Results 1 to 15 of 25
Thread: Νέο μέλος
-
20-03-2006, 04:06 #1
Νέο μέλος
Καλημέρα σας! Βρήκα την σελίδα στην αναζήτησή μου για ένα θέμα και αποφάσισα να γραφτώ όταν βρήκα πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις στο συγκεκριμένο φόρουμ. Πιστεύω ότι θα βοηθηθώ και στα δικά μου ...βαριά προβλήματα που έχω (απώλεια βάρους).
Κάνετε πολύ καλή δουλειά! ;)
- 20-03-2006, 08:09 #2
Καλώς ήλθες Μαρία στο e-psychology.
Θα χαρούμε να μοιραστείς μαζί μας την προσωπική σου ιστορία, τις εμπειρίες, τα συναισθήματα σου.Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.
21-03-2006, 14:02 #3
Καλως ηρθες στο φορουμ Μαρακι:)
21-03-2006, 16:55 #4
Μαρία,
καλωσήρθες στην παρέα!
Να είσαι πάντα καλά!:)
21-03-2006, 18:22 #5
καλώς ηρθες στον κύκλο της αγάπης!
(ελπίζω να ανέβει η φωτο που εχω επισυνάψει)
27-03-2006, 21:12 #6
wellcome
28-03-2006, 00:05 #7
Καλως ηρθες!Κ γω καινουρια ειμαι αλλα πολυ διαθεσιμη να ακουσω ο,τι απασχολει εσενα κ οχι μονο..
28-03-2006, 12:54 #8
Καλώς ήρθες κι από μένα, συνονόματο Μαράκι!
28-03-2006, 16:56 #9
ηρθα στην ζωη για να ζεισω
ζεισε μαζι μου
την δικη σου ζωη
kivyz03#.........
26-05-2006, 14:07 #10
γειά σας...
εσείς έχετε ενοχές;
εγώ έχω σχεδόν για ό,τι κάνω, ή για ό,τι προκύπτει.
στεναχωριέμαι.
δεν νομίζω να έχω κατάθλιψη. ο γιος μου έπρεπε να πάει στη δασκάλα του για να κάνει τα συνηθισμένα μετά το σχολείο. ο άντρας της μου τηλεφώνησε πως ο μικρός ήταν κουρασμένος και καλό ήταν να μην κάνει μάθημα. αυτό με αναστάτωσε, σκέφτηκα χίλια δυο αρνητικά, μα δεν τόλμησα να πω τίποτα.
26-05-2006, 14:22 #11
Γεια σου τι-ποτέ και καλως ηρθες στο e-psychology.
Πιστευω οτι οι περισσοτεροι ανθρωποι καποιες φορες αισθανονται ενοχες για διαφορα πραγματα και πολλες φορες χωρις λογο κιολας.Αν θελεις γινε λιγο πιο συγκεκριμενος/η για το τι ειναι αυτο που σε απασχολει και τι σε κανει να αισθανεσαι τοσες ενοχες.Αυτο με τον γιο σου δε νομιζω οτι λεει κατι γιατι το να ηταν κουρασμενο το παιδι και να μην μπορουσε μια φορα να κανει μαθημα δεν ειναι κατι που χρειαζεται να σε ανησυχει.Δηλαδη τι αρνητικα σκεφτηκες?:)
26-05-2006, 23:58 #12
Γειά σου Μαράκι!!! stay on-line with us! κανείς δεν είναι μόνος εδώ...υπάρχει καλή και αξιόλογη παρέα. Τα αυτιά και οι ψυχές όλων μας εδώ είναι ανοιχτές...Όλοι μας βασανιζόμαστε από κάτι και όλοι μας σέρνουμε το δικό μας βεβαρημένο παρελθόν...
27-05-2006, 06:54 #13
καλημέρα!
μήπως δεν έκανα καλά που μπήκα στο τόπικ \'μαρία\';
το βαφτισ΄τικό μου δεν είναι μαρία, μα, κι ας με συγχωρήσει η μαρία, αυτό είναι τόσο διαδεδομένο όνομα, που μπορούμε όλοι να λεγόμαστε έτσι, κυρίως αφού έχουμε ένα νικ...
ενοχές τώρα να τις πω; μήπως πρέπει να μάθω να τα λέω αλλιώς;
ενώ θέλω τόσο τη θετική αποδοχή των άλλων, όταν την έχω, νιώθω ότι κάτι έκανα και τους ξεγέλασα!
κι αν κάτι πάει στραβά, ενώ θυμώνω και εκφράζομαι γι\' αυτό με ειρωνικό ή άλλο τρόπο, μετά από λίγο, και περνώντας ο καιρός ακόμη περισσότερο, νιώθω ότι έφταιξα εγώ, και άρα δική μου ευθύνη ήταν ότι έγινε, και άρα και που θύμωσα και εκφράστηκα, άδικο ήταν, κλπ κλπ.
....
ίσως εν μέρει αυτό να λέει και το νικ μου...
μια ερμηνεία του τυχαίου δλδ
ευχαριστώ που μου απαντήσατε αμέσως στο πρώτο μου ποστ.
28-05-2006, 17:01 #14
η μάνα πήγε την 16 κόρη στις εξετάσεις της. την περίμενε, πήγαν μετά για ψώνια, ήταν σάββατο πρωί, περασαν όμορφα. πολύ κοντά στο εξεταστικό κέντρο ήταν ένα καφενείο-βιβλιοπωλείο. μια παρέα μεγάλων ανθρώπων με ενδιαφέροντα της μάνας.
πήγαμε με την κόρη. η κόρη βαρέθηκε, γύρισε σπίτι ένα μισάωρο ή τρία τέταρτα πριν τη μάνα, που έφτασε στις δύο.
ο πατέρας είχε πάει στην κολύμβηση τον μικρότερο γιο.
ήταν έξω φρενών που η μάνα άργησε.
\'με το πρόσχημα ότι πας για τις εξετάσεις της μικρής, μου την κοπανάς με φίλους! σου απαγορεύω να παίρνεις τα παιδιά μου κάπου που εγώ δεν ξέρω πού είναι. (σε καφέ-βιβλιοπωλείο σε κέντρο της αθήνας είμουνα)
ο καβγάς άναβε.
έίναι μια αρχή.
28-05-2006, 23:02 #15
για να αποφύγω τη συνέχεια του καβγά, πήρα τηλέφωνο τον πατέρα μου, ΄85 χρόνων, που συνήθως βλέπω μια φορά την εβδομάδα. \'μπαμπά, θα έρθω να σε δω, θα πάρω μαζί μου και τον μικρό να κάνει κανένα μπάνιο στη θάλασσα\', είπα.
μόλις ο σύζυγος άκουσε τη στιχομυθία μου είπε: μην τολμήσεις και πάρεις μαζί σου το παιδί, το απόγευμα θα έρθει η φίλη του να παίξουνε. να πας μόνη σου.
το παιδί έχει το δικό του σταυρό. κάποιες δικές του δυσκολίες.
για να μην βάλω λάδι στη φωτιά, αναγκάστηκα να φύγω μόνη. έφυγα στις 3 το μέσημέρι και γύρισα στις 6 και μισή.
ο σύζυγος πήρε το αγοράκι και τη φίλη του να παίξουνε, και τους πήγε στο χχχ αγαπημένο χώρο του μικρού.
η κόρη έμεινε να διαβάζει όλο το απόγευμα. προς τα βραδάκι είχε μπαφιάσει, και πήγαμε μαζί μια βόλτα. σινεμά στη γειτονιά.
ήταν κι αυτό ένα σφάλμα.
ετοιμάζεται μέσα μου μια καταιγίδα. νιωθω ΠΩς ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ.
έχει κι άλλη συνέχεια.
Αχρηστος...
17-07-2025, 22:23 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια