Filos...? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 34 of 34

Thread: Filos...?

Senior Member
    Μα αυτά τα έχω κάνει κι εγώ!! όπως είπα βάζω τον άλλο να σκεφτεί τα λάθη του που σημαίνει πως του λέω που είναι λάθος κατά την γνώμη μου. Δεν απαιτώ συγνώμη και ίσα ίσα που συζητάω αυτά που με πείραξαν. Μάλλον δεν τα είπα σωστά! Πάντα λέω αυτά που αισθάνομαι το πρόβλημα δεν παρουσιάζεται εκεί λοιπόν. :(
    Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.

Senior Member
    Όταν το λάθος είναι του άλλου,γιατί να μη ζητήσεις να το αναγνωρίσει?(άρα και την συνειδητοποίηση του λάθους?).Δεν το αξίζεις,αυτό πιστεύεις κατά βάθος.Ο φόβος μας κάνει να μην ζητάμε από τους άλλους ίσα κομμάτια στην ευθύνη.Και τους μαθαίνουμε να τη βγάζουν καθαρή,ενώ εμείς είμαστε οι μικροί ήρωες.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    χμμμμμμμμμ.. Σε ένα βαθμό έχεις δίκιο. Ειλικρινά δεν ξέρω που φταίω. θες να σου πω που γίνεται η ζημιά πάντα; Πραγματικά όμως...
    Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.

Senior Member
    Το πρόβλημα δημιουργείται όταν εκφράσω τα συναισθήματα μου και όταν αυτά τα συναισθήματα είναι καλά. Λυπάμαι που το λέω αλλά κανείς δεν είναι έτοιμος να δεχτεί αγάπη ή να μάθει να ακούει πως ο άλλος τον αγαπά (φιλικά δεν μιλώ για έρωτες). Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αρχίζει η φθορά της σχέσης. Ο άλλος δεν έχει ακούσει ποτέ κάτι καλό και μόλις του πεις ένα καλό λόγο αισθάνεται απειλητικά ( ; ). Αν δεν έκφραζα τα συναισθήματα που νιώθω τότε δεν χαλούσαν οι υποτιθέμενες φιλίες. Αλλά στην τελική τέτοιες φιλίες δεν τις θέλω.

Page 3 of 3 FirstFirst 123