Διαύγεια - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 25 of 25
    Member
    pad στα δύο τελευταία post που έκανες σε αυτό το θέμα ο λόγος σου δεν έχει πραγματικά καμμία συνοχή.

Senior Member
    pad αστο καλυτερα δεν καταλαβαινω τι λες

Senior Member
    Originally posted by aliento
    pad στα δύο τελευταία post που έκανες σε αυτό το θέμα ο λόγος σου δεν έχει πραγματικά καμμία συνοχή.
    αυτο ειναι κατι που μπορεισ να παθεισ απο τα φαρμακα πραγμα που σε μενα εχει γινει το χω αναλυσει και βαριεμαι να το ξαναλεω καλυτερα δε μπορω να στο εξηγησω αυτο ειναι θα κανω αλλη μια προσπαθεια ο ορισμοσ ασ πουμε τησ ψυχωσησ λεει οτι ειναι η λαθοσ αντιληψη τησ πραγματικοτητασ οταν εχεισ ψυχωση ενα κομματι σου αντιλαμβανεται λαθοσ τα πραγματα γι αυτο και την παθαινεισ μπορει δηλαδη να εχεισ παραπανω διαυγεια αλλα θα λειτουργει και το κομματι που αντιλαμβανεσαι λαθοσ. πραγματικα παιδια αμα δε καταλαβαινετε δε φταιω εγω καποια στιγμη στη ζωη μου ημουν κι εξυπνοσ παρολαυτα να μου λετε να ξερω που βρισκομαι γιατι οι τριγυρω μου μου λενε οτι ολα ειναι καλα και παπαρια

Banned
    Ρε παιδιά εγώ γιατί κατάλαβα τι λέει ο pad? Σιγά το δύσκολο, εγώ άλλους δεν καταλαβαίνω, αυτό λοιπόν που λέει ο pad, αν το καταλάβετε είναι ότι η έλλειψη διαύγειας και η ψύχωση είναι αλληλένδετα, αν δηλαδή σου έρθει η διαύγεια, θα πάθεις ψύχωση, γιατί εδώ είναι το δύσκολο (για σας, όχι για μένα), το μυαλό ελέγχεται από τα φάρμακα, συνεπώς αν αφήσεις ένα κομμάτι χωρίς να ελέγχεται, δηλαδή τη διαύγεια, την εξυπνάδα, και συνεπώς είσαι έξυπνος και διαγής, τότε το άλλο κομμάτι, ο έλεγχος της πραγματικότητας, η ψύχωση, θα ελευθερωθεί κι αυτό, δηλαδή θα εμφανίσεις ψύχωση, επειδή όπως είπα είναι αλληλένδετα. Σιγά το δύσκολο.

Member
    Originally posted by pad
    αυτο ειναι κατι που μπορεισ να παθεισ απο τα φαρμακα πραγμα που σε μενα εχει γινει το χω αναλυσει και βαριεμαι να το ξαναλεω καλυτερα δε μπορω να στο εξηγησω αυτο ειναι θα κανω αλλη μια προσπαθεια ο ορισμοσ ασ πουμε τησ ψυχωσησ λεει οτι ειναι η λαθοσ αντιληψη τησ πραγματικοτητασ οταν εχεισ ψυχωση ενα κομματι σου αντιλαμβανεται λαθοσ τα πραγματα γι αυτο και την παθαινεισ μπορει δηλαδη να εχεισ παραπανω διαυγεια αλλα θα λειτουργει και το κομματι που αντιλαμβανεσαι λαθοσ. πραγματικα παιδια αμα δε καταλαβαινετε δε φταιω εγω καποια στιγμη στη ζωη μου ημουν κι εξυπνοσ παρολαυτα να μου λετε να ξερω που βρισκομαι γιατι οι τριγυρω μου μου λενε οτι ολα ειναι καλα και παπαρια
    Εντάξει Pad κι εγώ κατάλαβα απο την αρχη τη ήθελες να πείς αλλά ήθελα να σου επισημάνω ότι ο λόγος σου δεν έχει συνοχή. Με δυσκολία κατάλαβα τη γράφεις. Ανα περιόδους παλιότερα μου το λέγανε και μένα αυτό στα φόρουμ. Προσπάθησε λίγο παραπάνω

Senior Member
    pad κ εγω καταλαβα τι ηθελες να πεις. απλα επειδη γραφεις μονοκοματα κ δε βαζεις κομματα κ τελειες μερικες φορες γραφεις σαν την πυθια! αν εβαζες καμια τελεια που κ που θα γινοσουν πολυ πιο κατανοητος.

φιλικα! :)

Banned
    Εντάξει Pad κι εγώ κατάλαβα απο την αρχη τη ήθελες να πείς αλλά ήθελα να σου επισημάνω ότι ο λόγος σου δεν έχει συνοχή. Με δυσκολία κατάλαβα τη γράφεις. Ανα περιόδους παλιότερα μου το λέγανε και μένα αυτό στα φόρουμ. Προσπάθησε λίγο παραπάνω
    Ναι αλλά λες ότι σε κούρασε με 1,5 σειρά; Αν είναι δυνατόν!

Member
    Originally posted by lightbluepath
    Ναι αλλά λες ότι σε κούρασε με 1,5 σειρά; Αν είναι δυνατόν!
    Δεν είπα ότι με κούρασε είπε ότι το κούρασε (αργό εμήλισα)
    \"pad to kourases megale\"

Banned
    Ε εντάξει δεν ήταν πολύ ευγενικό εκ μέρους σου αλλά τελοσπάντων.

Senior Member
    ενταξει ρε παιδια αφου καταλαβατε δεν υπαρχει προβλημα τι προσπαθεια να κανω νομιζεισ μπορω καλυτερα θα σουλεγα να διαβασεισ κανενα παλιο μου θεμα αλλα τα χω σβησει και βαριεμαι να τα ξαναγραφω

Page 2 of 2 FirstFirst 12