Η ΟΔΗΓΙΑ \"ΜΗ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ\" ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 7 of 7
    Banned

Η ΟΔΗΓΙΑ \"ΜΗ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ\" ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ

Ο ψυχοτετοιος μου ειπε στην προηγουμενη συναντηση μας, καθε Πεμπτη και Παρασκευη να μη μαζευω σκουπιδακια απο το δρομο.Ενταξει του λεω.
    Σημερα λοιπον που ειναι Παρασκευη, δε μπορεσα να μη μαζεψω καποια περιεργα σκουπιδακια που ειδα.
    Το πρωι ειχα δει κατι και το ειχα σταμπαρει, ηταν κατω απο το σπιτι μου, και ειπα να μη το μαζεψω και ισως να το μαζεψω μετα γυρνωντας.Το πιο πιθανο ηταν να ειναι εκει.
    Γυρισα λοιπον το μεσημερι και ηταν ξανα εκει.Θυμηθηκα τον ψυχοτετοιο που μου ειπε να μη μαζευω Πεμπτη και Παρασκευη τιποτα.
    Μου φανηκε πολυ περιεργο αυτο το σκουπιδακι ομως.
    Να το μαζεψω ή να μη το μαζεψω;
    Μηπως να το μαζεψω;
    Μηπως να να μην το μαζεψω οπως ειπε ο ψυχοτετοιος;
    Απομακρυνθηκα λιγο και μετα ξαναγυρισα για να το μαζεψω.
    Δεν ηθελα να κολλησω, ηθελα να μαζεψω αυτο το περιεργο πραγμα που εβλεπα πρωτη φορα.
    Δεν ηταν εκει ομως.Που στο καλο πηγε μεσα σε ενα δευτερολεπτο;
    Θα το πηρε ο αερας, επειδη φυσαει σημερα γαμωτο...
    Το εψαχνα απο δω, απο κει, κατω απο τα αμαξια, αριστερα, δεξια.
    Δεν το εβρισκα.
    Αρχισα να αγχωνομαι και να νευριαζω.
    Παει η μερα μου, χαλασε...εξαιτιας αυτου του ηλιθιου πραγματος...
    Τωρα θα μου κολλησει και δε θα μπορω να κανω τιποτα...
    Ηθελα να κανω πολλα πραγματα σημερα...τωρα τιποτα απο αυτα, αφου δε θα εχω τη διαθεση να τα κανω, μου τη χαλασε παλι ενας κωλοψυχαναγκασμος...
    Δε μπορουσα να δεχτω οτι μεσα σε ενα δευτερολεπτο το εχασα και δε μπορουσα να το βρω.
    Θα μπορουσα να το ειχα ηδη μαζεψει και να μην εχανα τοσο χρονο.
    Αν δεν ηταν αυτος ο ψυχοτετοιος, τωρα δε θα συνεβαινε αυτο.Αν δεν ηταν αυτος να μου ελεγε μη μαζευεις Πεμπτη και Παρασκευη, τωρα θα το ειχα ηδη μαζεψει, θα ημουν ηρεμος, θα ημουν καλα, δε θα ειχε το θυμο που εχω τωρα και την κακη διαθεση, δε θα ειχε κολλησει το μυαλο μου.
    Πηρα και ενα φιλο μου μπας και μου εξηγησει τι ειναι αυτο που ειδα αλλα δεν ηξερε.
    Ηταν σαν χυμος σε μικρη πλαστικη συσκευασια (τυπου amita), ηταν πατημενο και ειχε παραλληλογραμο σχημα, ειχε ενα καλαμακι τοποθετημενο στο κεντρο, ειχε μια μπλε λωριδα στη μεση, ηταν βρωμικο, ειχε χωμα πανω, και η συσκευασια ηταν χρωμα γκρι.Αυτο μου φανηκε περιεργο.Γιατι ηταν γκρι; Οταν αλλοιωνεται το πλαστικο γινεται γκρι; Δεν εχω ξαναδει κατι τετοιο. Και σιγουρα δεν υπαρχει χυμος που η συσκευασια του ειναι γκρι σκετο.
    Τωρα εχω κολλησει ρα γαμωτο, μου χαλασε η μερα.
    Τι ηθελε και αυτος να μου πει να μη μαζευω;
    Ας μαζευω αν ειναι να το περναω ολο αυτο; Ειναι πολυ ελεεινο.Δε γινεται να αφηνω να μου χαλαει η μερα μου, να μην εχω μετα ορεξη να κανω κατι, επειδη δε μαζεψα ενα σκουπιδακι.
    Ας το μαζευω καλυτερα.
    Και στην τελικη θελω να ικανοποιησω την περιεργεια μου.
    Καποτε θα σταματησω να το κανω αυτο.Που θα παει, θα το βαρεθω, θα το σιχαθω, θα το σταματησω απλα.
    Αλλα ρε γαμωτο αν δεν τα μαζευω αυτα που βλεπω, κολλαω παρα πολυ και μου χαλαει εντελως η διαθεση, και πραγματικα ειμαι σε μια τετοια φαση της ζωης μου, που εχω να κανω πολλα, και δε μπορω να ειμαι σε τετοια ψυχολογια.
    Αλλα ξερετε κατι; Αν καθεσαι και ακους τον καθενα, δεν καταφερνεις τιποτα.Και γιατι να πρεπει δηλαδη να υπακουω σε οσα μου λενε οι γιατροι και πιο συγκεκριμενα οι ψυχιατροι; Μηπως ειναι αλανθαστοι; Γιατι να πρεπει να κανω οσα μου λενε; Ειναι δεδομενο οτι αυτο ειναι το καλο για μενα; Στην πραξη βλεπω πως οχι. Ποιος ειπε οτι πρεπει να κανεις οσα σου λενε οι αλλοι και να μην κανεις αυτο που εσυ πιστευεις οτι θα σε κανει να νιωσεις καλα; Σοφες οι σκεψεις τους, ωριμες οι συμβουλες τους, καλες οι προθεσεις τους, πολλες οι γνωσεις τους, αλλα συγγνωμη, αλλα γιατι ειναι δεδομενο οτι αυτες θα με κανουν να ειμαι καλα με τον ευατο μου; Γιατι ειναι δεδομενο οτι πρεπει να ζω συμφωνα με αυτες; Ποιος τα ειπε αυτα; Που ειναι γραμμενα;
    How am I supposed to know what\'s right?
    You just gotta do it your way...

Senior Member
    το red bull ειναι γκρι κ εχει κατι μπλε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ναι αλλα σκεψου πως καταφερες με τον εναν η τον αλλο τροπο να μν μαζεψεις κατι την παρασκευη!!!!
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    εσενα η εμπειρια σου τι σε εχει διδαξει? μαζευεις, μαζευεις, κ τι καταφερες?

γιατι να αμφισβητεις τοσο πολυ τον ψυχιατρο?

στο κατω κατω γιατι δεν ψαχνεις στο νετ να βρεις αρθρα να διαβασεις για το πως θεραπευεται η OCD να δεις αν κ ο ψυχιατρος λεει παραλογα?

Senior Member
    μα το λεει καταφερνει αμα τα μαζεψει να ειναι ηρεμος κ να μν χαλαει η μερα του!ειπε ηδη πως ειχε σχεδιασει να κανει πολλα σμρ κ του την χαλασε!

ειναι σαν πχ να χεις βαλει τα καλα σου για την δεξιωση κ να σε κουτσουλισει ενα πουλι στον δρομο!

Banned
    το red bull ειναι γκρι κ εχει κατι μπλε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ναι αλλα σκεψου πως καταφερες με τον εναν η τον αλλο τροπο να μν μαζεψεις κατι την παρασκευη!!!!
    Δεν ηταν red bull.Ηταν σαν amita, ειχε και μια λωριδα στη μεση.Μπορει να ηταν ενας ξενος χυμος που βαζεις το καλαμακι στη μεση...αλλα δε θυμαμαι να υπαρχει τετοιος χυμος καπου στη γειτονια μας...Και τελος παντων γιατι ειναι γκρι;

Δεν το μαζεψα, αλλα τωρα ειμαι χαλια ψυχολογικα.

Senior Member
    μμμ....ελα βρε στεφανουκο μου..........παρασκευη ειναι.

ξερω ξερω!φαε μια σοκολατα κ μετα κανονισε να βγεις ο βραδυ εεεε?

Banned
    σοκολατα εφαγα αλλα δε θα βγω...