Με κορόιδευαν στο σχολείο γι\'αυτό έπαθα την ψύχωση - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 12 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 171
    Senior Member
    θα στο διευκρινησω για να λυθει η οποιαδηποτε παρεξηγηση. αναφερομουν αναμεσα στον ινσεκτ και τη θεοφανια, εσυ δεν εχεις καμια σχεση. εισαι πολυ φιλυποπτη

Banned
    Πρόσεχε τα λόγια σου οκ? Εγώ προσέχω για να έχω. Άντε τώρα.

Senior Member
    Originally posted by lightbluepath
    Πρόσεχε τα λόγια σου οκ? Εγώ προσέχω για να έχω. Άντε τώρα.
    ε καλα λεω αμα δεις καμια περιεργη απαντηση αμεσως το παιρνεις πανω σου.. αλλη δουλεια δεν ειχα να κανω παρα κοροιδευω εσενα. ασε μας τωρα..

Banned
    Το παίρνω πάνω μου σημαίνει ότι ψωνίζομαι, καμμία σχέση με αυτό που λες. Και δεν ξέρω τι άτομο είσαι, θα μπορούσες να κοροιδεύεις, και σου λέω να μου μιλάς καλύτερα οκ? Τέλος η συζήτηση. Εγώ δεν σε προσβάλλω άλλο, εσύ με προσβάλλεις και γι\'αυτό απαντώ. Χαλάς και το θέμα μου.

Senior Member
    πισω στην αρχικη ερωτηση, εσυ λαιτ τι πιστευεις οτι θα μπορουσες να κανεις για να διαχειριστεις καλυτερα τα θεματα σου?

Senior Member
    Originally posted by lightbluepath
    Το παίρνω πάνω μου σημαίνει ότι ψωνίζομαι, καμμία σχέση με αυτό που λες. Και δεν ξέρω τι άτομο είσαι, θα μπορούσες να κοροιδεύεις, και σου λέω να μου μιλάς καλύτερα οκ? Τέλος η συζήτηση. Εγώ δεν σε προσβάλλω άλλο, εσύ με προσβάλλεις και γι\'αυτό απαντώ. Χαλάς και το θέμα μου.
    οσοι ειναι καλοι ειμαι καλος.. anyway, δεν ειχα καμια πονηρη η κακη προθεση απεναντι σου. τελος η συζητηση..

Banned
    Originally posted by Lou!..
    πισω στην αρχικη ερωτηση, εσυ λαιτ τι πιστευεις οτι θα μπορουσες να κανεις για να διαχειριστεις καλυτερα τα θεματα σου?
    Αν ήξερα βρε Λου θα ρώταγα; Δεν ξέρω εκτός από το να μισώ, είναι το μόνο μου όπλο.

Senior Member
    οντως δε θα ρωταγες. μπορεις να το σκεφτεις ομως. ισως να σκεφτεις κατι κ το συζηταμε.

στην εκκλησια εχεις παει ποτε?

με το να μισεις μαλλον βλαπτεις κ τον εαυτο σου μαζι (η ισως μονο τον εαυτο σου, αναλογα την περιπτωση)

Banned
    Δεν θέλω να απαντήσω.

Senior Member
    λαιτ, θα σου εκανε πιστευω καλο να πηγαινες στην εκκλησια. να βρεις εναν εξομολογο και να του πεις τα παντα που σε προβληματιζουν.. καλη συνεχεια:)

Senior Member
    Ρε παιδιά και εμένα με κορόιδευαν στο σχολείο
    λέτε να έχω η να πάθω ψύχωση;;;Πολλά
    παιδάκια τα κοροιδέυουν αλλά πίστευα ότι
    γίνονται μοναχικά
    κλπ κλπ..

Senior Member
    lightbluepath , εσυ δεν πειραξες ποτε κανεναν στο σχολειο ?

Senior Member
    Τη συγκεκριμενη ερευνα δε τη βρηκα ξανα. Βρηκα ομως μια αλλη που λεει για 460% (4.6 times).

The risk was even higher among children who suffered severe or chronic victimization. Indeed, these children were 4.6 times more likely to have psychotic symptoms than other children who had not experienced peer victimization.

http://www.medwire-news.md/47/82264/Psychiatry/Childhood_bullying_linked_to_psychotic_symptoms_in _preteens.html
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    τωρα που το λετε και μενα με κοροιδευαν στο σχολειο ειδικα στο λυκειο και ηταν τοτε που παρουσιασα τα πρωτα ψυχωσικα συμπτωματα!αυτο δεν προκαλει την ψυχωση αλλα αυξανει τις πιθανοτητες μαλλον!

Senior Member
    Παντως ακομα δεν μπορω να καταλαβω πως το να γνωριζεις την αιτια ενος προβληματος που φτανει στο παρελθον, μπορει να σε βοηθησει στο παρον.

Θα γυρισεις με χρονομηχανη δηλαδη πισω στον χρονο να δειρεις τις παιδικες σου νεμεσις?

Ισως να ειναι χρησιμη η πληροφορια μιας αιτιας του θεματος, αλλα μονο για πληροφοριακους σκοπους, για να μην μενεις με την απορια βρε αδερφε..!
    Κατα τα αλλα το \"εντοπισε την ριζα του προβληματος και κατεστρεψε την\" εδω δεν μπορει να εφαρμοστει.

Page 9 of 12 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast