Results 16 to 22 of 22
Thread: Προβληματισμένος...
-
11-10-2010, 15:27 #16
Chocolate δίνεις την εντύπωση πως όλο το πρόβλημα δημιουργείται από σένα.Όμως για να δημιουργηθεί αλληλεπιδράς με μια κατάσταση καθώς και με ένα περιβάλλον.
Η εντύπωση που μου δόθηκε προσωπικά διαβάζοντάς σε είναι πως κάτι σε ενοχλεί έντονα και τα νεύρα κλπ δεν έρχονται απ\'το πουθενά.
Άραγε τι είναι?η επέμβαση των πεθερικών?η καθημερινότητα?νιώθεις παραμελημένος απ\'τη σύζυγο,σε 2η μοίρα σε σχέση με το παιδί κ τα πεθερικά σου?το περιβάλλον που άλλαξες?τι?
Επίσης είναι σαν να προκαλείς τον χωρισμό κι όχι απλά να απειλείς....
Ξέρεις πως αυτή η συμπεριφορά θα οδηγήσει εκεί κ μάλιστα απ\'την πλευρά της(δλδ θα είσαι καλυμμένος ως προς την ευθύνη της επιλογής).Ψάχνεις αφορμές?Τι σε ενοχλεί τόσο?
Εννοείται πως το να απευθυνθείς σε έναν ψυχολόγο είναι μια καλή επιλογή.
Να δεις τι θες και τι σου φταίει..
- 11-10-2010, 15:32 #17
Originally posted by Arsi
Chocolate δίνεις την εντύπωση πως όλο το πρόβλημα δημιουργείται από σένα.Όμως για να δημιουργηθεί αλληλεπιδράς με μια κατάσταση καθώς και με ένα περιβάλλον.
Η εντύπωση που μου δόθηκε προσωπικά διαβάζοντάς σε είναι πως κάτι σε ενοχλεί έντονα και τα νεύρα κλπ δεν έρχονται απ\'το πουθενά.
Άραγε τι είναι?η επέμβαση των πεθερικών?η καθημερινότητα?νιώθεις παραμελημένος απ\'τη σύζυγο,σε 2η μοίρα σε σχέση με το παιδί κ τα πεθερικά σου?το περιβάλλον που άλλαξες?τι?
Επίσης είναι σαν να προκαλείς τον χωρισμό κι όχι απλά να απειλείς....
Ξέρεις πως αυτή η συμπεριφορά θα οδηγήσει εκεί κ μάλιστα απ\'την πλευρά της(δλδ θα είσαι καλυμμένος ως προς την ευθύνη της επιλογής).Ψάχνεις αφορμές?Τι σε ενοχλεί τόσο?
Εννοείται πως το να απευθυνθείς σε έναν ψυχολόγο είναι μια καλή επιλογή.
Να δεις τι θες και τι σου φταίει..
Ισως ομως να ειναι συνδιασμος ολων αυτων που ανεφερες
Λιγο η αλλαξη περιβαλλοντος, λιγο οτι μετα τη γεννηση του παιδιου μας ειναι λογικο να νιωθω καπως παραμελημενος, λιγο οι παρεμβασεις των πεθερικων...λιγο η καθημερινοτητα, λιγο η κουραση...
Αλλα οι αντιδρασεις μου, ακομη κι αν ολα τα παραπανω συμβαινουν...ειναι υπερβολικες
Και το διαπιστωνω, αφου πρωτα εχω κανει το Χ λαθος
11-10-2010, 15:45 #18
Ε μαζεύονται μαζεύονται και ξεσπάς \'θολωμένα\'(γι\'αυτό δεν το αντιλαμβάνεσαι εκείνη τη στιγμή)
Μάλλον πρέπει να εντοπίσεις τι σε ενοχλεί πραγματικά,να το εκφράσεις και να προσπαθήσεις να το λύσεις.
\'Οσο σε πιέζει αυτό που δε σου \'κάνει\' και παραμένει εκεί άλυτο φυσικό δεν είναι να αντιδράς έστω και μ\'αυτό τον τρόπο?
Νομίζω πως καλύτερα θα είναι να συζητήσεις για τις ανάγκες σου,πως είσαι στο γάμο σου,στη νέα πόλη παρά για τις αντιδράσεις σου που είναι το αποτέλεσμα.
Κατα τα άλλα,πρακτικά όταν νιώθεις πως σου ανεβαίνει η πίεση σήκω και βγες μια βόλτα,κάνε κάτι άλλο ... τι να πω...
11-10-2010, 15:56 #19
Originally posted by Chocolate_Puma
Ειμαστε μαζι 8 χρονια
Θεσσαλονικη εγω, αθηνα εκεινη
Πριν απο 5 σχεδον χρονια, αφησα τα παντα και ηρθα στην Αθηνα, μονο και μονο για να ειμαστε μαζι
Παντρευτηκαμε και ενω τους πρωτους μηνες με το μωρο ολα ηταν σχετικα καλα (το σχετικα αναφερεται στην κουραση που νιωθαμε), ο τελευταιος χρονος ειναι στ αληθεια κολαση
Το προβλημα ξερω πως το εχω εγω
Κανω το μικρο μεγαλό
Δινω σημασια σε πραγματα τα οποια ο μεσος ανθρωπος λογικα θα αγνοουσε
Με ενοχλουν ολα οσα κανουν οι δικοι της
Βρισκω λαθη στους αλλους (και στην ιδια) ενω ο ιδιος κανω ακριβως τα ιδια λαθη
Προκειμενου να την προκαλεσω της αναφερω πλεον τη λεξη \"χωριζουμε\"
Χθες με αφορμη εναν ακομη καυγα, αναφεραμε κι δυο στον γιο μας \"ο μπαμπας θα φυγει\" και εκεινος το καταλαβε αμεσως και εβαλε τα κλαμματα
Δεν αντεχω να τους χασω
Δεν ξερω αν ειμαι εγωιστης. νευρικος ναι, παραλογος ναι, ηλιθιος (γιατι ρισκαρω να την χασω) ναι, εγωιστης ομως δεν νομιζω να ειμαι
Υπαρχουν στιγμες που περναμε τελεια
Υπαρχουν στιγμες που ψαχνω αφορμες για καυγα. Που θελω να την προκαλεσω
Και μολις το κανω, αμεσως μετανιωνω
Αλλα το εχω ηδη κανει. Και καθε φορα ειναι χειροτερη απ την προηγουμενη
(τωρα μαλλον σκεφτομαι φωναχτα...)
πιστευω πωσ το καλητερο που εχεισ να κανεισ ειναι να τησ διξεισ copy print.. η να τησ πεις ακριβωσ αυτο το μηνυμα σου..
να ξερει τουλαχιστον πωσ οκ κανεισ τα λαθη.. αλλα καταλαβαινεισ πωσ ειναι λαθη απλωσ δεν το παραδεχεσαι.. πωσ ειναι τοσοσ ο θημοσ η τα νευρα που εκεινη την ωρα αντιδρασ ασχημα και γινεσαι αντιδραστικοσ ακομη κι αν εχεισ αδικο..
και τελοσ πωσ δεν αντεχεισ να την - τουσ χασεισ...
να ξερει πωσ την αγαπασ αληθινα γιατι με ολα αυτα σιγουρα θα τησ εχεισ δημιουργησει αμφιβολιεσ...
ωσ 3 το ατομο απ εξω.. μου φαινεται πωσ το μεγαλητερο σου προβλημα ειναι οι γονεισ τησ...
οκ.. τοτε πρεπει να σηζητησετε πολυ σοβαρα με την γυναικα σου \'\'ΤΩΡΑ\'\' πριν ειναι αργα... να καταλαβει πωσ σοβαρολογεισ..και πωσ παει ολο αυτο να διαλυσει τον γαμο σασ..χωρισ να το θελεισ...
πωσ η ζωη που ζειτε με τουσ γονεισ απο πανω δεν σε αφηνει να εισαι ο εαυτοσ σου..ο ανδρασ που θελεισ να εισαι για εκεινη.. αλλα σου βγαζει εναν κακο και αδικο εαυτο...
και ειναι κριμα οταν ειναι να καταστραφει ενασ καλοσ γαμοσ με αγαπη...
μετακομιστε... αν σε αγαπαει κι εκεινη πολυ και καταλαβει πωσ σοβαρολογεισ..(χωρισ απηλεσ για διαζυγιο εννοειτε... αλλα για να σωστετε την σχεση και την αγαπη σασ)θα το δεχτει..κι εσυ μαθε να βαζεισ λιγο νερο στο κρασι σου..ο αντρασ μου το λεει \'\'σταρχιδισμο\'\'
μετακομιστε λοιπων...η Αθηνα ειναι αρκετα μεγαλη ωστε να ημαστε και μακρια και κοντα σε οποιον θελουμε..
ετσι ειναι αυτα..οταν φτιαχνουμε οικοκογενεια... η οικογενεια που φτιαχνουμε ειναι σημαντικοτερη απο αυτη που \'\'αφηνουμε\'\'....
αυτο πρεπει και οι 2 σασ να το καταλαβετε...
αφου και εσυ νιωθεισ πωσ δεν χριαζεται διαζυγιο για να καταλαβετε πωσ κανατε λαθοσ.. μην κανετε το λαθοσ..
βρεσ λυσεισ και εφαρμοσε τες με αγαπη και οχι με απηλεσ..
και μετα πηγαινε και σε εναν ψυχολογο.. σε εκεινον θα μπορεισ να λεσ οοοοοοοοοοολα τα παραπονα σου..χωρισ να στεναχωρεισ την γυναικα σου. χωρισ να θυμωνεισ τα πεθερικα.. και θα εχεισ και μια καλη συμβουλη!!!!..θα σε μαθει και να κανεισ λιγο υπομονη κι ολασ..
αυτααααα
einai τοσο απλο...απλωσ πρεπει να ζειτε την ζωη που ΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ θελετε...χωρισ παρεμβολεσ......Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
11-10-2010, 16:01 #20
Originally posted by Χάιντι
Ισως θα πρέπει να μείνετε κάπου μακρυά από τα πεθερικά υπάρχει αυτή η δυνατότητα?
Το σπιτι ειναι μεγαλο, ειναι δικο μας, ο μικρος ειναι σαν να μεγαλωνει σε εξοχικο
Στην ουσια τα πεθερικα μου αποτελουν μια καλη αφορμη για μενα
Σχολιαζω οτι κανουν, καλα ή ασχημα, χωρις να υπολογιζω τη διαφορα ηλικιας που εχουμε, τις διαφορετικες συνθηκες ζωης που εχουν βιωσει κλπ
Και σε καθετι που κανουν, βαζω τη γυναικα μου στη \"μεση\" και προκαλω καταστασεις......Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
11-10-2010, 16:13 #21
Originally posted by Lou!..
τι σε κανει να θυμωνεις?
Το να της ζητησω πχ να μαθει (ή να κανει κατι) κατι, να επανελθω, να το εχει ξεχασει... και εγω να το θεωρησω ως το ΜΕΓΑ θεμα..για καυγα
Το να δωσει πχ για φαγητο στο παιδι κατι που εγω θεωρω οτι δεν θα επρεπε! Επισης ΜΕΓΑ θεμα για καυγα
Το να την δω να μιλαει για αρκετη ωρα με μια φιλη της...και εγω να θεωρω πως εκεινη τη στιγμη θα επρεπε να κανει αλλα πραγματα
Τετοια μικροπραγματα, ολα ομως ανουσια...
Νομιζω πως εχω αρχισει και το χανω! (και δεν ξερω αν η συγκεκριμενη εκφραση αρμοζει στο συγκεκριμενο φορουμ!)
να σου το πω και χυμα???? γινεσαι και λιγο γεροντο παραξενοσ??εεε????? χαλαρωσε παιδι μου... παρ τουσ και πηγαιντε στην γιουρο ντισνευ.... διακοπεσ... για σκι.. δεν ξερω..καπου...που θα ειστε ωραια και χαλαρα... η ζωη ειναι ωραια και δεν πρεπει να την παιρνουμε τοοοσο στα σοβαρα.. βαλε λιγο χιουμορ στην ζωη σου..πηγαινε γυμναστηριο να ξεδινεισ..κανε κικ μποξιγκ...και γυρνα σπιτι χαλαροσ και ανεβασμενοσ...
κανε την γυνανικα σου να γελαει και θα ερθετε πιο κοντα..
σου μιλαω οπωσ θα μιλουσα στον αντρα μου.. μην μου παρεξυγηθεισ οκ??? κι εμενα 36 ειναι και του το εχω πει 1-2 φoρεσ πωσ κανει σαν παππουσ...ειμαι 26 εγω βλεπεισ... ξερεισ..ναι μεν .. παρεξυγητε αλλα μετα χαλαρωνει και ευχαριστιεται καλητερα την ζωη του...
επισεισ εχω να σε ρωτησω..
ερωτικα..στο κρεβατι περνατε καλα???
γιατι αν οχι...τοτε θα σου πω πωσ δυστηχωσ ειναι ενα πραγμα που προκαλει πολυυυ θυμο στουσ ανθρωπουσ...
αυτο θελει δουλεια..ρομαντισμο.. χρονο μαζι.. ισωσ και σεξολογο...
κακα τα ψεμματα το καλο σεξ-ερωτασ βελτιωνει παντα τα πραγματα.....Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
11-10-2010, 16:18 #22
Originally posted by Adzik
επισεισ εχω να σε ρωτησω..
ερωτικα..στο κρεβατι περνατε καλα???
γιατι αν οχι...τοτε θα σου πω πωσ δυστηχωσ ειναι ενα πραγμα που προκαλει πολυυυ θυμο στουσ ανθρωπουσ...
αυτο θελει δουλεια..ρομαντισμο.. χρονο μαζι.. ισωσ και σεξολογο...
κακα τα ψεμματα το καλο σεξ-ερωτασ βελτιωνει παντα τα πραγματα..
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση