Results 31 to 45 of 46
Thread: XENICAL
-
01-11-2010, 09:58 #31
Ε ναι,τι σου είπα,δε σου είπα πως έχω περάσει από κει που είσαι;Η δδ αυτή,η συναισθηματική σίτιση,ανήκει μάλλον στις ednos,δε συναντάει δηλαδή όλα τα κριτήρια για να μπει σε κάποια από τις κύριες διατροφικές διαταραχές.Πιστεύω εξάλλου πως η ποικιλομορφία των διατροφικών διαταραχών παρουσιάζει αυξητική πορεία στο πέρασμα του χρόνου και πως σύντομα θα προστεθούν κι άλλες στη διαγνωστική βίβλο.
Δες για παράδειγμα την orthorexia nervosa."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
- 01-11-2010, 10:54 #32
υπαρχουν ηηηηδη παρα πολλες ποσες ακομα να βγουνε!εμενα πιο περιεργες μ φαινονται αυτες του elton john και η διαταραχη pica!
I m a Good Person With Bad Attitude
02-11-2010, 05:09 #33
Τι παρουσιάζει ο Elton John;
Μία μορφή pica είναι και η δική μου(κι απ\'αυτό έχω,λολ),καθώς μου αρέσει να τρώω πάγο.Αν βρισκόμουν στην Ανταρκτική,θα την είχα αφήσει μισή,τύφλα νά΄χει το φαινόμενο του θερμοκηπίου.
Βασικά,όλα όμως έχουν σχέση με τη συχνότητα που σε ταλαιπωρούν τα συμπτώματα.Πχ εγώ δε θέλω να φάω πάγο κάθε τόσο.Μπορεί να φάω μία φορά στους τρεις μήνες.Αυτό δε συνιστά πρόβλημα και δεν επιφέρει επιβάρυνση στις σχέσεις μου,στην καθημερινότητά μου.
Και να σου πω την αλήθεια,έχω περάσει πολύ βαρύτερα και τα έχω ξεπεράσει για να κάτσω να ψάξω γιατί μου αρέσει ο πάγος.Έτσι γουστάρω και μου αρέσει,λολ,δε θα κάτσω τώρα να αφήσω να ψάχνομαι για ψύλλου πήδημα.Ό,τι μας χαλάει τη μέρα είναι που ψάχνουμε,όχι ό,τι μας χαλάει το εξάμηνο,λολ."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
02-11-2010, 10:54 #34
ενταξει μωρε καλο ειναι ο παγος΅!!!!δροσερο νερακι!αμα ηθελες να τρως σκατα εκει ας το εψαχνες !λολολολολολ
ο ελτον τζον εχει μια μορφη βουλιμιας που μασαει απλα μπουκια -μπουκια το φαι του και μετα το φτυνει....δν το καταπινει καν. μασαει-φτυνει, μασαει-φτυνει..............I m a Good Person With Bad Attitude
02-11-2010, 11:20 #35
Α,ναι,τη γνωρίζω.Φοβούμενοι την πρόσληψη θερμίδων και των κιλών περνάνε σε μία αναμάσηση της τροφής,σαν τα μηρυκαστικά,δίχως ωστόσο την κατάποση.Πω,βάσανα.
Ωραίος ο πάγος.Μου αρέσει και το χιόνι ακόμη,λολ.Όχι,δε με προβληματίζει καθόλου αυτό,είμαι απενοχοποιημένη στις εναλλακτικές ηδονές μου,χαχααα"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
02-11-2010, 12:59 #36
διαβασα πως αυτο εχει επιστημονικη βαρυτητα δν ειναι μονο αρεσκεια.....Αιτία? Η έλλειψη σιδήρου, προκαλεί έλκη στο στόμα τα οποία ανακουφίζονται με την λήψη πάγου, η οποία προκαλεί μειωμένη απορόφηση των διαφόρων στοιχείων από το έντερο.
Η λήψη σιδήρου βοηθά. Δυστυχώς όμως, λόγω του φύλου μας χάνουμε αρκετό αίμα κάθε μήνα και δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ το σίδηρο μας να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα.
Ετσι, όποτε βλέπεις παγάκι, αισθάνεσαι ότι πρέπει να το φάς.I m a Good Person With Bad Attitude
03-11-2010, 09:20 #37
Τελικά αυτό το thread του Xenical έγινε thread για γενική συζήτηση πάνω σε διατροφικές διαταραχές.Δεν είν\'κακό,η πληροφόρηση ποτέ δε βλάπτει.
Λοιπόν,εγώ ήμουν από παιδί αναιμική,με έλλειψη διάφορων βιταμινών,λόγω ελλειμματικής διατροφής(δεν ξέρω αν έχεις διαβάσει πώς μεγάλωσα).Τέσπα,στο σπίτι κάποιες μέρες δεν υπήρχε φαί,άλλες φορές υπήρχε αλλά είχε μέσα ζουζούνια,άλλες λίγη μούχλα,άλλες ήταν νερομπουλέξ,γενικά,ό,τι νά\'ναι.Λογικό ήταν να μου έλειπαν διάφορα,συν ότι λόγω των-επιεικώς-άθλιων συνθηκών υγιεινής(σουλάτσαραν στο σπίτι από ποντίκια και κατσαρίδες,έως ό,τι φανταστείς),περνάγαμε συχνά οξείες γαστρεντερίτιδες.
Επιθυμούσα κιμωλία,ασβέστη,που έμαθα αργότερα πως σήμαινε έλλειψη ασβεστίου.Η επιθυμία για πάγο(ειδικά θρυμματισμένο,γιάμι,λολ)ήρ� �ε αργότερα πολύ.Όσο για έλκη στο στόμα,όχι,δεν έχω.Για το σίδηρο,έχεις απόλυτο δίκιο.Δύσκολο να το φτιάξω,το παλεύω πάντως.Το κόλπο για την απορρόφησή του είναι η ταυτόχρονη πρόσληψη βιταμίνης C."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
03-11-2010, 10:57 #38
πω πω τελικα ο οργανισμος μας ειναι πολυυυυυυυυ πολυπλοκος.......δεν υπαρχουν στανταρ πραγματα για να ακολουθησεις.....ειναι πολυ δυσκολο...............θα διαβασω αυτο που λες...............
03-11-2010, 11:03 #39
προσπαθω να σ στειλω u2u και μ βγαζει ενα σφαλμα \'\'Το u2u το οποίο προσπαθείτε να σώσετε, είναι αδειανό \'\'
δεν μπορω να βρω τπτ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!I m a Good Person With Bad Attitude
03-11-2010, 12:50 #40
Δεν ξέρω αν φταίει αυτό αλλά πρέπει να βάλεις τίτλο στο u2u, αλλιώς βγάζει ότι είναι άδειο!
03-11-2010, 14:00 #41
εχεις ενα δικιο....................λολ.
03-11-2010, 14:37 #42
μια απορια:
αν εχουμε ελλειψη σιδηρου κ φαμε μια γωνια απο λιγη λαμαρινα ειμαστε ενταξει?
03-11-2010, 15:18 #43
Δαγκωσες την λαμαρινα lou?
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
03-11-2010, 15:22 #44
χαχαχαχαχα μπορεις να φας κ φακες ισως ειναι πιο ευκολες να χωνευτουν!!!χαχα
16-11-2010, 13:58 #45
ειπα να αφησω κατα μερος τα xenical οπως με συμβουλεψατε φιλοι μου καλοι, κ αρχισα τα SLIM MAX. ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ?και αν ναι θελω εντυπωσεις!!!!!!!τι κανουνε?!!
Αχρηστος...
17-07-2025, 22:23 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια