Results 1 to 8 of 8
Thread: [enter brain here]
-
18-10-2010, 18:15 #1
[enter brain here]
Θέμα: Τα Ζώα με τη λοβοτομή
Δημοσιογράφος: Ραχούλα
Βοσκός-Ποιητής: Ποδάρας
Ρ: Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε την συνέντευξη. Τι είδους ποιητής είσαι; Καβαφικός ή πεζός;
Π: Δεν γνωρίζω. Ποτές δεν με βάπτισα ποιητή. Βοσκός είμαι και γράφω ποιήματα η κείμενα στον ελεύθερο μου χρόνο.
Ρ: Έχεις πολύ ελεύθερο χρόνο;
Π: Ναι, το κοπάδι μου βελάζει και εγώ παίρνω τη γλίτσα και κάνω μπρρρρρ, αυτά τρομάζουν και πηγαίνουν εκεί που τους δείχνω με την γλίτσα. κάθονται τρώνε χορταράκι και όταν φάνε τα βάζω πάλι πίσω στο μαντρί. Πηγαίνω έπειτα στο καλύβη μου και ανοίγω το κουτί. Ηλεκτρονικό υπολογιστή, λογιστή κάπως έτσι το λένε νομίζω.
Ρ: Υπολογιστή. Χρησιμοποιεί αλγόριθμους σε κυκλώματα και μέσω των ηλεκτρικών φορτίων παράγει ψηφιακή εικονικότητα και ήχους.
Π: Ναι, αυτό εννοώ. ΗΥ. Έχει και τηλεόραση, ραδιόφωνο και πολλά ακόμα μέσα μαζικής επικοινωνίας.
Ρ: Μόνο στο καλύβι έχεις ΗΥ;
Π: Έχω και στη παράγκα μου λίγο πιο δίπλα από το ψαροχώρι. Έχω και εκεί ΗΥ.
Ρ: Άρα ή θα είσαι μπροστά από τον ΗΥ ή στον βοσκότοπο, για περίμενε όμως εσύ μου είπες πως μένεις σε ψαροχώρι.
Π: Πράγματι, μένω σε ψαροχώρι, δεν καλλιεργούμε σίτο αλλά επειδή δεν έχει και πολύ ψάρι, και οι ψαράδες είναι πολύ πηγαίνω δίπλα από το ψαροχώρι ή βγαίνω βόλτα στον βοσκότοπο που είναι δίπλα από το κοτέτσι.
Ρ: Μισό λεπτό άνθρωπε μου. Τι κάνεις δεν κατάλαβα, έχεις κοτέτσι και ταΐζεις κότες, βόσκει πρόβατα ή ψαρεύεις. Με έχεις μπερδέψει ομολογουμένως.
Π: Είπαμε, είμαι ένας βοσκός που μένει σε ένα ψαροχώρι, δίπλα από το κοτέτσι και γράφω ποίηση ή πεζό λόγο στον ελεύθερο μου χρόνο. Να αν δεν με πιστεύεις έχω εμπνεύσει πολλούς φίλους μου βοσκούς να γράψουν τα δικά τους ποιήματα.
Ρ: Κανένας δεν σε αντιγράφει, αλλά αφού είπαμε εσύ είσαι βοσκός τι σε νοιάζει αν η ποίηση σου είναι πηγή έμπνευσης για όσους είναι ποιητές στον ανελεύθερο τους χρόνο;
Π: Δεν με νοιάζει, μου αρέσει να δίνω τροφή για λόγο, να γράφω στα πρόβατα μου και αυτά να βελάζουν και να κάμουν μπέεεεεεε. Το περίεργο είναι πως τα πρόβατα αυτά ενώ βελονιάζουν και λένε μπεεεεεεεε, καταλαβαίνουν πολύ καλά τι γράφω.
Ρ: Μισό λεπτό. Περίμενε. Ένα ένα. Λες πως είσαι βοσκός και ότι στον ελεύθερο σου χρόνο γράφεις κείμενα, και ότι σου αντιγράφουν τα κείμενα άλλοι βοσκοί, άλλοι ποιητές που δεν έχουν ελεύθερο χρόνο ή τι , δεν καταλαβαίνω. Τρελός είσαι άνθρωπε μου;
Π: Βοσκός είμαι. Φωνάζω στα πρόβατα και αυτά κάνουν μπεεεεεεε.
Ρ:Δώσε μου ένα παράδειγμα για να καταλάβω τι εννοείς με την υπόνοια περί αντιγραφής.
Π: Να για παράδειγμα, χθες φώναξα σε ένα πρόβατο \"μπίρι μπίρι\" και του έδειξα με την γλίτσα που να πάει και αυτό άρχισε να γαβγίζει.
Ρ: Γάβγισε το πρόβατο;
Π: Ε, ναι, γάβγισε το καημένο.
Ρ: Μήπως ήταν κάνας σκύλος που πεινούσε και μπήκε στο κοπάδι για να φάει κάνα πρόβατο;
Π: Δεν μπόρεσα να δω, ήταν πολύ σκοτεινά.
Ρ: Για να καταλάβω δηλαδή, βοσκέ ποιητή. Διαβάζεις κείμενα ή \"ποιήματα\" στα γαλλικά στα πρόβατα και αυτά δεν κάνουν πάντα μπεεεεεεεε;
Π: Ναι, αυτό ακριβώς λέω. Νομίζουν ότι δεν είναι πρόβατα. Δυσκολεύονται να αναγνωρίσουν την φάτσα τους στον καθρέπτη.
Ρ: Χάχα, είσαι κωμικός ποιητής εσύ. Τι μας λες μπρε? Γράφεις κείμενα για να τα διαβάσουν ή να τα ακούσουν πρόβατα τα οποία νομίζουν πως δεν είναι πρόβατα; Τι άλλο θα ακούσω Θεέ μου...
Π: Ναι, ούτως η άλλως λύκοι δεν έρχονται στο κοπάδι. Οι λύκοι βρίσκονται ψηλά στα βουνά, ρίχνουν καμιά κλεφτή ματιά και παραγγέλνουν πρόβατα άπω εμάς τους βοσκούς, ψάρια από τους ψαράδες, γάλα από τους γελαδάρηδες, κάνα αυγό από τις κότες άντε και κάνα ποίημα από τους ανελεύθερους ποιητές.
Ρ: Ποίοι είναι οι ανελεύθεροι ποιητές;
Π: Οι ανελεύθεροι ποιητές δεν είναι ούτε βοσκοί, ούτε ψαράδες, ούτε κότες. Είναι ταλαντούχοι άνθρωποι που τρέφουν έμπνευση από τις κότες, τα ψάρια και τα πρόβατα και εν τέλη ότι έχει σχέση με το χωριό.
Ρ: Μάλιστα. Κατάλαβα. Γιατί είναι ανελεύθεροι είπαμε;
Π: Γιατί έχουν μάτια να δούνε, αυτιά να ακούσουνε και σώμα μερικοί.
Ρ: Σώμα, Ε;
Π: Ναι, σώμα. Πως λέμε στόμα.
Ρ: Χμ, ενώ θα έπρεπε να με προβληματίσουν τα λόγια σου τα βρίσκω πολύ διαφωτιστικά. Σαν τα φώτα της πόλης ένα πράμα.
Π: Δεν ξέρω από πόλη. Είπαμε βοσκός είμαι. Τι είναι η πόλη Ραχούλα μου;
Ρ: Η πόλη είναι κι αυτή σαν ένα χωριό αλλά οι άνθρωποι εκεί νομίζουν πως δεν είναι άνθρωποι.
Π: Μπρε τι μας λες βρε Ραχούλα μου; και τι νομίζουν πως είναι;
Ρ: Να χθες πήρα συνέντευξη από κάποιον που νόμιζε πως ήταν πουλί και νόμιζε πως αν πηδήξει από το βουνό θα μπορούσε να πετάξει. Άλλος μια φορά νόμιζε πως ήταν γουρούνι και όταν γελούσε προσομοίαζε τον ήχο του γουρουνιού. Ξέρεις πως ακούγονται μερικοί όταν γελάνε. Τι να σου πω. Ξέρεις τι εννοώ αφού και εσύ κάνεις παρέα με ζώα.
Ρ: Διάλειμμα ενός ημιώρου. Θα επανέλθω με περισσότερες ερωτήσεις. Σε ευχαριστώ για το διαφωτιστικό σου λόγο βοσκέ ποιητή. [τρομάρα μας]
Π: Μπρρρρρρ.
*Η παραπάνω συνέντευξη δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Φανταστικές Συνεντεύξεις του μήνα Οκτώβρη.
- 18-10-2010, 20:25 #2
Το μέλος αποκλείστηκε από το φόρουμ.
Pou_Zoume, απαγορεύονται τα διπλά-προφίλ και εσύ ήδη είσαι στο τρίτο (αν όχι στο 50ο).
18-10-2010, 21:19 #3
ορίστε? είμαι πολύ καλός σε τι?
πιθανές απαντήσεις που μπορώ να σκεφτώ:
1-πολύ καλός στην αφήγηση
2-πολύ καλό παιδί
3-πολύ καλός στα copy-paste
4-πολύ καλός
5-πολύ καλός γεωργός
6-πολύ καλός φτου σκουλικομερμυγκοτρυπα
πολύ καλός σε τι? please tell me. αν δεν μου πεις θα πω φτου σκουλικομερμυγκοτρυπα ξανα. ;)
19-10-2010, 00:53 #4
wow, τι του κανατε του παιδιου βρε? αληθεια τοσο καθαρη εχετε τη συνειδηση σας και δεν σας καιγεται καρφακι;;;;
19-10-2010, 16:11 #5
Insect,
και συ την ίδια ip έχεις με τον \"poy_zoume\" και τον \"Είσαι.Μέγας \".
Αν δεν είσαι ο αδελφός του αδελφού σου, το να συνομιλείς με τον εαυτό σου, δεν ξέρω εσένα τι σου λέει, εμένα κάτι μου θυμίζει και επίσης μου φαίνεται ασεβές προς τα υπολοιπα μέλη που συμμετέχουν στα θέματα σου και αγνοούν ένα τέτοιο παρασκήνιο.Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.
19-10-2010, 16:56 #6
δεχομαι την παρατηρηση και απο εδω και περα θα χρησιμοποιω μονο το ψευδωνυμο insect οποτε θελησω να κανω log-in στο forum του e-psychology.
19-10-2010, 17:07 #7
σε ευχαριστώ.
Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.
23-10-2010, 04:47 #8
. Απίστευτο πρώτη φορά το βλέπω αυτό σε φόρουμ. Well Done NikosD Respect to e-psychology.gr/
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....