Θελω να ζητησω απο την δασκαλα των τυφλων να μαθει να σεβεται λιγο καλυτερα τους ανθρωπους γιατι με το να βλεπει μονο τα κρατη δεν βλεπει τον ιδιο τον θεο.

Δεν ειμαι θεοπλογος αλλα πιστευω πως ο κυκλωνας ειναι μια λεπτη υποθεση. αρχιζει απο ενα ντομινο και γινεται κυκεονας.

ειναι ολα σχεδιασμενα να γινουν απο πριν. τα εγκληματα πως θα κρυψουν αν δεν διωξουν το φαντασμα της ιστοριας.

πισω απο τις θρησκειες κρυβονται πολιτικα συμφεροντα. δεν υπαρχει θεος πιθανως οπως τον περιγραφουν οι θρησκειες αλλα υπαρχει η εξουσια και αυτο το εχει δειξει ο ανθρωπος που ειναι το κυριαρχο ζωο πανω απο την φυση.

μην πολυπιστευετε τα οσα ακουτε. οι γεροι ακουνε ειδησεις και οι νεοι Love Radio.

Οι τουρκοι θα πουλησουν τα νησια στην αμερικη τωρα δεν καταλάβα τι ακριβως εχει γινει; προσπαθω να μην ακουω ειδησεις αφου δεν ειμαι και δα κανας γερος αλλα ακουει η γιαγια μου η καημενη που της εχουν παρει και τα σωβρακα.

αγαπατε αλληλους τεκνα μου. και πιστευετε στα λεφτα γιατι ειστε αδυναμοι. η αληθινη αγαπη δεν εχει προσωπο.