πως θα γινουμε δυνατοι
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    ΕΛΛΑΔΑ
    Posts
    520

    πως θα γινουμε δυνατοι

    το θεμα, πως θα γινουμε δυνατοι, πιστευω οτι ενδιαφερει πολλους απο εμας ανθρωπους. δεν θα γραψω πολλα, επιτηδες, για να μη σας κουρασω. καταρχας, εχετε αναρωτηθει ποτε πως μπορουμε να γινουμε δυνατοι αφ'εαυτου, και ανεξαρτητοι? η απαντηση ειναι σχεδον μονολεκτικη, με ΠΙΣΤΗ, στον εαυτο μας βεβαια, γιατι απο κει αρχιζουν, και τελειωνουν ολα, τα ΠΑΝΤΑ. οσοι ανθρωποι πετυχαινουν στη ζωη σε οποιοδηποτε τομεα επιχειριματικοτητας, εχουν υψηλη αυτοπεποιθηση, πιστη στις ικανοτητες του και παντα πετυχαινουν τους στοχους τους, οποιοι και αν ειναι αυτοι. αυτο προυποθετει και θετικη διαθεση και ορεξη του ατομου για νε επιτυχει τον οποιοδηποτε στοχο... παιδια βαλτε στοχους στη ζωη σας, εμπλουτιστε τη ζωη σας με στοχους τους οποιους μπορειτε να πραγματοποιησετε, και η ζωη θα σας ανταμειψει..

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    May 2008
    Posts
    1,871
    George Lucas (1944- ) , σκηνοθετης, συγγραφεας και παραγωγος , γνωστος για την διημιουργια της τριλογιας Star Wars.



    Ειναι μεγαλη επιτυχια να καταλαβουμε οτι η ζωη ειναι ενα δωρο. Ακριβως με το που τελειωσε το λυκειο, ο George Lucas ειχε ενα σοβαρο τροχαιο που του αλλαξε την προοπτικη του για την ζωη. Καταλαβε οτι καθε μερα ηταν ενα ξεχωριστο δωρο , και επρεπε να το αξιοποιησει/απολαυσει οσο πιο πολυ μπορουσε..!


    Επιτυχια ειναι να θετουμε ρεαλιστικους στοχους. Η επιτυχια του Lucas ξεκινησε με πιο απλους στοχους οπως πχ στο σχολειο που εβαζε στοχους για καλους βαθμους και προσωπικη μελετη στα μαθηματα που τον ενδιεφεραν.


    Eπιτυχια ειναι να κανεις αυτο που ΕΣΥ αγαπας , ασχετα με το τι λενε οι αλλοι. Ο Lucas πηγε σε σχολη κινηματογραφων επειδη του αρεσε πολυ η ιδεα να διμουργει φιλμ στο μελλον , παρολο που στην παραγματικοτητα ελαχιστοι καταφεραν να μπουν απο την σχολη στην βιομηχανια του χολυγουντ.

    Επιτυχια ειναι να κανεις πραγματα με παθος..! Οταν τον ρωτησαν για τις επιτυχιες του στην ζωη του, ο Lucas ειπε , \"Συνηθως ακολουθουσα απλα το ενστικτο μου και τα παθη μου λεγοντας απο μεσα μου , μου αρεσει αυτο και αυτο , και συνεχιζα να πηγαινω εκει που ηταν ολο και πιο ζεστα μεχρι που εφτασα στο hot σημειο χωρις να το καταλαβω..!\"

    Επιτυχια ειναι να ανακαλυπτεις τα ταλεντα σου \"Oλοι εχουν απο ενα ταλεντο, αυτο που χρειαζεται ειναι να ψαξεις μεχρι να ανακαλυψεις ποιο ειναι αυτο\"

    Η επιτυχια δεν ειναι παντα ευκολη! . Ο Lucas ειπε οτι τα πρωτα του 6 χρονια στην βιομηχανια δεν θα τα ελεγε και κανεις ελπιδοφορα.. Δανειστηκε χρηματα απο οικογενεια και φιλους και δεν φαινοταν οτι θα μπορουσε να τα επιστρεψει πισω ποτε. Του πηρε καμποσα χρονια μεχρι να καταφερει να στησει τις βασεις για την πρωτη του ταινεια.

    Επιτυχια ειναι να κανεις του αλλους να πιστευουν σε εσενα.. Ο Lucas τα βρηκε πολυ σκουρα στις 2 του πρωτες ταινειες , το American Graffiti και το Star Wars. Τα πρωτα 2 στουντιο που που πηγε ο Lucas τον απεριψαν (με ειρωνικο τροπο μαλιστα απο οσο λενε). Παρολα αυτα , σε ενα αλλο στουντιο ο υπευθυνος που ειδε το American Graffiti και το λατρεψε, συμφωνησε να ξεκινησει το Star Wars , λεγοντας του \"Ξερεις, δεν μπορω να το εξηγησω, αλλα πιστευω οτι εισαι ενας πολυ ταλαντουχος παραγωγος και θα επενδυσω σε εσενα. Δεν θα επενδυσω στο project αλλα σε εσενα\"



    πηγη: http://www.yeartosuccess.com/members/y2s/blog/VIEW/00000021/00000285/Inspiration-from-George-Lucas.html
    (bolto-Μεταφρασμενα)

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    2,077
    Originally posted by selas-selas
    το θεμα, πως θα γινουμε δυνατοι, πιστευω οτι ενδιαφερει πολλους απο εμας ανθρωπους. δεν θα γραψω πολλα, επιτηδες, για να μη σας κουρασω. καταρχας, εχετε αναρωτηθει ποτε πως μπορουμε να γινουμε δυνατοι αφ\'εαυτου, και ανεξαρτητοι? η απαντηση ειναι σχεδον μονολεκτικη, με ΠΙΣΤΗ, στον εαυτο μας βεβαια, γιατι απο κει αρχιζουν, και τελειωνουν ολα, τα ΠΑΝΤΑ. οσοι ανθρωποι πετυχαινουν στη ζωη σε οποιοδηποτε τομεα επιχειριματικοτητας, εχουν υψηλη αυτοπεποιθηση, πιστη στις ικανοτητες του και παντα πετυχαινουν τους στοχους τους, οποιοι και αν ειναι αυτοι. αυτο προυποθετει και θετικη διαθεση και ορεξη του ατομου για νε επιτυχει τον οποιοδηποτε στοχο... παιδια βαλτε στοχους στη ζωη σας, εμπλουτιστε τη ζωη σας με στοχους τους οποιους μπορειτε να πραγματοποιησετε, και η ζωη θα σας ανταμειψει..
    ναι βρε,αυτοπεποιθηση...
    Αλλα σε καποιους τομεις την εχεις σε καποιους αλλους υστερεις...
    Επικεντρωσου να δουλεψεις εκει που χανεις...
    (Προσωπικες εμπειριες :D)

  4. #4
    Banned
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    4,512
    Δυνατός δεν είναι μόνο όποιος δεν εξαρτάται από τους άλλους, υπάρχουν κι άλλοι τομείς που είμαστε δυνατοί. Λένε ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό, όμως ποιός πχ μπορεί να αντέξει όλα τα βάσανα του κόσμου; Σε εισαγωγικά αυτό, εννοώντας πάρα πολλά βάσανα. Εγώ πχ που είμαι δυνατή, λύγισα κάποια στιγμή.

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    ΕΛΛΑΔΑ
    Posts
    520
    Originally posted by lightbluepath
    Δυνατός δεν είναι μόνο όποιος δεν εξαρτάται από τους άλλους, υπάρχουν κι άλλοι τομείς που είμαστε δυνατοί. Λένε ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό, όμως ποιός πχ μπορεί να αντέξει όλα τα βάσανα του κόσμου; Σε εισαγωγικά αυτό, εννοώντας πάρα πολλά βάσανα. Εγώ πχ που είμαι δυνατή, λύγισα κάποια στιγμή.
    συμφωνω!!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •