Results 1 to 1 of 1
Thread: Φοβία Αρρώστιας
-
26-10-2010, 09:26 #1
Φοβία Αρρώστιας
Παιδιά θα ήθελα πρώτα από όλα να σας χαιρετίσω αφού είναι η πρώτη φορά που γράφω. Είναι καλό στην κατάσταση που βρισκόμαστε να ξέρουμε ότι δεν είμαστε οι μοναδικοί που περνούμε την δύσκολη αυτή φάση στη ζωή μας.
Κάπου διάβασα ότι είναι αρρώστια να νομίζεις συνεχώς ότι είσαι άρρωστος και συμφωνω πλήρως.
Είμαι 35 χρονών και υποφέρω από αρρωστοφοβία εδώ και 7 χρόνια.
Ξεκίνησε ξαφνικά κάποια μέρα μια ελαφριά ζαλάδα η οποία δεν έφευγε με τίποτα και κάπου εκεί μπήκα στο φάυλο κύκλο.
Πέρασα από καρκίνο στο κεφάλι, καρκίνο στους πνεύμονες(δεν είμαι καπνιστής), κατά κλάκας, καρκίνο στα έντερα κτλ. Εννοήτε ότι έκανα ένα σωρό εξετάσεις οι οποίες είναι καθαρές.
Δεν έχει τελειωμό αυτή η ιστορία αφού το ένα σύμτωμα φεύγει και το άλλο έρχεται.
Πήγα σε νευρολόγο ο οποίος μου έδωσε seroxat kai zolarem. Βελτιώθηκα αρκετά μέχρι και 90% αλλά το κακό είναι ότι όταν νιώσω σωματικά συμτώματα ξαναπεφτω.
Το δύσκολο πιστεύω για μένα όσο και για τους ομοιοπαθείς είναι ότι δεν μπορείς να πιστέψεις ότι όλα αυτά τα σωματικά συμτώματα είναι λόγω άγχους.
Τώρα που μιλάμε είναι τόσο σφιγμένος ο αυχένας μου όσο δεν φαντάζεστε αφού υποφέρω και από αυχενικό....
Ξέρει κανένας να μας πει πως δημιουργούνται αυτά τα σωματικά συμπτώματα στον Οργανισμό χωρίς να έχει κάποιος κάτι οργανικό???? Τι συμβαίνει στον Οργανισμό???
Αύριο θα γίνω 27, και δεν θέλω να δω ούτε μέρα παραπάνω.
15-06-2025, 13:47 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια