Results 1 to 5 of 5
Thread: Ομοιοπαθητικη και καρδιολογια.
-
23-10-2010, 16:53 #1
Ομοιοπαθητικη και καρδιολογια.
θελω να μου πειτε αν και χιλιοειπωμενο θεμα για την ομοιοπαθητικη και τα καρδιολογικα. ο φιλος μου εχει αρρυθμιες αγχος παρουσιαζει συμπτωματα καταθλιψης και θα θελε να μαθει και αλλα εκτος απο νετ.πιστευω οτι οι συμβατικοι γιατροι ειναι λαμογια θελον να σε ε ουν απο κοντα εσενα και τ πορτοφολι σου.
- 23-10-2010, 17:01 #2
μπορεις καλλιστα να πεσεις κ σε λαμογιο εναλλακτικο!
23-10-2010, 17:13 #3
xm ναι!αλλα απο οτι διαβασα και ακουσα εκει δεν σε βλεπουν σαν ζωο εξεταζουν και αλλα πραγματα ακομα και την ψυχη σου.οποτε πιο πλ κερδισμενος θα βγεις εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων που η συμβατικη ιατρικη μπορει να χρειαστει.
23-10-2010, 17:41 #4
αφου λες οτι ο φιλος σου εχει αρρυθμιες απο αγχος τι σχεση εχει ο καρδιολογος?αντε ναι θα πας μια φορα εως 10 απο τον φοβο σου,αλλα απο εκει κ περα δεν ασχολεισαι με τον καρδιολογο,ουτε κ αυτος μαζι σου αν δεν ειναι λαμογιο!
αγχος?ψυχολογο θελει!βοηθαει κ η ομοιοπαθητικη(εχω κανει) αλλα εκαστος στο ειδος του!ο ψυχολογος ειναι ο πλεον ειδικος για τετοιες καταστασεις.
24-10-2010, 23:54 #5
Originally posted by sunset
θελω να μου πειτε αν και χιλιοειπωμενο θεμα για την ομοιοπαθητικη και τα καρδιολογικα. ο φιλος μου εχει αρρυθμιες αγχος παρουσιαζει συμπτωματα καταθλιψης και θα θελε να μαθει και αλλα εκτος απο νετ.πιστευω οτι οι συμβατικοι γιατροι ειναι λαμογια θελον να σε ε ουν απο κοντα εσενα και τ πορτοφολι σου.
Υπάρχουν και τα κέντρα ψυχικης υγείας αγαπητό ηλιοβασίλεμα…
Δεν πληρωνεις κατι και εχω ακουσει ότι βοηθανε αρκετα…
Οσο για τα λαμογια που λες θα ηθελα να διαφωνησω αλλα δεν μπορω δυστυχώς
Xanax και Ναρκωτεστ!
20-07-2025, 20:57 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή