Results 46 to 60 of 103
Thread: Είμαι αποτυχημένη????
-
17-10-2010, 00:01 #46
Originally posted by Lou!..
Originally posted by Χάιντι
Originally posted by soft
οταν ειναι καποιος σε στιγμες απελπισιας δεν νομιζω ,οτι γινεται και ο καλυτερος συμβουλατορας χαιντι
και μενα με εχουν βρισει για χρονια ,αλλα δεν φερομαι ετσι
και ξερεις γιατι??
γιατι ξερω τι ειμαι και ποιο
το δουλεψα ,και δεν με ακουμπαν ανθρωποι που δεν εχουν με τη καμια να κανουν εξω απο μενα ,και μαλιστα σε φορουμ το οποιο για μενα ειναι απροσωπο
(ειπα να αλλαξουμε θεμα!)
- 17-10-2010, 00:30 #47
Ακόμα περιμένω να βάλεις το link του ποστ, στο οποίο η Θεοφανία σε αποκάλεσε \" αποτυχημένη\"!!!! Μου κάνει εντύπωση το ότι αποφεύγεις να απαντήσεις!
17-10-2010, 00:57 #48
Originally posted by Broken
Ακόμα περιμένω να βάλεις το link του ποστ, στο οποίο η Θεοφανία σε αποκάλεσε \" αποτυχημένη\"!!!! Μου κάνει εντύπωση το ότι αποφεύγεις να απαντήσεις!
γιατί να υπερασπίζεσαι έτσι αυτην χωρίς να ξέρεις τι εστι Θεοφανία μου φαίνεται πολύ ύποπτο......
ρε συ ξέρεις τι εστί Θεοφανία?
17-10-2010, 01:38 #49
Originally posted by Broken
γιατί να υπερασπίζεσαι έτσι αυτην χωρίς να ξέρεις τι εστι Θεοφανία μου φαίνεται πολύ ύποπτο......
ρε συ ξέρεις τι εστί Θεοφανία?
εχεις κανει μια (ακομα) τεραστια φασαρια για να ασχοληθουν καποιοι μαζι σου, ισχυριζομενη οτι η θεοφανια σε ειπε αποτυχημενη.
που ειναι το λινκ που σε λεει ετσι?
ΘΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙΣ Η ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΣΟΥ?
17-10-2010, 01:50 #50
Παιδια εχω μείνει άναυδη με όσα διαβάζω.......!!!!!
Χαζντι/τζανετ/δεσποινα/σαλιν/μαλιν και όποια αλλα νικ εχεις χρησιμοποιησει, σε προκαλω να δωσεις το λινκ που σε ειπα αποτυχημένη.
Αντε λοιπόν, γιατί ανοιξες ενα θεμα λεγοντας ψεμματα.
Δωσε μας το λινκ που εγω ΔΗΜΟΣΙΑ σε ειπα αποτυχημενη.
Αλλιως ζήτα συγνώμη για οσα συκοφαντικα εχεις γραψει για μενα.
17-10-2010, 09:49 #51
Originally posted by Θεοφανία
Παιδια εχω μείνει άναυδη με όσα διαβάζω.......!!!!!
Χαζντι/τζανετ/δεσποινα/σαλιν/μαλιν και όποια αλλα νικ εχεις χρησιμοποιησει, σε προκαλω να δωσεις το λινκ που σε ειπα αποτυχημένη.
Αντε λοιπόν, γιατί ανοιξες ενα θεμα λεγοντας ψεμματα.
Δωσε μας το λινκ που εγω ΔΗΜΟΣΙΑ σε ειπα αποτυχημενη.
Αλλιως ζήτα συγνώμη για οσα συκοφαντικα εχεις γραψει για μενα.
17-10-2010, 10:01 #52
Το έχω πει 1000 φορές δεν με λένε Δεσποινα και δεν είχα νίκ με το όνομα Δεσποινα και Δεσποινα να με λέγανε δεν θα έκανα νικ με το όνομά μου δεν είμαι εγώ Θεοφανία......σε δουλεύουν και εσύ τα χάφτεις...:P
17-10-2010, 10:24 #53
Το έχω πει 1000 φορές δεν με λένε Δεσποινα και δεν είχα νίκ με το όνομα Δεσποινα και Δεσποινα να με λέγανε δεν θα έκανα νικ με το όνομά μου δεν είμαι εγώ Θεοφανία......σε δουλεύουν και εσύ τα χάφτεις...:P
εσυ μας ειπες οτι ειχες και το νικ δεσποινα αλλα το ειχες ξεχασει προς στιγμην και τελικα το θυμηθηκες....
τωρα το ξαναξεχασες?
τελοσπαντων, το εχεις ξεφτιλισει το θεμα με τα νικ και κακως σου επιτρεπουν εδω μεσα μετα απο τοσα νικ να αλλαζεις ξανα...
ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΊΝΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΘΕΟΦΑΝΙΑΣ Η ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΕΙΣ ΤΗΝ \"ΣΥΖΗΤΗΣΗ\"?
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΣΕ ΛΕΕΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ?
17-10-2010, 10:44 #54
χαιντι γλυκειά μου,
δεν σου χρωστάω τίποτα φαντάζομαι, δεν έχω εμπλακει σε καμιά συζήτηση για το θέμα που έστειλες υ2υ
δεν μου ήταν καθόλου ευχάριστο να διαβάζω την οποια αισχρολογία ανταλλαξες με άτομα που παρόλο παραπονιέσαι γι αυτά ,
κρατά τους δίαυλους ανοιχτούς.
με τάραξες, δεν το περίμενα , είσαι άνθρωπος ακόμα και απρόσωπα απο το διαδύκτιο
αντιλαμβάνομαι ότι θες βοήθεια,
με τον τρόπο αυτό δεν μπορώ να κάνω κάτι, σε παρακαλώ απευθύνσου στην διαχείρηση, και στις υπηρεσίες του διαδυκτίου για τέτοια θέματα.
φρόντισε τον εαυτό σου , σίγουρα κάτι καλό θα έχει ,επικεντρώσου στην προσωπική σου ανάπτυξη και άσε αυτά τα αρνητικά λόγια , ηαναπαραγωγή τους δεν μας κάνει καλύτερους ανθρώπους.
εύχομαι καλη μέρα
17-10-2010, 11:29 #55
Απευθύνθηκα στην διαχείριση αλλά δεν εδωσε καμια προειδοπολιηση στην Θεοφανία για ανάρμοστη συμπεριφορά στο φόρουμ.....
17-10-2010, 11:30 #56
Originally posted by Remedy
εσυ μας ειπες οτι ειχες και το νικ δεσποινα αλλα το ειχες ξεχασει προς στιγμην και τελικα το θυμηθηκες....
τωρα το ξαναξεχασες?
17-10-2010, 11:33 #57
ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΊΝΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΘΕΟΦΑΝΙΑΣ Η ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΕΙΣ ΤΗΝ \"ΣΥΖΗΤΗΣΗ\"?
μου το είπε με u2u
17-10-2010, 11:34 #58
Originally posted by 3wtiko
χαιντι γλυκειά μου,
δεν σου χρωστάω τίποτα φαντάζομαι, δεν έχω εμπλακει σε καμιά συζήτηση για το θέμα που έστειλες υ2υ
δεν μου ήταν καθόλου ευχάριστο να διαβάζω την οποια αισχρολογία ανταλλαξες με άτομα που παρόλο παραπονιέσαι γι αυτά ,
κρατά τους δίαυλους ανοιχτούς.
με τάραξες, δεν το περίμενα , είσαι άνθρωπος ακόμα και απρόσωπα απο το διαδύκτιο
αντιλαμβάνομαι ότι θες βοήθεια,
με τον τρόπο αυτό δεν μπορώ να κάνω κάτι, σε παρακαλώ απευθύνσου στην διαχείρηση, και στις υπηρεσίες του διαδυκτίου για τέτοια θέματα.
φρόντισε τον εαυτό σου , σίγουρα κάτι καλό θα έχει ,επικεντρώσου στην προσωπική σου ανάπτυξη και άσε αυτά τα αρνητικά λόγια , ηαναπαραγωγή τους δεν μας κάνει καλύτερους ανθρώπους.
εύχομαι καλη μέρα
17-10-2010, 11:43 #59
Originally posted by Θεοφανία
Χάiντι/τζανετ/σαλιν
Μου αρέσει να αλλάζω νικ που το είδες το κακό???
εσύ πιάνεσαι από παντου για να δυσφημίσεις τον άλλον:P
17-10-2010, 12:07 #60
μου το είπε με u2u
ΤΑ υ2υ ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΝ!!!!!
ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙς ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΠΡΗΖΕΙΣ ΤΑ ΣΥΚΩΤΙΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΟΥ!!!!!!
Αύξηση δόσης ladose
20-07-2025, 16:38 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή