Results 16 to 30 of 31
-
28-10-2010, 18:50 #16
Συμφωνώ και γω με τους προηγούμενους.
Η συμπεριφορά του είναι απλά ευγενική, (κάνει πως δεν καταλαβαίνει), πρώτα γιατί δεν θέλει να σε στεναχωρήσει και δεύτερο και σημαντικότερο γιατί βρίσκεστε στον ίδιο χώρο εργασίας.
Φαντάζεσαι να σου έλεγε, \"σόρι, δεν μου αρέσεις\" ?
Θα είχε να αντιμετωπίσει μια κοπέλα που την έχει απορρίψει, (και ότι συνεπάγεται αυτό), όλη μέρα στη δουλειά του.
απ την άλλη, αν είναι νάρκισσος σίγουρα κολακεύεται ξέροντας πως υπάρχει ΑΛΛΗ μια από πίσω του και λυπάμαι που θα στο πω, μπορεί να κάνει πλάκα με τους φίλους του γι αυτό.
Ξεκόλα όσο είναι νωρίς γιατί έχεις ήδη χάσει χρόνο μαζί του.
Να ρωτήσω κάτι?
Αυτό το limerence, τι ακριβώς είναι?
- 28-10-2010, 23:19 #17
Κατ’ αρχάς, ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις σας. Ειλικρινά με βοηθάει πάρα πολύ που μοιράζομαι αυτό το θέμα μαζί σας.
Νομιζω οτι απλα δεν σε γουσταρει αυτος κ προσπαθει να ειναι μαλλον ευγενικος κ διακριτικος οσο κι...εσυ:)
Μπορει να δισταζει απλα να σε αντιμετωπισει κ να σου πει \"δεν σε γουσταρω. σταματα το\". Οσο απλο κι αν ακουγεται, δεν ειναι το ιδιο απλο για ολους.
Η συμπεριφορά του είναι απλά ευγενική, (κάνει πως δεν καταλαβαίνει), πρώτα γιατί δεν θέλει να σε στεναχωρήσει και δεύτερο και σημαντικότερο γιατί βρίσκεστε στον ίδιο χώρο εργασίας.
Sofia & Θεοφανία, μακάρι να είναι έτσι… όχι τίποτα άλλο, δε θέλω να «κακιώσω» μαζί του. Βέβαια, δε θα μάθω ποτέ αν είναι όντως έτσι…
Με τους φίλους του είμαι σίγουρη θα το συζητάει, δυστυχώς & αναπόφευκτα, ακόμα και για το χαβαλέ του πράγματος. Το κακό είναι ότι ένας άλλος συνάδελφός μας είναι κολλητός του. Απ’ ό,τι έχω καταλάβει δεν παίζει να του έχει πει κάτι, εκτός κι αν είναι διακριτικοί και οι 2. Το μόνο που μου λείπει στην απογοήτευσή μου είναι να ακουστεί κάνα υπονοούμενο…
Τον όρο limerence τον βρήκα τυχαία. Τον πρωτοχρησιμοποίησε η ψυχολόγος Dorothy Tennov στο βιβλίο της Love and Limerence – the Experience of Being in Love, υποθέτω στην προσπάθειά της να διακρίνει τους όρους «αγάπη» και «έρωτας» που στα αγγλικά αποδίδονται με τη λέξη love. Συγκεκριμένα,
Limerence is a cognitive and emotional state of being infatuated or obsessed with another person, typically experienced involuntarily and characterized by a strong desire for reciprocation of one\'s feelings …
It can be experienced as intense joy or as extreme despair, depending on whether the feelings are reciprocated. …
Basically, it is the state of being completely carried away by unreasoned passion or love; addictive love. Usually, one is inspired with an intense passion or admiration for someone. Limerence can be difficult to understand for those who have never experienced it, and it is thus often dismissed by nonlimerents as ridiculous fantasy or a construct of romantic fiction.
Σε αυτό το link http://en.wikipedia.org/wiki/Limerence μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα. Παρήγγειλα το βιβλίο από το εξωτερικό και το διάβασα σε 1 βδομάδα. Τουλάχιστον ανακάλυψα ότι δεν είμαι μόνη σε όλο αυτό (τις επίμονες σε σημείο εμμονής σκέψεις, την έλλειψη συγκέντρωσης, την αϋπνία, την απώλεια βάρους, τα καθημερινά όνειρα, την απίστευτη ανυπομονησία τα σαββατοκύριακα επειδή δεν τον έβλεπα). Πολλοί συνάνθρωποί μας «υποφέρουν». Απλώς δε συμβαίνει σε όλους. Ούτε και μένα μου είχε συμβεί κάτι παρόμοιο στο παρελθόν.
(πού να ΄ξερε τι έχω περάσει για χάρη του…)
28-10-2010, 23:27 #18
Originally posted by DissolvedGirl
Δεν ξέρω ακριβώς τι ειπώθηκε, αλλα όταν διαβάζω ότι ένα \"ντροπαλό άτομο\" έστειλε ένα μήνυμα και αποκάλυψε τα συναισθήματα του \"όσο πιο διακριτικά γινόταν\", δεν μπορώ καν να υποθέσω ότι κάτι ήταν ξεκάθαρο. Η ίδια με τα δικά της λόγια είπε ότι το αποκάλυψε όσο πιο διακριτικά γινόταν, αδυνατώ να καταλάβω που διάβασες εσύ το \"ξεκάθαρο μήνυμα\" που του έστειλε.
Επίσης όταν μια υπέρ του δεόντως διακριτική αποκάλυψη συναισθημάτων γίνεται σε περίοδο περίπου 8 μηνών, δεν μπορώ εξίσου να τη χαρακτηρίσω ως οτιδήποτε φορτικό.......
Για τα δικά μου δεδομένα, δεν έγινε καμια αποκαλυπτική κίνηση.
....
το \'αποκαλυπτικο\" και το ξεκαθαρο, αν εχουμε αμφιβολιες απο το γεγονος οτι του το ειπε, το καταλαβαινουμε απο τις αντιδρασεις του ανθρωπου......ειναι απλο.....
αν δεν ειχε καταλαβει τπτ, δεν θα αλλαζε σε τπτ την συμπεριφορα του.
αν ειχε παραξενευτει, θα ζητουσε εξηγησεις.
αν ενδιαφεροταν, θα πετουσε την σκουφια του και θα απαντουσε αμεσα στην προσκληση της κοπελας για συναντηση...
ο τυπος εκοψε λασπη αμεσα και εξαφανιστηκε κιολας= και το μηνυμα το πηρε και δεν ενδιαφεροταν να το αξιοποιησει.....
το φορτικο το συμπεραινουμε απο το γεγονος οτι στις επαναλαμβανομενες διακριτικες κινησεις της φιλης, ο τυπος απομακρυνοταν ολο και περισσοτερο....
και τελος, συζηταμε μονο για τις ξεκαθαρες και συγκεκριμενες κινησεις που εκανε.
να εισαι σιγουρη, οτι ενα ατομο που εμπλεκεται σε μονομερη ερωτα-εμμονη-κολλημα οπως θελεις πες το,με καποιον, τον βλεπει στον υπνο του, τον σκεφτεται ολη μερα, και δουλευει μαζι του, εκπεμπει καθημερινα 1.999.999. και κατι ψιλα , εξωλεκτικα, \"διακριτικα\", μηνυματα, ειτε το συνειδητοποιει, ειτε οχι.......δεν ειναι χαζοι οι αλλοι...
28-10-2010, 23:41 #19
και για να απαντησω στην ερωτηση του τιτλου,
δεν μπορουμε να απαιτουμε απο τους αλλους να εχουν τις αντιδρασεις που εχουμε εμεις στο κεφαλι μας...
για το δικο του το μυαλο, μπορει να εχει πει \"οχι\"...
δεν φταιει αυτος αν ο τροπος που στο ειπε δεν σου αρεσει και θα το ηθελες καπως αλλιως.
29-10-2010, 00:23 #20
Μπορεί να είναι έτσι… ίσως να το βλέπω και λίγο εγωιστικά, από την άποψη ότι αν μου έλεγε ξεκάθαρα «όχι» θα ξεκόλλαγα αμέσως. Με τη σιωπή του όμως δε με βοηθάει καθόλου μα καθόλου (σε άλλα πράγματα ξέρει να είναι λαλίστατος, τέλος πάντων...).
Και τίθεται το θέμα της στάσης μου από δω και στο εξής. Δεν πρέπει να καταλάβει ότι έχω στενοχωρηθεί τόσο πολύ. Αλλά ούτε μπορώ και να είμαι όπως πριν. Θα φανώ αναίσθητη, ότι δεν κατάλαβα ότι έχω φάει άκυρο.
29-10-2010, 00:34 #21
Τι να σου πει,δεν είδα να έχει κάτι πάνω στο οποίο να τοποθετηθεί ο άνθρωπος.Είναι μία περίπτωση ρομαντικής infatuation,δίχως όμως συστατικά που να τη γειώνουν σε μία υπαρκτή διάσταση,στην πραγματικότητά σου.
Τι σε νοιάζει με ποιον μπορεί να το συζητάει,εδώ εσύ περιμένεις κάποιον όμορφο να σου πει το οκ πάνω σε μία πρόταση που δεν έχει γίνει ποτέ.Γιατί δεν τον προσεγγίζεις να του τα ρίξεις στεγνά,δεν καταλαβαίνω.Ή κάτι δεν έπιασα;Θα ξαναδιαβάσω να δω μήπως έχασα επεισόδια και αν ναι,τα ματαλέμε.:)"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
29-10-2010, 01:44 #22
Originally posted by kaupunki
Sofia & Θεοφανία, μακάρι να είναι έτσι… όχι τίποτα άλλο, δε θέλω να «κακιώσω» μαζί του. Βέβαια, δε θα μάθω ποτέ αν είναι όντως έτσι…
Με τους φίλους του είμαι σίγουρη θα το συζητάει, δυστυχώς & αναπόφευκτα, ακόμα και για το χαβαλέ του πράγματος. Το κακό είναι ότι ένας άλλος συνάδελφός μας είναι κολλητός του. Απ’ ό,τι έχω καταλάβει δεν παίζει να του έχει πει κάτι, εκτός κι αν είναι διακριτικοί και οι 2. Το μόνο που μου λείπει στην απογοήτευσή μου είναι να ακουστεί κάνα υπονοούμενο…
Ξερεις, οπως εσυ δεν θες να κακιωσεις μαζι του, μπορει να θελει κι αυτος το ιδιο. Να μην κακιωσει μαζι σου. Αν δεν του μιλησεις εσυ πιο ανοιχτα, μπορει να επιλεξει κι αυτος τον ιδιο τροπο με τον δικο σου. Το να μην μιλησει ανοιχτα. Ετσι απαιτεις απο αυτον να κανει αυτο που δεν τολμας εσυ? Κ γιατι να σε βοηθησει με το πιο να γινει πιο σαφης? Μπορει να τον βολευει ολο αυτο, οπως βολευει κι εσενα.
Στη θεση σου δεν θα μου τοσο σιγουρη για το τι λεει ο καθενας με τους φιλους του. Δεν κανουν ολοι χαβαλε με τα ιδια θεματα.
Πολλοί συνάνθρωποί μας «υποφέρουν». Απλώς δε συμβαίνει σε όλους. Ούτε και μένα μου είχε συμβεί κάτι παρόμοιο στο παρελθόν.
(πού να ΄ξερε τι έχω περάσει για χάρη του…)
δεν ειναι οτι ερωτευομαστε μονο για τους αλλους, αλλα και για μας τους ιδιους. οποτε, δεν το κανεις για χαρη του μονο.
οπως κ να χει, ο ερωτας εχει την ομορφια του, ετσι κι αλλιως. ειδικα βεβαια οταν υπάρχει ανταποκριση.πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
29-10-2010, 09:03 #23
Originally posted by ioannis2
Προσπάθησε να τον διώξεις απ το νου με τον καιρό.
τουλάχιστον, χτες και σήμερα που τον είδα μετά την τελευταία βλακεία μου, ένα \"γεια\" μου το λέει. πάλι καλά...
τι να πω... πρώτη φορά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα νιώθω τόσο διαφορετικά (άσχημα) συναισθήματα. απογοήτευση, πίκρα, θλίψη, θυμό, εκνευρισμό...
μάλλον περισσότερο μου φταίει ο εαυτός μου. πολύ κακό πράγμα η ελπίδα τελικά. πρώτη φορά στη ζωή μου θέλησα κάτι τόσο πολύ. πρώτη φορά άφησα τις ντροπές κατά μέρος και πήρα το ρίσκο. δε νομίζω πλέον να το ξανακάνω.
Τη διακριτικότητα που λες την εκλαμβάνω ως φοβία.
Το πρόβλημα είναι ότι εσύ φαίνεται ότι τον σκέφτεσαι με τι ώρες ενώ στο νου του αυτού φαίνεται να μη συμβαίνει τίποτα. Και αυτό προκύπτει και από τα όα γράφεις για τη συμπεριφορά του.
Το ζήτημα είναι ότι εσύ δεν έκανες απολύτως τίποτε που να εκδηλώνει άμεσα αυτό που ήθελες. Δεν του το πες ευθέως ότι τον γουστάρεις.
Αυτός είτε δεν κατάλαβε τίποτε είτε δεν ενδιαφέρεται. Μην προσκολλάς το νου σου εκεί. Στο μεταξύ όλον αυτό τον καιρό μπορεί να σου τυχαν άλλες ευκαιρίες καλές και να τις έδιωξες επειδή υπάρχει αυτή η κατάσταση στη σκέψη σου.
Προσπάθησε να περιορίσεις τη σκέψη σου γι αυτόν και στο τέλος να τον ξεχάσεις σαν ερωτικο ποθούμενο και ξεκίνα να κοιτάς για άλλους.
Και μενα μου τυχε κάτι παρόμοιο. Δεν έκανα την κίνηση όπως θα πρεπε, σκεφτόμουν και γω για καιρό όπως εσένα και δε βγήκε τίποτα.γιάννης
29-10-2010, 15:24 #24
να πω για οσους θεωρειτε οτι η φιλη ισως πρεπει να πει ακομα πιο ξεκαθαρα στον τυπο τι θελει, οτι ισως δεν το ειπε αρκετα ξεκαθαρα κλπ, οτι ξεχνατε κατι βασικο...
ενας ευαερος και ευηλιος τυπος σαν αυτον που μας περιεγραψε, πλησιαζει τις γυναικες που γουσταρει ετσι κι αλλιως, ακομα κι αν δεν εχουν κανει δηλωσεις , εκτος ισως αν θεωρησει καποια ξεκαθαρα αρνητικη απεναντι του...
ας μη το παραβλεπουμε αυτο.....
αν γουσταρε, δεν θα περιμενε την προταση της φιλης, και τις καλυμενες η ξεκαθαρες δηλωσεις της θα τις επιανε με τη μια, πριν ακομη τις πει......
για να μη σας πω και το αλλο...
οτι πολλοι απο τους ανδρες που δεν ειναι συνεσταλμενοι,και νοιωθουν κυνηγοι, θελουν να διεκδικουν.
δεν αρεσκονται σε γυναικες που κανουν προτασεις ξεκαθαρες καθολου, ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ! (αμαν ηρω, βγαλε τον βαγγελη απο μεσα σου:ΡΡΡΡΡΡ)
29-10-2010, 16:02 #25
ΔΙΑβασα το θεμα κ μ φανηκε πααααρα πολυ ενδιαφερον!!!!!!!!ειληκρινα!δ� �ν καταλαβα κατι ομως ποιος σ ειπε οτι πασχεις απο αυτο το....\'\'πως το ειπες πως πασχεις\'\'? δεν παει να πει κατι το οτι εφαγες κολιμα με καποιον ειδηκα αμα σε φτυνουνε ειναι χειροτερο κ τρως κ αλλο! στον κοσμο αρεσει ο,τι ειναι απαγορευμενο, απιαστο η παχαινει.
γιατι πρεπει ΓΙΑ ΟΛΑ να υπαρχει μια διαταραχη ελεος!
τελικα σου μιλαει????????στην ιδια δουλεια δεν ειστε?καλυτερα π δν κανατε κατι παντως γτ κ εγω εχω μπλεξει με συναδελφους κ ετρεμε το φιλοκαρδι μ καθε φορα μν το παρει κανεις χαμπαρι κ μ βγει κ τονομαI m a Good Person With Bad Attitude
30-10-2010, 00:20 #26
Αν δεν του μιλησεις εσυ πιο ανοιχτα, μπορει να επιλεξει κι αυτος τον ιδιο τροπο με τον δικο σου. Το να μην μιλησει ανοιχτα. Ετσι απαιτεις απο αυτον να κανει αυτο που δεν τολμας εσυ? Κ γιατι να σε βοηθησει με το πιο να γινει πιο σαφης? Μπορει να τον βολευει ολο αυτο, οπως βολευει κι εσενα.
Sofia, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Εκεί ακριβώς ρίχνω και το φταίξιμο στον εαυτό μου. Ότι δε χειρίστηκα σωστά το όλο θέμα από την αρχή…
ioannis2, αυτή η διακριτικότητα ή φοβία που λες, οφείλεται στο ότι είμαστε στον ίδιο χώρο εργασίας. Δεν έχουμε μείνει ποτέ μόνοι οι 2 μας, οπότε τι να κάνω? Να του πω «έλα να σου πω 2 λεπτάκια?». Εκεί ήταν το μεγάλο πρόβλημα. Δε γινόταν να του το πω ευθέως.
Ναι, Remedy, πιο ξεκάθαρα δε γίνεται να του πω. Πλέον νομίζω το έχει καταλάβει και πολύ καλά μάλιστα. Πολύ γέλασα με το «ευάερος και ευήλιος»! βέβαια, να πω τη μαύρη μου αλήθεια, έχω παρατηρήσει ότι αυτός έχει ένα θεματάκι. Αν δεν του πει κάποιος συνάδελφος «πάμε έξω να καπνίσουμε» ή «πάμε στο κυλικείο για καφέ», εκείνος σχεδόν ποτέ δεν παίρνει πρωτοβουλία να το πει ο ίδιος ή να σηκωθεί να πάει μόνος του. Δεν ξέρω αν αυτό λέει κάτι.
Επίσης, με προβληματίζει το γεγονός ότι τα 2 τελευταία μου μνμ ενείχαν έναν διακριτικό (ναι, ξέρω, το ‘χω παρακάνει με τη διακριτικότητα) σεξουαλικό υπαινιγμό. Μήπως έβγαλα στα μνμ έναν άλλο εαυτό από αυτόν που βλέπει στο γραφείο… Βασικά αυτός ήταν και ο λόγος που του ζήτησα συγγνώμη στο τελευταίο μνμ.
me_vs_myself, και με το δικό σου post γέλασα! Να ’στε καλά παιδιά, γιατί με έχει πάρει πολύ από κάτω αυτές τις μέρες.
Αυτό από το οποίο «πάσχω» (limerence) το ανακάλυψα μόνη μου. Κάτι δε μου πήγαινε καλά με όλη αυτή την εμμονή για το συγκεκριμένο άτομο. Με φίλους που το συζήτησα, κανείς δεν έχει αισθανθεί κάτι παρόμοιο. Με κοιτούσαν σαν… ούφο όταν τους έλεγα για τα διάφορα συμπτώματα. Ειδικά η απώλεια βάρους έχει συζητηθεί πολύ – και από άτομα στο γραφείο [τουλάχιστον είχε ένα καλό όλη η ιστορία :) ] Διαβάζοντας το βιβλίο της Tennov με τις μαρτυρίες δεκάδων ανθρώπων, είδα τον εαυτό μου εκεί μέσα. Δοκίμασα κάποιες από τις λύσεις που προτείνει για όσους «υποφέρουν» από μονομερή έρωτα, αλλά τζίφος.
Και ναι, το φοβάμαι αυτό, ότι όσο με γράφει, ίσως να τον θέλω περισσότερο. Μήπως να με δει κάποιος ειδικός?
Στο μεταξύ όπως μετά το 1ο μνμ στο καπάκι σχεδόν ακολούθησαν οι καλοκαιρινές διακοπές, τώρα είχα κάτι ρεπό + την αργία χτες, 2 φορές τον είδα αυτή τη βδομάδα. «Γεια» τουλάχιστον λέει. Αλλά από το fb, μπουχός…
30-10-2010, 12:38 #27
....Ναι, Remedy, πιο ξεκάθαρα δε γίνεται να του πω. Πλέον νομίζω το έχει καταλάβει και πολύ καλά μάλιστα. Πολύ γέλασα με το «ευάερος και ευήλιος»! βέβαια, να πω τη μαύρη μου αλήθεια, έχω παρατηρήσει ότι αυτός έχει ένα θεματάκι. Αν δεν του πει κάποιος συνάδελφος «πάμε έξω να καπνίσουμε» ή «πάμε στο κυλικείο για καφέ», εκείνος σχεδόν ποτέ δεν παίρνει πρωτοβουλία να το πει ο ίδιος ή να σηκωθεί να πάει μόνος του. Δεν ξέρω αν αυτό λέει κάτι.
Επίσης, με προβληματίζει το γεγονός ότι τα 2 τελευταία μου μνμ ενείχαν έναν διακριτικό (ναι, ξέρω, το ‘χω παρακάνει με τη διακριτικότητα) σεξουαλικό υπαινιγμό. Μήπως έβγαλα στα μνμ έναν άλλο εαυτό από αυτόν που βλέπει στο γραφείο… Βασικά αυτός ήταν και ο λόγος που του ζήτησα συγγνώμη στο τελευταίο μνμ.
........
. Με φίλους που το συζήτησα, κανείς δεν έχει αισθανθεί κάτι παρόμοιο. Με κοιτούσαν σαν… ούφο όταν τους έλεγα για τα διάφορα συμπτώματα. Ειδικά η απώλεια βάρους έχει συζητηθεί πολύ – και από άτομα στο γραφείο [τουλάχιστον είχε ένα καλό όλη η ιστορία :) ] Διαβάζοντας το βιβλίο της Tennov με τις μαρτυρίες δεκάδων ανθρώπων, είδα τον εαυτό μου εκεί μέσα. Δοκίμασα κάποιες από τις λύσεις που προτείνει για όσους «υποφέρουν» από μονομερή έρωτα, αλλά τζίφος.
Και ναι, το φοβάμαι αυτό, ότι όσο με γράφει, ίσως να τον θέλω περισσότερο. Μήπως να με δει κάποιος ειδικός?
Στο μεταξύ όπως μετά το 1ο μνμ στο καπάκι σχεδόν ακολούθησαν οι καλοκαιρινές διακοπές, τώρα είχα κάτι ρεπό + την αργία χτες, 2 φορές τον είδα αυτή τη βδομάδα. «Γεια» τουλάχιστον λέει. Αλλά από το fb, μπουχός…
σιγα το πληγωμενο ελαφακι που θα του ζητησεις και συγνωμη!!!!!!
τον εκανες τσαμπα-μαγκα (=του τονωσες το εγω κι εριξες και τα μουτρα σου) με τις δηλωσεις σου και θα του ζητησεις και συγνωμη?????
συγνωμη γιατι?
προφανως και θα εδειχνες ενα διαφορετικο προσωπο απο το επαγγελματικο εφοσον αποφασισες να του δειξεις οτι τον θελεις. πως θα το το εδειχνες? ως επαγγελματικος συνεργατης??????
οσο για το ερωτημα σου πιοοοο πανω, πως θα συνεχισεις χωρις να φανεις χαζη (οτι δεν καταλαβες τι εγινε) αλλα και χωρις να δειξεις οτι εχεις πεσει στα πατωματα, θα συνεχισεις μια χαρα! δεν καταλαβαινω το κολλημα.
θα εισαι οπως και πριν στην δουλεια και για το μεταξυ σας, θα εισαι ευγενικη, χαμογελαστη, αλλα δεν θα συνεχιζεις καμια προσωπικη κουβεντα ακομα κι αν την ξεκινησει αυτος!!!!
οτι και να καταλαβε, οι ποθοι ερχονται και φευγουν σε αυτην την ζωη, δεν καταλαβαινω που ειναι το θεμα. σου ηρθε, δεν εκατσε, σου εφυγε. θα δωσεις και γι αυτο λογαριασμο??????????
(και μην εκπλαγεις, αν χανοντας το ενδιαφερον σου, τον δεις να σου κωλοτριβεται για να τσεκαρει μηπως εχασε το θυμα του...)
οσο για το θεμα της ορολογιας που βρηκες, θα συμφωνησω με την μαισελφ πολυ παραπανω...
ειναι λιγο εξωφρενικο να ιατρικοποιουν το οτιδηποτε στην ανθρωπινη συμπεριφορα και να βαζουν και ταμπελες!! τι λιμενανσς και λαμεριγκ, κουραφεξαλα!!!!!
σε πληροφορω οτι το εχω ζησει κι εγω μια φορα, απλα σε εφηβικη ηλικια...μετα τα 20 δεν σκεφτηκα ποτε να ασχοληθω με καποιον χωρις να υπαρχει αμοιβαιο ενδιαφερον...
μονομερης ερωτας ειναι, σιγα την ανακαλυψη.... η ηλικια που το επαθες βεβαια ειναι μεγαλη.
αυτο δεν δειχνει καποια ψυχοπαθολογια, αλλα δειχνει σιγουρα καποιες ελλειψεις....αν σε νοαιζει να ψαχτεις, καντο, αλλα σιγουρα δεν εισαι για γιατρο!
αυτα τα ολιγα, καλη μερα να χεις :)
30-10-2010, 15:38 #28
πες το βρε κοπελια α γεια σου!!!!!!!!!!!!καλα ποσες φορες σε ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ εδω μεσα κ κοβω το κεφαλι μου γιαυτο, δν εχει τυχει να ψαχνουμε συμπτωματα ιατρικων ορων κ να βρισκουμε παρομοια με τα δικα μας κ να λεμε \'\'αχχχ αυτο το χω!!!!\'\' \'\'αχ κι αυτο το χω!!!!!!!\'\'.
ακομα κ στις οδηγιες για τις ασπιρινες να διαβασεις κατι δικο σου θα βρεις μεσα!
μονομερης ερωτας ακριβως...........αμα σου καθοτανε δεν θα αδυνατιζες απο απελπισια αλλα απο αλλα πραγματα......;)
σε καινουργιες σχεσεις ΠΑΝΤΑ αδυνατιζεις δν εχεις μυαλο για φαι! ε οποτε παλι τα ιδια αποτελεσματα θα ειχες.
απλα ρε παιδι μ ξερεις τι πρεπει να γινει?να βρεις αλλον να ασχοληθεις κ αμεσως θα το ξεχασεις γτ ως γνωστον.......Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΓΚΟΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ!λολολολI m a Good Person With Bad Attitude
01-11-2010, 21:50 #29
Kαλησπέρα και καλό μήνα. Ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις σας.
Σήμερα πήγα γραφείο μετά από αρκετές μέρες. Τα ίδια παντελάκη μου, τα ίδια παντελή μου. Πάνω που είπα ότι καταλάγιασε όλο αυτό που ένιωθα, όταν τον είδα πάλι τα ίδια… θα δυσκολευτώ πάααααααααααααααρα πολύ να ξεκολλήσω. Μου έκανε και αστεία μάλιστα. Βασικά νιώθω λες και δεν έστειλα ποτέ εκείνο το μνμ. 3 φορές που του έχω στείλει, περιμένω να ξεμπερδέψει κάπως η ιστορία. Αλλά, βρε παιδιά, δε βοηθάει που δε λέει όχι.
Σήμερα ανέβασε κι ένα πολύ... προκλητικό status στο fb. Δεν το γράφω εδώ γιατί ο διάβολας έχει πολλά μάτια… δεν ξέρω γιατί αυτοσαρκάζεται τόσο με την εμφάνισή του, πόσο γοητευτικός είναι και πόσο τον ποθούν οι γυναίκες… όταν πρέπει έχει καταπληκτικό χιούμορ κι όταν πρέπει είναι πολύ σοβαρός. Προς τι το καραγκιοζιλίκι με την ομορφιά?
σκ@τ@ τα΄χω κάνει...
02-11-2010, 10:55 #30
δεν μπορεις να αποδεχτεις οτι απλα δεν σε γουσταρει?ειμαι σιγουρη πως εχει καταλαβει πως νοιωθεις και απλως σε αγνοει για να μην σε προσβαλλει.το οτι μερικες φορες ειναι φιλικος μαζι σου εσυ το μεταφραζεις οπως θες στο κεφαλι σου.αν τον ελκυες εστω και λιγο τουλαχιστον θα προσπαθουσε να σε πλησιασει σεξουαλικα χωρις δεσμευσεις κλπ.δεν ελκυεται καθολου απο σενα.ξεπερασε το.δηλαδη ελεος.
Άγχος και συμπτώματα
24-07-2025, 13:14 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή