Results 1 to 15 of 20
Thread: βοηθεια :(
-
16-10-2010, 15:42 #1
βοηθεια :(
Δεν παω καλα. Ακουστε το προβλημα μου και πειτε μου την γνωμη σας.
Ειχα 5 χρονια σχεση και χωρισα πριν 7 μηνες. Εδω και ενα μηνα μου αρεσε ενα παιδι. Ολο αυτο τον μηνα φλερταραμε και ενιωθα οτι τον ηθελα αρκετα. Χθες επιτελους τα φτιαξαμε αλλα δεν νιωθω καλα με το ολο θεμα.
Μου αρεσει και τον συμπαθω παρα πολυ και περναω πολυ καλα μαζι του αυτον τον 1 μηνα που καναμε παρεα, αλλα δεν εχω συνηθισει να ξεκιναω κατι απο την αρχη γιατι εχω να ξεκινισω κατι με αντρα απο τα 17 μου και ειμαι 22.
Το ξερω οτι ειναι εντελως παραλογο αλλα εχω ενα απιστευτο αγχος μεσα μου καθε στιγμη. Με εχει πιασει πανικος. Εχω συνεχεια κρισεις πανικου. Δεν μπορω να ηρεμισω με τιποτα.
Ειδικα οσο σκεφτομαι οτι πρεπει να κανουμε και σεξ τρελενομαι, αγχονομαι παρα πολυ. Ειμαι σιγουρη οτι την πρωτη φορα θα με πιασει τρελη κριση πανικου και θα τρεμω ολοκληρη κανονικα και θα γινω ρεζιλι!
Σκεφτομαι οτι θα τον δω το βραδυ και πρεπει να του φερομαι ερωτικακαι να μου φαιρεται ερωτικα και θελω να βαλω τα κλαματα απο το αγχος.
Και ξαναλεω δεν ειναι οτι δεν μου αρεσει αλλα ειναι πολυ ξενο για μενα ολο αυτο το θεμα.
Ολο αυτο το μηνα ηθελα παρα πολυ να τον φιλισω καθημερινα και τωρα αντι να ειμαι χαρουμενη τρεμω την στιγμη που θα βρεθουμε σημερα και θα φιλιθουμε.
Ειμαι εντελως παραλογη, το ξερω! Ολες οι γυναικες οταν τους αρεσει καποιος ξεκινουν μια σχεση μαζι του ειναι χαρουμενες και το απολαμβανουν και θελουν να κανουν σεξ μαζι του ακομα και απο το πρωτο βραδυ.
Εχετε καμια συμβουλη?
- 16-10-2010, 15:49 #2
Δεν ξερω και τι θελει απο μενα. Φοβαμαι μηπως θελει μονο να με ριξει στο κρεβατι και δεν με γουσταρει. Μενουμε στην ιδια φοιτητικη εστια και χθες το βραδυ που γυρισαμε με ρωτισε αν ηθελα να ανεβω πανω στο δωματιο του. Αυτο με κανει ακομα χειροτερα γιατι νιωθω ακομα μεγαλητερη πιεση.
Ειναι φυσιολογικο που μου ειπε απο το πρωτο βραδυ να παω στο δωματιο του ή ειναι μ@λ@κ@ς?
16-10-2010, 16:12 #3
Σοφάκι, είναι λογικό μετά από τόσα χρόνια σχέσης να νιώθεις έτσι.
Όμως, βγαίνοντας από κάτι τόσο σοβαρό, είναι σχεδόν αδύνατο να μπούμε με τον αμέσως επόμενο πάλι σε σχέση. Μη ταλαιπωρείς τον εαυτό σου με τέτοιου είδους ερωτήσεις.
Κοίτα να το ζήσεις ακόμη και αν είναι μόνο για σεξ και μόνο για λίγο.
Σημασία έχει να το θέλεις πολύ και να μη κάνεις καμία έκπτωση μέσα σου.
16-10-2010, 21:30 #4
δεν χρειαζεται να πιεσεις τον εαυτο σου για τιποτε σοφακι..
ουτε να κανεις σεξ χρειαζεται ουτε να μη κανεις, ουτε να νοιωθεις ντε και καλα ερωτικα αν δεν σου βγαινει, αλλα ουτε και να κανεις την ανετη...
τιποτε απο ολα αυτα δεν ειναι υποχρεωτικο..
χαλαρωσε και ασε να παει οπως σου βγει.
αν τον δεις να προβληματιζεται γιατι εισαι κουμπωμενη, εξηγησε του απλα, οτι σου αρεσει αλλα δεν αισθανεσαι ανετα ακομα, δεν νοιωθεις να εχετε εξοικειωθει.
αν το καταλαβει η οχι, ειναι δικο του προβλημα.
και ΟΧΙ, δεν ειναι μαλακας που σε φωναξε στο δωματιο του. σε θελει και ηθελε να βρεθειτε μονοι σας, δεν ηταν εχθροπραξια...
16-10-2010, 21:53 #5
σοφια μου γνωμη μου ειναι να χαλαρωσεις και να απολαυσεις τις στιγμες.βγηκες απο μια κατασταση 7 χρονων και λογικο ειναι να αισθανεσαι \"ξεβολεμενη\".δωσε χρονο στον εαυτο σου να αισθανθει οσα μπηκαν στον παγο απο την ρουτινα της προηγουμενης σχεσης.οσο για το σεξ πιστευω οτι ειναι ο καλυτερος τροπος να ανακαλυψεις αν υπαρχει χημεια.δεν υπαρχει ομως πρεπει σε αυτα τα θεματα αν δεν αισθανεσαι καλα μην το κανεις.ετσι απλα!!
19-10-2010, 05:00 #6
ευχαριστω πολυ, ευτυχως τωρα τα πραγματα ειναι λιγο καλυτερα γιατι το παμε πιο σιγα. την παρασκευη που τα φτιαξαμε ειμασταν υπερβολικα διαχητικοι μεταξυ μας λογω του ποτου και γιαυτο αγχωθηκα πολυ με το ολο θεμα αλλα τωρα ευτυχως ειναι πιο ρομαντικα και πιο γλυκα τα πραγματα και ειμαι πιο χαλαρη. απολαμβανω τις αγκαλιες και τα χαδια του και οταν δεν ειμαι μαζι του μου λειπει.
αλλα το θεμα με το σεξ με βασανιζει, δεν ειναι οτι δεν το θελω, αλλα δεν νιωθω ανετα γιατι εχω παει μονο με αλλον ενα και αυτον τωρα δεν τον ξερω, επισης νιωθω μια τρελη ανασφαλεια με το σωμα μου γιατι πιστευω οτι ειναι χαλια και θα ξενερωσει και σιγουρα για αυτους τους δυο λογους θα με πιασει κριση πανικου και θα τρεμω την πρωτη μας φορα και θα γινω ρεζιλι! αλλα δεν γινεται και να μην ξανακανω ποτε σεξ για να μην με πιασει κριση πανικου. πρεπει να ελεγξω τον εαυτο μου και να μεινω ψυχρεμη αλλα μου φαινεται ακατορθοτο. :(
19-10-2010, 10:37 #7
απλα μια απορια. Επαναλαμβανεις το θεμα με την κριση πανικου συνεχεια... εχεις δει ειδικο... εχεις κανει τις αναγκαιες βιοχημικες αναλυσεις... στην τελικη εχεις μια διαγνωση και κανεις θεραπεια; Νομιζω εκει ειναι που πρεπει να εστιαστεις και εκει ειναι το κυριο θεμα παρα με το αν θα εχεις ή οχι σεξουαλικη επαφη.
19-10-2010, 10:59 #8
Πες μας πως ξεκίνησες αυτή τη νέα σχέση. Μια τυχαία γνωριμία ή είναι άτομο που τον γνώριζες από παλιά;
Όταν λες «χθες επιτέλους τα φτιάξατε» εννοείς ότι υπήρχε από πριν φιλία ή γνωριμία ή διεκδίκηση του ενός από τον άλλο;γιάννης
19-10-2010, 13:15 #9
Η συνηθισμένη γυναικεία ανασφάλεια.Μα,μη με θέλει μόνο για το κορμί μου;
Άμα σε θέλει μόνο για το κορμί σου την έχεις πολύ καλά κοριτσάκι.Η συνήθης υποτίμηση της δύναμης του σεξ.Γιατί το υποτιμάμε το κρεβάτι μας;Γιατί μας έχουν πήξει στην προπαγάνδιση της τυχόν\"εκμετάλλευσής\"μας από το αντρικό φύλο.Πώς το βλέπω εγώ;Πολύ έντιμο το να σου ζητήσει να πάτε πάνω και ακομπλεξάριστο.
Επίσης σκέψου πως υπάρχει η πιθανότητα(απ\'όσο καταλαβαίνω με το φτωχό μου το μυαλό)να έχεις συνδέσει το \"γλυκό και ρομαντικό\"που ανέφερες με το δίχως σωματική επαφή,ενώ το με επαφή,τη φυσική διάσταση δηλαδή της σχέσης με το αντίθετο του \"γλυκού και ρομαντικού\".Που δεν είναι απαραίτητα.Ρομαντικό και γλυκό δεν είναι μόνο το φλερτ και τα κοιτάγματα στα μάτια,ρομαντικό και γλυκό μπορεί να είναι και τα ιδρωμένα σου μαλλιά φωλιασμένα στη βαθιά του μασχάλη.λολ
Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ.Πως μας έμαθαν να στεκόμαστε σε μη ουσιώδη.;)"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
19-10-2010, 13:25 #10
Originally posted by RainAndWind
μας έμαθαν να στεκόμαστε σε μη ουσιώδη.;)
20-10-2010, 04:35 #11
Originally posted by ioannis2
Πες μας πως ξεκίνησες αυτή τη νέα σχέση. Μια τυχαία γνωριμία ή είναι άτομο που τον γνώριζες από παλιά;
Όταν λες «χθες επιτέλους τα φτιάξατε» εννοείς ότι υπήρχε από πριν φιλία ή γνωριμία ή διεκδίκηση του ενός από τον άλλο;
το θεμα δεν ειναι αν τον ηξερα και τετια, το θεμα ειναι οτι οποιος και να ηταν, οσο καιρο και να τον ηξερα, το ιδιο δυσκολο θα μου ηταν να παω μαζι του γιατι θα με πιασει πανικος.
σημερα με εφερε μεχρι την πορτα του δωματιου μου, μου ειπε να κοιμηθουμε μαζι, μου ειπε οχι για αυτο που νομιζω, δηλαδη οτι δεν ηθελε απαραιτητα να κανουμε σεξ (αλλα λογικα αυτο ηθελε και το λεω χωρις να τον κατηγορω) και του ειπα οτι θελω να κοιμηθω μονη μου.
20-10-2010, 05:31 #12
Η συνηθισμένη γυναικεία ανασφάλεια.Μα,μη με θέλει μόνο για το κορμί μου;
Άμα σε θέλει μόνο για το κορμί σου την έχεις πολύ καλά κοριτσάκι.Η συνήθης υποτίμηση της δύναμης του σεξ.Γιατί το υποτιμάμε το κρεβάτι μας;Γιατί μας έχουν πήξει στην προπαγάνδιση της τυχόν\"εκμετάλλευσής\"μας από το αντρικό φύλο.Πώς το βλέπω εγώ;Πολύ έντιμο το να σου ζητήσει να πάτε πάνω και ακομπλεξάριστο.
Επίσης σκέψου πως υπάρχει η πιθανότητα(απ\'όσο καταλαβαίνω με το φτωχό μου το μυαλό)να έχεις συνδέσει το \"γλυκό και ρομαντικό\"που ανέφερες με το δίχως σωματική επαφή,ενώ το με επαφή,τη φυσική διάσταση δηλαδή της σχέσης με το αντίθετο του \"γλυκού και ρομαντικού\".Που δεν είναι απαραίτητα.Ρομαντικό και γλυκό δεν είναι μόνο το φλερτ και τα κοιτάγματα στα μάτια,ρομαντικό και γλυκό μπορεί να είναι και τα ιδρωμένα σου μαλλιά φωλιασμένα στη βαθιά του μασχάλη.λολ
Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ.Πως μας έμαθαν να στεκόμαστε σε μη ουσιώδη.;)
20-10-2010, 10:38 #13
Ας το επεξεργαστούμε διαφορετικά.Η ανασφάλειά σου πηγάζει από το ότι δε νιώθεις καλά με το σώμα σου.Τα άλλα είναι σάλτσες(θέλω να πω πως επειδή είναι μάλλον δυσκολότερο κάποιος να παραδεχτεί ότι δε νιώθει ποθητός,μπορεί να προσπαθεί να καλύψει την ανασφάλεια αυτή με κάποιες ηθικίστικες δικαιολογίες,πχ για την πρώτη φορά,πόσο σύντομα \"πρέπει\"αυτή να έρθει,για το εάν ο άλλος είναι ή όχι μαλάκας που το πρότεινε κλπ).
Στην ουσία δηλαδή,εάν ένιωθες το κορμάκι σου αποδεκτό,αγαπημένο,θελκτικ ό,δε θα σε ένοιαζε καν αν η πρώτη φορά θα ερχόταν τώρα ή σε ένα χρόνο.
Τι λες για αυτά;"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
21-10-2010, 21:23 #14
Ας το επεξεργαστούμε διαφορετικά.Η ανασφάλειά σου πηγάζει από το ότι δε νιώθεις καλά με το σώμα σου.Τα άλλα είναι σάλτσες(θέλω να πω πως επειδή είναι μάλλον δυσκολότερο κάποιος να παραδεχτεί ότι δε νιώθει ποθητός,μπορεί να προσπαθεί να καλύψει την ανασφάλεια αυτή με κάποιες ηθικίστικες δικαιολογίες,πχ για την πρώτη φορά,πόσο σύντομα \"πρέπει\"αυτή να έρθει,για το εάν ο άλλος είναι ή όχι μαλάκας που το πρότεινε κλπ).
Στην ουσία δηλαδή,εάν ένιωθες το κορμάκι σου αποδεκτό,αγαπημένο,θελκτικ ό,δε θα σε ένοιαζε καν αν η πρώτη φορά θα ερχόταν τώρα ή σε ένα χρόνο.
Τι λες για αυτά;
αυτος ειναι κουκλος και εμενα ολα πανω μου ειναι χαλια και οταν το συνειδητοποιησει θα ξενερωσει. πως λοιπον να μην με πιασει κριση πανικου οταν θα ειναι ολες οι ατελειες μου σε κοινη θεα? και δεν ειμαι υπερβολικη, πραγματικα ολα πανω μου ειναι χαλια.
χθες κοιμηθηκαμε μαζι, χωρις να κανουμε σεξ, δεν το πηγε εκει ενω ολο το βραδυ φαινοταν οτι εκει θα καταληγαμε, πολυ γλυκο εκ μερους του (δεν λεω οτι θα με πειραζε αν το προσπαθουσε).
ειναι τοσο καλος και γλυκος και ωραιος και δεν θελω να ξενερωσει και να σταματισει ολο αυτο. αλλα και να το σταματισει δικιο θα εχει. μπορει να εχει μια πολυ πιο ομορφη.
22-10-2010, 01:11 #15
Originally posted by sofaki22
ναι οντως αυτο ειναι το σημαντικοτερο θεμα (οχι μονο ομως, αλλα το σημαντικοτερο).
αυτος ειναι κουκλος και εμενα ολα πανω μου ειναι χαλια και οταν το συνειδητοποιησει θα ξενερωσει. πως λοιπον να μην με πιασει κριση πανικου οταν θα ειναι ολες οι ατελειες μου σε κοινη θεα? και δεν ειμαι υπερβολικη, πραγματικα ολα πανω μου ειναι χαλια.
χθες κοιμηθηκαμε μαζι, χωρις να κανουμε σεξ, δεν το πηγε εκει ενω ολο το βραδυ φαινοταν οτι εκει θα καταληγαμε, πολυ γλυκο εκ μερους του (δεν λεω οτι θα με πειραζε αν το προσπαθουσε).
ειναι τοσο καλος και γλυκος και ωραιος και δεν θελω να ξενερωσει και να σταματισει ολο αυτο. αλλα και να το σταματισει δικιο θα εχει. μπορει να εχει μια πολυ πιο ομορφη.
αυτο ομως δεν ισχυει....
νομιζεις οτι δεν φαινεται αν εισαι η δεν εισαι \"σε ολα χαλια\" οταν φορας τα ρουχα σου???
ξερει πολυ καλα πως εισαι ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΕΣΕΝΑ!
δεν προκειται να παθει καμια δυσαρεστη εκπληξη αν σε δει γυμνη, εκτος αν εισαι μια 70χρονη κυρια μεταμφιεσμενη σε 22χρονη, που φοραει ολοσωμο μασαζοκαλσον κι αν το βγαλει θα ξεχειλισει η επιδερμιδα στο πατωμα!
22 χρονων κοπελα εισαι πανω κατω ιδια ντυμενη και γυμνη. τα υπολοιπα ολα ειναισ το μυαλο σου.
αν αυτος ειναι ο λογος που δισταζεις, απλα χανεις τον χρονο σου και ταλαιπωρειστε και οι δυο...
κι αν ηθελε ομορφοτερη που οπως λες μπορει να εχει, θα ηταν με την ομορφοτερη και δεν θα ξεροσταλιαζε στο κρεβατι σου να παιζει τον αγκαλιτσα...
Τρώω από στενοχώρια
13-07-2025, 00:02 in Συναισθηματική Υπερφαγία, Ψυχογενής Βουλιμία