Results 16 to 30 of 31
Thread: ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
-
29-10-2010, 20:31 #16
Originally posted by selas-selas
τελικα ειναι η δεν ειναι προαγγελος για κατι σοβαρο?? την αληθεια σας παρακαλω..
\"γιατρε, μου κρυβετε κατι???πειτε μου, θα το αντεξω!\"
που νομιζεις οτι απευθυνεσαι?
δεν ειμαστε γιατροι εδω οπως ξερεις.
αν ψαχνεις για διαγνωσεις, να πας να ρωτησεις κανεναν γιατρο. και κακως που δεν το κανεις δλδ και προσπαθεις να εκμαιευσεις διαγνωσεις εδω μεσα...
- 29-10-2010, 20:33 #17
σελας..προσοχη θες?εγω ετσι νομιζω...
29-10-2010, 20:46 #18
μην τρελαίνεσαι ρε συ, όλοι το έχουμε πάθει. Θα σου πω την δική μου περίπτωση για να καταλάβεις: Καλοκαίρι στο χωριό και καθόμαστε στην αυλή εγώ, η γιαγιά μου, ο φίλος μου και μια θεία γειτόνισσα. Ξαφνικά ακούμε το γιο της θείας μου να φωνάζει το όνομα της αδερφής του. Όλοι μας! Επειδή δεν ήταν μαζί μας η αδερφή του πετάγεται ο φίλος μου δίπλα να του πει ότι δεν είναι μαζί μας και του λέει μα εγώ δεν τίποτα!
Την επόμενη μέρα πάλι οι ίδιοι καθόμαστε στην αυλή και ακούμε πάλι τον ίδιο άνθρωπο να φωνάζει τον φίλο μου αυτή τη φορά. Όλοι μας πάλι. Πάει μέχρι εκεί το παιδί και δεν ήταν κάν στο σπίτι αυτός που νομίζαμε ότι φώναξε. Τι πάει να πει αυτό δηλαδή; Ότι όλοι μας πάσχουμε από ψύχωση;
29-10-2010, 20:52 #19
Originally posted by Remedy
τελικα ειναι η δεν ειναι προαγγελος για κατι σοβαρο?? την αληθεια σας παρακαλω..
\"γιατρε, μου κρυβετε κατι???πειτε μου, θα το αντεξω!\"
που νομιζεις οτι απευθυνεσαι?
δεν ειμαστε γιατροι εδω οπως ξερεις.
αν ψαχνεις για διαγνωσεις, να πας να ρωτησεις κανεναν γιατρο. και κακως που δεν το κανεις δλδ και προσπαθεις να εκμαιευσεις διαγνωσεις εδω μεσα...
29-10-2010, 20:59 #20
Originally posted by dora-agxos
σελας..προσοχη θες?εγω ετσι νομιζω...
29-10-2010, 21:09 #21
Κοίτα, φαντάζομαι ότι όλοι μας έχουμε σκεφτεί έτσι για τη ζωή μας κάποιες στιγμές που μας πήρε από κάτω. Αυτό και μόνο όμως θα έπρεπε να σε κάνει να δεις τα πράγματα αλλιώς. Πες στο άγχος και στις φοβίες σου οτι δεν θα σε κάνουν αυτά ό,τι θέλουν, οτι εσύ θα τα πολεμήσεις και ότι δεν έχεις τίποτα που να μπορεί να σε κρατήσει από το να ζήσεις. Αυτό που λέω εγώ στον έαυτό μου και με βοηθάει είναι πως αν είναι να πάθουμε κάτι θα το πάθουμε οπότε το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να ζούμε όσο καλύτερα μπορούμε χωρίς φοβίες και άγχη. Βέβαια αυτό δεν πιάνει πάντα αλλά μερικές φορές βοηθάει αρκετά. Βλέπω τους άλλους γύρω μου να είναι μια χαρά και να μην τους απασχολούν αυτά που απασχολούν εμένα και λέω θέλω κι εγώ να ξαναζήσω έτσι ανέμελα. Αλήθεια, τι μας κρατάει; Νομίζω το μυαλό μας και μόνο. Ας προσπαθούμε όμως όσο μπορούμε να σκεφτόμαστε θετικά για να μπορέσουμε να ξανααπολαύσουμε τις ζωές μας. Και μακάρι αυτά που γράφω τώρα να μπορούσουν να χαραχτούν και στο δικό μου μυαλό και να ξεφύγω από αυτά τα δεσμά που με κρατάνε πίσω.
30-10-2010, 06:25 #22
Originally posted by me_vs_myself
αμα ξαναγινει να το κοιταξεις. προφανως ειναι απο νευρα!κ γω μερικες φορες το χω παθει να με φωναζουνε αλλα 2-3 φορες σε ολη μ τη ζωη. οι καμπανε ηταν το προβλ που ακουγα για μηνες
30-10-2010, 10:37 #23
Originally posted by dora-agxos
σελας..προσοχη θες?εγω ετσι νομιζω....Γιατί νομίζω πως τελικά κάτι απαιτήσεις τύπου\"όλα ή τίποτα\"δε μας βγάζουν σε καλό.
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
30-10-2010, 15:28 #24
Originally posted by pad
αμα ξαναγινει να το κοιταξεις. προφανως ειναι απο νευρα!κ γω μερικες φορες το χω παθει να με φωναζουνε αλλα 2-3 φορες σε ολη μ τη ζωη. οι καμπανε ηταν το προβλ που ακουγα για μηνες
σελας και η ιδψ ψυχωση ειναι!I m a Good Person With Bad Attitude
30-10-2010, 15:54 #25
Originally posted by pad
σελας και η ιδψ ψυχωση ειναι!
30-10-2010, 19:54 #26
καλα σορρυ ε ας σου πουνε τοτε οι αλλοι επιστημονες εδω μεσα!
I m a Good Person With Bad Attitude
30-10-2010, 20:11 #27
καλα σορρυ ε ας σου πουνε τοτε οι αλλοι επιστημονες εδω μεσα!
30-10-2010, 20:14 #28
ναι και τα φωτορυθμικα κ τα χερια μπρος στην μουρη μου κ γενικα νευριαζομαι πολυ
I m a Good Person With Bad Attitude
30-10-2010, 20:21 #29
ναι και τα φωτορυθμικα κ τα χερια μπρος στην μουρη μου κ γενικα νευριαζομαι πολυ
30-10-2010, 20:35 #30
πλακα κανεις???????ε τοτε πραγματικα πρεπει να το δεις......να το πεις στον γιατρο..........φωτα αποτομοι ηχοι κ να κουνανε διαφορα μπροστα σ αμα σε τσαντιζουν.......ειναι προβλ....
αλλα δν ξερω σου συνεβαινε απο παντα?I m a Good Person With Bad Attitude
Από τότε τότε που με πρωτοθυμάμαι...
21-07-2025, 11:42 in Με καφέ και συμπάθεια....