Results 16 to 30 of 43
Thread: Solitudine
-
27-11-2010, 03:31 #16
> Μισό λεπτό να ρίξει κάτι επάνω της και έρχεται ( Ποιο μισο λεπτό σε 5 δευτερόλεπτα
> είχε κατέβει )
> ... πόσες φορές σου έχω πει πως ένας καλός ο φίλος μοιάζει με έναν καλό καθρέπτη
> που σε δείχνει έτσι ακριβός όπως είσαι χωρίς να σε παραμορφώνει ?
Πόσο χαίρομαι όταν ακούω αλήθειες. Όλα τα κείμενά σου σε αυτό το thread μια αλήθεια.
.Last edited by John11; 27-11-2010 at 03:53.
- 27-11-2010, 09:09 #17
δεν παρεξηγησα τιποτα. με χαρακτηρισες, με υπουλο τροπο βλακα και σου απαντησα.
το παραδειγμα σου "σου εδειξα τον ουρανο και εσυ κοιταξες το δαχτυλο μου" ειναι σαν να λες "εδειξα τον κατηγορουμενο με το δαχτυλο μου και ο βλακας κοιτουσε το δαχτυλο μου".
τεσπα. παμε στο επομενο ποστ. δεν θελω να σου χαλασω το θεμα γιατι εχεις γραψει ωραια πραματα.Last edited by carrot; 27-11-2010 at 09:33.
05-12-2010, 16:59 #18
- Και πώς Μοναξιά μου ξεχωρίζεις την αλήθεια απο το ψέμα ?
Αν είχε γεύση ίσως να ήταν ευκολότερο , γλυκιά για την αλήθεια και πικρή για το ψέμα , αλλά και απο την άλλη έχουμε συνηθίσει να λέμε πως η αλήθεια είναι πικρή και πονάει και πως το ψέμα είναι πειρασμός , και γλυκός μάλιστα
Εδώ μάταια προσπαθώ να πείσω , πως το ψέμα είναι η κάθε στροφή στον δρόμο προς την αλήθεια που είναι ευθεία εμπρός μας
- Η αλήθεια είναι φως που κανένα σκοτάδι δεν μπορεί να την σβήσει , γιατί πολύ απλά το σκοτάδι υπάρχει μόνο στην περίπτωση τις έλλειψης του φωτός
Το ψέμα - σκοτάδι , το τροφοδοτεί ο φόβος φευγάτε
Ο φόβος ως σύμβουλος είναι αυτός που δημιουργεί τα περισσότερα προβλήματα , απο αυτόν ξεκινάνε όλα , αυτός τα προκαλεί , ενώ θα έπρεπε απλά να μας προειδοποιεί για ενδεχόμενο κίνδυνο και να έχουμε υπ όψιν κάποιες εναλλακτικές και όχι σαν σύμβουλο
Ψάχνει εκεί που έχει έλλειψη η γνώση , και όταν την ανακαλύψει τρυπώνει σαν να λέμε εκεί που δεν τον σπέρνουν , και όσο τον καλλιεργούμε , εδραιώνεται και ο λόγος του αντιπροσωπεύει τα κενά μας σκορπώντας χωρίς κανένα φραγμό την σύγχυση και ενα πλήθος απο ενοχές για κάτι που δεν έκανες ΄΄΄σωστά΄΄΄ ενώ σε είχε προειδοποιήσει καλύπτοντας πάντα την θέση του ρίχνοντας πάντα το φταίξιμο στους άλλους
- Μα πως μας φοβίζει ? τι μας λέει ? πως το καταφέρνει αυτό ? ........
- Και περιμένεις να σου απαντήσει ένας καθρέπτης ? ένα χαμόγελο μπορώ να σου χαρίσω και αυτό όταν ανακαλύψεις μια ενδιαφέρουσα ερώτηση σαν και αυτή
16-12-2010, 00:53 #19
- Πες μου κάτι μοναξιά μου , αφού είσαι ο καθρέπτης μου όπως λες γιατί με βλέπω από την μέση και πάνω ? και το υπόλοιπο σώμα μου γιατί είναι θολό ?
- Γιατί ο κάθε καθρέπτης , εστιάζει διαφορετικά , για παράδειγμα εγώ ως καθρέπτης μοναξιάς εστιάζω στην καρδιά και στο μυαλό σου , στο δίπλα δωμάτιο των αναμνήσεων βρίσκονται οι καθρέπτες των όσων έχεις γνωρίσει και αν θες να πάμε να ρίξουμε μια ματιά , μάλιστα θα σε καταλήξω με με κάποια τρικ που έχω
με την ιδιότητά μου ως καθρέπτης σου
- Με φέρνεις σε δύσκολη θέση , έχω να πάω καιρό εκεί και τις περισσότερες φορές βγαίνω στεναχωρημένος από το δωμάτιο των αναμνήσεων , δεν λέω πως δεν υπάρχουν και κάποιες ωραίες αλλά το αποφεύγω γιατί η κάθε ανάμνηση είναι σαν ντόμινο πέφτει η μία επάνω στην άλλη και στο τέλος ανάλογα με την τελευταία ανάμνηση , καλή η κακή πέφτει επάνω μου και με κάνει να νοιώθω ανάλογα , ε και όταν πηγαίνω είναι γιατί θέλω να αφήσω κάποια ανάμνηση και κοιτάξω τις προηγούμενες , ακριβός εκείνη την στιγμή , ξεκινάω το ντόμινο και πάει λέγοντας , και μετά άντε να τα ξαναβάλω σε μια σειρά , να ξανά αθροίσω , να επαληθεύσω , άστα σου λέω πίκρα και απογοήτευση , ταλαιπωρία σκέτη
- Ναι αλλά μαζί μου έχεις ξαναπάει ? άλλωστε μόνο εσύ μπορείς να τα ρίξεις σωστά ? και το σημαντικότερο , που είναι και η έκπληξή μου , βρίσκεται στους γύρο τοίχους του δωματίου και δεν το έχεις καν παρατηρήσει γιατί μαζί θα πάρουμε και το φως τις φαντασίας και είμαι σίγουρη πως θα ξετρελαθείς .................... έλα μην κάθεσαι και το σκέφτεσαι , άλλο να στο λέω και άλλο να το δεις και μόνος σου
- χμμμμ κανόνισε να αξίζει τον κόπο γιατί αν συμβεί αυτό που φοβάμαι , μην να το πάρεις ως απειλή αυτό που θα πω αλλά ως προειδοποίηση , η κάθε κακή ανάμνηση είναι χειρότερη και από τον κρύο βοριά και την πρώτη φορά που την ένοιωσα μου έδωσαν να πιω κάτι για να με ζεστάνει και να με κρατήσει ζεστό , μέχρι να καταλάβω πως τελικά σου κάνει χειρότερο κακό από το κρύο , πέρασε πολύς καιρός , αλλά στην απελπισία του ο άνθρωπός δοκιμάζει ότι του πουν , κάτι σαν τον ναυαγώ που τραβάει τα μαλλιά του νομίζοντας πως έτσι θα σωθεί
- Είμαι τόσο σίγουρη πως θα σου αρέσει ευχάριστα η έκπληξή μου που με το δάκρυ σου θα έχω να πίνω για πολύ καιρό
Άνοιξα την πόρτα που οδηγεί στο δωμάτιο των αναμνήσεων , ένας στενόμακρος διάδρομος που χωρούσε μόνο εμένα , πίσω μου ακολουθούσε η μοναξιά , δεξιά και αριστερά του διαδρόμου , φωτογραφίες δικές μου , κάθε μία από αυτές μου φέρνουν στον νου μου στιγμές που ούτε με χίλιες λέξεις δεν περιγράφονται , στο τέλος του διαδρόμου και μέσα απο ένα πέρασμα μόνο , να καταλήγει στο κέντρο του δωματίου και σαν να ήταν αρχαίο θέατρο , αλλά σε σπιράλ , ανοδικό , να είναι γεμάτο απο τα ντόμινο των αναμνήσεων , όλα τακτοποιημένα σε ίσες αποστάσεις και σε τάξη
- Φτάσαμε μοναξιά , και τώρα ? δεν πρόκειται πάντως να κοιτάξω καμία ανάμνηση γιατί ήδη σου εξήγησα τι θα συμβεί , λοιπόν ? για δείξε μου
- Κατ αρχήν έλα σιγά σιγά προς το μέρος μου , δεν βρίσκεται εκεί αυτό που θέλω να σου δείξω , είσαι και θρεφταράκι και με μιά απότομη κίνηση αργεί το κακό να γίνει ? λολ
Θα σου δείξω με το φως της φαντασίας τι βρίσκεται στους γύρο τοίχους
Η περιέργειά μου είχε φτάσει στο αποκορύφωμα , παρ όλα τα πειράγματα της δεν είπα τίποτε , μέχρι την στιγμή που μέσω ενός άλλου διαδρόμου με οδήγησε σε ένα άλλο χώρο που είχε με την σειρά του και άλλες εισόδους τριγύρω και που επάνω σε κάθε μία είσοδο είχε και μια επιγραφή
Μπήκαμε σε αυτή που έγραφε e-psychology , λες και βρισκόμουν στην μέση της σκηνής σε αρχαίο θέατρο , το περίεργο ήταν πως δεν υπήρχαν θεατές αλλά εκατοντάδες καθρέπτες , πάνω απο τον καθένα είχε και ένα όνομα
Θεοφανία , Arsi , Marina38 , Empneustηs , Triella , giwta , Πανος , Mariah , RainAndWind , Remedy , Arktos , recearcher , Soft , Αφωτεινη , sabb , Incect , john11 , και πολλοί άλλοι που λόγο τις απόστασης δεν έβλεπα
- Μην ντρέπεσαι Φευγάτε φώναξε δυνατά αυτό που θες να ρωτήσεις
- Γιατί δεν με αναγνωρίζω ? γιατί δεν μου αρέσει τίποτα όπως κάποτε ? τι έχω πάθει ? Σαν να μην φτάνουν όλα τα εμπόδια που υπάρχουν γύρο μας βάζω και δικά μου γιατί άραγε ?
Και τότε συνέβη το εξής αναπάντεχο , είδα τα σημάδια επάνω μου που μέχρι τότε δεν έβλεπα μόνο ένοιωθα , μια χαρμόσυνη λύπη με είχε κυριεύσει , και .......................
16-12-2010, 05:42 #20
16-12-2010, 10:45 #21
Μα πόσο όμορφα γράφεις και σε τι δρόμους σε πάει η φαντασία σου φευγάτε!
#αν είμαι καθρέφτης μέσα στους καθρέφτες, μπορώ να διαλέξω τι καθρέφτης θα είμαι?
Τότε δε θέλω να είμαι κάποιος μοντέρνος, ούτε καινούργιος, ούτε γυαλιστερός. Θέλω να είμαι ένας παλιός, με φθαρμένη τσίγκινη κορνίζα, με το ασήμι του πίσω φαγωμένο εδώ κι εκεί, με τη λάμψη του μαλακωμένη από το χρόνο. Θέλω να είμαι ένας καθρέφτης ευγενικός με το πρόσωπό σου και με το δικό μου πρόσωπο. Δε θέλω να σε τρομάζω με τη λάμψη μου, θέλω να σε κάνω να ονειρεύεσαι δίχως φόβο.
Αυτή είναι η δύναμη των εμπνευσμένων κειμένων, πως πέφτεις μέσα τους δίχως να θες να αντισταθείς. Γράψε μας κι άλλα...Καλημέρα φευγάτε.:)"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
12-02-2011, 23:32 #22
Και τότε συνέβη το εξής αναπάντεχο , είδα τα σημάδια επάνω μου που μέχρι τότε δεν έβλεπα μόνο ένοιωθα , για πρώτη φορά όλα συντονισμένα , εικόνα , ήχος , αίσθηση
Στάθηκα μπροστά σε έναν καθρέπτη , δεν ήταν κάποιος μοντέρνος, ούτε καινούργιος, ούτε γυαλιστερός.λίγο παλιός, με φθαρμένη τσίγκινη κορνίζα, με το ασήμι του πίσω φαγωμένο εδώ κι εκεί, με τη λάμψη του μαλακωμένη από το χρόνο, ένας καθρέφτης ευγενικός μέσα του είχε μια λάμψη που δεν έδειχνε την μορφή μου , μόνο σκιές μέσα στην λάμψη του , προσδιόριζαν το σχήμα του προσώπου μου , απ όσο μπορούσα να διακρίνω
Άπλωσα το χέρι μου επάνω του να διώξω την σκόνη και ...........κατατρόμαξα που ξαφνικά κάτι με άγγιζε στο πρόσωπο , για μια στιγμή έκανα να φύγω αλλά η περιέργειά μου ήταν ποιο δυνατή απο τον φόβο μου
Έκανα πάλι την ίδια κίνηση ποιο απαλά , σχεδόν διστακτικά και ........ ξανά η ίδια αίσθηση στο πρόσωπό μου , συνέχισα παρ όλη την ταραχή , μέχρι την στιγμή που άκουσα μιά φωνή μέσα απο τον καθρέπτη
- ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΜΕ ΣΚΟΥΠΗΖΕΙΣ ΆΜΑ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙΣ ΠΟΙΟ ΚΟΝΤΑ ΔΕΝ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΊΠΟΤΕ
Περιττό να σας πω που έφτασα με ένα σάλτο απο την τρομάρα μου , ίσως άσχετο αλλά άμα το ξανάκανα στους ολυμπιακούς αγώνες το χρυσό θα το είχα σίγουρο , η φωνή όμως μέσα απο τον καθρέπτη συνέχιζε να ακούγεται
-ΓΙΟΥ ΧΟΥΥΥ ΧΕΛΟΟΟΥΥΥΥ ΦΟΛΟΥ ΜΙΙΙΙ ΒΙΕΝΙ ΚΟΝ ΜΕ ΚΑΛΕΕΕΕΕ ΚΑΜ ΤΟΥ ΔΏΘΕ .....ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΤΙ ΓΛΩΣΣΆ ΝΑ ΜΙΛΆΕΙ ΕΤΟΥΤΟΣ ?
-Σε εμένα μιλάς ?
-ΟΧΙ ΚΑΛΕ ΣΤΟΥ ΑΓΟΡΙΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ ΠΩΣ ΤΟΝ ΘΕΛΩ ..........ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΦΥΣΙΚΑ ΕΔΩ ΕΣΥ ΜΙΛΑΣ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΞΙΑ ΣΟΥ , ΣΤΑ ΝΤΟΜΙΝΑ ΣΟΥ , ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΕ ΠΟΙΑ ΆΛΛΑ ΣΟΥ ΣΕ ΈΝΑΝ ΚΑΘΡΈΠΤΗ ΘΑ ΚΌΛΛΗΣΗΣ ?
Πλησίασα διστακτικά , στο πάνω μέρος έγραφε RainAndWind , αφού στάθηκα μπροστά του ξανά είπα μέσα μου μην φοβάσαι τις σκιές , ούτε το σκοτάδι , ούτε αυτό που θα δεις , ότι και αν είναι ζήσε το όσο ποιο έντονα μπορείς
-ΣΕ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΟΥ ΠΑΛΙ ΣΑΝ ΤΟ ΔΟΝΤΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΚΡΥΟ ΤΟ ΑΓΓΙΞΕΙ ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΦΙΑΧΤΟ .
13-02-2011, 02:10 #23
Εχεις αρχισει να συνηδειτοποιεις καποια πραγματα Φευγατε,εχεις αρχισει να θωρακιζεις τον εαυτο σου,ξυπνας απο τον ληθαργο και προσαρμοζεσαι σε μια διαφορετικη πραγματικοτητα.Μπορεις να βλεπεις πιο καθαρα,μπορεις ν΄αντεξεις αυτα που παλαιοτερα σε πονουσαν πολυ.Ξερεις οτι ποναει αλλα εισαι πιο δυνατος.
13-02-2011, 07:13 #24
Πατιναρισμένη μπρούντζινη κορνίζα και θαμπή επιφάνεια. Είναι μονάχα ο χρόνος που αναπνέει επάνω στην ύλη κι αυτό μη σε φοβίζει. Νοιώσε την υφή. Κάπως έτσι άφησες κι εσύ τα χνώτα σου επάνω σ’ ένα τζάμι κάποιο χειμωνιάτικο πρωί, ίσα ίσα για να χαράξεις με τ’ ακροδάχτυλα μια λέξη. Ονόματα. Και αδέσποτα-σφήνες που δε θα πάψουν ίσως και ποτέ τους να γαβγίζουν.
Όσο πεινάνε, όσο αισθάνονται τη δίψα.
Εσύ αυτιά τεντωμένα στο μουσικό του δρόμου.
Παίζει με το ακορντεόν του κάτω απ’ το παραθύρι σου μία ταραντέλλα. Θυμάσαι;
Γαβ άλφα, γαβ βήτα, γαβ, που όλο και πιο σπάνια ωμέγα.
Ένα ρο σου λείπει. Αυτό που σου αφήνει στη χούφτα κάθε ρό-δι που χωρίζεται στα δύο. Το άλλο αντανακλάται στον καθρέφτη.
Όχι τόσο κόκκινο και σα να έρχεται από κάποιο μακρινό του παρελθόντος κήπο. Μα και πάλι δικό σου κομμάτι και αυτό.
Και με δύο ρο, σκέφτομαι πως ίσως, όλο και πιο δύσκολο να γέρνει στο πλάι αυτή η ρημάδα η ισορροπία,
όλο και πιο σταθερά τα πόδια, κι ας έχουν και σημάδια.
Φευγάτε, σου το είπα, τελικά ξημέρωσα διαβάζοντάς σε..
Καλημέρες :)
13-02-2011, 09:35 #25
Τα ρω του έρωτα...
Τα κείμενα και των δυο σας είναι πανέμορφα φευγάτε και τρελό διαμάντι!
Να μας ταξιδεύετε συχνά.:)"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
13-02-2011, 10:02 #26
Έστρεψα το βλέμμα μου ποιο δίπλα επάνω ψιλά έγραφε Soft
Eισαι ο καθρέπτης μου ?
Tι βλέπω μέσα απο εσένα ?
Tι καθρεπτιζω για εσένα ?
Πώς γίνεται κάτι που με πονά κάθε φορά που το αγγίζω ακόμα και αν είναι δικό σου ?
-Bλεπεις κατι που ισως εσυ δεν εχεις ,και ισως να ηθελες δυναμη προσφορα που σημαινει χαρα ,ανοιγμα μαλακωμα ικανοποιηση πεισμα ,αλλαγη θεληση για ανατρωπες
Καθρεπτιζεις
ενα πλεχτο πoυ το εχεις φορεσει πολυ καιρο ,και παρολο που αρχιζουν να φευγουν οι ποντοι του και να ξηλωνεται ,και να μη σου προσφερει αλλο αυτο που σου προσφεραι ΑΣΦΑΛΕΙΑ ας πουμε
επιμενεις να το φορας ,απο συνηθεια ,και γιατι νομιζεις οτι αλλο πλεχτο δεν θα μπορει να σου προσφερει την ασφαλεια αυτου που φορας τοσα χρονια Ο τρομος και ο φοβος του αγνωστου.
,και οι καθρεφτες ,που ακομα και μπροστα τους να σταθουμε γυμνοι θα βλεπουμε μεσα τους την αντανακλαση του εαυτου μας παραμορφωμενη ,γιατι ετσι θελουμε ετσι μας βολευει , ,γιατι εχουμε ντυσει τα ματια μας ,με την εικονα του παρελθον τος της συνηθειας και της επαναληψη ς Δυσκολα φευγεις απο αυτα που θεωρεις μεχρι τωρα κεκτημενα δικα σου και περιουσια σου.
Και οταν θα πεταξουμε ολα τα παραπανω και σταθουμε μπροστα χωρις ολες αυτες τις αυτοπροβολες και με γυμνια αληθινη θα τρομαξεις στη αρχη ,και θα πισωγυρναμε αλλα ,οχι παντα και απαραιτητα απο φοβο μονο ,αλλα γιατι θα εχουμε χασει κατι το οικειο που γνωριζαμε ,και μπαινουμε σε αλλες αντανακλασεις βλεπουμε και πισω απο το καθρεπτη ,και αυτες τρομαζουν ,και μας δινουν μια πικρη γευση sto στομα
Δες το αλλιως σαν σε ενα μερος που δεν γνωριζεις καθολου , Ειμαι σιγουρη οτι μια αγωνια θα την εχεις ,και μια ανησυχια ,μηπως δεν το βρεις ,και ισως απο τη προηγουμενη να ανοιξεις και κανενα χαρτη ,να σιγουρευτεις την πορεια που θα ακολουθησεις
αλλα μεχρι να φτασεις στη πορτα και να παρκαρεις ,θα εισαι στο δρομο ,και αναλογα ποσο μακρυς ειναι ο προορισμος σου .......
Αλλα ξερεις να οδηγας ,και ξερεςι να προσανατολιζεσαι
13-02-2011, 10:26 #27
Ξέρεις φευγάτε..
όσο ευαίσθητος κι αν είναι κάποιος, όσο κι αν πονάει, όσο εγκλωβισμένος αν νιώθει σε μία κατάσταση, όσο κι αν αναζητάει κάποια πράγματα αλλά δεν υπάρχει κάποιος να του τα δώσει..έρχεται η στιγμή της συνειδητοποίησης που εκεί παίρνει αποφάσεις. Συμφωνώ απόλυτα με το ποστ της γιώτας.
Mετά την μπόρα πάντα βγαίνει το ουράνιο τόξο. ;)
13-02-2011, 10:51 #28
Απο το στόμα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!καλά πληκτρολόγιό σου , και στην νεόκτιστη συνειδητοποίησή μου
Ξέρεις αυτό που δεν ξέρω ,,,,ακόμα ,,,,,, αλλά που θα μου πάει θα το ανακαλύψω
Είμαι σίγουρος ποια , τα λόγια σας είναι σαν φάροι μακρινοί , αυτή την φορά δεν θα το ρίξω στα βράχια
13-02-2011, 11:06 #29
Η γνώση που με κερνάς είναι απόσταγμα του ποιο πολυτίμου και δυσεύρετου νέκταρ και που τελικά είναι μύθος που λένε πως είναι προνόμιο των θεών
Είμαι βέβαιος πως δεν είμαι ο μόνος που το πιστεύει αυτό
Κάποια στιγμή η βροχή θα σταματήσει , αυτό περιμένω , και μετά θα μαζέψω όσα περισσότερα ΡΟ μπορώ , μπορεί να μου έχουν τελειώσει τα δικά μου , αλλά χάρη στο κέρασμα σας θα την βγάλω και αυτή την φοράLast edited by fevgatos67; 13-02-2011 at 14:08.
14-02-2011, 11:17 #30
Φεγατε μου..τωρα μολισ διαβασα το αποσπασμα που εγραψεσ..ο σαββ εχει πολυ δικιο..αλλα κατα τα αλλα ειναι πολυυυυυ ομορφο , ενδιαφερον , και σε περνει μαζι σου..
σε ευχαριστω..να συναιχισεισ να γραφεισ..αληθεια στο λεω.. αυτη η φυσικοτητα που βγαζουν οι λεξεισ σου εινια οτι πρεπει.. θα το αγοραζα το βιβλιο σου:)
οσο για το α γυμνασιου.. πρεπει να σου πω ενα μεγααααααααααααααααααααλο μπραβο.. γιατι πααρα πολλα ατομα που εχουν τελειωσει και την 3τη λυκειου αντιμετοπιζουν θεματα συνταξησ , γραμματικησ και φυσικα ορθογραφιας..
θα σου πω μονο πωσ πολυυυυυυυ πολυυυ συχνα ειδικα στο εξωτερικο οι συγγραφεισ παιρνουν εναν γραμματεα στον οποιο υπαγορευουν και εκεινοσ γραφει.. και γιαtι οχι τον συμβουλευεται..:):):)
πολλα μπραβο και συναιχισε να γραφεις!!!!...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία