Results 46 to 60 of 124
-
13-10-2010, 14:41 #46
δεν εχω αντιρρηση. αλλα εγω δεν προκειται να γραψω τπτ υπερ.
- 13-10-2010, 19:30 #47
περα απο τις απλες περιπτωσεις που ισως ειχατε εσεις υπαρχουν και οι βαριες ομως.
ο εγκεφαλος ειναι ενα οργανο το οποιο οπως και ολα τα αλλα αρρωσταινει.
σε περιπτωση που αρρωστησει το οργανο αυτο τι θα κανουμε ;
να το αφησουμε ετσι χωρις τιποτα ; ή να το αντιμετωπισουμε ;
και εγω πιστευω οτι μονο στη χειροτερη των περιπτωσεων χρειαζονται φαρμακα ποσο μαλλον εγκλεισμος.
για απλες περιπτωσεις προτεινω ψυχοθεραπεια με ψυχολογο και ..ομοιοπαθητικη-βοτανα.
ομως πολλοι την παθαινουν ασχημα και αρα χρειαζονται καποια θεραπεια.
τα φαρμακα βοηθησαν ωστε να βγουν οι ψυχικα αρρωστοι στην κοινωνια και πλεον μπορουν να δουλευουν, να παντρευονται και να εχουν μια κατα τα αλλα φυσιολογικη ζωη.Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.
14-10-2010, 14:12 #48
Originally posted by maus
περα απο τις απλες περιπτωσεις που ισως ειχατε εσεις υπαρχουν και οι βαριες ομως.
ο εγκεφαλος ειναι ενα οργανο το οποιο οπως και ολα τα αλλα αρρωσταινει.
σε περιπτωση που αρρωστησει το οργανο αυτο τι θα κανουμε ;
να το αφησουμε ετσι χωρις τιποτα ; ή να το αντιμετωπισουμε ;
και εγω πιστευω οτι μονο στη χειροτερη των περιπτωσεων χρειαζονται φαρμακα ποσο μαλλον εγκλεισμος.
για απλες περιπτωσεις προτεινω ψυχοθεραπεια με ψυχολογο και ..ομοιοπαθητικη-βοτανα.
ομως πολλοι την παθαινουν ασχημα και αρα χρειαζονται καποια θεραπεια.
τα φαρμακα βοηθησαν ωστε να βγουν οι ψυχικα αρρωστοι στην κοινωνια και πλεον μπορουν να δουλευουν, να παντρευονται και να εχουν μια κατα τα αλλα φυσιολογικη ζωη.http://www.mazi.org.gr/
14-10-2010, 14:30 #49
Originally posted by Lou!..
αλιεντο οταν λες \"με δικη σου υπογραφη\" εννοεις οτι πηγες με τη θεληση σου? κ γιατι δεν εφευγες μετα απο πχ 1-2 μερες αφου ηταν τοσο χαλια? δε σε αφηνανε?
δε σε ρωταω για να σε ανακρινω. σε ρωταω για να καταλαβω πως λειτουργει το συστημα, γιατι κ εμενα με ειχανε κλεισει μεσα με το ζορι. αλλα δε θυμαμαι να υπεγραψα ποτε (ενηλικας ημουν)κ δε με αφηνανε να φυγω. αυτο τι σημαινει, οτι υπογραψανε οι δικοι μου? (αυτο δεν το ειχα συνειδητοποιησει ποτε, εχει να γινει της ποπης)
και γιατί πιστεύεις ότι με αγάπη δεν λύνετε ένα τέτοιο πρόβλημα? δηλαδή αν εσύ είσαι χάλια θέλεις οι δικοί σου οι άνθρωποι να σε βρίζουν και από πάνω?
14-10-2010, 14:43 #50
όταν ένας άνθρωπος φτάνει να έχει παραισθήσεις , δεν γιατρεύεται με αγάπη μόνο.
http://www.mazi.org.gr/
14-10-2010, 17:06 #51
Για όσους δεν πιστεύουν στην δύναμη της αγάπης παραθέτω αυτό το άρθρο!
http://ygeia.tanea.gr/default.asp?pid=8&ct=1&articleID=10716& ;la=1
14-10-2010, 22:35 #52
beauty. αυτο θα κανεις. δεν θα την πας πουθενα εφοσον δεν θελει αν η ιδια ελεγε οτι δεν ενιωθε καλα με τα φαρμακα οταν τα επαιρνα, δεν ενιωθε καλα και τα σταματησε. αφησε την οπως ειναι και να της δειχνεται καθημερινα την αγαπη σου, ποσο πολυ την αγαπας.. καλο θα ηταν να πατε και στο αγιον ορος να βρητε καποιον σοφο γεροντα:)
15-10-2010, 11:02 #53
δλδ , κάποιος άνθρωπος που δεν κάνει μπάνιο για 20 μέρες , ζητάει χρήματα από αγνώστους , έχει απομονωθεί κοινωνικά , έχει ακουστικές παραισθήσεις θα ιαθεί με αγάπη και επίσκεψη στο άγιο όρος ?
( υπάρχει και μία εκκλησία που κάνουν εξορκισμούς για τους δαιμονισμένους , μήπως να έκανε και μία βόλτα από΄κεί ?http://www.mazi.org.gr/
15-10-2010, 14:00 #54
τα ψυχιατρεια εχουν
εξηχρονιστει και υπαρχουν ΜΕΡΙΚΑ που ειναι αρκετα καλα οπως το Παπαγεωργιου στη Θεσσαλονικη και σας συνηστω αμα μπορειτε να το ψαξετε και να πηγαινετα αμα η περιπτωση το επιβαλει.Τωρα καντε και λιγο κουμαντο μονοι σας μην αφινεστε σε κανενα ψυχιατρο.ΛΙΓΟ ομως γτ αυτοι ξερουν να διαχειριζονται την αρρωστια καλυτερα απο σας.Απλα αυτο μην τα φοβαστε τα ψυχιατρεια.Εχουν εξυγχρονιστει
15-10-2010, 14:26 #55
Originally posted by Mystic
Τώρα που διαβάζω τις εμπειρίες σας, νιώθω μια τεράστια ανακούφιση που το καλοκαίρι κατάφερα και γλύτωσα τον εγκλεισμό. Ήμουνα με σοβαρή κατάθλιψη και επέμεναν όλοι, γιατροί, γονείς να μπω μέσα για 10 μέρες. Σχεδόν με είχα πείσει. Πήγα να συνατήσω τον διευθυντή της κλινικής για να συζητήσουμε. Με τον που μπήκα στην πτέρυγα και κλείδωσε η πόρτα πίσω μου, φρίκαρα. Σκέφτηκα πως βρίσκομαι σε μία φυλακή ανθρώπινων ψυχών, έχω μόνο τον εαυτό μου σύμμαχο και πρέπει να βγω.
Μπροστά μου έβλεπα μόνο ανθρώπινα φαντάσματα. Ήταν όλοι μαστουρωμένοι. Επιστράτευσα ό,τι δύναμη μου είχε μείνει και ζήτησα από τη νοσηλεύτρια να μου ανοίξει την πόρτα. Με ρώτησε αν είμαι για ραντεβού και της είπα, ναι αλλά ο γιατρός είναι απασχολημένος και θα επιστρέψω σε μισή ώρα. Έφυγα τρέχοντας. Ποτέ μα ποτέ στη ζωή μου δεν θα ξεχάσω αυτό το συναίσθημα της στέρησης της ατομικής ελευθερίας...έστω και για 10 λεπτά. Θα ήθελα τις δικές σας εμπειρίες, αν είστε έτοιμοι να τις μοιραστείτε...
Αυτο που ηθελα προσωπικα να επισημανω με αφορμη αλλα πραγματα που εχουν γραφτει στο θρεντ (και εδω δεν αναφερομαι σε εσενα Mystic) ειναι πως δεν προκειται για μαυρο-ασπρο - ουτε ολες οι κλινικες ειναι τριτοκοσμικες, ουτε ολες οι παθησεις βαριες και κλινικες ωστε να χρειαζονται ισχυρα φαρμακα. Γιατι οι τελευταιες παθησεις υπαρχουν, πως να το κανουμε... Μπορει να μην μου εχει συμβει εμενα η στον Α η στον Β εχει συμβει ομως σε αλλους και συχνα προκειται για χρονιες και δυσιατες παθησεις που δεν θεραπευονται μονο με αγαπη, οπως ευστοχα ειπωθηκε. Οσο πονο κι αν μας εχουν προκαλεσει οι δικες μας αρνητικες εμπειριες του παρελθοντος, ας μην τις αφηνουμε να μετατρεπονται σε νοητικο φιλτρο που βαζει ολες τις περιπτωσεις στο ιδιο καζανι."When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
15-10-2010, 20:24 #56
ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας!
Η κατασταση συνεχιζει και η κορη μου δεν ειναι βεβαια χειροτερα αλλα ουτε κ καλυτερα!
Εχω κανει κ εγω πολλα λαθη κ πως να αλλαξεις αυτα που ηδη εγιναν,νομιζα οτι η κορη μου ενηληκιωθηκε αλλα ηταν λαθος ετσι νομιζα εγω κ τωρα εχω να κανω με μια ενηλικη που δεν θελει να μεγαλωσει!
και εκει ειναι το θεμα πως να της συμπεριφερθω ?σαν ενηλικη η σαν εφηβη!
Νομιζω οτι ολα τα λαθη που γιναν στην οικογενεια μας φταινε για αυτο που της συνεβη και πως να παρεις πισω το παρελθον!
15-10-2010, 20:59 #57
Originally posted by beauty
Εχω κανει κ εγω πολλα λαθη κ πως να αλλαξεις αυτα που ηδη εγιναν
Νομιζω οτι ολα τα λαθη που γιναν στην οικογενεια μας φταινε για αυτο που της συνεβη και πως να παρεις πισω το παρελθον!
15-10-2010, 21:58 #58
Originally posted by Χάιντι
15-10-2010, 22:40 #59
Originally posted by Lou!..
Originally posted by Χάιντι
Έχω καλύετρο: \"και πως ακριβώς τη συμβούλεψες να φερθει?\"
15-10-2010, 22:49 #60
Εγώ δεν νομίζω ότι είπα κάτι κακό...είπα κάποιος συγγενής ή φίλος που την αγαπάει και τον εμποστεύεται να την πείσει να πάει στο γιατρό και επίσης είπα να πάει μόνη της η μαμά της σε ένα καλό ψυχίατρο και εκείνος θα συμβουλεύσει την μαμά της πώς πρέπει να φερθεί μακάρι να είχα παραπάνω γνώση να την βοηθήσω περισσότερο.. άλλωστε τα οικογενειακά τους δεν είναι δυνατόν να τα γνωρίζω εγώ και νομίζω ότι ούτε και η beauty μας είπε αρκετά πράγματα...
Επίσης να συμπληρώσω ότι ξέρω μια παρόμοια περίπτωση που μια κοπέλα ήταν έτσι και η μαμά της της έδινε κρυφά τα χάπια με το φαγητό ....
Γειά σας.
24-06-2025, 22:44 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια