Results 1 to 15 of 19
Thread: Straight
-
27-10-2010, 08:33 #1
Straight
Ο τροπος που μεγαλωσα ητανε απλος. με εμαθαν να κανω σεξ με γυναικες για να μπορω να κανω παιδια. αυτο δηλαδη ηταν το φυσιολογικο για μενα. να θαυμαζω το γυναικειο φυλλο αλλα να μην θελω να του μοιαξω.
το ρομποτ εχει αναπτυχθει στις μερες μας. η ανθρωπινη παραγωγικη διαδικασια εχει χασει την αξια της. για ονομα του θεου. ειστε βλακες.
ΥΓ
Προσεξτε μην πεσει πιο μεγαλη η φωτια αποσο την περιμενετε.
- 27-10-2010, 08:38 #2
αν και παιζει απλα να ηθελα να μεγαλωσω με αυτον τον τροπο.
27-10-2010, 10:13 #3
Θέλεις να γίνεις λίγο πιο σαφής ?
Στο όνομα τίνος Θεού, ποιοι είναι οι βλάκες (μια και μιλάς στο β\' πληθυντικό, να υποθέσω πως δεν συμπεριλαμβάνεις τον εαυτό σου, εκτός αν χρησιμοποιείς αττική σύνταξη) και κυρίως ποιο είναι το πρόβλημα σου για το οποίο ανοίγεις θέμα ?
ΥΓ Ποιος θα την ρίξει την φωτιά και από ποιον όροφο - να ξέρω να μην περνάω από κάτω ?[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
27-10-2010, 11:27 #4
Καλημέρα Σάββα.
Δεν μιλάω για τα πανδαιμόνια. Είμαστε όλοι μέρος ενός προβλήματος αλλά ο καθένας τελικά ακολουθεί ατομική πορεία. Μήπως κάνω λάθος;
27-10-2010, 11:45 #5
Όχι δεν κάνεις λάθος...
Απλά δεν μπορώ να πιάσω το concept του θέματος σου, ο τίτλος δεν έχει να κάνει τίποτε με φωτιές που θα πέσουν, είναι λίγο ασαφής ο προβληματισμός σου...
Αν θέλεις να παραθέσεις κάποιες περισσότερες λεπτομέρειες , ευχαρίστως να τις συζητήσουμε...[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
27-10-2010, 11:48 #6
Μιλάω για την μοναξιά και τα προβλήματα του κόσμου λόγω της μοναξιάς. Ένας μήνας μοναξιάς μπορεί να φανεί αιώνας και μία καλή \"ζωντανή στιγμή\" να αξίζει όσο όλος ο κόσμος.
27-10-2010, 11:54 #7
Χμμμ ναι, συμφωνώ απόλυτα...Γι\' αυτό δεν μετράω τον χρόνο με τα χρόνια που έζησα αλλά με τις στιγμές που καθόρισαν αυτά τα χρόνια...
Η μοναξιά που κολλάει με το αν είναι straight κάποιος ή όχι ?[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
27-10-2010, 12:02 #8
Εννοώ να μπορέσει να βρει την δύναμη να το αντιμετωπίσει μόνος του και να μην κοιτάει πίσω αλλά μπροστά. straight.
27-10-2010, 12:43 #9
Το μήνυμα που συνοδεύει το θέμα σου, αναφέρεται στην αναπαραγωγική διαδικασία και στην συμπεριφορά απέναντι στο αντίθετο φύλο..Κατόπιν αναφέρεσαι σε βλάκες , ρομπότ και σε φωτιές που θα πέσουν...
Πιστεύεις πως όλα τα παραπάνω συνδέονται με την μοναξιά και την αντιμετώπιση της ?
Αν ναι, πάω πάσο και σηκώνω τα χέρια ψηλά, μάλλον έχουν εφευρεθεί νέοι κώδικες επικοινωνίας κι εγώ έχω χάσει επεισόδια...[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
27-10-2010, 12:59 #10
Οι μειονότητες πάντα εφευρίσκουν νέους κώδικες επικοινωνίας, ακόμα και αν τους παρακολουθεί ο ίδιος ο πλανητάρχης.
το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
27-10-2010, 13:25 #11
E?
Ο άνθρωπος σου μίλησε ευγενικά, κι εσύ τον βρίζεις;
27-10-2010, 13:27 #12
Ναι, ήθελα να δω ποιος απ\'ολους είναι με μια straight απάντηση.
27-10-2010, 13:28 #13
Originally posted by Think
Οι μειονότητες πάντα εφευρίσκουν νέους κώδικες επικοινωνίας, ακόμα και αν τους παρακολουθεί ο ίδιος ο πλανητάρχης.
το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
Το πρόβλημα σου είναι δυσεπίλυτο και δυστυχώς για σένα δεν μπορείς να το αντιμετωπίσεις μόνος σου - κατά πάσα πιθανότητα δεν είσαι straight enough με την έννοια που ήθελες να αποδώσεις στο θέμα που άνοιξες...
Δεν κατάλαβα που ενοχλήθηκες, αλλά αυτό είναι δικό σου θέμα.
Εγώ δεν ενοχλήθηκα για όλα όσα μου καταλογίζεις, μπορείς να πεις κι άλλα, αν νομίζεις πως θα σε βοηθήσει η συμπεριφορά σου. Το θέμα είναι όχι το ποιος είμαι εγώ, αν έχω αρχή τέλος και τι κάνω με τα χέρια μου, το κεφάλι μου και το πουλί μου, αλλά εσύ τι θέλεις από τη ζωή σου για να την βελτιώσεις...
Είμαι στη διάθεση σου...[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
27-10-2010, 13:30 #14
Originally posted by Think
Ο τροπος που μεγαλωσα ητανε απλος. με εμαθαν να κανω σεξ με γυναικες για να μπορω να κανω παιδια. αυτο δηλαδη ηταν το φυσιολογικο για μενα. να θαυμαζω το γυναικειο φυλλο αλλα να μην θελω να του μοιαξω.
το ρομποτ εχει αναπτυχθει στις μερες μας. η ανθρωπινη παραγωγικη διαδικασια εχει χασει την αξια της. για ονομα του θεου. ειστε βλακες.
ΥΓ
Προσεξτε μην πεσει πιο μεγαλη η φωτια αποσο την περιμενετε.
27-10-2010, 13:33 #15
Ο καθένας από μας είναι μια συλλογική εμπειρία. Αναρωτιέμαι γιατί είμαστε τόσο καθίκια που πάντα θα κατηγορούμε άλλους για τα δικά μας λάθη. Πρώτος εγώ ζήτησα συγνώμη επειδή ήμουν καλός και ευγενικός, αλλά δεν είδα ουδεμία να με μιμείται στο μάθημα καλής αγωγής του πολίτη. Θέλεις να μου πεις κάτι άλλο; Βιάσου, όσο θες αρχηγέ.
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....