Results 1 to 15 of 46
Thread: XENICAL
-
27-10-2010, 11:02 #1
XENICAL
Xenical......οσους δεν το ξερουν ενα κλικ στο google και βγαινουν 10000 αποτελεσματα.
το παιρνω κανα χρονο τωρα, υπαρχει καποιος να το παιρνει κ να το χει ψαξει κ περαιτερω? ειχα διαβασει πως μειωνει τις θερμιδες των λιπαρων φαγητων κατα 30% ισχυει?I m a Good Person With Bad Attitude
- 27-10-2010, 12:55 #2
Ok,έφτασε η ώρα να το συζητήσουμε ανοιχτά νομίζω.Μvm,αναγνωρίζεις πως κακοποιείς το σώμα σου με διάφορους τρόπους;
Χρησιμοποιείς xenical για το \"κακό\"λίπος,παραγυμνάζεσα� � συστηματικά με έμφαση στην αερόβια άσκηση(συνηθισμένο μοτίβο),θέτεις σκληρούς κανόνες για να αποφύγεις το φαγητό(όπως εκείνο που είχες γράψει στο άλλο κορίτσι\"ό,τι μυρίζει,είναι ΒΡΩΜΙΚΟ\").Ποιες άλλες συνήθειές σου έχουν ως στόχο τον έλεγχο του βάρους με κάθε τρόπο,ακόμη και με όσους θα σε βάλουν σε περιπέτειες υγείας,δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω.Όμως όλα τα παραπάνω είναι σημεία που παραπέμπουν σε μία πορεία που πιθανότατα θα δημιουργήσει θεματάκια,αν δεν έχει ήδη(που το πιστεύω).
Είσαι ελλιποβαρής ήδη,καις μύες,δεν καις λίπος,μύες που σου είναι απαραίτητοι αν κάποτε σκοπεύεις να βγεις από αυτή τη διαταραχή και τις καθημερινές μικροδικτατορίες της.
Δεν έχεις αποθέματα να κάψεις,ο οργανισμός σου για να ανταπεξέλθει στις δραστηριότητές του χρειάζεται ενέργεια,που του λείπει και που φωνάζει γι αυτήν.Δεν τον ακούς αλήθεια;Είσαι συνέχεια σε starvation mode,ο οργανισμός μας όταν δεν έχει άλλες πηγές ενέργειας αρχίζει να χρησιμοποιεί τα αποθέματά του.ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ.Τρώει λοιπόν και τα λίγα που υπάρχουν,τρώγεσαι ΑΠΟ ΜΕΣΑ.
Άκου το σώμα σου.Δεν είναι ο εχθρός σου.Είναι ο σύμμαχός σου,κουβαλάει τη σκέψη και το συναίσθημά σου,μην το οδηγείς σταδιακά στην κατάρρευση.Θέλεις να μην έχεις τη δύναμη ν\'ανέβεις μία σκάλα για να έχεις τον έλεγχο του φαγητού;Που με αλλαγή σκεπτικού θα τον έχεις,απλά θα έχεις εισάγει εύκαμπτες οπτικές πάνω σε αυτά που αντιμετωπίζεις.
Ό,τι διαθέτεις είσαι εσύ.Πότε θα σε αγαπήσεις,πότε θα απελευθερωθείς;Πότε θα σε φροντίσεις;Γιατί δεν ξεκινάς τώρα,σήμερα;
Δεν επιθυμώ να γίνω η food police σου,ούτε η wannabe σωτήρας σου,αλλά να σε προειδοποιήσω για την πορεία στην οποία είσαι ήδη,ναι,το αισθάνομαι πως πρέπει.Μάτια μου,πεθαίνουν κορίτσια από ανωμαλίες στους ηλεκτρολύτες,από,από,από.Κα ι κορίτσια που φαινομενικά είναι υγιή,καθώς στη βουλιμία η εμφάνιση ξεγελά συνήθως.Μη σε βάζεις σε τέτοια τριπάκια ρε συ.Πάψε να θέλεις να ελέγχεις τα πάντα.Είσαι σε κίνδυνο.
Θα ήθελες να το συζητήσουμε λιγάκι παραπάνω;
Για μένα πρέπει να απομακρυνθείς απ\'οτιδήποτε χρησιμοποιείς ως μέσο ελέγχου.Άμεσα."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
27-10-2010, 13:13 #3
αυτο ειναι αληθεια..............αυτο που δεν ειναι, ειναι οτι δεν ειμαι ελειποβαρης. ποτε δν θα γινω...κ να γινω, θα κρατησει λιγο γτ θα τα παρω αμεσως. δν ξερω ποσα κιλα ειμαι κ αυτο ναι μεν με βγαζει απ την διαδικασια αγχους να ζυγιζομαι κ να μετραω συνεχεια αλλα απ την αλλη εχω συνεχς την εντυπωση πως παχαινω αν δν προσεξω 3 μερες, πεφτει η αυτοπεποιθηση μ φοβαμαι να βαλω ρουχα κλπ...
οποτε αφου δν μπορω αλλιως να ξερω κ να χω εικονα του εαυτου μ, προσπαθω να χω εναν ελεγχο με οποιοδηποτε τροπο!αν τον χασω παει!!!!!!!!παιρνω την κατρακυλα!!!
ακου να δεις εχω απογοητευτει τελευταια, ειχα σταματησει να σκεφτομαι κ να μ απασχολει το φαι μεχρι πριν 1 μηνα....ξαφνικα δν ξερω γτ το ξαναπαθα.......δν ξερω πραγματικα. κ φοβαμαι μν παθω οσα ειχα παθει πριν....την κωλοβουλιμια!!!!
σαν να ξεχασα πως το κανα να λειτουργει.....
πχ αυτη τη βδομ που περασε........ εφαγα πολυ λιγο κ εκανα γυμν δευτ-τρι-τετ, κ πεμπτη εφαγα μια βαφλα, παρασκευη 3 κομματτια σπανακοπιτα κ 3 κρουασανακια μεσημερι και βραδυ 1 κλαμπ σαντουιτς
σαββ σαλατα μεσημερι κ ενα μεγαλο ποπ κορν το βραδυ
κυριακη κρεας με χυλοπιτες κ 3 φετες ψωμι κ το βραδυ 1 μεγαλο μπεργκερ με πατατες....
πως ξερω αν με παχυνε ολη αυτη η βδομ η αν εμεινα σταθερη???δεν το ξερω, οποτε με πιανει κριση, υπολογιζω κλπ κλπ
απλα τα χω μπερδεμενα, πχ προχτες εφαγα 400 θερμιδες κ χτες 2000!!!!!!!!σμρ θελω να το εξισσοροπισω οποτε αμα φαω λγο δν εξισοροπειται?
επισης τσαντιζομαι γτ προσπαθω κ δν μπορω να κρατηθω κ τρωω οπως σ ειπα παραπανω το πχ της βδομ....κ αυτο με φοβιζει δν νιωθω ασφαλης.......δν ξερω...πως να το εξηγησω.....νιωθω ασχημα που ξαφνικα ενω πηγαινα καλα ολο το καλοκαιρι να σου παλι οι βουλιμιες γμτ!δν ξερω αν ειναι επειδη περιμενω να αδιαθετισω...παντως δν ξερω πως να σκεφτω για να φυγει
τοσο μπλα μπλα θα σε κλαταρε στανταρ, αλλα δν ξερω πως αλλιως να γινω πιο κατανοητη στο τι θελω να μ πει καποιος για να ηρεμισω...I m a Good Person With Bad Attitude
27-10-2010, 17:09 #4
Δεν την ακούς τη Rain. Και σπατάλησε χρόνο και ενέργεια για να σου γράψει. Είμαι η τελευταία που θα κρίνει κάποιον με ψυχικά προβλήματα, έχω μπόλικα και δεν θέλω να κάνω κρίσεις.
Αλλά λιγότερη ματαιοδοξία χρειάζεται στο δρόμο της ζωής. Έχεις δει νέους ανθρώπους να ουρλιάζουν γιατί πεινάνε και δεν μπορούν να καταπιούν την τροφή από τον κωλοκαρκίνο;;;
Θέλεις λες αλλού να τους χτυπήσεις όλους, θέλεις να είσαι η καλύτερη, οκ πονάς το ξέρω. Αλλά αφήνεις αυτό το κομμάτι του εαυτού σου ανεξέλεκτο. Η Rain σου γράφει όσο πιο συγκεκριμένα μπορεί και της απαντάς με θερμίδες;;;
Πώς βοηθάς τον εαυτό σου;;;;
27-10-2010, 17:22 #5
δεν με νοιαζει για τους αλλους που δν ξερω. ποιος θα με σκεφτει για να τον σκεφτω? δν με νοιαζει. βοηθαω,λυπαμαι αλλα μεχρι εκει. τι θα αλλαξει γιαυτους αμα εγραφα κατι διαφορετικο?
I m a Good Person With Bad Attitude
27-10-2010, 17:38 #6
Δεν το είπα για να τους ληπυθείς ή για να σε νοιάξει. Το είπα γιατι καλό είναι μερικές φορές να βγαίνουμε από τον μικροκοσμό μας και να βλέπουμε την αλήθεια. Και η αλήθεια είναι ίδια για όλους. Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό τα ταξίδι, το ίδιο ευάλωτοι... Και αν υπολογίζεις τον άνθρωπο, μόνο αν είναι να πάρεις αντάλλαγμα, τον ίδιο τον εαυτό σου υποβιβάζεις πάλι. Την ανθρώπινη φύση...Όλοι το ίδιο είμαστε. Ο πόνος δεν μετριέται αλλά μπορούμε να μάθουμε απ\' αυτόν. Όταν ένας συνανθρωπός σου χάνει τη ζωή του από ασιτία, χωρίς να μπορεί να κάνει κάτι για αυτό κι εσένα αυτό παιρνάει χωρίς να αφήσει, έστω προβληματισμούς...
Κι εγω έχω κάνει απόπειρα, δεν κρίνω κανέναν, αλλά υπάρχουν πολλές οπτικές. Και τουλάχιστον ας προβληματιζόμαστε.
27-10-2010, 17:44 #7
ναι προβληματιζομαι...........αλλα δν μ απανταει κανεις στις ερωτησεις που εκανα σε αυτο το θεμα που ανοιξα.........
27-10-2010, 17:47 #8
Σου απάντησε η Rain. Τι θέλεις να σου πουν; Αν παίρνουν αυτά τα χάπια;;; Έχεις καθόλου διάθεση να βοηθήσεις τον εαυτό σου ή θέλεις συνοδοιπόρους στο ταξίδι της αυτοτιμωρίας;
Όταν είσαι έτοιμη ξαναδιάβασε το μήνυμα της Rain.
27-10-2010, 17:49 #9
ναι θελω να μου πουν αν εχουν παρει τα χαπια!!!!τα παιρνω ουτως η αλλως κ τα παιρνει στανταρ κ αλλος κοσμος!!!!!!!
27-10-2010, 18:05 #10
120 διαβασανε το θεμα μου κ κανεις δν μ απαντησε να μ πει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
27-10-2010, 19:27 #11
Originally posted by me_vs_myself
Xenical......οσους δεν το ξερουν ενα κλικ στο google και βγαινουν 10000 αποτελεσματα.
το παιρνω κανα χρονο τωρα, υπαρχει καποιος να το παιρνει κ να το χει ψαξει κ περαιτερω? ειχα διαβασει πως μειωνει τις θερμιδες των λιπαρων φαγητων κατα 30% ισχυει?
27-10-2010, 20:09 #12
Τα Xenical δίνονται κατά κανόνα σε υπέρβαρα άτομα πριν από εγχειρήσεις, κυρίως καρδιάς, ώστε να χάσουν κάποια κιλά, συνήθως 4-8 -όχι παραπάνω- γρήγορα, στο διάστημα πριν την εγχείρηση. Για να λειτουργήσει χρειάζεται συγκεκριμένη δίαιτα, καθώς αποτρέπει την απορρόφηση φυσικών λιπιδίων από το στομάχι, συστατικά τα οποια αποβάλει σε υγρή λιπώδη μορφή από το έντερο. Δεν συστήνεται για παραπάνω από 1-2 μήνες συνεχόμενα, διότι καταστρέφει την αυτό-ικανότητα του οργανισμού να επεξεργάζεται φαγητό.
Με αλλα λόγια
1) Είναι επιεικώς απαράδεκτο ότι το παίρνεις κανέναν χρόνο τώρα, και συγγνώμη αν ακούγομαι επικριτική αλλά είμαι, και έχω μειωμένη υπομονή για άτομα που βλάπτουν τον εαυτό τους με σκοπό το χάσιμο κιλών γιατί ήμουν και εγώ ένα από αυτά και ξέρω από πρώτο χέρι και ποσο δύσκολο είναι να ξεσκαλώσεις, αλλά και ποσο μα ΠΟΣΟ ΚΑΚΟ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΓΙΝΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΧΑΜΠΑΡΙ όπως την έπαθα εγώ. Έχεις βιάσει το σώμα σου με αυτή την \"βοηθητική\" ρουτίνα και οφείλεις να σταματήσεις το συντομότερο πρώτου σε βλάψεις ανεπανόρθωτα.
2) Το Xenical είναι ΦΑΡΜΑΚΟ για σοβαρές παθήσεις, όχι χάπι αδυνατίσματος. Συστήνεται για χάσιμο βάρους σε εξαιρετικές επιπτώσεις απλής παχυσαρκίας, και ακόμα και τότε με εξαιρετικές προφυλάξεις τις οποιες θα έπρεπε να έχεις πληροφορηθεί (εάν ο γιατρός σου είναι σοβαρός και όχι κανένας της πλακας να γραφει χαπάκια για ικανοποιήσει το βίτσιο του καθενός για να μην τους χάσει από πελάτες).
3) Δεν θα χάνεις κιλά συνεχόμενα εάν συνεχίσεις να το παίρνεις, γιατί δεν αφαιρεί θερμίδες από τίποτα. Αυτό που κάνει είναι να αποτρέπει τον μεταβολισμό συγκεκριμένου μέρους και ποσοστού του φυσικού λίπους συγκεκριμένων φαγητών που δίνονται ως δίαιτα που πρέπει να ακολουθείται σε συνδυασμό με τη θεραπεία. Εάν τρως ο,τι σου καπνίσει, και μεγάλες ποσότητες επίσης, δεν θα χάσεις δράμι.
4) Για τον ίδιο τρόπο που αποφεύγεται/απαγορεύεται η συνεχής και αδιάκοπη κατανάλωση καθαρτικών, εμετικών χαπιών, αντισυλληπτικών, κλυσμάτων κτλ, είναι παρα πολύ επικίνδυνο να παίρνεις Xenical συνεχεια για πολύ καιρό. Για να στο πω απλά, το σώμα μας είναι προϊόν συνήθειας και προσαρμογής. Όπως όταν κανεις δίαιτα τον πρώτο καιρό πεινας συνεχεια αλλα μετά ο οργανισμός σου συνηθίζει σε λιγότερη τροφή, όπως όταν γυμνάζεσαι και τις πρώτες εβδομάδες πονάς παντού αλλα με την επανάληψη ο πόνος λιγοστεύει και μπορείς να κινήσεις περισσότερα κιλά στο γυμναστήριο... αυτά είναι θετικά παραδείγματα συνήθειας.
Εάν λοιπόν το στομάχι συνηθίσει σε ένα βοήθημα το οποιο διασπά λιπίδια, σε διαβεβαιώ ότι με τον καιρό θα σταματήσει να κάνει τη διαδικασία μονο του. Δεν είναι θεωρία, είναι επιστημονικό συμπέρασμα ότι εάν συνηθίσεις σε ένα φαρμακευτικό βοήθημα για παραπάνω χρόνο από ότι συστήνεται, ο οργανισμός σου βασίζεται σε αυτό και σταματα την δικη του παρόμοια διαδικασία.
Εν κατακλείδι, δεν μπορείς να επιβάλεις εσύ στο σώμα σου ποσα κιλά είναι υγιές για εσένα να είσαι. Άλλοι είναι λεπτοί στα 50 κιλά, άλλοι στα 58, άλλοι στα 65, και που να σκάσεις και να χτυπιέσαι κάτω σαν χταπόδι, αν περάσεις τα κιλά αυτά προς τα κάτω, ο οργανισμός σου θα κάνει τα πάντα ώστε να εξισορροπήσει ή θα αρρωστήσει για τα καλά. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να είναι τα ίδια κιλά κάθε μα κάθε μέρα, συνήθως στη διάρκεια μιας εβδομάδας ο μέσος άνθρωπος ανεβοκατεβαίνει 1-2 κιλά έτσι και αλλιώς. Επίσης λαχταριστές κρίσεις πιάνουν τον κάθε ένα, ακόμα και τους διαιτολόγους, και ο πιο εύκολος και σωστός τρόπος για να τις αποτρέψεις ή να τις ελέγξεις είναι απλά να της βάλεις ο ίδιος στο πρόγραμμα σου.
Και τελευταίο, ένα μυστικό περί δίαιτας. Είναι 100% προτιμότερο να κανεις δίαιτα Δευτερα με Σάββατο, και την Κυριακή να είναι ελεύθερη μέρα να φας Ο,ΤΙ μα Ο,ΤΙ σου καπνίσει, και ΟΣΟ μα ΟΣΟ θες, από το να κλέβεις λίγο κάθε μέρα τσιμπολογώντας έστω και μια μπουκιά από κάτι λιπαρό, ζαχαρώδες και γενικά βλαβερό. Ο λόγος είναι ότι ο οργανισμός σου μπορεί να απορροφήσει και να χρησιμοποιήσει προς όφελος του X αριθμό ουσιών κάθε δεδομένη μέρα (X ποσοστό πρωτεϊνών, X ποσοστό σακχάρων κτλ). Οι άνθρωποι δεν παχαίνουν επειδή τρώνε ένα μεγάλο hamburger την εβδομάδα, αλλα επειδή τρώνε μια extra κουταλια ζάχαρης κάθε μέρα. Εάν τρως λίγο \"κακό\" φαγητό κάθε μέρα, ο οργανισμός σου θα το απορροφήσει ΟΛΟ και θα το μετατρέψει σε λίπος, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Εάν όμως περιορίσεις το \"κακό\" φαγητό σε μια μέρα, ΟΣΟ και να φας, ο οργανισμός σου θα απορροφήσει ΜΟΝΟ ΤΟ X ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΛΙΠΟΣ, και το υπόλοιπο θα αποβληθεί γιατί του περισσεύει.[B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.
27-10-2010, 20:37 #13
το παιρνω κανα χρονο τωρα, υπαρχει καποιος να το παιρνει κ να το χει ψαξει κ περαιτερω? ειχα διαβασει πως μειωνει τις θερμιδες των λιπαρων φαγητων κατα 30% ισχυει?
28-10-2010, 01:36 #14
μα καλα τι μου λες????????????/εγω αυτο εκανα αφηνα για 1 μερα την βδομ ολα τα λιπαρα κ τα γλυκα κ αυτο με οδηγησε σε ΤΡΕΛΛΗ βουλιμια κ καταθλιψη γτ οοολες τις μερες περιμενα να ρθει η κυριακη να φαω κατι να με ανεβασει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
δν παιρνω καθε μερα xenical μονο 3-4 χαπια την βδομ μετα απο τροφες που θεωρω επικυνδηνες!!!!!!!!
ε με αυτα που μ πες τι αλλο μ μενει να κανω να πεσω να πεθανω!τελικα ειναι καλητερα λεει αλλος να μοιραζω τις τροφες....εσυ λες να τις τρωω μαζεμενες σε 1 μερα!το κερατο μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!I m a Good Person With Bad Attitude
28-10-2010, 02:12 #15
μα καλα τι μου λες????????????/εγω αυτο εκανα αφηνα για 1 μερα την βδομ ολα τα λιπαρα κ τα γλυκα κ αυτο με οδηγησε σε ΤΡΕΛΛΗ βουλιμια κ καταθλιψη γτ οοολες τις μερες περιμενα να ρθει η κυριακη να φαω κατι να με ανεβασει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ξέρεις όμως τι διάβασα και με επιβεβαίωσες μέσα από τα γραπτά σου? Ότι αντιμετωπίζεις το φαγητό ως κάτι που σε \"ανεβάζει\", του δίνεις δηλαδή ψυχολογικές επιπτώσεις πάνω σου. Δεν θα έπρεπε να είναι έτσι. Food is fuel λέμε εδώ και έτσι οφείλεις να το αντιμετωπίζεις, ως απλά το καύσιμο που χρειάζεται ο οργανισμός σου για να λειτουργήσει. Όταν αρχίσεις να δίνεις στο φαγητό παραπάνω ιδιότητες από απλά διατροφικές, αρχίζουν οι διατροφικές διαταραχές.
Originally posted by me_vs_myselfδν παιρνω καθε μερα xenical μονο 3-4 χαπια την βδομ μετα απο τροφες που θεωρω επικυνδηνες!!!!!!!!
Originally posted by me_vs_myself ε με αυτα που μ πες τι αλλο μ μενει να κανω να πεσω να πεθανω!τελικα ειναι καλητερα λεει αλλος να μοιραζω τις τροφες....εσυ λες να τις τρωω μαζεμενες σε 1 μερα!το κερατο μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.
Μου έφερε την αστυνομία.
03-05-2025, 15:11 in Σχέσεις και Επικοινωνία