Results 16 to 30 of 103
Thread: Είμαι αποτυχημένη????
-
16-10-2010, 20:53 #16
Αυτα απο μενα. Ωρα να ξαναφυγω :P
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
- 16-10-2010, 20:55 #17
Ποιος τις υπολογίζει τις θεοφανίες και τις ρέιν...χαχαχαχα σιγά τα πρόσωπα...:P
φεύγω και γω.......:P
πείτε ότι θέλετε
πείτε και ότι είμαι και ρατσίστρια και ότι άλλο ψέμμα θέλετα
αντε γεια και από μένα...
16-10-2010, 20:57 #18
Originally posted by Χάιντι
Ποιος τις υπολογίζει τις θεοφανίες και τις ρέιν...χαχαχαχα σιγά τα πρόσωπα...:P
δεν σου κανουν καποιοι?απλα αγνοησε τους!μονο σε εσενα κανεις κακο αυτη την στιγμη.
16-10-2010, 20:58 #19
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
16-10-2010, 21:13 #20
Επειδή η Θεοφανία με βρίζει και με λεει συνέχεια αποτυχημένη αναρωτιέμαι μήπως βλέπει κάτι παραπάνω από μένα....μήπως όντως είμαι απότυχημένη και δεν το ξέρω....ποια είναι η άποψή σας???
ασχετως ποσο εξυπνη εισαι η δεν εισαι, θεωρεις ολους τους αλλους χαζους και τις \'εξυπναδες\" που σκαρφιζεσαι πολυ επτυχημενες μεθοδευσεις.
αυτο δεν ειναι ενα θεμα για καποια απορια σου, αλλα ενα ποστ για να ξεκινησεις μια φασαρια σχετικα με την θεοφανια....
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
και πριν μας παρατησεις, να μας δειξεις που σε ειπε αποτυχημενη η θεοφανια , γιατι οσο κι αν εψαξα δεν το βρηκα, ασχετως αν εισαι η δεν εισαι...
16-10-2010, 21:20 #21
Επειδή η Θεοφανία με βρίζει και με λεει συνέχεια αποτυχημένη αναρωτιέμαι μήπως βλέπει κάτι παραπάνω από μένα....μήπως όντως είμαι απότυχημένη και δεν το ξέρω....ποια είναι η άποψή σας???
Μα ειναι σοβαρο μηνυμα τωρα αυτο και μαλιστα ολοκληρο νημα? Με ειπε η Θεοφανια αποτυχημενη εχει δικιο? ΕΛΕΟΣ[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
16-10-2010, 21:22 #22
Μπορείς να μας δείξεις το συγκεκριμένο ποστ, στο οποίο σε αποκάλεσε \"αποτυχημένη\"; Γιατί αν όντως σε αποκάλεσε έτσι δημόσια, οφείλουμε να την επιπλήξουμε!!!!
16-10-2010, 21:32 #23
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
Αυτα απο μενα. Ωρα να ξαναφυγω :P
16-10-2010, 21:34 #24
Μια χαρά είμαι εγώ τα μέλη φταίνε...
οποτε ναι ...εγω βλεπω διαφορα μεγαληΤο πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ
16-10-2010, 21:35 #25
οταν καποιος ανθρωπος δεν μας \"παει\" σαν χαρακτηρα, δεν ασχολουμαστε μαζι του... βρε χαιντι μια χαρα ανθρωπος εισαι μονο που χαλας την ζαχαρενια σου με λαθος τροπο..
16-10-2010, 22:01 #26
Πρώτον.Μισώ το παρασκήνιο.Δεν το έπαιξα και δεν το παίζω το παιχνιδάκι αυτό.Και γι αυτό janet,Heidi ή όπως αλλιώς θες να αυτοαποκαλείσαι σε παρακαλώ μην μου ξαναστείλεις u2u.Τα προσωπικά σου με τη Θεοφανία δε με αφορούν.Δε θα μπω σε κανένα τριπάκι που δε θέλω να μπω,αυτό είναι σίγουρο.
Οτιδήποτε έχεις να μου πεις,κάντο δημόσια και δημόσια θα σου απαντήσω.
Λοιπόν.Πιθανότατα πιστεύεις πως σε μισώ και σε απεχθάνομαι σαν άτομο.Όχι.Δεν σε ξέρω,το μόνο που ξέρω είναι η διαδικτυακή σου εικόνα,τα στίγματα που δίνεις για τις απόψεις και την προσωπικότητά σου μέσω της συμμετοχής σου σε ένα φόρουμ.Τα στίγματα αυτά λοιπόν που δίνεις,κρίνω και όχι εσένα σαν άτομο στην φυσική σου διάσταση.Δεν σε ξέρω.Μπορεί να είσαι το καλύτερο παιδί.Αλλά εδώ,στην εικονική σου διάσταση έχεις μεταφέρει απόψεις με τις οποίες δε συμφωνώ.Και πάνω στις οποίες κάνω τις ενστάσεις μου.
Θέλεις να γίνεις αποδεκτή;Nα δουλέψεις για να γίνεις.Έχεις ένα τεράστιο εργαλείο μπροστά σου,το διαδίκτυο.Δεν υπάρχει μόνο η τιβί.Θέλεις να μάθεις περισσότερα για το τι σημαίνει taboo(ας αναφέρουμε συγκεκριμένα αυτό της αιμομιξίας,στο οποίο είχαμε πιο πρόσφατα διάσταση απόψεων)ανοίγεις το laptop σου και εξερευνάς τον κόσμο.Τι πιστεύουν άλλοι άνθρωποι;Tι λένε επιστήμονες;Ψάχνεις.Μελετά ς.Ανοίγεις τους ορίζοντές σου.Δεν υπάρχει μόνο ο μικρόκοσμος της οικογένειας και του σχολείου.Τα στενά όρια που μας δίδαξαν κάποιοι πως είναι ο κόσμος.Ο κόσμος περιέχει τα πάντα.Το κομμάτι που ζούμε στα πλαίσια του μικρόκοσμού μας είναι το ελαχιστότατο.Για να αποκτήσουμε πλατύτερους ορίζοντες σε σκέψη,πρέπει να μάθουμε να ξεπερνάμε τον μικρόκοσμό μας.
Θέλεις λοιπόν να σε αποδεχτούν.Focus μακρύτερα από την επιδερμίδα.Συγκεντρώνεις συνέχεια την προσοχή σου στην ομορφιά.Στο απέξω.Πήγαινε λίγο πιο μέσα.Φτιάξε το μέσα.Κοίτα και το έξω.Δε λέω,καλό και θεμιτό,θηλυκά είμαστε,στη φύση μας και αυτό.Και ευχαρίστως να μιλήσουμε και για κολπάκια ομορφιάς και για πιο\"ταπεινά\"πραγματάκια.Α� �λά ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΜΕ από τη μάσκαρα.Ξεκινάμε από το μυαλό.Ή μάσκαρα και μυαλό,λολ.
Καταλαβαίνω πως οι συνθήκες της ζωής σου δε σε βοήθησαν να ξεφύγεις από αυτόν τον μικρόκοσμο.Διάολε,μη νομίζεις πως και η δική μου οικογένεια ήταν διαφορετική.Αλλά το πήγα λίγο παραπέρα.Ήθελα να είμαι ελεύθερη,να μη μου καθορίζουν το μυαλό οι μαλακίες τους.Εσύ θέλεις να σου διδάσκουν το σωστό δίχως να το αμφισβητείς,δίχως να έχεις την ευκαιρία να το βρεις μόνη σου;Να το ψάξεις και να το ανακαλύψεις με δικά σου κριτήρια;
Δεν ξέρω τι άλλο να σου προτείνω.Πάντως δε σε μισώ.
Αυτά.Αν θες το συζητάμε."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
16-10-2010, 22:04 #27
Α και κάτι άλλο.Loser γράφεται γαμώτη μου.:P
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
16-10-2010, 22:10 #28
Originally posted by RainAndWind
Πρώτον.Μισώ το παρασκήνιο.Δεν το έπαιξα και δεν το παίζω το παιχνιδάκι αυτό.Και γι αυτό janet,Heidi ή όπως αλλιώς θες να αυτοαποκαλείσαι σε παρακαλώ μην μου ξαναστείλεις u2u.Τα προσωπικά σου με τη Θεοφανία δε με αφορούν.Δε θα μπω σε κανένα τριπάκι που δε θέλω να μπω,αυτό είναι σίγουρο.
Οτιδήποτε έχεις να μου πεις,κάντο δημόσια και δημόσια θα σου απαντήσω.
Λοιπόν.Πιθανότατα πιστεύεις πως σε μισώ και σε απεχθάνομαι σαν άτομο.Όχι.Δεν σε ξέρω,το μόνο που ξέρω είναι η διαδικτυακή σου εικόνα,τα στίγματα που δίνεις για τις απόψεις και την προσωπικότητά σου μέσω της συμμετοχής σου σε ένα φόρουμ.Τα στίγματα αυτά λοιπόν που δίνεις,κρίνω και όχι εσένα σαν άτομο στην φυσική σου διάσταση.Δεν σε ξέρω.Μπορεί να είσαι το καλύτερο παιδί.Αλλά εδώ,στην εικονική σου διάσταση έχεις μεταφέρει απόψεις με τις οποίες δε συμφωνώ.Και πάνω στις οποίες κάνω τις ενστάσεις μου.
Θέλεις να γίνεις αποδεκτή;Nα δουλέψεις για να γίνεις.Έχεις ένα τεράστιο εργαλείο μπροστά σου,το διαδίκτυο.Δεν υπάρχει μόνο η τιβί.Θέλεις να μάθεις περισσότερα για το τι σημαίνει taboo(ας αναφέρουμε συγκεκριμένα αυτό της αιμομιξίας,στο οποίο είχαμε πιο πρόσφατα διάσταση απόψεων)ανοίγεις το laptop σου και εξερευνάς τον κόσμο.Τι πιστεύουν άλλοι άνθρωποι;Tι λένε επιστήμονες;Ψάχνεις.Μελετά ς.Ανοίγεις τους ορίζοντές σου.Δεν υπάρχει μόνο ο μικρόκοσμος της οικογένειας και του σχολείου.Τα στενά όρια που μας δίδαξαν κάποιοι πως είναι ο κόσμος.Ο κόσμος περιέχει τα πάντα.Το κομμάτι που ζούμε στα πλαίσια του μικρόκοσμού μας είναι το ελαχιστότατο.Για να αποκτήσουμε πλατύτερους ορίζοντες σε σκέψη,πρέπει να μάθουμε να ξεπερνάμε τον μικρόκοσμό μας.
Θέλεις λοιπόν να σε αποδεχτούν.Focus μακρύτερα από την επιδερμίδα.Συγκεντρώνεις συνέχεια την προσοχή σου στην ομορφιά.Στο απέξω.Πήγαινε λίγο πιο μέσα.Φτιάξε το μέσα.Κοίτα και το έξω.Δε λέω,καλό και θεμιτό,θηλυκά είμαστε,στη φύση μας και αυτό.Και ευχαρίστως να μιλήσουμε και για κολπάκια ομορφιάς και για πιο\"ταπεινά\"πραγματάκια.Α� �λά ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΜΕ από τη μάσκαρα.Ξεκινάμε από το μυαλό.Ή μάσκαρα και μυαλό,λολ.
Καταλαβαίνω πως οι συνθήκες της ζωής σου δε σε βοήθησαν να ξεφύγεις από αυτόν τον μικρόκοσμο.Διάολε,μη νομίζεις πως και η δική μου οικογένεια ήταν διαφορετική.Αλλά το πήγα λίγο παραπέρα.Ήθελα να είμαι ελεύθερη,να μη μου καθορίζουν το μυαλό οι μαλακίες τους.Εσύ θέλεις να σου διδάσκουν το σωστό δίχως να το αμφισβητείς,δίχως να έχεις την ευκαιρία να το βρεις μόνη σου;Να το ψάξεις και να το ανακαλύψεις με δικά σου κριτήρια;
Δεν ξέρω τι άλλο να σου προτείνω.Πάντως δε σε μισώ.
Αυτά.Αν θες το συζητάμε.
16-10-2010, 22:14 #29
εγω προσωπικα υποκλινομαι στην ρειν!
16-10-2010, 22:18 #30
Originally posted by dora-agxos
εγω προσωπικα υποκλινομαι στην ρειν!
Σ\'ευχαριστώ όμως Δώρα μου για την καλή σου διάθεση."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....