Results 1 to 6 of 6
Thread: ευχομαι
-
26-10-2010, 00:57 #1
ευχομαι
ο θεος να σας συγχωρεσει για οτι εχετε κανει και να με βηοηθαει και μενα να συνεχιζω να αγαπαω τους συνανθρωπους μου.
ευχομαι να ζω την καθε μερα οσο καλυτερα γινεται και να ζω με την ελπιδα πως αυριο και μεθαυριο και του χρονου και του παραχρονου η εστω σε πολλα χρονια ο κοσμος θα αλλαξει προς το καλυτερο.
ευχομαι να αγαλιασει η ψυχη σας γιατι ανθρωποι ειμαστε ολοι και λαθη κανουμε.
ευχομαι ακομα να σταματησω να μπαινω σε αυτο το φορυμ που μου εχει δημιουργησει εφιαλτες και μου εχει αποσταξει ενα πολυ καλο μερος απο την ζωντανια μου.
ευχομαι ο θεος να σας συγχωρεσει και ολους μας και να παρει τις σωστες αποφασεις για ενα καλυτερο αυριο.
ζηταω συγνωμη αν εχω κανει και εγω λαθη. προσευχομαι αυτο το φορουμ να παψει να με στοιχειωνει επιτελους.
- 26-10-2010, 01:07 #2
ειλικρινα να ειστε ολοι καλα. δεν θα μπορουσα να πω κατι πιο αληθινο απο το να προσεχετε οσους σας φροντιζουν.
26-10-2010, 11:44 #3
Είσαι καλά;
Έχεις δίκαιο ότι αφιερώνετε πολλής χρόνος στο φορουμ ενώ μπορούμε να κάνουμε άλλα πιο δημιουργικά πράγματα στη ζωή μας που θα μας ωφελήσουν να αντεπεξέλθουμε στα όποια προβλήματα ο καθένας από μας αντιμετωπίζει.
Γι αυτό θα σύστηνα χρήση του σάιτ με μέτρο.
Εδώ ακούς γνώμες, συμβουλεύεις και σε συμβουλεύουν, ακούς πολλά χρήσιμα που μπορεί να είναι και λύσεις τις οποιες δεν έχεις ακούσει από κάπου αλλού. Μας έχει βοηθήσει αλλά να γίνεται με μέτρο.
Βγες και λίγο έξω να δεις κόσμο, να μιλήσεις με γνωστούς και άγνωστους, να ανασάνεις άλλο αέρα. Αυτό βοηθά πραγματικά.γιάννης
26-10-2010, 12:37 #4
σημερα ειμαι καλυτερα απο χθες και χειροτερα απο αυριο.
26-10-2010, 12:58 #5
Προσπαθώ να καταλάβω αυτό που μου απάντησες.
Το καλήτερα από χθες είναι πολύ θετικό!
Το χειρότερα από αύριο... Άρα το αύριο θα είναι καλήτερο από το σήμερα έστω και αν το σήμερα σε κάνει δυστηχησμένη. Βλέπω αισιόδοξα τα πράγματα. Έτσι είναι;
Πάντως σε σχέση με αυτά που σου έγραψα πιο πριν, μεταξύ της ώρας που σου έστειλα το προηγούμενο ποστ και αυτού που γράφω τώρα βγήκα έξω, μίλησα με ανθρώπους στον κοντινό μου χώρο, ευχαριστήθηκα και πήρα δυνάμεις από τη συναναστροφή μαζί τους και νοιώθω πιο δυνατός τώρα που σου ξαναγράφω. Σκέψου το...
Μην απελπίζεσαι. Η απελπισία είναι στο νου, όχι στο έξω.γιάννης
26-10-2010, 13:01 #6
ναι αισιοδοξια εννοουσα. υπαρχουν περιοδοι και περιοδοι. καποιες φορες το εξω ειναι καλα καποιες φορες καλυτερα. και οταν δεν ειναι καλα γιατι εμεις δεν ειμαστε καλα τοτε απομονονομαστε. τι να κανουμε , remember there is always at least one loss in every battle.
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....