ΠΟΤΕ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 23 of 23
    Senior Member
    αμα ειχα φτασει σε τραγικο σημειο θα με ειχαν ηδη στο δαφνι ετσι πιστευω..
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    μια χαρα εισαι me και εισαι πολυ καλυτερα απο αλλουσ που εχουν λιγοτερα απο εσενα αν και δεν καταλαβα τι λετε

Senior Member
    Originally posted by pad
    μια χαρα εισαι me και εισαι πολυ καλυτερα απο αλλουσ που εχουν λιγοτερα απο εσενα αν και δεν καταλαβα τι λετε
    τι εννοεις pad? στην ενοτητα αυτη απαντησεις δωσαμε μονο εσυ και εγω.

Senior Member
    παρεπιπτοντως, οσοι δεν ξερουν η καταλαβαινουν να μην απαντουν. και, ποσο μαλλον αυτοι που το παραδεχονται κιολας. δειχνουν την ηλιθιοτητα τους με αυτο τον τροπο. ο νοων νοειτω..

Senior Member
    Originally posted by selas-selas
    παρεπιπτοντως, οσοι δεν ξερουν η καταλαβαινουν να μην απαντουν. και, ποσο μαλλον αυτοι που το παραδεχονται κιολας. δειχνουν την ηλιθιοτητα τους με αυτο τον τροπο. ο νοων νοειτω..
    αντι να νευριαζεισ που εδειξα την ηλιθιοτητα μου υπαρχει κι αλλοσ τροποσ αντιδρασησ να μου εξηγησεισ τι λετε απο εκει και περα εγω ειπα αυτο που ειπα βασιζομενοσ στο οτι η me δουλευε για καποια χρονια κανονικα σε δουλεια και αρα ειναι πληρωσ λειτουργικη και με τισ διαγνωσεισ τησ αυτο ειναι ειναι σχετικα δυσκολο απο εκει και περα αλλη ορεξη δεν ειχα απο το να σου την πω ρωτα κανεναν πιο παλιο που ξερει την περιπτωση μου γιατι τα χω σβησει τα μυνηματα να σου πει οτι ειναι αρκετα σοβαρη κι απο εκει και περα εγω εδω μεσα δεν μαλωνω αν συμετασχω σε καυγα θα ειναι για να υποστηριξω καποιον πραγμα που για μενα δεν το κανω προτιμαω να μην απαντησω

Senior Member
    Originally posted by pad
    Originally posted by selas-selas
    αντι να νευριαζεισ που εδειξα την ηλιθιοτητα μου υπαρχει κι αλλοσ τροποσ αντιδρασησ να μου εξηγησεισ τι λετε απο εκει και περα εγω ειπα αυτο που ειπα βασιζομενοσ στο οτι η me δουλευε για καποια χρονια κανονικα σε δουλεια και αρα ειναι πληρωσ λειτουργικη και με τισ διαγνωσεισ τησ αυτο ειναι ειναι σχετικα δυσκολο απο εκει και περα αλλη ορεξη δεν ειχα απο το να σου την πω ρωτα κανεναν πιο παλιο που ξερει την περιπτωση μου γιατι τα χω σβησει τα μυνηματα να σου πει οτι ειναι αρκετα σοβαρη κι απο εκει και περα εγω εδω μεσα δεν μαλωνω αν συμετασχω σε καυγα θα ειναι για να υποστηριξω καποιον πραγμα που για μενα δεν το κανω προτιμαω να μην απαντησω
    αναφεροσουν στην περιπτωση σου?

Senior Member
    και στην περιπτωση μου και γενικα αυτο που λεω τιποτα αλλο μη βαζεισ στο μυαλο σου απλα αυτο που λεω οτι με τισ διαγνωσεισ τησ ειναι πολυ καλυτερα απο αυτον που εχει ασ πουμε ψυχωση η καταθλιψη και δε μπορει να δουλεψει κλπ

Senior Member
    μα δν γινεται να καταλαβε ο pad τι λεμε....αναφεροταν στο \'\'ξερεις τι πρεπει να κανεις\'\'.......θεμα το οποιο αναλυσαμε μεσς u2u οποτε δν ξερει μν του επιτιθεσαθ ειναι φιλαρακι μουυυυυυ
    I m a Good Person With Bad Attitude

Page 2 of 2 FirstFirst 12