Results 16 to 27 of 27
-
23-10-2010, 04:26 #16
Λες οτι πας στον ιδιο γιατρο εδω και χρονια, και παρολα αυτα μαζευεις ακομα σκουπιδακια.
Αυτο το θεωρεις βελτιωση?
Στο δικο μου το λεξικο η λεξη βελτιωση συνεπαγεται με κατι που καλυτερευει , οχι με κατι που παραμενει στασιμο ή που χειροτερευει, οπως στην περιπτωση των ψυχαναγκασμων σου.
Τι να κανεις?
Να αλλαξεις ειδικο.
Απλο.
Αμα θελεις ανοιξε ενα θεμα και ρωτησε αν γνωριζει καποιος απο εδω μεσα εναν καλο ειδικο να συστησει.
Ειμαι βεβαιος οτι θα λαβεις αρκετες απαντησεις απο ατομα προθυμα να σε βοηθησουν..!
Μπορει , που το ξερεις, να βρισκεται εκει η λυση σε αυτο το θεμα που σε βασανιζει.
Αλλιως, μπορεις να περασεις τα υπολοιπα 80ποσα χρονια της ζωης σου κανοντας τα ιδια και τα ιδια. Μπορει να σου αρεσει αυτος ο τροπος ζωης κατα βαθος, που το ξερεις?
Ειναι επιλογη σου.
- 23-10-2010, 08:53 #17
el gre... εσυ κανεισ συνεχεια μπανιο??αυτο ειναι το προβλημα?
Στεφανε συμφωνω απολυτα με τον Boltseed...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
23-10-2010, 15:02 #18
Originally posted by Θεοφανία
Στεφανε...πήγαινε βρεστο. Γιατί δειλιάζεις μπροστά στην ευχαρίστηση σου?
Πήγαινε στον κάδο και βγάλε όλα τα σκουπίδια έξω. Ψάξε να το βρεις γιατί είναι πολύ σημαντικό για σένα. Πάλι θα μείνει ανικανοποίητος μες στις σκέψεις σου?
23-10-2010, 15:04 #19
Originally posted by Boltseed
Λες οτι πας στον ιδιο γιατρο εδω και χρονια, και παρολα αυτα μαζευεις ακομα σκουπιδακια.
Αυτο το θεωρεις βελτιωση?
Στο δικο μου το λεξικο η λεξη βελτιωση συνεπαγεται με κατι που καλυτερευει , οχι με κατι που παραμενει στασιμο ή που χειροτερευει, οπως στην περιπτωση των ψυχαναγκασμων σου.
Τι να κανεις?
Να αλλαξεις ειδικο.
Απλο.
Αμα θελεις ανοιξε ενα θεμα και ρωτησε αν γνωριζει καποιος απο εδω μεσα εναν καλο ειδικο να συστησει.
Ειμαι βεβαιος οτι θα λαβεις αρκετες απαντησεις απο ατομα προθυμα να σε βοηθησουν..!
Μπορει , που το ξερεις, να βρισκεται εκει η λυση σε αυτο το θεμα που σε βασανιζει.
Αλλιως, μπορεις να περασεις τα υπολοιπα 80ποσα χρονια της ζωης σου κανοντας τα ιδια και τα ιδια. Μπορει να σου αρεσει αυτος ο τροπος ζωης κατα βαθος, που το ξερεις?
Ειναι επιλογη σου.
Ελ και σέλας. Διαβάστε καλύτερα αυτά που γράφω στον στέφανο και θα καταλάβετε γιατί του τα λέω....
23-10-2010, 15:06 #20
εννοεις να το βρει για να ικανοποιηθει?
23-10-2010, 15:11 #21
Originally posted by selas-selas
εννοεις να το βρει για να ικανοποιηθει?
Ο Στέφανος ανοίγει συχνά-πυκνά τέτοια θέματα. Του απαντάμε όλοι σχεδόν το ίδιο. Κοίτα την αγωγή σου, τραβάς πολλά χρόνια αυτό το κουπί, ίσως πρέπει να αλλάξεις γιατρό.
Δεν απαντά ποτέ.
Συμμετέχοντας στον ψυχαναγκασμό του τώρα, μπήκε σε συζήτηση.
(μια ματιά σε παλιά θέματα, θα βοηθήσει).
Πρόσφατα σε μια συζήτηση, μου είπαν πως όταν κάποιος έχει παραισθήσεις και βασανίζεται από αυτές για να τον βοηθήσεις πρέπει να πάρεις μέρος ώστε να μπει στη διαδικασία πως έχει σύμμαχο.
Πχ, μας έλεγε καποιος πως ο απέναντι του, είχε παρασθήσεις ότι έχει πράγματα στο κεφάλι του και τον βαραίνουν. Ο άλλος λοιπόν του τα \"εβγαζε\". Αυτό τον ανακούφισε πάρα πολύ.
23-10-2010, 15:19 #22
σορυ, δεν το ειχα καταλαβει
25-10-2010, 20:48 #23
25-10-2010, 23:10 #24
Originally posted by stephanos
γιατι μας ρωτας αγωνιωδως σε καθε ποστ συμβουλες για το τι να κανεις?
δουλεψε για καποιον καιρο υπομονετικα με τον θεραπευτη σου, με πιστη και καλη προθεση κι ας ελπισουμε ολοι οτι θα βοηθηθεις επιτελους
26-10-2010, 16:31 #25
συγνωμη να επεμβω κ γω λιγο...............
1ον αυτο με τους γιατρους που λενε ολοι σε διαφορους \'\'αλλαξε γιατρο \'\' και \'\'αλλαξε γιατρο\'\' εχει αρχισει να μου σπαει τα @@συκωτια . μπορει να ναι ο καλητερος γιατρος του κοσμου αλλα ΕΣΥ να μην συμμορφωνεσαι κ να μν σου ταιριαζει, ισχυει.αλλα ειναι πααααρα πολυ κουραστικο κ αγχωτικο να αλλαξεις γιατρο, οπως λεει ο στεφανος παλι τα ιδια κ τα ιδια.
κ αλλωστε ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ δν ξεπερναει το προβλ που εχει ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ αμα εχεις ζησει 20-30 χρονια πχ της ζως σου με κατι, κ να το ξεπερασεις (λεμε τωρα) παντα καποια μερα ενα μικρο μερος βγαινει στην επιφανεια γιατι πλεον ειναι εφαπτομενο σε σενα κ σημειο του χαρακτηρα σου.
πχ ειμαι καλα σμρ, η χτες, πριν 3 μερες ομως ηθελα να πεταω πετρες σε ολους στον δρομο. πριν 2 ωρες ημουν οκ κ ξαφνικα κτ με τσιμπησε κ θελω καποιον να πνιξω κ να γρυλισω σαν σκυλι. φταιει ο γιατρος μου?οχι!αυτος κανει ο,τι μπορει συμφωνα με αυτα που του χω δωσει να δουλεψει. δ ξερω αν οι γιατροι ειναι εκπαιδευμενοι να ειναι εσυ, κ ολες οι περιπτωσεις που μοιαζουν με την δικια σου δεν ειναι εσυ.....
αλλωστε οι γιατροι δν μενουν σπιτι μας ουτε μας ακολουθουν στην δουλεια η στα ψωνια η στο κλαμπακι η οταν χαμουρευομαστε με γκομενους για να μας διορθωσουν/καθησυχασουν/πουν οτι δεν φερομαστε φυσιολογικα.
δν μπορεις να στηριζεσαι πουθενα εγω αυτο ξερω, κ οι φιλοι κ οι συγγενεις ακομα κουραζονται ΤΟΣΟ που σε παραπεμπουν εκει . λεει η μανα μ \'\'γτ δεν πας να τ πεις στον γιατρο αυτα?\'\' ρε αι χεσου!....τεσπα σορρυ για το λανγκουιτζ.........
οποτε ερχεται μια μερα που λες....\'\'δν ακουει κανεις, ειμαι ενα βαρος με βαριουνται μακαρι να χα εναν να μπει στο μυαλο μ να μ βρει λυση. η μηπως φταιω εγω που δν τα λεω σωστα?\'\'
ελεος στεφανε....οπως τα λες ακριβως.....συμφωνουμε σε ολα (εκτος απο την βικυ καγια) εγω παντως σε ψυχαναγκασμους πχ να φαω μεχρι σκασμου μονο κ μονο για ηρεμια η να κοψω κρεας απ το χερι η τα πλευρα μου (μια φορα το κανα παλια κ ποναγε του κερατα κ πολυ αιμα...) το κανω!!!!!!!!!!!!!!!γτ αμα δν το κανω.....εχω παρατηρησει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΙΣΗ. μονο αμα παρω extra xanax kai lamictal καπως καλμαρομαιI m a Good Person With Bad Attitude
27-10-2010, 00:36 #26
pes ta pes ta!! goustaro poly tin apantisi pou edoses.u r the best!
27-10-2010, 10:40 #27
thanks για την αναγνωριση φιλαρακι μου....
I m a Good Person With Bad Attitude
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....