Results 31 to 45 of 59
-
19-10-2010, 19:48 #31
Originally posted by fevgatos67
Να αγόραζα η να κατασκεύαζα απο μόνος μου ακόμα καλύτερα ( μιας που κατέχω την τέχνη ) την μηχανή που ονειρεύομαι και να έκανα ταξίδια και να γυρνούσα τον κόσμο η όπου υπάρχει δρόμος
Να κατέγραφα τις εμπειρίες και μαζί με τι φωτογραφικό υλικό να έβγαζα τα προς το ζην απο περιοδικά μοτοσικλέτας η απο άλλα περιοδικά ανάλογου ενδιαφέροντος
Adzik μου έφτιαξες την διάθεση και μόνο που το φαντάζομαι ................βρουνκ βρουνκ.............γειααααααα..... .
xeexexe
..το ηξερα πωσ θα σασ αρεσε.. κι εμενα μου φτιαχνει την διαθεση:):):):
πρεπει να ονειροπολουμε πιο συχνα..ειναi και δωρεαν..κανει και καλο..χεχεχεχεχ:):):):)...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
- 19-10-2010, 20:12 #32
Τεμπελης , εισοδηματιας ή κατι παρεμφερες παλι δεν θα με χαλαγε και να περναω την ωρα μου με τα χομπι μου . Δεν θα με χαλαγαν και μερικα εκατομμυρια ευρω καταθεσεις να τρωω απο τα ετοιμα:)
Ας εκανα μετα οτι επαγγελμα γουσταρα για....αναψυχη λολ.
Ο λογαριασμος τραπεζης μου για οποι/ον/α θελει να συνεισφερει στο ονειρο μου να γινει πραγματικοτητα ειναι:
Keep_sending_money_678-8888-7776-5555-5555[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
19-10-2010, 21:17 #33
και λουλουδια
20-10-2010, 01:44 #34
αααααα τελεια!!!!!!!!!!!να κανεις ενα τοπικ να βαλεις μεσα τι εχεισ ζωγραφισει!!!θα βαλω κ εγω!!!!!!!!!!θελεις?
I m a Good Person With Bad Attitude
20-10-2010, 01:47 #35
οχι. αν θες να ανταλλαξουμε ζωγραφιες μεταξυ μας prive ok. ειδαλως δεν θα μπω στην λογικη του διαγωνισμου ζωγραφικης για παιδια!
20-10-2010, 07:51 #36
me-vs myself αν θελεισ να μασ δειξεισ ζωγραφιεσ εχουμε ανηξει θεμα το\'\' τι δημιουργησαμε σημερα\'\' θα χαρουμε πολυ να δουμε:):):)
kalhmera.....Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
20-10-2010, 10:13 #37
insect,καλημέρα.Σε ένα σου thread είχες γράψει πως οι άλλοι σε βλέπουν ως εχθρικό άτομο.Κοίτα την απάντηση που έδωσες στη me_vs και αναρωτήσου πως θα σε βλέπει αυτή κρίνοντας από την απάντησή σου.Αν θέλεις να το κάνεις φυσικά.
Πώς θα ήταν η ανάλογη απάντηση με φιλική διάθεση,άρα και φιλικό τόνο;
(δε θέλω να σε καθοδηγήσω,σκέψου απλά αν το θες λίγο πάνω σε random επιθετικότητα που βγάζεις,το γιατί σου βγαίνει έτσι,αν μπορείς να κάνεις κάτι γι αυτό,τι ακριβώς μπορείς να κάνεις γι αρχή,έτσι).Δίχως παρεξήγηση.:)"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
20-10-2010, 11:40 #38
Originally posted by RainAndWind
insect,καλημέρα.Σε ένα σου thread είχες γράψει πως οι άλλοι σε βλέπουν ως εχθρικό άτομο.Κοίτα την απάντηση που έδωσες στη me_vs και αναρωτήσου πως θα σε βλέπει αυτή κρίνοντας από την απάντησή σου.Αν θέλεις να το κάνεις φυσικά.
(δε θέλω να σε καθοδηγήσω,σκέψου απλά αν το θες λίγο πάνω σε random επιθετικότητα που βγάζεις,το γιατί σου βγαίνει έτσι,αν μπορείς να κάνεις κάτι γι αυτό,τι ακριβώς μπορείς να κάνεις γι αρχή,έτσι).Δίχως παρεξήγηση.:)
ζουμε σε μια εποχη κακολαγνειας, επικυνδυνα πραγματα για την επιβιωση του ανθρωπου αυτο. σταματας να πονας και νομιζεις πως εχεις θεραπευτει αλλα το παιχνιδι το χανεις απο την στιγμη που θα μπεις σε λογικες ζωα & ανθρωποι. και τα μπριζολακια αισθηματα εχουν και οι τσουκνιδες και οτιδηποτε σου δινει αισθηση οταν το αγγιζεις. αιντε φταιω και γω που συγκρινα τον ανθρωπο με το γαιδουρι. καμια σχεση τα γαιδουρακια και τα αλογα που καποτε μας κουβαλουσαν ειναι κλασεις ανωτερα. ιππικο does not exist anymore. τα φαγαμε φαινεται.
20-10-2010, 12:03 #39
Σου ζητώ συγγνώμη εάν σε έθιξα.Δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου.Όμως τα υπόλοιπα ήταν αχρείαστα.Δε χρειάζεται τόση ανάλυση για κάτι τόσο απλό όσο μία παρεξήγηση του αλλότριου χιούμορ.Ούτε αναφορές σε μπριζολίτσες ούτε τίποτε άλλο.;)
Anyway,whatever suits you."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
20-10-2010, 12:53 #40
δεκτη η συγνωμη. δεν τρεχει τιποτα ουτως η αλλως. λοιπον σημερα πρωτοτυπισα. ηπια ασπρο τσαι αντι για καφε. ασχετο βεβαια με το θεμα αλλα κουβεντα να γινεται.
20-10-2010, 12:55 #41
οχι ρε ασ το παιδι να ξηγηθει οπως νιωθει τον καταλαβαινω εγω. στειλε u2u να μ δει3εις!!!
20-10-2010, 12:56 #42
αυτο το τι δημιουργησαμε σμρ που ειναι?
20-10-2010, 13:08 #43
Originally posted by insect
Originally posted by RainAndWind
(δε θέλω να σε καθοδηγήσω,σκέψου απλά αν το θες λίγο πάνω σε random επιθετικότητα που βγάζεις,το γιατί σου βγαίνει έτσι,αν μπορείς να κάνεις κάτι γι αυτό,τι ακριβώς μπορείς να κάνεις γι αρχή,έτσι).Δίχως παρεξήγηση.:)
ζουμε σε μια εποχη κακολαγνειας, επικυνδυνα πραγματα για την επιβιωση του ανθρωπου αυτο. σταματας να πονας και νομιζεις πως εχεις θεραπευτει αλλα το παιχνιδι το χανεις απο την στιγμη που θα μπεις σε λογικες ζωα & ανθρωποι. και τα μπριζολακια αισθηματα εχουν και οι τσουκνιδες και οτιδηποτε σου δινει αισθηση οταν το αγγιζεις. αιντε φταιω και γω που συγκρινα τον ανθρωπο με το γαιδουρι. καμια σχεση τα γαιδουρακια και τα αλογα που καποτε μας κουβαλουσαν ειναι κλασεις ανωτερα. ιππικο does not exist anymore. τα φαγαμε φαινεται.
αν στο εχουν ξανα πει..σκεψου το.. ισωσ αλλαζοντασ τονο..να αλλαξει η ζωη σου:):):)...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
20-10-2010, 13:09 #44
me vs myself..θα το βαλω πανω πανω οκ το θεμα..για να το βρεισ:)
...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
20-10-2010, 13:10 #45
Originally posted by insect
οχι. αν θες να ανταλλαξουμε ζωγραφιες μεταξυ μας prive ok. ειδαλως δεν θα μπω στην λογικη του διαγωνισμου ζωγραφικης για παιδια!
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση