αει συκτηρ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 35
    Senior Member

αει συκτηρ

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΙ. ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ
    ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ! !

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ

Banned
    πλακα μας κανεις?σιγουρα για καποιους ανθρωπους εισαι σημαντικος και καποιοι σε χρειαζονται τουλαζιστον αυτο το φορουμ σε χρειαζεται

Originally posted by selas-selas
    καλησπερα σε ολους.. νομιζω οτι πια πως ηρθε καιρος να παραιτηθω απο τη ζωη.. να βαλω ενα τελος. η ζωη ειναι για οσους τους χαμογελασει. εμενα δεν μου χαμογελασε ποτε. ειμαι πολυ πικραμενος. εχω κομπο στο λαιμο. νιωθω αδυναμος. δεν μπορω αλλο. ευχαρτιστω που με διαβασατε:(
    αυτες τις βλακείες μόνο να μη διαβάζω και δεν ξέρω που μένεις να περάσω να σου ρίξω ένα κουβά να ξυπνήσεις.
    Αυτή η παλιοπανσέληνος των ημερών έχει κάνει όλο τον κόσμο χάλια. Δεν έχω ακούσει κάποιον να μου πει πως είναι καλά.
    Αν θες να συζητήσουμε κατι, εδώ είμαστε.....

Senior Member
    9 Κανονες της ζωης (απο τν Cherie Carter-Scott , ελευθερη μεταφραση..)

1. Θα παραλαβεις ενα σωμα. το σωμα σου. Μπορει να το λατρεψεις, μπορει να το μισησεις. Ειναι δικο σου ομως για να το κρατησεις για ολη την σεζον..

2. Θα μαθεις πολλα πραγματα. Εχεις ηδη εγγραφτει ανεξαρτητα αν το θυμασαι ή οχι, στο μεγαλυτερο και πιο καλο πανεπιστημιο του κοσμου - ονομαζεται \"ζωη\".

3. Δεν υπαρχουν λαθη, μονο μαθηματα μεσα απο τα λαθη. Η αναπτυξη ειναι μια διαδικασια δοκιμης,λαθους και πειραματος. Τα \"αποτυχημενα\" πειραματα ειναι σε ιδια αναλογια περιπου με τα \"επιτυχημενα\" , ασχέτως σε ποια απο τα 2 προτιμας να εστιαζεις.

4. Τα μαθηματα επαναλαμβανονται μεχρι να τα μαθεις καλα. Ενα μαθημα θα εμφανιστει μπροστα σου σε διαφορες μορφες μεχρι να το εμπεδωσεις. Οταν γινει αυτο, προχωρας στο επομενο. Εχεις πολλα να μαθεις ακομα μεχρι το πτυχιο.

5. Τα μαθηματα ποτε δεν τελειωνουν. Δεν υπαρχει κομματι στην ζωη οπου να μην εχει μαθηματα. Απο την στιγμη που εισαι ζωντανος, σημαινει αυτοματα οτι εχεις ακομα πολλα να μαθεις.

6. Οι αλλοι ανθρωποι ειναι πανω κατω καθρεφτης σου. Δεν μπορεις να αγαπας/μισεις κατι σε καποιον εκτος και αμα αντικατοπτριζει κατι που αγαπας/μισεις στον εαυτο σου.

7. Το τι θα κανεις στην ζωη σου, ειναι δικο σου θεμα. Εχεις ολα τα εργαλεια , εφοδια και ερευνα για να συνεχισεις. Το πως θα τα χρησιμοποιησεις ειναι παλι δικο σου θεμα. Η επιλογη ειναι δικια σου και μονο δικια σου.

8. Οι απαντησεις ειναι μεσα σου, καλα κρυμενες και καμουφλαρισμενες. Οι απαντησεις στις εωτησεις της ζωης ειναι και αυτες μεσα σου. Αυτο που χρειαζεται να κανεις απλα ειναι να ψαξεις, να ακουσεις , να εμπιστευεις.

9. Θα ξεχασεις τα παραπανω μετα απο καιρο.

Senior Member
    γεθιασας

Banned
    εισαι καλα ωρε θοδωρε?

Senior Member
    Για come to δώθε να το συζητήσουμε και να βάλουμε το πράγμα κάτω να το εξετάσουμε.

Ήρθε καιρός να παραιτηθείς;Ποιος το λέει ότι υπάρχουν ώρες για παραίτηση;Υπάρχουν άνθρωποι που πάσχουν από ανίατες ασθένειες και μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο δεν εγκαταλείπουν τη δίψα τους για ζωή.Άρα αυτό το καιρός να παραιτηθώ δεν ισχύει.Ισχύει το έχω αποκαρδιωθεί,ναι,αυτό το παραδέχομαι.Αλλά και αν αποκαρδιώθηκες,να καρδιωθείς είν\'ώρα.Τώρα!

Για πάμε λέω.Να το πάρουμε αλλιώς και ν\'ανέβουμε.Μπορείς να τα καταφέρεις selas,το ξέρεις.Το έχεις ξανακάνει και το έχουμε ξανακάνει οι περισσότεροι από μας.Οκ,έχεις μαυρίλες.Θα περάσουν.Όλοι πέφτουμε από καιρό σε καιρό.Αυτό δε μας κάνει ούτε αδύναμους,ούτε αβοήθητους.Στην πραγματικότητα αυτές οι μαυρίλες είναι βήματα προς την αυτογνωσία αν το καλοσκεφτείς.Σου επισημαίνουν τις καταστάσεις που χρήζουν διόρθωσης,είναι ο τρόπος του οργανισμού σου να σου δηλώνει πως αντιστέκεται στην καταπίεση.

Γαμώ τους σοφούς μηχανισμούς.Θαυμάσιοι!

Λοιπόν.Πες μας τις σκέψεις που κάνεις να βρούμε τα λαθάκια τους.Και μετά θα σου πούμε τις δικές μας,να μας πεις εσύ τα δικά μας.Τι λες;
    :P(καημένο παιδί,σε λυπάμαι ήδη.Το τι έχεις ν\'ακούσεις...):D

Σ\'ακούω.:)
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Originally posted by selas-selas
    καλησπερα σε ολους.. νομιζω οτι πια πως ηρθε καιρος να παραιτηθω απο τη ζωη.. να βαλω ενα τελος. η ζωη ειναι για οσους τους χαμογελασει. εμενα δεν μου χαμογελασε ποτε. ειμαι πολυ πικραμενος. εχω κομπο στο λαιμο. νιωθω αδυναμος. δεν μπορω αλλο. ευχαρτιστω που με διαβασατε:(
    παρε τηλεφωνο εναν ανθρωπο που αγαπας και πες του αυτα που ειπες πιο πανω και ακου τι εχει να σου πει.

Senior Member
    Περιμένουμε νέα σου.Μπες και πες τουλάχιστον αν είσαι καλά.Καλημέρα σου.

Δες έξω έναν υπέροχο ήλιο,μία καθαρή μέρα.Κάποια δέντρα έχουν αρχίσει να βάφουν τα φύλλα τους κόκκινα,χρυσά,πορτοκαλί,κα� �τανά.Σε λίγο τα δάση θα γεμίσουν από στρώματα φύλλων.Έχεις δοκιμάσει να ξαπλώσεις σε θάλασσα ξερών φύλλων?Υπέροχο.Μία φορά έκανα και κολύμπι.Μετά είχα λίγη φαγούρα,λολ.

Μετά,υπάρχουν κάτι βροχερές μέρες,μουντές,νωπές,με μία σκυθρωπή υγρασία.Πόσο τις λατρεύω.Εσύ?
    Και να πας σε παραλίες ξεχασμένες απ\'τον κόσμο είναι πολύ ωραία αυτή την εποχή.Ο καιρός βοηθάει,γιατί δεν κάνει ούτε πολύ κρύο,ούτε ζέστη.Ένα μπουφανάκι και μία κουρελού και είσαι μάστορας.Μπορείς να πάρεις μαζί σου και κρασάκι,ένα σάντουιτς και να κάτσεις να απολαύσεις τη φύση.

Να πάρεις ένα σλίπινγκ μπαγκ και να κοιμηθείς κάτω από πεύκο.Και τα ξημερώματα να πέσεις γι αχινούς.Να σου κοκκινίζει η πέτσα απ\'το πάγωμα,χαχαα,είναι τέλεια ρε συ η ζωή!Μην την αρνείσαι...
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    γειασασ. δενειμαι καλα χθεσεπεσα κατω επαθαμεγαληκρισηγλυτωσα αποεγκεφαλικο φουσκωσαν ηφλεβεστο κεφαλικαι λαιμο τωρα τρεμωολ κληροσ

Banned
    γιατι σελας γιατι??μην το κανεις αυτο στον εαυτο σου..ηρεμησε λιγο..

Senior Member
    περναω δυσκολεσ ωρεσ εφτασα στζενιθ

Senior Member
    σας ευχαριστω ολους που απαντησατε. την αγαπη μου και τα φιλια μου σε ολους σας :) αυτο που περασα, ξεπερασε καθε προηγουμενο! το νικησα..

Senior Member
    Παντως σελα-σελα ,

εχω μια απορια..!
    (παντα εχω!!)

στο αρχικο σου μηνυμα γραφεις \"παραδινομαι\".

αλλα δεν προσδιοριζεις σε ποιον.!

Ποιος ειναι αυτος που παραδινεσαι? Υπαρχει? Πως τον λενε? Τι φοραει? Υπαρχει κατ\'αρχης ή το φανταστηκες?

Senior Member
    Originally posted by Boltseed
    Παντως σελα-σελα ,

εχω μια απορια..!
    (παντα εχω!!)

στο αρχικο σου μηνυμα γραφεις \"παραδινομαι\".

αλλα δεν προσδιοριζεις σε ποιον.!

Ποιος ειναι αυτος που παραδινεσαι? Υπαρχει? Πως τον λενε? Τι φοραει? Υπαρχει κατ\'αρχης ή το φανταστηκες?
    ναι εχει ονομα, ψυχοβγαλτης λεγεται. αλλα δεν του εκανα τη χαρη τελικα

Page 1 of 3 123 LastLast