Θα ήθελα την γνώμη σας - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 79
    Senior Member
    6ου....μαλλον 6ου βαθμου ειναι...
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    Οι βαθμοί συγγένειας στους οποίους περιλαμβάνονται οι συγγενείς στην Ελλάδα, φτάνουν κατά κανόνα ως τα δεύτερα ξαδέρφια από τη γυναικεία πλευρά και ως τα τρίτα αλλά και περισσότερο ακόμα μακρινά από την ανδρική πλευρά. Η ανισότητα στις δύο πλευρές οφείλεται αφενός στην ύπαρξη του πατρικού επωνύμου, αφετέρου στον χαρακτήρα του ελληνικού συστήματος συγγένειας, το οποίο δίνει μεγαλύτερο βάρος και έμφαση στην πατρική ή ανδρική πλευρά. Η έκταση εξαρτάται πάντα και από τις τοπικές ιδιομορφίες του συστήματος συγγένειας.

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9F%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CE%BD%CE%B5%C E%B9%CE%B1

Senior Member
    Originally posted by Χάιντι
    Οι βαθμοί συγγένειας στους οποίους περιλαμβάνονται οι συγγενείς στην Ελλάδα, φτάνουν κατά κανόνα ως τα δεύτερα ξαδέρφια από τη γυναικεία πλευρά και ως τα τρίτα αλλά και περισσότερο ακόμα μακρινά από την ανδρική πλευρά. Η ανισότητα στις δύο πλευρές οφείλεται αφενός στην ύπαρξη του πατρικού επωνύμου, αφετέρου στον χαρακτήρα του ελληνικού συστήματος συγγένειας, το οποίο δίνει μεγαλύτερο βάρος και έμφαση στην πατρική ή ανδρική πλευρά. Η έκταση εξαρτάται πάντα και από τις τοπικές ιδιομορφίες του συστήματος συγγένειας.

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9F%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CE%BD%CE%B5%C E%B9%CE%B1

Δηλαδη Χαϊντι τι μας λες τωρα? Οτι οταν λεει ο νομος του κρατους για τεταρτου βαθμου εννοει κατι αφηρημενο? Αλλιως δεν βλεπω το νοημα του ποστ.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    καλά γιατί μιλάτε για παραπληροφόρηση εγώ έτσι τα ήξερα μέχρι τώρα! αφού σου λέει ότι τώρα άλλαξε ο νόμος που θέλεις να ξέρω εγώ, παλι\'ά ήταν μέχρι τα τρίτα!! τσ τρίτα ξαδέλφια παντρευόταν παλιά!!

Βασικά έχω την αίσθηση ότι η επίσημη εκκλησία της ελλάδας δεν συμφωνεί με το Άγιο Όρος σε όλα!!

Κι είχα μια φαγούρα αν συμφωνούνε.:D:D

Βασικά Janet,ως τώρα έχεις εκφράσει τις εξής απόψεις.Είσαι κατά της έκτρωσης,είσαι κατά των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων,είσαι κατά της κατάργησης του αιμομικτικού ταμπού,είσαι ρατσίστρια-κατά δήλωσή σου-απέναντι στους μετανάστες,είσαι πιστή χριστιανή ορθόδοξη.Και όμως,δε βλέπεις καμία σου ομοιότητα σε σύγκριση με τη Λουκά.Έλα που άλλοι βλέπουν όμως.Τι λες,ποιος να κάνει λάθος σε όσα παρατηρεί;Μόνο το 666 λείπει(αν και μπορεί και να εμφανιστεί στην πορεία φυσικά)
    :P

Κατά τ\'άλλα,η απάντησή μου προς το μέλος που έθεσε το ερώτημα,είναι να πράξει σύμφωνα με τη δική του κρίση,όχι με του συνόλου,προφυλάσσοντας ταυτόχρονα στο μέγιστο δυνατό την ιδιωτική του ζωή απ\' όσους κλειστόμυαλους θα θελήσουν να εφορμήσουν για να κηρύξουν την έλευση του αντίχριστου πάνω στη δική του καμπούρα,λολ,για να εισπράξουν αυτοί την ανόητη ηδονή της παραμονής τους σε ομάδες φανατικών,ως απόδειξη της μέγιστης ηθικής τους υπεροχής.;)
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Originally posted by RainAndWind
    καλά γιατί μιλάτε για παραπληροφόρηση εγώ έτσι τα ήξερα μέχρι τώρα! αφού σου λέει ότι τώρα άλλαξε ο νόμος που θέλεις να ξέρω εγώ, παλι\'ά ήταν μέχρι τα τρίτα!! τσ τρίτα ξαδέλφια παντρευόταν παλιά!!

Βασικά έχω την αίσθηση ότι η επίσημη εκκλησία της ελλάδας δεν συμφωνεί με το Άγιο Όρος σε όλα!!

Βασικά Janet,ως τώρα έχεις εκφράσει τις εξής απόψεις.Είσαι κατά της έκτρωσης,είσαι κατά των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων,είσαι κατά της κατάργησης του αιμομικτικού ταμπού,είσαι ρατσίστρια-κατά δήλωσή σου-απέναντι στους μετανάστες,είσαι πιστή χριστιανή ορθόδοξη.Και όμως,δε βλέπεις καμία σου ομοιότητα σε σύγκριση με τη Λουκά.Έλα που άλλοι βλέπουν όμως.Τι λες,ποιος να κάνει λάθος σε όσα παρατηρεί;Μόνο το 666 λείπει(αν και μπορεί και να εμφανιστεί στην πορεία φυσικά)

Κατά τ\'άλλα,η απάντησή μου προς το μέλος που έθεσε το ερώτημα,είναι να πράξει σύμφωνα με τη δική του κρίση,όχι με του συνόλου,προφυλάσσοντας ταυτόχρονα στο μέγιστο δυνατό την ιδιωτική του ζωή απ\' όσους κλειστόμυαλους θα θελήσουν να εφορμήσουν για να κηρύξουν την έλευση του αντίχριστου πάνω στη δική του καμπούρα,λολ,για να εισπράξουν αυτοί την ανόητη ηδονή της παραμονής τους σε ομάδες φανατικών,ως απόδειξη της μέγιστης ηθικής τους υπεροχής.;)
    Να προσπαθώ 4 σελίδες και να τα πεις όλα σε ένα ποστ?

Banned
    Βασικά Janet,είσαι ρατσίστρια-κατά δήλωσή σου-απέναντι στους μετανάστες
    Καταρχήν τώρα είμαι Χάιντι εσύ που είσαι υπέρ των αλλαγών συνεχίζεις να με αποκαλείς janet....και κατά δεύτερον δεν είμαι ρατσίστρια ως προς κανέναν και τέτοια δήλωση δεν έκανα πουθενά...:P

Θες να σου πώ και τις διαφορές μας με την Λουκά...1. είναι άσχημη και εγώ δεν είμαι...2. δεν είναι ιδιαίτερα έξυπνη ενώ εγώ είμαι από αινστάιν και πάνω......:P

Banned
    Συμφωνώ, αλλά αν είναι είναι να κρύβεσαι ...καλύτερα δεν διαλέγεις έναν έρωτα πιο εύκολο.

Ακόμη σε κάποιες τοπικές κοινωνίες θα το έχουν για αιμομιξία εκτός αν είναι από Αθήνα οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα!!

Banned
    Originally posted by Θεοφανία

Να προσπαθώ 4 σελίδες και να τα πεις όλα σε ένα ποστ?
    δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο:P

Senior Member
    Janet για μένα.Γιατί \"δεν παίζεις μόνο εσύ.Παίζουν κι άλλοι\".Και θα χρειαστεί να μάθεις να σέβεσαι τους κανόνες μίας κοινότητας,ώστε τα μέλη μίας κοινότητας να σεβαστούν τις δικές σου αξιώσεις.Η σχέση είναι διμερής,δεν θέτεις εσύ μόνο τους όρους.

Και,ναι,είχες εκφράσει ρατσισμό απέναντι σε μετανάστες.Σε thread που είχες ανοίξει η ίδια,ως Calin.Mάλιστα έλεγες πως μας κλέβουν τις δουλειές.:P
    Φυσικά,είναι λίγο δύσκολο να θυμάσαι όλα όσα έχεις γράψει,όταν για να τα τσεκάρεις πρέπει να ανατρέχεις σε δεκάδες νικνέιμς.Είδες τι γίνεται όταν δε σέβεσαι και τους όρους αλλά παίζεις σα να είσαι σε δικό σου γήπεδο;Προκύπτουν αληθινές δυσκολίες.;)
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Banned
    Δεν είχα πει αυτό είχα πει ότι πολλοί δεν συμπαθούν τους μετανάστες γιατί μας παίρνουν τις δουλειές και ότι πολλοί πιστεύουν ότι εξαιτίας τους έχει αυξηθεί η εγκληματικότητα..

να παραθέσεις λινκ αν λες αλήθεια..

Senior Member
    Δεν είχα πει αυτό είχα πει ότι πολλοί δεν συμπαθούν τους μετανάστες γιατί μας παίρνουν τις δουλειές και ότι πολλοί πιστεύουν ότι εξαιτίας τους έχει αυξηθεί η εγκληματικότητα..

να παραθέσεις λινκ αν λες αλήθεια..
    το προβλημα δεν ειναι το αν εισαι εσυ εξυπνη οπως ελεγες παραπανω, η χαζη οπως ανησυχουσες καποιες αλλες φορες.
    το προβλημα ειναι οτι περνας ολους τους αλλους για χαζους....

Banned
    Ναι δλδ θέλεις να πεις ότι τα πιστεύω εγώ τα παραπάνω σε πληροφορώ ότι έγω μιλήσει με πολλά παιδιά στο τει και έτσι σκέφτονται δεν είναι γνώμη δική μου.......

Senior Member
    Ναι δλδ θέλεις να πεις ότι τα πιστεύω εγώ τα παραπάνω σε πληροφορώ ότι έγω μιλήσει με πολλά παιδιά στο τει και έτσι σκέφτονται δεν είναι γνώμη δική μου.......
    υπαρχουν και αλλα παιδια στο τει που πιστευουν το ακριβως αντιθετο.
    γιατι δεν αναπαραγεις την δικη τους αποψη?

Banned
    Originally posted by Remedy
    υπαρχουν και αλλα παιδια στο τει που πιστευουν το ακριβως αντιθετο.
    γιατι δεν αναπαραγεις την δικη τους αποψη?
    γιατί είστε αντι - ρατσιστές και εγώ είμαι αντιδραστικό στοιχείο....γι αυτό

Banned
    Προσωπικά για τους μετανάστες δεν έχω καμία άποψη....και σίγουρα δεν έχω την ίδια γνώμη και την ίδια συμπάθεια για κάποιον αλβάνο που ήρθε στην Ελλάδα και έκανε 10 φόνους με την συμπαθέστατη συμφοιτήτριά μου στα τει.

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast