Results 1 to 15 of 16
Thread: βοηθεια
-
24-10-2010, 17:53 #1
βοηθεια
νιωθω πως μου εχουν καταστραφει τα νευρα, το μυαλο, οπως θελετε πειτε το απο την χρηση αντιψυχωσικων. δηλαδη risperdal 2mg πορτοκαλι καποιες φορες με πλαστικη γευση και αλλες φορες αγευστο, με αυξομειωσεις στην δοση. παιρνω το φαρμακο εδω και 6 χρονια, βγαινω εξω σε μπαρ και σε καφετεριες, πινω και κανα ποτακι. τελος παντως προσπαθησα να ξανααποκτησω κοινωνικη ζωη καπως την παλευω και δεν την παλευω, την δουλεια την κραταω με τα χιλια ζορια αλλα το νιωθω πως ειμαι πλεον ενας αναπηρος εγκεφαλικα. καμια ιδεα?
- 24-10-2010, 17:56 #2
απο μικρος βγαινω και προσπαθησω να γνωριζω κοσμο εχω φαει ξυλο στο σχολειο, εχω φαει φτυσιμο απο τις περισσοτερες γκομενες και αν ηταν στο χερι μου θα ανατιναξα τον πλανητη γη. δεν θα ηθελα να το κανω ομως γιατι πιστευω πως υπαρχουν και καλοι ανθρωποι και εχω γνωρισει αρκετους καλους. λοιπον εσεις τι εχετε να πειτε πανω σε αυτο;
24-10-2010, 18:02 #3
Εγω επαιρνα risperdal καπου 6 χρονια μεχρι που το αλλαξα , μπορει να μην ειμαι ο ΑΪνσταΪν αλλα δεν νομιζω οτι καταστραφηκε ο εγκεφαλος μου.
Τωρα παιρνω αλλη ουσια.
Βασικα τωρα εισαι κατω απο φαρμακευτικη αγωγη?
Προσωπικα οσες φορες εχω κοψει , εχω χασει υπερβολικα πολλα...απο τη ζωη που κερδισα με μοχθο.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
24-10-2010, 18:08 #4
παλια ημουν με ενα φαρμακο, τωρα ειμαι με δυο και προσπαθω να αποφυγω να καταληξω να παιρνω και τριτο.
24-10-2010, 18:18 #5
Προτιμω την μονοθεραπεια προσωπικα. Εννοω ενα φαρμακο ακομα και στην μεγιστη δοση. Τεσπα δεν ειμαι γιατρος , αυτο ειναι κατι που πρεπει να συζητησεις με τον γιατρο που σε παρακολουθει.
Επισης ελπιζω να συνεχιζεις με αντιψυχωτικη αγωγη και οχι με τιποτα αντιαγχολυτικα κλπ.
Δεν ξερω τι να πω...εγω ειμαι με abilify.
Προσπαθησε μην χασεις την δουλεια σου...γιατι εγω συγκαταλεγομαι στην στρατια ανεργων αυτη τη στιγμη με τις μεταρυθμισεις που γιναν...και δεν ειναι καθολου καλα...φυτοζωω.
Μια συμβουλη.
Σε βρηκε μια ασθενεια αλλα εσυ πρεπει να συνεχισεις και να κανεις οτι περναει απο το χερι σου για το καλυτερο.
Εισαι αναγκασμενος να παρεις καποια φαρμακα , τα οποια δεν συμπαθει κανενας , αλλα προσπαθησε παλι να εχεις μια ποιοτητα ζωης.
Μικρα πραγματα ειναι τα σημαντικα. Ενας καφες με εναν φιλο , μια καλη συζητηση αρκουν για να σου γεμισουν την μερα , μη νομιζεις οτι ο υπολοιπος κοσμος κανει κατι διαφορετικο.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
24-10-2010, 19:36 #6
Originally posted by insect
νιωθω πως μου εχουν καταστραφει τα νευρα, το μυαλο, οπως θελετε πειτε το απο την χρηση αντιψυχωσικων. δηλαδη risperdal 2mg πορτοκαλι καποιες φορες με πλαστικη γευση και αλλες φορες αγευστο, με αυξομειωσεις στην δοση. παιρνω το φαρμακο εδω και 6 χρονια, βγαινω εξω σε μπαρ και σε καφετεριες, πινω και κανα ποτακι. τελος παντως προσπαθησα να ξανααποκτησω κοινωνικη ζωη καπως την παλευω και δεν την παλευω, την δουλεια την κραταω με τα χιλια ζορια αλλα το νιωθω πως ειμαι πλεον ενας αναπηρος εγκεφαλικα. καμια ιδεα?
Τις φρήκες μου τις τρώω αλλα τις έχω συνηθήση κι εγώ δε γουστάρω το κόσμο που ζώ και γώ ήθελα να τον καταστρέψω ανα διαστήματα. Μάθε να ζείς με την αρώστια σου , εσύ μονο μπορείς να βοηθήσεις τον εαυτό σου . ουτε τα φάρμακα ούτε ο εγκεφαλοιατρός .
Σκλήρινε λίγο τα καλά τα παιδιά τη πατάνε ;)
24-10-2010, 19:36 #7
keep, ναι ευχαριστω για το μηνυμα σου. ξερεις οσο μεγαλωνω καταλαβαινω ενα πραμα. καλυτερα να αγαπας την ζωη παρα να της χαμογελας.
24-10-2010, 19:52 #8
ξερεις keep_walkin, ζηλευω (λιγακι ομως ε) τους ανθρωπους που αισθανονται ελευθεροι, δηλαδη οσους δεν εχουν τυψεις στην συνειδηση τους γιατι ετσι νομιζουν πως τα εχουν ολα τους φτυνω στη μαπα με καθε μου προσευχη./.
ακομα κι αν δεν υπαρχουν πυρηνικα οπλα παρα μονο αγαπη η ψευτια δυσκολα θα εξαφανιστει απο τις ψυχες των ανθρωπων.
*ψευτια δεν εννοω μοναχα στα λογια.
24-10-2010, 19:53 #9
σορρυ αερας εννουσα.
24-10-2010, 20:16 #10
σκεφτομαι να αρχισω και τα τσιγαρα bf. βοηθανε?
24-10-2010, 20:22 #11
ευχαριστω και παλι keep_walking. ειναι φοβερο πως διαβασα ενα μηνυμα συμπεραστασης απο εσενα μετα απο πολυ καιρο. σε ευχαριστω!
24-10-2010, 20:24 #12
Δεν ειχες ζητηση και συμπαρασταση...νομιζω οτι γενικα συμμετεχω στα θεματα σου:)
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
24-10-2010, 21:14 #13
insect 2mg Risperdal δεν ειναι τιποτα.
Εισαι πολυ καλα απλα δεν εχεις το τελειο.
Οπως και εγω.. Μη κανεις ομως καμια βλακεια και κοψεις το φαρμακο γιατι τον επομενο χρονο θα υποφερεις παλι.
Εγω παιρνω τωρα το Risperdal Quicklet το οποιο ειναι πιο ελαφρυ αλλα θελει και μεγαλυτερη δοση για να δουλεψει.Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.
24-10-2010, 22:48 #14
\'... τους φτυνω στη μαπα με καθε μου προσευχη./.
ακομα κι αν δεν υπαρχουν πυρηνικα οπλα παρα μονο αγαπη η ψευτια δυσκολα θα εξαφανιστει απο τις ψυχες των ανθρωπων...\'
Γεια σου Βινς, αν είσαι ο Βινς τελικά. Ήθελα να σου πω πως κάποια στιγμή, κι αν βρεις ποτέ τη διάθεση και το ενδιαφέρον για κάτι τέτοιο, θα ήταν πολύ όμορφο να συγκέντρωνες όλες αυτές τις βαθιά ωραίες, σκληρά αληθινές σκέψεις/στίχους σου, και να τα έδινες στους ανθρώπους. Είναι πολλά τα εκπληκτικά πράγματα που έχεις καταθέσει εδώ μέσα. Μικρές \'ασυνάρτητες\' φράσεις, το μεγαλείο Βινς της καρδιάς και ο πόνος που πάντα εύστοχα θα αποδώσει την αλήθεια.
Χαίρομαι για το καθαρό σου μυαλό, στεναχωριέμαι αν πονάς ή υποφέρεις. Σου εύχομαι, όπως και σε όσους δε τους αξίζει αυτό, μια μέρα να ανασάνεις ελεύθερος, γιατί είσαι νικητής κι η καρδιά σου αντιστέκεται.
Με πολύ εκτίμηση,
μια φίλη σου! ... :) ...
Υ.Γ. Κι ένα \'respect\' για πολλά απ\' αυτά που έχει γράψει ο \'Aliento\'. Σήμερα είδα πόσο ξεκάθαρα τόνισες την πολύ μεγαλύτερη ψυχολογική ζημιά που \'προσφέρουν\' τα... φυτοφάρμακα, όπως πολύ εύστοχα ειπώθηκε, σε σχέση με τη ζημιά που κάνει η ίδια η \'ψυχασθένεια\'. Μια μικρή υπόκλιση από μένα αν την παλεύεις χωρίς δεκανίκια και σας εύχομαι ειλικρινά να γιάνει με βάλσαμο η ψυχούλα σας και να σπάσουν όλα τα δεσμά.
Σας ευχαριστώ παιδιά, καλή συνέχεια!
25-10-2010, 01:13 #15
το τσιγαρο ριχνει τη συγκεντρωση του φαρμακου στο αιμα αμα τα αρχισει θα ναι σαν να μειωνεισ λιγο την δοση σου που ειναι πολυ μικρη και αμα εχεισ και κιλα ειναι παιδικη
Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΕΠΑΝΗΛΘΕ
22-06-2025, 19:40 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία