Ψυχολόγος στο Ν.Αιτωλοακαρνανίας
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 10 of 10
    Banned

Ψυχολόγος στο Ν.Αιτωλοακαρνανίας

Ψάχνουμε ψυχολόγο στο Ν.Αιτωλοακαρνανίας και συγκεκριμένα στο Αγρίνιο. Αν έχει κάποιος κάτι υπόψη ας στείλει pm

Ευχαριστώ

Γιατί δεν στέλνεις ένα πμ στον Νικος Ντι,μήπως μπορεί να σου συστήσει κάποιον?

Banned
    Originally posted by Θεοφανία

γιατί είναι ο Νίκος Ντι από εκεί μας κούφανες....... Έχει καμία σχέση η Ν.Αιτωλοακαρνανίας με την Θεσσαλονίκη΄?:P

Τί ασυναρτησίες είναι αυτές....μαζέψτε την!!!!!!

Senior Member
    Originally posted by Χάιντι

γιατί είναι ο Νίκος Ντι από εκεί μας κούφανες....... Έχει καμία σχέση η Ν.Αιτωλοακαρνανίας με την Θεσσαλονίκη΄?:P

Η εμπάθεια έχει και όρια....

Το να μπαίνεις σε όποιο θέμα ποστάρει η Θεοφανία , μόνο και μόνο για να εκφράσεις κακεντρέχεια , δημιουργεί στον τρίτο αναγνώστη αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που προσδοκάς, να είσαι σίγουρη γι\' αυτό...

Ο θεματοθέτης ζήτησε μια πληροφορία και σ\' αυτή την κατεύθυνση η Θεοφανία είπε την γνώμη της με σκοπό να βοηθήσει... Μπορεί να σου φαίνεται περίεργο, αλλά τι ορθότερο να προσανατολίσεις τον θεματοθέτη, εκεί που πιθανότατα θα έχει μια απάντηση, δεδομένου πως ένας επαγγελματίας, δεν είναι εγκλωβισμένος στα στενά του γεωγραφικά όρια αλλά να φτάνει ακόμη κι εκεί που εσύ αδυνατείς να κατανοήσεις. Κι εγώ είμαι από την Θεσσαλονίκη και στον επαγγελματικό μου τομέα, μπορώ να σου συστήσω συνεργάτες όχι μόνον στην ελληνική επικράτεια αλλά σε όλη την Ευρώπη... Που βλέπεις λοιπόν το περίεργο για το οποίο θα πρέπει να...συμμαζέψουμε την Θεοφανία ?

Στο συγκεκριμένο θέμα δεν είδα να προτείνεις κάτι καλύτερο από αυτό που λέει η Θεοφανία και γνώμη μου είναι πως αν δεν έχεις να πεις κάτι πάνω στην ουσία του θέματος, μην ποστάρεις καθόλου.

Που ξέρεις..
    Μπορεί με την σιωπή να έχεις καλύτερη αντιμετώπιση σ\' αυτόν τον χώρο, με την τακτική που ακολουθείς θα απομονώνεσαι διαρκώς, δέξου την άποψη μου σαν μια φιλική συμβουλή...
    [B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]

Banned
    χαιντι πηγαινε σε ψυχολογο.

Senior Member

χαιντι, εσυ δεν εισαι απο θεσσ? (η τουλαχιστον φαινεται να τη γνωριζεις πολυ καλα)

δε στελνεις ενα μηνυμα στο νικο ντι, να σου συστησει κανα ψυχολογο? γιατι μαλλον χρειαζεσαι εναν!

Banned
    Originally posted by sabb

Η εμπάθεια έχει και όρια.... ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΟΦΑΝΙΑΣ ΜΙΛΑΜΕ ΤΩΡΑ?

Το να μπαίνεις σε όποιο θέμα ποστάρει η Θεοφανία , μόνο και μόνο για να εκφράσεις κακεντρέχεια , δημιουργεί στον τρίτο αναγνώστη αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που προσδοκάς, να είσαι σίγουρη γι\' αυτό...(ΘΑ ΣΥΜΠΑΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΠΑΣΕΙΣ?)

AYTO TO KANEI AYTH!!!!!ΜΠΑΝΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΛΕΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΖΗΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΠΕΡΑΣΑ ΤΑ 2500 ΜΥΝΗΜΑΤΑ.....ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΗΣ

Ο θεματοθέτης ζήτησε μια πληροφορία και σ\' αυτή την κατεύθυνση η Θεοφανία είπε την γνώμη της με σκοπό να βοηθήσει...

ΝΑ ΕΚΝΕΥΡΙΣΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙ

ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ????

Στο συγκεκριμένο θέμα δεν είδα να προτείνεις κάτι καλύτερο από αυτό που λέει η Θεοφανία και γνώμη μου είναι πως αν δεν έχεις να πεις κάτι πάνω στην ουσία του θέματος, μην ποστάρεις καθόλου.

ΣΕ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΟΦΑΝΙΑΣ

Που ξέρεις..
    Μπορεί με την σιωπή να έχεις καλύτερη αντιμετώπιση σ\' αυτόν τον χώρο, με την τακτική που ακολουθείς θα απομονώνεσαι διαρκώς, δέξου την άποψη μου σαν μια φιλική συμβουλή...
    ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ ΚΑΙ ΑΝΕΔΕΣΤΑΤΗ ΘΕΟΦΑΝΙΑ........
    ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΩΣ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ!!!

Senior Member
    τελικα χαιντι πρεπει να εχεις πολυ σοβαρο προβλημα!

Senior Member
    Originally posted by sabb

Η εμπάθεια έχει και όρια....

Το να μπαίνεις σε όποιο θέμα ποστάρει η Θεοφανία , μόνο και μόνο για να εκφράσεις κακεντρέχεια , δημιουργεί στον τρίτο αναγνώστη αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που προσδοκάς, να είσαι σίγουρη γι\' αυτό...

AYTO TO KANEI AYTH!!!!!ΜΠΑΝΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΛΕΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΖΗΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΠΕΡΑΣΑ ΤΑ 2500 ΜΥΝΗΜΑΤΑ.....ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΗΣ

Ο θεματοθέτης ζήτησε μια πληροφορία και σ\' αυτή την κατεύθυνση η Θεοφανία είπε την γνώμη της με σκοπό να βοηθήσει...

ΝΑ ΕΚΝΕΥΡΙΣΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙ

Μπορεί να σου φαίνεται περίεργο, αλλά τι ορθότερο να προσανατολίσεις τον θεματοθέτη, εκεί που πιθανότατα θα έχει μια απάντηση, δεδομένου πως ένας επαγγελματίας, δεν είναι εγκλωβισμένος στα στενά του γεωγραφικά όρια αλλά να φτάνει ακόμη κι εκεί που εσύ αδυνατείς να κατανοήσεις. Κι εγώ είμαι από την Θεσσαλονίκη και στον επαγγελματικό μου τομέα, μπορώ να σου συστήσω συνεργάτες όχι μόνον στην ελληνική επικράτεια αλλά σε όλη την Ευρώπη... Που βλέπεις λοιπόν το περίεργο για το οποίο θα πρέπει να...συμμαζέψουμε την Θεοφανία ?

ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ????

ΣΕ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΟΦΑΝΙΑΣ

Που ξέρεις..
    ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΩΣ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ!!!
    Η παρέμβαση μου έχει συμβουλευτικό χαρακτήρα από κάποιον που είναι πολύ μεγαλύτερος σου , και που όσο νάναι γνωρίζει τους ανθρώπους καλύτερα από σένα...

Ωστόσο , μην περιμένεις να εμπλακώ σε ατέρμονους διαλόγους για να σου μάθω γράμματα, ούτε τον χρόνο έχω ούτε τη διάθεση.

Θα σου κάνω την χάρη εν τούτοις να σου απαντήσω πως δεν χρειάζεται να διαβάσω 2500 μηνύματα - επικεφαλίδες , ακριβώς αυτή είναι η δομή και συγκρότηση του μεγαλύτερου μέρους απ\' αυτά που έχω δει - για να καταλάβω πως η παρουσία σου σ\' αυτό το χώρο είναι εμπαθής και κακεντρεχής. Τα μηνύματα ουσίας που έχουν πέσει στην αντίληψη μου , είναι όσα ΔΕΝ καταφέρονται κατά άλλων μελών και ειλικρινά σου μιλάω, δεν ξέρω αν μετριούνται καν στα δάχτυλα τους ενός χεριού...Τα υπόλοιπα μηνύματα σου δεν ξεπερνούν το μήκος μιας αράδας κι αν εκεί συνυπολογίσεις την πληθώρα των :ΡΡΡΡΡ , αντιλαμβάνεσαι πως δεν θα μπορούσα να πάρω στα σοβαρά το όποιο περιεχόμενο θέλεις να μεταδόσεις...

Μην μου ζητάς να κάνω συγκρίσεις μεταξύ εσού και της Θεοφανίας, δεν μ\' ενδιαφέρει η προσωπική σας κόντρα..
    Μ\' ενδιαφέρει να μην διαβάζω απόψεις που αποπροσανατολίζουν κάποιους ανθρώπους από όποια συμβουλευτική βοήθεια ζητούν απευθυνόμενοι δημόσια σ\' ένα φόρουμ ψυχικής υποστήριξης.
    [B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]

Senior Member
    Στο κεντρο ψυχικης υγειας απευθυνθηκατε ; μαλλον υπαρχει και ψυχολογος.