Results 1 to 6 of 6
Thread: My Sex Diary
-
20-10-2010, 17:06 #1
My Sex Diary
Facts
Έτος 1ο
Είχα πάει σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης. Εκεί γνώρισα για πρώτη φορά την Μar. Ήταν η πρώτη μου ερωτική σύντροφος, η πρώτη φορά που έκανα έρωτα με γυναίκα, αγοράκι εγώ. Λίγο πριν φύγουμε φιλιθήκαμε. Το φιλί είχε μαγική γεύση. Την επόμενη μέρα την βρήκα στο Λονδίνο και κάναμε σεξ. Έκανα σεξ για πρώτη φορά. Μετά από λίγες μέρες είχε καλέσει φίλους στο σπίτι της. Γελάγανε όλοι μαζί και πίνανε μπάφους και σε μια στιγμή μου ψιθυρίζει η mar, lets go inside, I\'ll give you a blowjob. Πήγα στο δωμάτιο της και έκανε αυτό που μου υποσχέθηκε. Είχε κλέισει και την πόρτα με τους φίλους της μέσα στο σαλόνι. Περάσανε οι μέρες και ξαφνικά με πήγε στο Λονδίνο, σε μια άλλη περιοχή, έλεγε πως ήταν το σπίτι της μητέρας της. Με γνώρισε στην αδελφή της και τον γκόμενο της αδελφής της. Είχε σοβαρέψει πλέον το βλέμα της. Φέυγοντας από το Λονδίνο πήρα το τρένο και έλαβα μήνυμα στο κινητό μου ότι με χωρίζει. Την έπαιρνα τηλέφωνο αλλά δεν έλλαβα ποτέ απάντηση, ούτε ξανάκουσα νέα της.
Έτος 1ο, συνέχεια.
Ήθελα να κάνω έρωτα με την Nat, είχε όμως φίλο. Ένιωθα πληγωμένος που έφυγε από τη ζωή μου η Mar. Έκανα έρωτα με την Nat ένα βράδυ, και την επόμενη μέρα δεν της έδινα σημασία. Εκείνη μου χαμογελούσε.
Έτος 1ο, συνέχεια.
Γνώρισα μια κοπέλα από την Ισλανδία. Το έκανα μαζί της μερικές φορές. Όταν έκανε έρωτα μαζί μου έκλεγε. Έλεγε πως είναι καθηγήτρια στο πανεπηστίμιο. Ένιωθα μια φλόγα μέσα μου όταν έκανα έρωτα μαζί της.
Λίγο πριν σταματήσω την επαφή μαζί της γνώρισα την Kat. Έκανα έρωτα και με την Kat. Την είδα αρκετές φορές ακόμα προτού φύγει και η Kat από την ζωή μου. Νιώθω ευγνωμωσύνη που μου χάρισε μερικές από τις ομορφότερες στιγμές στη ζωή μου. Την ημέρα των γενεθλίων μου θυμάμαι, ήταν καλοκαίρι και είχα μείνει στο Λονδίνο. μου έφτιαξε μια τούρτα με ένα κεράκι. Έκανα γενέθλια μόνος μου εκείνο το καλοκαίρι με την Kat να μου κρατάει συντροφιά. Ηταν φανταστικά γενέθλια. Δεν θα τα ξεχάσω ποτέ.
To be continued.
Part 2
Προτού χωρίσω με την Mar, έτρωγα το δούλεμα της αρκούδας και άκουγα διαρκώς καμπανάκια για μικρά κοριτσάκια από μικρά αγοράκια. Ήταν η πρώτη μου ολοκληρωμένη σχέση και εγώ ένιωθα σαν ένα αγοράκι που έχασε την παρθενιά του. Ίσως και η ίδια να το κατάλαβε αλλά και τι σήμαινε η ολοκλήρωση για ένα ρομαντικό αγοράκι σαν εμένα. Επίσης έλεγε πως \"θαύμαζε\" την ικανότητα μου στην Αγγλική γλώσσα και το ευχαριστώ της ήταν μια πολύ δυνατή ανάμνηση. Παρόλα αυτά η τελευταία ταινία που είδα μαζί της και η ταινία που διάλεξε εκείνη για να με αποχαιρετήσει ήταν το Looser με τον Jason Bigs. Δεν την ξαναείδα, ούτε άκουσα νέα της από τότε. Μου έμεινε εν τούτις ένα \"παράσυμο\" στο πέος μου από την πρώτη μου κιόλας σεξουαλική επαφή χωρίς προφυλλακτικό.
Η δεύτερη κοπέλα ήταν δασκάλα μου είπε. Ήταν και η κοπέλα που απέρριψα για να δεχθώ την Kat στην ζωη μου. Με την Kat to κάναμε πολλές φορές χωρίς προφυλακτικό. Μου είπε πως παίρνει αντισυλληπτικά αλλά εγώ δεν είχα συνείδηση για τις επιπτώσεις του σεξ χωρίς προφυλλακτικό. Ήμουν ακόμα ανίδεος για τους μεταμφιεσμένους κινδύνους αλλά και τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει η τεκτοποίηση δίχως την συγκατάθεση πατέρα ή ακόμα χειρότερα μια αποβολή. Χάθηκα και με την Kat λίγο αφότου επέστρεψα στην πατρίδα μου. Ήταν και η πρώτη μου ψύχωση η επιστροφή.
To be continued.
- 20-10-2010, 17:13 #2
η συνεχεια ποια ειναι?η φλατ,η πατ και η καρ?
20-10-2010, 17:21 #3
Εμένα μου άρεσε το κείμενο.Μάλλον μου θύμισε λίγο τον παρακμιακό,εθιστικό βρωμιάρη,λολ,Τσινάσκι,που είναι από τους αγαπημένους μου λογοτεχνικούς ήρωες.Σήμερα insect έχω πάρει να δω το\"Factotum\"με Matt Dillon να τον ενσαρκώνει,αν είναι καλή θα δώσω ρεπόρτο αργότερα να τη δείτε αν αξίζει.:)
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
21-10-2010, 13:49 #4
Ετος 1--
Στο στρατο μια μερα καθως εμπαινα στην διοικουσα μια μονιμη λοχιας μου ειπε- Σε εβλεπα ονειρο χτες καναμε σεξ. ηταν παντρεμενη με ενα μωρο... ενος χρονου... οι φιλοι μου ειπαν κανε το ρε μαλακα να χεις να τα λες αργοτερα... Ημουν παρθενος.. δεν της το ειπα .. πηγα την πρωτη φορα μαζι της στο αυτοκινητο... Μετα εμπαινα στο σπιτι της την ωρα που ο αντρας της ελειπε και καναμε σεξ την ωρα που το μωρο απο διπλα εκλαιγε... χωρισαμε οταν απολυθηκα..
Στις σπουδες γνωρισα μια κοπελλα απο την Μογγολια.. με τραβηξε το μυστηριακο της βλεμμα .. τα φτιαξαμε μια μερα.. ημασταν μεθυσμενοι εκανα τον πιο ομορφο ερωτα... θυμαμε την σαρκα της την λεια χωρις τρυχες σαρκα της... μειναμε μαζι ενα χρονο... στο τελος του χρονου αναγκαστηκαμε να χωρισουμε ... ο πατερας της που ηταν διπλωματης επερνε μεταθεση και θα πηγαινε μαζι του..
Το ιδιο διαστημα συγκατοικουσα με μια αλλη κοπελα.. απλη συγκατοικηση.. στην πορεια καθε φορα που με ακουγε να κανω σεξ με την Μογκολεζα ηθελε να το κανω και μαζι της οταν εφευγε... δεχτηκα... ειχαμε ενα παραξενο τριο που εγω ημουν ο συνδετικος κρικκος..
Ετος πρωτο... μια νυχτα γνωρισα μια ξανθια σε ενα κεντρο διασκεδασης.. πηγαμε στπιτι της μετα .. το καναμε... δεν το ξανασυζητησαμε...
Αργοτερα... τα εφτοιαξα με μια μπαργουμαν .. ερχοταν καθε νυχτα κατα τις πεντε το πρωιο το καναμε και εφευγε... ειχαμε ανοικτη σχεση...
το ιδιο διαστημα βγαιναμε με μια κοπελλα απο την Σερβια... δεν της αρεσε που ημουν και με την μπαρ γουμαν... Μια μερα αποφασισα να τις χωρισω και τις δυο....
21-10-2010, 21:36 #5
ποια εχει σειρα τωρα να μαμησεις να ουμε? next:P
23-10-2010, 21:16 #6
εγραψα το part 2
Ψυχοθεραπεία (ξανά;)
04-07-2025, 11:18 in Εμπειρίες Ψυχοθεραπείας - Ψυχολογική & Ψυχιατρική Υποστήριξη