Ζαχαρενιος ερωτας
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 36
    Senior Member

Ζαχαρενιος ερωτας

Παντα μου αρεσαν οι γλυκες γευσεις αλλα τελευταια εχω παθει ζαχαρο-εξαρτηση.Κοινως μου λειπει η ζαχαρη δηλ.δεν με φτανει αυτη που παιρνω κ αρχισα να αυξανω την ποσοτητα στον καφε απο 1 κουταλακι σε 1.5 μετα 2 μετα 2.5 κ ολο νοιωθω με το που ξυπναω την αναγκη να φαω κατι γλυκο.ΗΕΕΕΕLP!!Βαδιζω στο ολισθηρο μονοπατι του ζαχαροκαλαμου.Χτες ημουνα σε μια προβα με φιλους κ τοσκασα κ καλα για να παρω νερο.Χτυπησα ενα καπουτσινο με σαντιγυ για να γινει πιο γλυκο-πραγμα που ποτε δεν εκανα πριν-και γυρισα πισω κυρια.Τι να κανω;Φρουτα τρωω αρα περνω φρουκτοζη.

Senior Member
    δοκιμασε 1 κουταλιτσα μελι οταν νιωθεις την αναγκη για κατι γλυκο- κ το καλο ειναι οτι με το μελι δε θα νιωθεις αυτη την αναγκη συνεχεια, αλλιως η συμβουλη δε θα χε νοημα, σωστα?
    :P(προλαβα τυχουσες αποριες σου πιστευω )

Senior Member
    Μην ανησυχεις τρωω ΚΑΙ μελι να μη με ματιασω

Senior Member
    φτου,φτου τοτε , μη σε ματιασω κ εγω :P

Senior Member
    Τι ωραιο τιτλο που εβαλες στο θεμα!:love:

επειδη και εγω λατρευω τα γλυκα οταν ερχεται πια η μερα που βλεπω οτι δεν μπορω να αντισταθω απο την επομενη κοβω μαχαιρι ολα τα γλυκα,μελι,ζαχαρη,ασπρο αλευρι,φρουτα.Τουλαχιστον για 4-5 μερες στις οποιες τρωω παρα πολλα λαχανικα,αυγα και ψαρι

Senior Member
    Originally posted by forty

επειδη και εγω λατρευω τα γλυκα οταν ερχεται πια η μερα που βλεπω οτι δεν μπορω να αντισταθω απο την επομενη κοβω μαχαιρι ολα τα γλυκα,μελι,ζαχαρη,ασπρο αλευρι,φρουτα.Τουλαχιστον για 4-5 μερες στις οποιες τρωω παρα πολλα λαχανικα,αυγα και ψαρι
    προμελετημενο το "εγκλημα"
    χαχαχαχα

Senior Member
    :lol::lol:

Senior Member
    Τελικα το γλυκο ειναι ενα βαρομετρο γιατι μετα το γλυκο θα ερθει το αλμυρο.Αυτο που συνειδητοποιω ειναι οτι εχω αρχισει και βαριεμαι τη διατροφη τις σαλατες την προσοχη κ αυτο δεν ξερω πως να το χειριστω γιατι ουτε θελω να παρω πισω κιλα ουτε να συνεχισω ετσι.(να βαριεμαι)Ωχ :thumbdown:

Senior Member
    μπορεις να μαγειρευεις με περισσοτερη φαντασια,να τρως καινουριες γευσεις!!!
    πχ κοτοπουλο με σαλτσα μουσταρδας και φυστικια αιγινης τριμμενα,τετοια πραγματα.

Senior Member
    lessing μια καλη ιδεα για το χειμωνα ειναι οι σουπες,και σε χορταινουν και μπορεις να εχεις ποικιλια στη γευση,καθε μερα κατι αλλο.Το ιδιο με τα λαχανικα,εγω μολις χειμωνιαζει αντι να τα φαω σαλατα τα σωταρω με λιγο λαδι και ριχνω μετα μεσα τυρι και ετσι εχεις ενα ζεστο ευκολο φαγητο που καθημερινα μπορει να ειναι διαφορετικο προσθετοντας μεσα λιγα φυστικια οπως ειπε η alexandrita η τυρι τριμμενο η λιγο ζαμπον η σουσαμι,οτι μπορεις να φανταστεις

Senior Member
    Ευχαριστω.Αν και σας ομολογω οτι η μαγειρικη κ εγω δεν εχουμε ουτε τυπικες διπλωματικες σχεσεις οι πρεσβειες μας ειναι κλειστες.Αυτη με κοιταζει απο το βαθρο της υπενθυμιζοντας μου οτι ειμαι μια μειοψηφια και γω της πεταω στα μουτρα προσβολες τυπου:δεν τη βρισκω μαζι σου προτιμω το σινεμα.Αφηστε τα ενα δραμα η σχεση μας.Το μονο πραγμα που μας συνδεει ειναι ο καφες τι να σου κανει κι αυτος.
    Παντως το ολο θεμα εχει να κανει με το οτι βαρεθηκα οπως ειπα κ αυτο δεν ξερω πως αντιμετωπιζεται.Οχι αλλη σαλατα!ΟΧΙ αλλη τηρηση διαιτολογιου!λεει το διαβολακι μεσα μου και ο αγγελος:Μη χαλας την προσπαθεια!Μη χαλας την προσπαθεια!

Senior Member
    αν εκανες Gilli Diet?
    θα σου φερνουν το φαγητο σου σε πακετο και ετσι δεν θα αναγκαζεσαι να μαγειρευεις αφου δε σου αρεσει...

ασχετο,τι προβες κανεις?

Senior Member
    lessing δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα αν δεν μαθεις να κανεις ποικιλια φαγητων με λιγες θερμιδες θα αναγκαστεις να τρως πολυ μονοτονα η παχυντικα οπως τα περισσοτερα μαγειρευτα που τρωμε εξω η απο μαμα,γιαγια στο σπιτι.Μια λυση αν μαγειρευει αλλος στο σπιτι ειναι να βγαζεις την δικη σου μεριδα πριν μπει το λαδι και ετσι μανι μανι γινεται με χαμηλα λιπαρα :thumbup:

Senior Member
    Originally posted by forty

:thumbup:
    ειναι μονοδρομος πια αυτο για μενα φορτυ κσ ευχαριστω που μου το εμαθες!
    οποτε βλεπω οτι το παρακανω με γλυκες αμαρτιες τα κοβω μαχαιρι...

Senior Member
    Originally posted by alexandrita
    αν εκανες Gilli Diet?
    θα σου φερνουν το φαγητο σου σε πακετο και ετσι δεν θα αναγκαζεσαι να μαγειρευεις αφου δε σου αρεσει...

ασχετο,τι προβες κανεις?
    Βοηθαω μια ομαδα ερασιτεχνικη με τη μουσικη

Page 1 of 3 123 LastLast