Results 16 to 20 of 20
Thread: βοηθεια :(
-
22-10-2010, 02:04 #16
μολις εμαθα απο εγγυρη πυγη οτι δεν ειχε ποτε του σχεση αλλα μονο περιπετιες!!!
μου φαινεται απιθανο να με ερωτευτικε και να ειπε οτι θελει να αλλαξει και να κανει σχεση μαζι μου.
ειναι αφανταστα γλυκος μαζι μου παντως και χθες αν ειχε κανει κινηση θα το ειχαμε κανει αλλα δεν εκανε, παρ\' ολα αυτα με ειχε αγκαλια ολο το βραδυ και ηταν πολυ γλυκος. δεν μου δειχνει οτι θελει μονο μια περιπετεια αλλα αποκλιεται και να αλλαξε για μενα.
- 22-10-2010, 10:23 #17
Ax,αυτές οι έγκυρες πηγές.λολ
Γιατί καλέ ασχολείσαι με πληροφορίες από τον έναν και τον άλλον και ζαλίζεις τον εγκέφαλό σου με πράγματα που τον αποπροσανατολίζουν από το να συγκεντρωθεί στα σημαντικά?
Σημείωση,πολύ μου άρεσε το ποστ της Remedy!!!:)
Έτσι είναι.Χάνεσαι μέσα στις ανασφάλειές σου και δε χαίρεσαι αυτό που σου συμβαίνει.Άφησε ελεύθερο τον εαυτό σου να μπει στη στιγμή,να απολαύσει,να χαρεί,δίχως τον σπόρο της αμφιβολίας και τα παράσιτα των έγκυρων πηγών.;)"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
22-10-2010, 12:14 #18
Originally posted by sofaki22
Originally posted by ioannis2
Πες μας πως ξεκίνησες αυτή τη νέα σχέση. Μια τυχαία γνωριμία ή είναι άτομο που τον γνώριζες από παλιά;
Όταν λες «χθες επιτέλους τα φτιάξατε» εννοείς ότι υπήρχε από πριν φιλία ή γνωριμία ή διεκδίκηση του ενός από τον άλλο;
το θεμα δεν ειναι αν τον ηξερα και τετια, το θεμα ειναι οτι οποιος και να ηταν, οσο καιρο και να τον ηξερα, το ιδιο δυσκολο θα μου ηταν να παω μαζι του γιατι θα με πιασει πανικος.
σημερα με εφερε μεχρι την πορτα του δωματιου μου, μου ειπε να κοιμηθουμε μαζι, μου ειπε οχι για αυτο που νομιζω, δηλαδη οτι δεν ηθελε απαραιτητα να κανουμε σεξ (αλλα λογικα αυτο ηθελε και το λεω χωρις να τον κατηγορω) και του ειπα οτι θελω να κοιμηθω μονη μου.
Και ο λόγος που αρνήσε; ίσως κατά βάθος να θέλεις και συ αρκετά αλλά μπορεί ο χαρακτήρας και η όλη συμπεριφορά του ή κάποια δικά σου βιώματα στο παρελθόν να σε αποτρέπουν;γιάννης
23-10-2010, 05:31 #19
αυτος απο μονος του ζητησε να κοιμηθουμε μαζι αλλα τελικα οντως ηθελε μονο να κοιμηθουμε μαζι αγκαλια γιατι δεν εκανε κινηση για κατι παραπανω.
το θελω και γω πολυ, εχω εξηγησει πιο πανω τους λογους που με κανουν να ειμαι δυστακτικη
τωρα αυτο που με απασχολει ειναι οτι δεν ειχε ποτε σχεση ενω ειναι καλο παιδι και εμφανισιμος και ενω εμενα μου φερεται απιστευτα τρυφερα και δειχνει παρα πολυ οτι αυτο που εχουμε ειναι σχεση και οχι μια περιπετεια.
23-10-2010, 05:45 #20
σοφακι, αστο να συμβει και θα συμβει ;d
ειναι αυτοματη διαδικασια.....
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....