Results 16 to 30 of 59
-
18-10-2010, 23:35 #16
Originally posted by pad
Originally posted by Θεοφανία
Εγώ θα ήθελα να είχα πολλά κτήματα, να καλλιεργούσα τα πάντα και να ζούσα από αυτό.
(προτιμω το 20 στρεμμάτων κτήμα μου να είχε θεα στη θάλασσα)...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
- 18-10-2010, 23:39 #17
Originally posted by Adzik
Originally posted by pad
Originally posted by Θεοφανία
Εγώ θα ήθελα να είχα πολλά κτήματα, να καλλιεργούσα τα πάντα και να ζούσα από αυτό.
(προτιμω το 20 στρεμμάτων κτήμα μου να είχε θεα στη θάλασσα)
Θα κανουμε τρελλη παραγωγή γιατί η ρεμ είναι παιδί της φύσης και θα σκάβει όλη μέρα..:ρ
χεεχεχ..
19-10-2010, 01:12 #18
εγω εχω μια δουλίτσα , μόνο αυτή μου έχει μείνει αφού η γκόμενα με παράτησε εδώ και καιρό αλλά τα τελευταία χρόνια, ειδικά τους τελευταίους μήνες, δεν τα πάω καθόλου καλά. την αγαπάω πολύ τη δουλειά μου και δίνω όλο μου τον εαυτό με όσες δυνάμεις έχω αλλά ο ανταγωνισμός ειναι πολύς και μερικοί είναι κλάσεις ανώτερες πιο έμπειροι από μένα. σιγά σιγά άρχισαν να με προσέχουν βέβαια και οι ανταγωνιστές μου αλλά εγώ τους αγαπάω κι ας με στείλουν στον δρόμο. μουτσ!
19-10-2010, 09:28 #19
υποθετικα μιλαμε βρε insect... αλλα κουραγιο και παλι.. τι να κανεισ.. ετσι ειναι ο ανταγωνισμοσ..σκληροσ..σε καταλαβαινω..
...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
19-10-2010, 11:16 #20
Εγώ θα ήθελα να είμαι μπαλλαρίνα στo New York City Ballet ή στo Bolshoi. Είναι ό,τι πιο άπιαστο μπορώ να σου πω αφού ξεκίνησα μπαλέτο πολύ μεγάλη (στα 20 γιατί το είχα μεγάλο απωθημένο) και δεν μπορώ να πω ότι έχω κανένα ιδιαίτερο ταλέντο. Επίσης, έχοντας συμμετάσχει σε μια δυο ερασιτεχνικές παραστάσεις δεν νομίζω ότι θα άντεχα το σκληρό πρόγραμμα. Μιλάμε για απίστευτες ώρες προετοιμασίας στις οποίες επαναλαμβάνεις ξανά και ξανά τις ίδιες κινήσεις μέχρι να τις τελειοποιήσεις. Αλλά το συναίσθημα που νιώθεις πάνω στην σκηνή δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο...
19-10-2010, 11:32 #21
Βιολογος..... Αυτο που σπουδαζω δηλαδη! :P Η ερευνα ειναι πολυ ενδιαφερουσα, αλλα πρεπει πραγματικα να το θελεις, γιατι τρωει πολυ χρονο... Και φυσικα, δεν ασχολεισαι παντα με κατι που σε ενδιαφερει. :(
19-10-2010, 13:04 #22
Psycholinguistics.Ή μπαργούμαν.:P
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
19-10-2010, 14:39 #23
Psycholinguistics or psychology of language is the study of the psychological and neurobiological factors that enable humans to acquire, use, comprehend and produce language. Initial forays into psycholinguistics were largely philosophical ventures, due mainly to a lack of cohesive data on how the human brain functioned. Modern research makes use of biology, neuroscience, cognitive science, linguistics, and information theory to study how the brain processes language. There are a number of subdisciplines with non-invasive techniques for studying the neurological workings of the brain; for example, neurolinguistics has become a field in its own right.
πολυ ωραιο..προτοτυπο..
εμενα και νευρολογοσ θα μου αρεσε να ημουν..αλλα νομιζω μονο πειραματικοσ-ερευνητης .. οχι απο αυτουσ που δινουν φαρμακα και εξεταζουν.....Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
19-10-2010, 15:11 #24
Originally posted by insect
εγω εχω μια δουλίτσα , μόνο αυτή μου έχει μείνει αφού η γκόμενα με παράτησε εδώ και καιρό αλλά τα τελευταία χρόνια, ειδικά τους τελευταίους μήνες, δεν τα πάω καθόλου καλά. την αγαπάω πολύ τη δουλειά μου και δίνω όλο μου τον εαυτό με όσες δυνάμεις έχω αλλά ο ανταγωνισμός ειναι πολύς και μερικοί είναι κλάσεις ανώτερες πιο έμπειροι από μένα. σιγά σιγά άρχισαν να με προσέχουν βέβαια και οι ανταγωνιστές μου αλλά εγώ τους αγαπάω κι ας με στείλουν στον δρόμο. μουτσ!
19-10-2010, 15:19 #25
Να αγόραζα η να κατασκεύαζα απο μόνος μου ακόμα καλύτερα ( μιας που κατέχω την τέχνη ) την μηχανή που ονειρεύομαι και να έκανα ταξίδια και να γυρνούσα τον κόσμο η όπου υπάρχει δρόμος
Να κατέγραφα τις εμπειρίες και μαζί με τι φωτογραφικό υλικό να έβγαζα τα προς το ζην απο περιοδικά μοτοσικλέτας η απο άλλα περιοδικά ανάλογου ενδιαφέροντος
Adzik μου έφτιαξες την διάθεση και μόνο που το φαντάζομαι ................βρουνκ βρουνκ.............γειααααααα..... .
19-10-2010, 15:29 #26
ποσο θα μου αρεσε να ειχα μια φαρμα τεραστια που να ειχε ολα τα ζωα που υπαρχουν στην ελληνικη κτηνοτροφια, και να ασχολιομουν με αυτο καθε μερα.. :)
19-10-2010, 15:37 #27
κατι σε χορευτρια ηθελα παντα.............
στην χειροτερη στριπτιτζου να βγαζω κ τα προς το ζην ευκολοτεραI m a Good Person With Bad Attitude
19-10-2010, 17:00 #28
ενταξει, βρεθηκα εκτος θεματος για να πω τον πονο μου. βασανα, βασανα.
λοιπον σε απαντηση στο ερωτημα τι δουλεια θα θελατε να κανετε (οτιδηποτε) πιθανως να επελεγα να γινω ζωγραφος στην εξοχη, να ζωγραφιζω οτι βλεπω και να ευχαριστω τον παντοδυναμο κι ας μην τον καταλαβαινω.
19-10-2010, 18:51 #29
ξερεις να ζωγραφιζεις?????μαρεσει πολυ η ζωγραφικη αν κ δν κανω τοπια κανω περιεργα πραγματα.
αυτο περισσοτερο σαν χομπι μ κανει ομως αν δν εισαι διααασημος ζωγραφος καταληγεις στην πλακα να ζωγραφιζεις τουριστες.I m a Good Person With Bad Attitude
19-10-2010, 19:38 #30
οχι δεν ξερω να ζωγραφιζω φυσικα τοπια, ουτε εχω σπουδασει ζωγραφικη. ξερω ομως να ζωγραφιζω προσωπα, δρακους και ιπποτες.
Σχιζοσυναισθηματική διαταραχή και αγωγή.
25-06-2025, 19:04 in Σχιζοσυναισθηματική Διαταραχή