Είμαι αποτυχημένη???? - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Results 61 to 75 of 103
    Senior Member
    Originally posted by Χάιντι
    Originally posted by Θεοφανία

Χάiντι/τζανετ/σαλιν

Μου αρέσει να αλλάζω νικ που το είδες το κακό???

εσύ πιάνεσαι από παντου για να δυσφημίσεις τον άλλον:P
    οτι σου αρεσει, αλλα απαγορευεται εδω μεσα, οπως το να αλλαζεις νικ, να το κανεις αλλου, οχι εδω ....

Δεσποινακι, απ ότι μαθαινω εχεις στείλει σε όλους τα υ2υ που σου έστειλα.
    Δεν με ενοχλεί που στελνεις μόνο τις βρισιες μου χωρίς να βάζεις το πρήξιμο που μου έριχνες επί μέρες, ουτε και τις κατηγορίες σου για άλλα μέλη που με έφεραν στο αμήν.
    Σε ευχαριστώ που στέλνεις παντού την άποψη μου χωρίς να χρειαστεί να πω δημόσια την άποψη μου για σενα.

Προς όλους όσους πηραν τετοιου ειδουν υ2υ: ΑΥΤΑ ΑΚΡΙΒΩς ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΖΑΝΕΤ/ΧΑΙΝΤΙ/ΚΛΠ ΚΑΙ ΑΥΤΆ ΑΚΡΙΒΏΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΤΣΙ.

Ευχαριστώ.

Senior Member
    Originally posted by 3wtiko
    χαιντι γλυκειά μου,

δεν σου χρωστάω τίποτα φαντάζομαι, δεν έχω εμπλακει σε καμιά συζήτηση για το θέμα που έστειλες υ2υ

δεν μου ήταν καθόλου ευχάριστο να διαβάζω την οποια αισχρολογία ανταλλαξες με άτομα που παρόλο παραπονιέσαι γι αυτά ,

κρατά τους δίαυλους ανοιχτούς.

με τάραξες, δεν το περίμενα , είσαι άνθρωπος ακόμα και απρόσωπα απο το διαδύκτιο

αντιλαμβάνομαι ότι θες βοήθεια,

με τον τρόπο αυτό δεν μπορώ να κάνω κάτι, σε παρακαλώ απευθύνσου στην διαχείρηση, και στις υπηρεσίες του διαδυκτίου για τέτοια θέματα.

φρόντισε τον εαυτό σου , σίγουρα κάτι καλό θα έχει ,επικεντρώσου στην προσωπική σου ανάπτυξη και άσε αυτά τα αρνητικά λόγια , ηαναπαραγωγή τους δεν μας κάνει καλύτερους ανθρώπους.

εύχομαι καλη μέρα

το ιδιο ισχυει και για μενα.το καλυτερο θα ηταν να ζητησεις βοηθεια απο καποιον ειδικο, παρα να προσπαθεις να τραβηξεις την προσοχη με οποιον τροπο.και οχι αλλο u2u

Senior Member
    Originally posted by Remedy
    Το έχω πει 1000 φορές δεν με λένε Δεσποινα και δεν είχα νίκ με το όνομα Δεσποινα και Δεσποινα να με λέγανε δεν θα έκανα νικ με το όνομά μου δεν είμαι εγώ Θεοφανία......σε δουλεύουν και εσύ τα χάφτεις...:P
    τζανετ, μανετ, μπαμπαλιν, αν εσυ λες τοσα ψεματα εδω μεσα που ξεχνας τι εχεις πει, οι υπολοιποι δεν ξεχνανε.
    εσυ μας ειπες οτι ειχες και το νικ δεσποινα αλλα το ειχες ξεχασει προς στιγμην και τελικα το θυμηθηκες....
    τωρα το ξαναξεχασες?
    οτι καταλαβαίνεις λάθος δεν συμαίνει ότι είναι αλήθεια η φαντασια που έπλασες

ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΗΝ \"ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΠΛΑΣΑ\" ΚΑΙ ΞΕΦΟΡΤΩΣΟΥ ΜΑΣ, ΔΕΣΠΟΙΝΑ/ΤΖΑΝΕΤ/ΜΑΝΕΤ/ΚΑΛΙΝ/ΧΑΙΝΤΕ/ΜΠΑΛΙΝ
    http://www.e-psychology.gr/forum/viewthread.php?tid=6999&page=6

Remedy

--------------------------------------------------------------------------------

Registered: 11-11-2006
    Member Is Offline

Προειδοποιήσεις:

Εστάλη στις 19-8-2010 στις 19:05

Παράθεση:
    Originally posted by janet
    Παράθεση:
    Originally posted by Lou!..
    Παράθεση:
    Παράθεση:
    Originally posted by olgaki82
    πιο ονομα?ειχες και ενα νικ δεσποινα

εγω όχι δεν είχα

επειδη ετυχε να απαντησω σε εκεινο το θεμα κ ηταν τα πρωτα μου μνμ σε αυτο το φορουμ κ θυμαμαι, ναι ειχες.

http://www.e-psychology.gr/forum/viewthread.php?tid=5725

Α ναι δεν το θυμάμαι αυτό το νικ ήταν παλιό
    \"α ναι\"
    τελικα η τζανετ θυμηθηκε οτι ΚΑΙ το νικ δεσποινα ηταν δικο της.....
    λογικο, με τοσα ακομα, τον εχασε τον λογαριασμο....

Senior Member
    σοδομα και γομορα γιναμε εδω μεσα

Senior Member
    Απλά λέω μήπως βλέπουν κάτι που εγώ δεν βλέπω...

To θεμα Χαϊντι το ανοιξες οχι για να μαθεις φυσικα αν εισαι αποτυχημενη ή οχι αλλα για τραβηξουν το αφτι της Θεοφανιας στην προκειμενη περιπτωση τα αλλα μελη. Εξου και τα u2u που εστελνες στον κοσμο.
    Προσπαθησες με λιγα λογια να την διασυρεις στο φορουμ πιστευοντας οτι οι αλλοι θα την \"τιμωρησουν\"

Ελα ομως που φαινεται ξεκαθαρα αυτο και προσπαθεις στρουθοκαμηλιζοντας να κρυφτεις πισω απο δαχτυλο σου.

Αυτο λοιπον βλεπουμε ολοι...και δεν μας καθεται καλα στο στομαχι πως να το κανουμε.

Σκεψου αν σε καθε διαφωνια καναμε μπαχαλο το φορουμ με θεματα οτι να\'ναι τι θα γινοταν.

Τεσπα...προχωραμε μπροστα...
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    Originally posted by keep_walking
    To θεμα Χαϊντι το ανοιξες οχι για να μαθεις φυσικα αν εισαι αποτυχημενη ή οχι αλλα για τραβηξουν το αυτι της Θεοφανιας στην προκειμενη περιπτωση τα αλλα μελη. Εξου και τα u2u που εστελνες στον κοσμο.
    Προσπαθησες με λιγα λογια να την διασυρεις στο φορουμ πιστευοντας οτι οι αλλοι θα την \"τιμωρησουν\"
    Της αξίζει μετά από αυτήν την συμπεριφορά να λέει τόσα ψέμματα σε βάρος μου να σου πω ποσα ψέμματα έχει πει?

1. με είπε ρατσίστρια
    2.......τα αλλα βαριεμαι..

το αδικαιολόγητο βρισίδι αυτά έχεις να πεις κηπ λυπάμαι γιατί σε είχα για καλό παιδι, αλλά αποδεικνυεσαι βλ... σορρυ κιολας:P

Banned
    Το έχω πει 1000 φορές δεν με λένε Δεσποινα και δεν είχα νίκ με το όνομα Δεσποινα και Δεσποινα να με λέγανε δεν θα έκανα νικ με το όνομά μου δεν είμαι εγώ Θεοφανία......σε δουλεύουν και εσύ τα χάφτεις...:P
    τζανετ, μανετ, μπαμπαλιν, αν εσυ λες τοσα ψεματα εδω μεσα που ξεχνας τι εχεις πει, οι υπολοιποι δεν ξεχνανε.
    εσυ μας ειπες οτι ειχες και το νικ δεσποινα αλλα το ειχες ξεχασει προς στιγμην και τελικα το θυμηθηκες....
    τωρα το ξαναξεχασες?
    οτι καταλαβαίνεις λάθος δεν συμαίνει ότι είναι αλήθεια η φαντασια που έπλασες

ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΗΝ \"ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΠΛΑΣΑ\" ΚΑΙ ΞΕΦΟΡΤΩΣΟΥ ΜΑΣ, ΔΕΣΠΟΙΝΑ/ΤΖΑΝΕΤ/ΜΑΝΕΤ/ΚΑΛΙΝ/ΧΑΙΝΤΕ/ΜΠΑΛΙΝ
    http://www.e-psychology.gr/forum/viewthread.php?tid=6999&page=6

Remedy

--------------------------------------------------------------------------------

Registered: 11-11-2006
    Member Is Offline

Προειδοποιήσεις:

Εστάλη στις 19-8-2010 στις 19:05

Παράθεση:
    Παράθεση:
    Originally posted by Lou!..
    Παράθεση:
    Παράθεση:
    Originally posted by olgaki82
    πιο ονομα?ειχες και ενα νικ δεσποινα

εγω όχι δεν είχα

επειδη ετυχε να απαντησω σε εκεινο το θεμα κ ηταν τα πρωτα μου μνμ σε αυτο το φορουμ κ θυμαμαι, ναι ειχες.

http://www.e-psychology.gr/forum/viewthread.php?tid=5725

Α ναι δεν το θυμάμαι αυτό το νικ ήταν παλιό
    \"α ναι\"
    τελικα η τζανετ θυμηθηκε οτι ΚΑΙ το νικ δεσποινα ηταν δικο της.....
    λογικο, με τοσα ακομα, τον εχασε τον λογαριασμο....
    βλέπεις να γράφει δεσποινα πουθενα?δεν ειμαι εγω σου λεω φαντασιοπληκτη

Senior Member
    Originally posted by keep_walking
    To θεμα Χαϊντι το ανοιξες οχι για να μαθεις φυσικα αν εισαι αποτυχημενη ή οχι αλλα για τραβηξουν το αυτι της Θεοφανιας στην προκειμενη περιπτωση τα αλλα μελη. Εξου και τα u2u που εστελνες στον κοσμο.
    Της αξίζει μετά από αυτήν την συμπεριφορά να λέει τόσα ψέμματα σε βάρος μου να σου πω ποσα ψέμματα έχει πει?
    Πες μερικα ψεμματα να τα μαθουμε και μεις γιατι εγω δεν εχω ακουσει κανενα...περαν ισως \"μπινελικιων\" μεταξυ σας.

Σκεψου οτι ειμαστε και εισαι ενηλικας.

Ξερεις ειναι λιγο προσβλητικο για τους αλλους να μη λες τον σκοπο σου και να τους περνας για \"χαζους\" , πιστευοντας οτι θα \"τσιμπησουν\" , για να παρεις εκδικηση για μερικα μπινελικια.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    το αδικαιολόγητο βρισίδι αυτά έχεις να πεις κηπ λυπάμαι γιατί σε είχα για καλό παιδι, αλλά αποδεικνυεσαι βλ... σορρυ κιολας:P

Ααααααααααααααααααααααααα αααα να ανοιξω θεμα και να το στειλω u2u σε ολους?

Μπα , εχεις δικιο δεν ειμαι τοσο καλο παιδι , πολλες φορες λεω τα πραγματα ως εχουν.

Banned

μπραβο:P

Senior Member
    Το αν εισαι αποτυχημενη η οχι το ξερεις εσυ και μονο ΕΣΥ..
    Εχει να κανει με το πως νιωθεις..και οχι με το τι πιστευουν οι αλλοι,ποσο μαλλον οταν ειναι διαδικτυακα προσωπα που δεν σε ξερουν!!
    Ο καθενας μας διαχειριζεται τα πραγματα με διαφορετικο τροπο.
    Εσυ μολις σε πιεσουν πχ θα κλαψεις,η Θεοφανια θα τα παρει και θα στα χωσει,εγω θα γελασω και παει λεγοντας.
    Δεν ειμαστε ικανοι να κρινουμε συμπεριφορες απο το ιντερνετ..
    Απο τη στιγμη που μπλεκεσαι σε εναν \"καυγα\",πρεπει να ξερεις οτι πρεπει να τα ΒΓΑΛΕΙΣ ΠΕΡΑ!!!
    Εσυ θελεις συμπαρασταση και βοηθεια απο εξω..

Και εσυ βρε Θεοφανια???
    Αμα τα παρεις γινεσαι σκληρη...εε??

Originally posted by Αφωτεινή

Και εσυ βρε Θεοφανια???
    Αμα τα παρεις γινεσαι σκληρη...εε??
    Φωτεινή, για να φτάσω εγώ να ρίξω τόσο βρισίδι, δεν μπορείς να φανταστείς πόσα υ2υ πήρα που το μόνο που απάντησα ήταν, \"σε παρακαλώ μη μου ξαναστείλεις υ2υ\".
    επειδή λοιπόν δεν μπήκα στη διαδικασία να κατηγορήσω τη λαιτ ή τον οποιονδήποτε ενοχλεί εδώ μέσα τη τζάνετ, άρχισε να μου τη λέει και δημόσια και ιδιωτικά. Μετά από κάμποσες ώρες άκουσε το βρισίδι της και τη συνέχεια τη βλέπεις.
    Δεν μετανιώνω ούτε για ένα χαρακτηρισμό από αυτούς που της απέδωσα.

Banned
    Originally posted by Θεοφανία
    Φωτεινή, για να φτάσω εγώ να ρίξω τόσο βρισίδι, δεν μπορείς να φανταστείς πόσα υ2υ πήρα που το μόνο που απάντησα ήταν, \"σε παρακαλώ μη μου ξαναστείλεις υ2υ\".
    επειδή λοιπόν δεν μπήκα στη διαδικασία να κατηγορήσω τη λαιτ ή τον οποιονδήποτε ενοχλεί εδώ μέσα τη τζάνετ, άρχισε να μου τη λέει και δημόσια και ιδιωτικά. Μετά από κάμποσες ώρες άκουσε το βρισίδι της και τη συνέχεια τη βλέπεις.
    Δεν μετανιώνω ούτε για ένα χαρακτηρισμό από αυτούς που της απέδωσα.
    :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

εμένα εσύ με εκνευρίζεις παραπάνω........

Banned
    εγω διακρινω εναν μεγαλο ερωτα..!!

χαχαχαχαχαχα!

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast