Results 61 to 75 of 77
Thread: την γνωμη των γυναικων
-
24-10-2010, 11:02 #61
Originally posted by soft
και οτι οσοι εχουν μουστακι :D
Originally posted by VasilisA
Ρε τελικά είστε πολλοί ρε γμτ..Sorry πολλές ήθελα να πω
.
Αγνή μου απαλότητα γιατι να παω σε ένα άλλο site?
Δεν σου αρεσει η παρουσια μου εδώ?
- 24-10-2010, 17:56 #62
Anyway
Συγνώμη που τυχαινει να ειμαι αλλοκοτος και να μου αρεσει το άλλο φύλο.
Συγνωμη που δεν μου αρεσουν οι τριχωτοί αντρικοί ποποι
Συγνωμη που δεν μου αρεσουν οι μπανανουλες
Συγνωμη τελικα που υπάρχω και αναπνεω και εμποδιζω τη σεξουαλική επανάσταση
Στο πυρ το εξώτερον θα επρεπε να με στείλετε χωρις δισταγμό …
Προφανως, επειδη εσυ δεν μπορεις να αντιληφθεις τον σεβασμο στην σεξουαλικοτητα, νομιζεις οτι ουτε οι αλλοι μπορουν και θεωρεις οτι εμεις οι \"διαφορετικοι\" σου την λεμε επειδη εισαι \"φυσιολογικος\".... Εν αντιθεσει με τους straight, οι gay δεν μισουνε τους αλλους για τις σεξουαλικες τους προτιμησεις....
24-10-2010, 20:41 #63
Originally posted by *Ghost*
Anyway
Συγνώμη που τυχαινει να ειμαι αλλοκοτος και να μου αρεσει το άλλο φύλο.
Συγνωμη που δεν μου αρεσουν οι τριχωτοί αντρικοί ποποι
Συγνωμη που δεν μου αρεσουν οι μπανανουλες
Συγνωμη τελικα που υπάρχω και αναπνεω και εμποδιζω τη σεξουαλική επανάσταση
Στο πυρ το εξώτερον θα επρεπε να με στείλετε χωρις δισταγμό …
Προφανως, επειδη εσυ δεν μπορεις να αντιληφθεις τον σεβασμο στην σεξουαλικοτητα, νομιζεις οτι ουτε οι αλλοι μπορουν και θεωρεις οτι εμεις οι \"διαφορετικοι\" σου την λεμε επειδη εισαι \"φυσιολογικος\".... Εν αντιθεσει με τους straight, οι gay δεν μισουνε τους αλλους για τις σεξουαλικες τους προτιμησεις....
....μμμμ ναι, συν του ότι όσοι κάνουν πολύ φασαρία γύρω απ τους γκει,είναι συνήθως αυτοί που δεν μπορούν να δοκιμάσουν για να δουν τι πραγματικά τους αρέσει και φροντίζουν να ξορκίζουν μονίμως οποιαδήποτε σκέψη ακόμη και των άλλων.
Και κάπου εκεί μπαίνουν τα ζαρζαβατικά και κάνουν χρυσές δουλειές οι μανάβηδες...:ρ
24-10-2010, 21:12 #64
το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης
24-10-2010, 21:14 #65
Originally posted by A-Game
24-10-2010, 21:20 #66
24-10-2010, 21:24 #67
?
24-10-2010, 22:03 #68
ε, ναι. σπανιως μπαινει καινουργιος με τοσο θρασος.
24-10-2010, 22:27 #69
Ρε συ τις μπανανες ονειρεύεσαι?
24-10-2010, 22:33 #70
Ρε συ τις μπανανες ονειρεύεσαι?
24-10-2010, 23:42 #71
Φίλε VasilisA ,
Η ομοφοβία είναι ένα θέμα που πρέπει να αντιμετωπίσεις, αλλά το κακό με τους ανθρώπους των δικών σου αντιλήψεων που μένουν εγκλωβισμένοι σε στερεότυπα / τροχοπέδες στην εξέλιξη όχι μόνο του πανανθρωπισμού αλλά κυρίως την δική τους , είναι πως το διαφορετικό όχι μόνο τους φοβίζει αλλά τους προκαλεί και απέχθεια, μίσος και αποστροφή...
Να υποθέσω λοιπόν πως εκτός από τους συνανθρώπους σου που χωρίς να έχουν κάνει τίποτε κακό κι απλά τυχαίνει να έχουν διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό από σένα, σε απωθούν κι όσοι δεν έχουν δερματάκι στο χρώμα της ώχρας, μάλλον πρέπει να βγάζεις μπιμπίκια με τους αλλόθρησκους και φαντάζομαι πως σε πιάνει μια τρελή επιθυμία να πλακώσεις στο ξύλο τους μετανάστες που \"βρωμίζουν\" με την παρουσία τους την καθαρότητα της φυλής σου.
Σου αρέσει να κατηγοριοποιείς σε φυσιολογικούς και μη τους ανθρώπους και είμαι σίγουρος πως στο μυαλό σου , όσοι έλκονται από το ίδιο τους το φύλο ή και από τα δύο φύλα, δεν είναι τίποτε άλλο παρά μιάσματα της \"άσπιλης\" κοινωνίας που ονειρεύεσαι , αποβράσματα και ανώμαλοι. Αποκαλείς τους αρχαίους Έλληνες πουστράκια, προφανώς η στενότητα των αντιλήψεων σου ή ακόμη και το χαμηλό μορφωτικό επίπεδο που είναι κύριο χαρακτηριστικό των ομοφοβικών στην πλειοψηφία τους, σε εμποδίζουν να καταλάβεις πως ο πολιτισμός έτσι όπως τον ξέρουμε σήμερα, δεν θα υπήρχε χωρίς τους Στωικούς, τους Επικούρειους , τους Πυθαγόρειους, τον Σωκράτη και τον Πλάτωνα, την ελευθεριάζουσα γλώσσα του Αριστοφάνη, χωρίς την ελευθερία από προκαταλήψεις που δέσμευαν την σκέψη και δεν την άφηναν να πλατιάσει, να δει πέρα από τα στενά όρια των ηθικών φραγμών που επέβαλαν οι μονοθεϊστικές θρησκείες, χωρίς αυτά τα \"πουστράκια\" ακόμη μέσα στις σπηλιές θα ζούσαμε...
Μου έκανε εντύπωση μια αποστροφή σου - \"τελικά είστε πολλοί ρε γαμώτο\"....
Δεν διαφέρει σε τίποτε αυτή η φράση από το \"μια λιγότερη\" - αν διαβάσεις ένα νήμα που άνοιξε προχτές η Rain θα καταλάβεις πω οι άνθρωποι τελικά, για να είναι Άνθρωποι με Α κεφαλαίο, φτάνει μόνο να ανοίξουν το μυαλό τους προς τα έξω , δεν θα μπορέσουν όμως να το κάνουν αν δεν ξεκλειδώσουν πρώτα την καρδιά τους...
ΥΓ Μη βιαστείς να με κατατάξεις...Είμαι straight σαν και του λόγου σου, μόνο που εγώ δεν σκέφτομαι ποτέ με το κάτω κεφάλι...[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
24-10-2010, 23:54 #72
Originally posted by sabb
..... Μη βιαστείς να με κατατάξεις...Είμαι straight σαν και του λόγου σου, μόνο που εγώ δεν σκέφτομαι ποτέ με το κάτω κεφάλι...
25-10-2010, 00:06 #73
Φίλε VasilisA ,
Η ομοφοβία είναι ένα θέμα που πρέπει να αντιμετωπίσεις, αλλά το κακό με τους ανθρώπους των δικών σου αντιλήψεων που μένουν εγκλωβισμένοι σε στερεότυπα / τροχοπέδες στην εξέλιξη όχι μόνο του πανανθρωπισμού αλλά κυρίως την δική τους , είναι πως το διαφορετικό όχι μόνο τους φοβίζει αλλά τους προκαλεί και απέχθεια, μίσος και αποστροφή...
Να υποθέσω λοιπόν πως εκτός από τους συνανθρώπους σου που χωρίς να έχουν κάνει τίποτε κακό κι απλά τυχαίνει να έχουν διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό από σένα, σε απωθούν κι όσοι δεν έχουν δερματάκι στο χρώμα της ώχρας, μάλλον πρέπει να βγάζεις μπιμπίκια με τους αλλόθρησκους και φαντάζομαι πως σε πιάνει μια τρελή επιθυμία να πλακώσεις στο ξύλο τους μετανάστες που \"βρωμίζουν\" με την παρουσία τους την καθαρότητα της φυλής σου.
Σου αρέσει να κατηγοριοποιείς σε φυσιολογικούς και μη τους ανθρώπους και είμαι σίγουρος πως στο μυαλό σου , όσοι έλκονται από το ίδιο τους το φύλο ή και από τα δύο φύλα, δεν είναι τίποτε άλλο παρά μιάσματα της \"άσπιλης\" κοινωνίας που ονειρεύεσαι , αποβράσματα και ανώμαλοι. Αποκαλείς τους αρχαίους Έλληνες πουστράκια, προφανώς η στενότητα των αντιλήψεων σου ή ακόμη και το χαμηλό μορφωτικό επίπεδο που είναι κύριο χαρακτηριστικό των ομοφοβικών στην πλειοψηφία τους, σε εμποδίζουν να καταλάβεις πως ο πολιτισμός έτσι όπως τον ξέρουμε σήμερα, δεν θα υπήρχε χωρίς τους Στωικούς, τους Επικούρειους , τους Πυθαγόρειους, τον Σωκράτη και τον Πλάτωνα, την ελευθεριάζουσα γλώσσα του Αριστοφάνη, χωρίς την ελευθερία από προκαταλήψεις που δέσμευαν την σκέψη και δεν την άφηναν να πλατιάσει, να δει πέρα από τα στενά όρια των ηθικών φραγμών που επέβαλαν οι μονοθεϊστικές θρησκείες, χωρίς αυτά τα \"πουστράκια\" ακόμη μέσα στις σπηλιές θα ζούσαμε...
Μου έκανε εντύπωση μια αποστροφή σου - \"τελικά είστε πολλοί ρε γαμώτο\"....
Δεν διαφέρει σε τίποτε αυτή η φράση από το \"μια λιγότερη\" - αν διαβάσεις ένα νήμα που άνοιξε προχτές η Rain θα καταλάβεις πω οι άνθρωποι τελικά, για να είναι Άνθρωποι με Α κεφαλαίο, φτάνει μόνο να ανοίξουν το μυαλό τους προς τα έξω , δεν θα μπορέσουν όμως να το κάνουν αν δεν ξεκλειδώσουν πρώτα την καρδιά τους...
ΥΓ Μη βιαστείς να με κατατάξεις...Είμαι straight σαν και του λόγου σου, μόνο που εγώ δεν σκέφτομαι ποτέ με το κάτω κεφάλι...
Sabb μου και εσυ τέκνων βρούτε?
Και εσυ εναντιων μου?
Γιατι ρε αγορι μου και εσυ…Γιατι δηλαδη με στεναχωρείτε ετσι…
Τοσο κακο σου εχω κανει?
Γιατι μου τι λες ετσι χοντρά…
Αγράμματο με λες ,ρατσιστή με λες σκεφτομαι με το «κεφαλάκι» μου μου λες…
Γιατι ρε Sabb Μου εγω αυτά λεω για σενα?
Με στεναχώρησες τωρα…Αχ πως θα κοιμηθώ
25-10-2010, 00:23 #74
Και εσυ εναντιων μου?
Τοσο κακο σου εχω κανει?
Μπορείς άνετα να πας για ύπνο φίλε μου, τα προβλήματα του κόσμου δεν μπορούν να σ\' αγγίξουν γιατί είσαι αλλού νυχτωμένος..[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
25-10-2010, 00:55 #75
Και εσυ εναντιων μου?
Τοσο κακο σου εχω κανει?
Μπορείς άνετα να πας για ύπνο φίλε μου, τα προβλήματα του κόσμου δεν μπορούν να σ\' αγγίξουν γιατί είσαι αλλού νυχτωμένος..
Ευχαριστώ Sabb μου για την άδεια σου..
Καλή σου νύχτα λοιπόν
Σύνδρομο διακοπής αντικαταθλιπτικών
21-08-2025, 11:52 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία