 04-12-2010, 10:35 #122
- Join Date
- Aug 2009
- Location
- Terabithia Nova
- Posts
- 3,299
"Κατερινα" ναι μεν δεν κανεις διαγνωση αλλα απ' την αλλη κανεις προτροπη για νοσηλεια κατ' οικον... Και παραλληλα "συμβουλευεις" να μην πανε την κοπελα σε ψυχιατρειο "σε καμια περιπτωση"... Δεν εχει σημασια αν εισαι ειδικος η οχι αφου οι προτροπες απαγορευονται ετσι κι αλλιως σ' αυτο το φορουμ. Αλλα και παλι δεν βλεπω μεγαλη διαφορα απο το να κανεις τηλεδιαγνωσεις - οταν αναλαμβανες καποιον ασθενη ηταν επειδη το ειχες προτεινει εσυ η επειδη σε ειχαν προσλαβει για αυτον τον σκοπο? Και η αποφαση τους να σε προσλαβουν ηταν μετα απο προτροπη δικη σου, νοσηλευτριας η γιατρου? Ακομα κι αν οι προτροπες για θεραπεια νοσηλεια κλπ επιτρεπονταν (που καλα κανουν και δεν), εσυ απο που κι ως που εχεις συμβουλευτικο ρολο σε αυτο το επιπεδο?
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
28-02-2011, 16:46 #123
- Join Date
- Jun 2010
- Posts
- 53
συμφωνω με ton oboro!
28-02-2011, 17:14 #124
- Join Date
- Feb 2008
- Posts
- 2,541
οκ
δεν καταφερα να τα διαβασω ολα
διαβασα απο τα πρωτα μυνηματα και καταλαβα πως προκειται για την κορη σου
και την καποιας μορφης ψυχωσικη κατασταση που περναει
τοτε οπως λες οχι ολα καλα... καταλαβαινω
πως ειστε τωρα beauty?
σε τι φαση βρισκεσθε?
εχεις αλλα παιδια?
ειναι απο τον πατερα που ειχε θεματα με την χρηση? εχει τωρα στηριξη απο τον πατερα της?Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
Χειμωνάκηδες vs Καλοκαιράκηδες
23-06-2025, 15:16 in Με καφέ και συμπάθεια....